Takk (♥)

Arkiverte sauer
Det er snø på bakken ute nå, og i løpet av denne eller neste uke kommer tingen jeg snakket om! (♥) Gleder meg så utrolig mye! En ting som jeg fullt så mye over er at julefølelsen har forsvunnet litt, og at jeg er syk. (♥) Noe forkjølelses-influensa-lingende dritt. Håper det har blitt bedre til i morgen. I morgen er det den 11. desember. Tiden går fort. Snart er det juleferie, så kommer Lille Julaften. Da skal treet pyntes, ribben i ovnen, Kvelden før Kvelden på TV, peisen tennes... før vi skal ned i sengene, og våkne til årets høydepunkt (for min del). Da blir det Tre nøtter til Askepott på TV, julesokk, lang morgen foran sofaen i pysjamas og med pledd... gleder meg! (♥)

Når jeg tenker på jul ser jeg den for meg i det gamle huset... husker nesten ingen ting med julen i fjor i dette. Det er rart. Alle juleminnene mine er fra et annen hus... Jeg husker hvordan jeg pyntet på rommet mitt, juletreet, middagen i spisestuen ved det gamle bordet, alle luktene, det lille huset, de gule veggene mine som jeg irriterte meg over... siden de ikke passet til julepynten min (jeg elsker den tapeten jeg hadde... i hverfall nå... savner den egentlig veldig) og den gule sengen min med svanene på, som var altfor kort. Jeg husker det kalde gulvet om morgenen, knirkingen i døren, lyset på juletreet og at alle rommene var så tett. Når vi satt i stuen og så på TVen, kunne vi se (og snakke med) den som lagde mat. Vi kunne sitte på spisestuebordet og snu TVen, slik at vi så Sølvguttene synge mens vi spiste. Ting var så smått, og det var så trangt. (♥) Men samtidig har jeg mange vonde minner fra den siste tiden derfra, men de vil jeg ikke snakke om nå. I år skal jeg gjøre det ordenltig julekoselig her og passe på at jeg kommer til å huske denne julen! (♥) Nå begynner rommet mitt å bli fint, så da får jeg jo litt mer julefølelse her inne. Og resten av huset er også mere i orden. Vi har fått tak i mer pynt, og hatt bedre tid til å glede oss over adventen. Vi har gitt slipp på å vente med pyntingen til juleferien, og smugstartet allerede sent i november. (♥) Julen er bare én gang i året, og jeg synes ikke man skal spare på pynten, eller vente til julefølelsen er borte. (♥)

Dette ble et langt og litt personlig innlegg, så beklager om jeg kjedet dere! (♥) Ønsker dere alle en god kveld og en fin natt! Dere betyr utrolig mye for meg! (♥) Tusen takk for alle kommentarene og til alle dere som er innom! You are the best!

Hva synes dere om bildene?
Hvordan skal Lille Julaften være for dere?
Enig med at man ikke skal vente for lenge med å pynte?

    EIRINHS © 2012 - 2015
    10.12.2012 - 21:25 - Foto - Dyr
    6
Herregood så søte :-D Elsker sauer, de er så nydelige! Utrolig fint lys på bildene også :-)
Sara (10.12.2012 - 22:02)
Utrolig søde billeder! Virkelig fortryllende. xx
Julia (10.12.2012 - 22:49)
Aww! Så SØØØTE! :D Eirin, jeg leser bloggen din uansett, og hvor langt innlegget er ♥
thea (11.12.2012 - 10:55)
Åh, fint innlegg! Skal pynte rommet mitt ordentlig i år jeg også :) og superherlige sauer, da!
LKN - Om foto og livet (11.12.2012 - 12:30)
Nydelige bilder :) Likte veldig godt lyset og de kalde fargene!

Hvis jeg venter for lenge med å pynte til jul, forsvinner julestemningen.. Noe som er veldig trist, siden jeg tror jeg har begynt å vokse litt fra julestemning også..
Hege - Hverdagen med ME (11.12.2012 - 12:33)
Åh, så fine sauer :-D Nydelige bilder!

Leste faktisk alt! Du er kjempeflink til å skrive :-)

Noe du vil si til "Arkiverte sauer"?

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits