Takk (♥)

Et næringsrikt innlegg


I dag hadde jeg god frokost. (♥) Det er viktig med en god frokost på en søndag. Ryvita knekkebrød med egg, tomat og masse krydder. Jeg liker krydder, det gir masse smak og brenner litt på tungen. (♥) Jeg elsker mat, selv om jeg er redd for å spise den. Smakene er gode. Jeg er litt opptatt av at det jeg spiser skal være sunt og variert, men jeg liker også å ha med noe godt og gjerne sjokoladete! (♥) Så overrasket over at dagens snack ble noe med sjokolade i? Mandler, 85% og rosiner er et veldig fint, godt og enkelt mellommåltid.

Siden det er både fastelaven og morsdag bakte jeg vannbakkels med vaniljekrem. På en søndag er det lov til å være litt usunn... så jeg må innrømme at jeg faktisk spiste vannbakkels til lunsj. (♥) Jeg er glad i søte ting... hihi! Jeg er glad i mammaen min også! Og hun er glad i meg, siden jeg bakte favoritten hennes! (♥)

Dette ble et veldig matrikt innlegg, men det er fordi mat er en veldig stor og viktig del av livet mitt for tiden. Dessuten er det superfestlig å ta bilder av den (selv om mange av dem ikke blir noe fine)! (♥) Jeg ønsker meg noen fine tallerkner, skjeer og skåler. Det er viktig at maten ser fin ut så den er fristende og man gleder seg til å spise. (♥)

Den standard-kostlisten jeg fikk funket ikke for meg. Det er fordi det er viktig at man spiser ting man liker for å klare å holde motivasjonen oppe og for at det skal være litt lettere å gjennomføre alle måltidene man skal ha i seg. (♥) Jeg er ikke så glad i brød, og blant annet frukt og grønnsaker er veldig viktig for meg å ha med. Jeg anbefaler alle som sliter med mat og har en kostplan å gjøre det samme!

Ble det for mye mat, eller liker dere matinnlegg?
Hva liker du å spise på en søndag?
Hadde dere fastelavensboller eller vannbakkels (eller noe helt annet) i dag? 

Svartfoto-foto & hverdag (10.02.2013 - 17:46)
herlige bilder elsker mat jeg så samme for meg erin bra du for deg det du vil ha og ikke ha hehe
Hege - foto og hverdagen med ME (10.02.2013 - 17:54)
Vi skal ha blåbærpai! :-D Enig i at man må spise noe man VIL spise for å klare det...
Aninsope (10.02.2013 - 18:31)
matinnlegg er bra! jeg liker å spise müsli crunchy og yoghurt til frokost, om ikke et polarbrød med garli.. og så har vi stor søndagsmiddag på kvelden, gjerne med is til dessert eller en kake. jeg holder på å bake boller med makronfyll, det er det vi kaller fastelavensboller her i hjemmet i så fall.. åh vannbakkels er godt men jeg klarer ikke å lage det :s
Ingrid Jackson * - Fotoblogg (10.02.2013 - 18:32)
Du er inspirerende når det gjelder mat <3 Skulle ønske jeg turte å smake på noe av det! Du må lage mat når vi møtes en gang i fremtiden, jaa <3 hahhaha :3 liker matinnleggene dine!! Liiiker bacon på søndager, men det er bare gutta i huset som får det -.- ............ Fastelavensboller her vett <3 hihi
Irene (10.02.2013 - 21:23)
liker sånne innlegg jeg;-) i dag hadde vi fastelaven boller, Naam!
LKN Photography (11.02.2013 - 20:55)
Liker matinnlegg jeg :) På søndager slurver jeg gjerne litt med frokosten, og spiser den sent på dagen :/ Ikke bra!

Flotte bilder!
Julia (12.02.2013 - 15:39)
Namnamnam! :D Blir såå sulten!

Noe du vil si til "Et næringsrikt innlegg"?

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits