Takk (♥)

Hvordan lage kjempegod foccacia




750 g hvetemel - 1 pose tørrgjær (blå) - 1 ts salt - 3 ts sukker/søtning - 3 ss olivenolje - 4 ½ dl lunkent vann

Til vanlig "pynt":
Soltørkete tomater - rosmarin - svarte olivener

Til spesiell "pynt":
Blåmuggost - valnøtter - pære

Olivenolje - havsalt

Ha mel, gjær, sukker, salt og olje i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Ha i lunkent vann (ca 36°C). Elt sammen til det blir en smidig deig. Sett deigen et lunt sted og la den heve i 45 - 60 min til den er dobbelt så stor. Kna deigen på kjøkkenbenken til den er glatt og del den i to like store biter. Sett stekeovnen på 200ºC. Legg deigebitene på et bakebrett og la dem etterheve i 20-30 min. Lag groper i deigebitene med fingeren og putt pynten nedi dem. Hell så på litt olivenolje og strø over havsaltet. Stek i ovnen i 15-20 min til de er gyllenbrune og lager en hul-aktig lyd når du dunker på dem. La brødene avkjøles litt og så er det bare å kose seg med dem!

Håper det smaker! (♥)

Renate (21.09.2013 - 20:36)
Fikk lyst til å lage. Det så virkelig godt ut :)
ebba m (21.09.2013 - 21:38)
åh så gott det ser ut!
Ida-Michelle (21.09.2013 - 21:49)
Så fantastisk herlig ut (og takk for oppskrift) -og det var nydelig fremstilt med bilder til <3
Linda (21.09.2013 - 21:50)
Så godt det så ut!:-)

Noe du vil si til "Hvordan lage kjempegod foccacia"?

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits