Takk (♥)

I'm back!

Dere som følger meg på instagram (eller fulgte meg... har byttet til @muffinseirin) har sikkert fått med seg at jeg klarte å knuse skjermen på PCen min på toget til Bergen på onsdag. Sykt smart, jeg vet. Krisen var at minnekortet på kameraet nesten var fullt, men jeg fikk heldigvis kjøpt meg et nytt da jeg og farmor var i byen for å hente Anette. (♥) Ja, dere leste riktig! Jeg fikk endelig sett henne igjen! Og vi tilbrakte nesten hele fredagen sammen! (♥) Noe som var utrolig hyggelig! Jeg håper det ikke blir så lenge til neste gang! Det var nemlig tidenes beste fredag! Anette er så skjønn, og jeg lærte faktisk utrolig mye nytt! Jeg klarte til og med å ta en haug med bilder der lyset faktisk er lett å jobbe med! Wii! (♥)

Men dere lurer sikkert på hvordan jeg klarer å blogge nå? Jo, jeg har klart å koble PCen min til en stasjonær skjerm. Sykt stolt over mine utrolige ferdigheter... neida, det var ikke så veldig vanskelig. Én kabel fra laptopen til skjermen, og én kabel fra skjermen og ned i stikkontakten. Dessuten sa pappa hva jeg skulle gjøre. Mehe!

Men nå skal jeg logge av og bli trøtt, og i morgen skal jeg redigere masse bilder! Har så sinnsykt mange, og det kommer sinnsykt mange på bloggen, så håper dere er klare for flere superlange og superbildete innlegg! (♥) Tror jeg har tatt rundt 700 bilder i Bergen! Haha! Ikke alle er bra da... men det blir jo en del ok, og noen bra. Kanskje det til og med blir noen ekstremt bra? Hvem vet? Gleder meg i hvertfall til å se igjennom alle og redigere dem!

Natta verdens søteste og mest tolmodige lesere! (♥) Håper dere har savnet meg... litt i alle fall!

Annika (25.02.2013 - 22:46)
Veldig fint bilde, Eirin! <3 Fint lys og alt! <3 Utrolig dumt at PC-skjermen ble knust... Akkurat det samme skjedde med venninna mi sin PC...

Gleder meg veldig til å se flere bilder! ^^ <3 Og jeg har savnet deg masse, jeg! <3
Gunvor (25.02.2013 - 23:03)
Fint bilde :)
Hege - foto og hverdagen med ME (26.02.2013 - 11:27)
Så koselig :-D Gleder meg til å se bilder!
Aninsope (26.02.2013 - 12:51)
åh så flott at du er tilbake (: har savnet å se bildene dine, og gleder meg til å se alle fra Bergen! åh kan ikke jeg møte deg en gang? :( neida... (?) men både du og anette er kjempe heldige, og så nydelig bilde du har tatt der! (: <3
Svartfoto-foto & hverdag (26.02.2013 - 13:23)
godt ha deg tilbake har vært innom vær dag og har savna blogginnlegg og hellepakka ;) glder meg som ei unge til se bilder fra deg , og utrolig flott bilde av anette ;) håper du for deg ny pc så slepper leve med den ølegget , også er ikke ny skjerm så veldig dyrt.. heller om du må gå den veien ;)
Julia (27.02.2013 - 09:28)
Åh! Så gøy :D Du er så flink til å ta bilder! :D Hørtes veldig koselig og hyggelig ut :) Har "savnet" deg ;) <3

Noe du vil si til "I'm back!"?

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits