Takk (♥)

TGIF


Dette var hesten jeg red i dag... Haha, gikk dere på den eller? Dette er altså en sau.

Å starte dagen med ridning i solen... det gjør noe med humøret og innstillingen resten av dagen. Spesielt når man får masse positive tilbakemeldinger og folk faktisk kommenterer at du er flink helt ut av det blå! (♥) Jeg hadde en litt større hest denne gangen enn forrige, men likevel var den bare søt. Stell er jeg veldig usikker på... fordi jeg er redd for å gjøre noen vesentlige feil. Men det kommer seg vel etter noen ganger. Siden det var så utrolig glatt, måtte vi nesten ri på bane. Nedtur... tenkte jeg. Men det viste seg at jeg tok veldig feil. I starten skrittet vi bare rundt og rundt... mehe... jeg liker fart, og vil gjerne lære å jobbe med hesten. Men da han som eier stedet kom å begynte å gi meg oppgaver ble det litt slitsommere, og ikke minst GØY! Alle er skikkelig hyggelige, positive og humoristiske... noe som gjør det mye morsommere å ri der. (♥) Jeg prøvde til og med ting jeg ikke visste fantes, som en rar galoppstilling (som jeg ikke helt klarte å få til uten å vingle frem og tilbake... og så gjorde jeg den bare når jeg skrittet i dag, heldigvis) og trave uten stigbøyler. Jeg lærte hvordan man rir lett, selv om jeg ikke helt fikk det til. Jeg prøvde å gjøre som han fortalte meg, og det var bare... OMG... GØY! Skjønner virkelig ikke hvorfor det har tatt så lang tid å pelle seg til stallen. Det som er fint er at jeg ikke er redd (utenom med å gjøre feil under stellet), så jeg prøver alt med god tro på at dette går bra. Jeg føler meg egentlig ganske trygg på hesteryggen, selv om jeg ikke er noe god enda. (♥) Og jeg er skikkelig innstilt på å lære, og ikke bare koseri! Hihi!

Gleder meg til neste gang allerede!
Hva synes du om å sitte på hesteryggen?

    EIRINHS © 2012 - 2015
    08.03.2013 - 15:48 - Foto - Dyr
    9
Jeanette G. Larsen ♡ (08.03.2013 - 15:53)
Det er så koselig å ri :D Ha en fin helg!
Tina Mondelia (08.03.2013 - 15:56)
åh det høres gøy ut :D
powderdog (08.03.2013 - 16:11)
Så morsomt at du rir, det gjør jeg også:-) Hvor lenge har du ridd?
Mina B. Ræge (08.03.2013 - 16:16)
Så gøy! Ja, er litt kjedelig å skritte rundt! Haha, jeg falt av hesten og klarte å ødelegge ryggen min, men savner å ri! Jeg kan fortsatt, men jeg har en liten skrekk for de nå, heh.
Julia (08.03.2013 - 18:51)
Så gøy! :D Husker de første gangene jeg skulle ri. Jeg turte ikke ri for hvem som helst. Men nå bryr jeg meg ikke så mye om det. Også å gjøre feil når man strigler og slikt. :) Men jeg gjør ikke det nå. Det er jo egentlig bare bra når noen kommer med råd. er det ikke? :) Herlige greier!
Svartfoto-foto & hverdag (08.03.2013 - 21:33)
så gøy ;) riding er morsomt og herlig og bra trening , lett trav blir letter ettervært siden man må jobbe mye med sistsen og osv for få til det men etter noen år så er letter ri hesten , men tror du kommer til bli flink jeg men blir alldri flink nok desvere . pass deg litt inn riring at du ikke rir for tøffe hester ,sanrt med de snille det har jeg læt, flott bilde
Aninsope (08.03.2013 - 23:00)
Åh det hørtes herlig gøyt ut. Alltid stilig å lære, spesielt når det er innenfor noe du er veldig glad i! Har lenge hatt lyst til å dra på ridning, men har aldri fått lov av pappa :p Jeg ridde litt på leirskolen på Langedrag da.. Da var vi på en bitte bitte bitteliten bane med fjordingshester som vi måtte gjøre ulike triks på for å bli vandt til hesten.. Litt rart, men det var fascinerende og gøy å prøve noe nytt! Ville ikke sagt nei til en tur til på hesteryggen. Skulle ønske jeg kunne prøvd da naboen min hadde sine med til hytten og hun og moren re langs stranden.. Åh, deilig. Uansett, ha en fin kveld!
Vårin (09.03.2013 - 21:02)
Den koseligste plassen i verden er oppå hesteryggen! :D Det er så HERLIG <3
Karianne K (10.03.2013 - 11:00)
For et utrolig koselig innlegg! Ble så glad av å lese det. Jeg har ridd i fire år, og det blir bare kjekkere og kjekkere for hver gang ♥ Det er bare å fortsette, hihi :)

Noe du vil si til "TGIF"?

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits