Takk (♥)

12092013

Hei på dere! (♥) Siden jeg fremdeles ikke har kamera, men føler jeg bør oppdatere dere likevel... blir det instagrambilder igjen. Det svir i hjertet å poste noe annet en speilrefleksbilder, føles nesten ut som å forsøple bloggen... sære meg. Synes instagrambilder passer best på instagram.

Spiseforstyrrelsen min gir meg dumme tanker. At jeg ikke kan vise hvor vanskelig jeg har det fordi jeg ikke er for tynn. Det er jo ikke slik, men jeg føler det slik. Jeg skriker og gråter og er vrang mye likevel... men jeg klarer ikke vise ordentlige følelser ellers. At jeg er superdeppa, ikke vil gjøre en dritt og bare vil gjemme meg. Jeg har gjort en del fine ting i dag annet enn å være trist også. Jeg har bakt eplekake og laget pai som de andre spiste til kveldsmat. Jeg spiste knekkebrød, for om jeg spiser middagsting på kvelden mister jeg kontrollen, og da går det ikke så bra. Farmor er her også, og det føles litt tryggere og ting blir litt lettere i forhold til maten. Jeg har drukket enorme mengder fun light (fruktfest er best) og grønn te i dag. Det hjelper mot søtsuget og trangen til å stappe alt jeg finner i munnen. Når jeg klarer å la være å gjøre nettopp det er dagene mine mye lettere å overleve. Jeg får dessuten sove om natten. Ofte døgner jeg, og det er utrolig slitsomt. For meg er det helt grusomt å ikke ha kontroll over maten... jeg har jo fremdeles anoreksitanker, og for alle de som klarer å legge sammen 2 og 2, så skjønner dere sikkert at de tingene ikke passer så godt sammen. Det tapper meg for energi. Andre ting som stjeler energi er alle bekymringene jeg gjør meg, all redselen jeg føler konstant og alle de rare tankene som surrer rundt i hodet mitt. Jeg skal på skolen etter lunsj og ha norsk i morgen. I den ordentlige klassen min. Jeg gruer meg så jævlig mye (sorry for ordbruken). Helst vil jeg låse meg inne, eller rømme. Alt i meg roper "STOPP, ikke gjør det... hva i all verden tenker du på?". Redselen for å være sammen med mennesker har økt utrolig mye siden jeg startet på skolen. Den tar liksom over. Jeg er så utrolig sliten, og jeg vet ikke om jeg klarer å jobbe mot å bli frisk samtidig som jeg skal klare skolen. Jeg blir jo værre psykisk nå... det gjør vondt. Jeg vil bli bedre! På onsdag skal jeg til behandleren min igjen da, så håper ting blir litt lettere og at jeg får sortert tankene mine litt der. I morgen skal jeg på kino med Sunniva, det er noe jeg ser frem til. Det blir fint. Jeg får holde fast i at jeg gleder meg til det når ting blir vanskelig.

Nå må jeg legge meg... jeg holder farmor våken. Huff. Fikk så mye å skrive om plutselig, og så måtte jeg drikke opp teen min. Håper jeg ikke plaget dere med all teksten i dette innlegget. I såfall beklager jeg så mye.

God natt! Dere er fine!

    EIRINHS © 2012 - 2015
    12.09.2013 - 22:50 - Personlig
    4
Kerri (13.09.2013 - 02:02)
Hi Eirin (don't know if you remember me from comments during the summer, I had made a blog for a little while too but became too distracted with other things to keep it up) anyways... I am sorry the anorexia thoughts are difficulty and haunting right now...I feel them too. Although I am quite recovered now, I have started university far from home and the thoughts are slowly trickling back. I do not act on them and I hope you can fight them too! It's hard work, I know, but every step, even the smallest step, counts! In no time you'll think, "wow, look at how far I've come!" My favorite quote right now that helps me is "Sky above me. Earth below me. Fire within me." there's a big beautiful strong fire raging inside of all of us, ignite it let it burn so bright and shine through! You can do this, you are enough. Hugs xx
Maren (13.09.2013 - 15:39)
Åh, jeg elsker disse innleggene dine, plager i hvert fall ikke meg noe! :) Ellers siterer jeg alt fra Kerri - slåss mot tankene dine, for du fortjener dem virkelig ikke.
Eirin (13.09.2013 - 15:58)
Maren: Awe, tusen takk :') Nå ble jeg skikkelig rørt <3
Aninsope (14.09.2013 - 15:53)
for all del, ikke tenk på at du skriver for mye. det er fint å høre fra deg, og jeg håper alt blir bedre. du fortjener å ha det bra. men jeg vet du klarer deg gjennom det, for du er sterk, du er fastbestemt, og du er flink til å holde kontroll. ikke bekymre deg for å ikke klare det, det kan virke vanskelig, men én dag, da skal du få se hvordan alt har blitt, hvor langt du har kommet, hvor sterk du er. jeg ser på det som et marathon, de som ligger bak deg er de negative tankene, de som ligger foran er de positive tankene... og du løper bare fortere og fortere desto sterkere du blir.. du er sliten, men du holder fortsatt kroppen gående.. du løper for harde livet, du når igjen de som ligger litt foran.. snart er du forbi dem.. foran deg ser du en stor og lang plakat hvor det står "Mål". du vet du er nesten der, du må bare presse litt til. og så, plutselig, er du over målstreken. masse masse lykke til!

så må jeg bare nevne at bildene på instagram er fine de, du trenger ikke et speilreflekskamera for å ta gode bilder (: jeg liker spesielt det av prins.. mønsteret på pelsen hans var så interessant og fint å se på.. <3

Noe du vil si til "12092013"?

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits