Takk (♥)

Ordløs

Hei... Unnskyld for at jeg plutselig forsvant og at jeg har vært borte så lenge uten forklaring. Jeg er her fremdeles, og det går bra... jeg har bare for mye med meg selv til å klare å prioritere blogg... og inspirasjonen og kreativiteten til å redigere bilder er helt vekk. Jeg har mange ganger åpnet bilder for å redigere dem, men jeg kommer ikke noe lenger. Jeg trodde ikke egentlig noen ville legge merke til at jeg forsvant, men nå har noen begynt å sende meldinger for å spørre om det går bra, så det minste jeg kan gjøre er å gi lyd fra meg. Jeg vet ikke om jeg kommer til å være så veldig aktiv fremover, men hvem vet... ting kan endre seg. Det nærmer seg jul, og selv om jeg her har gitt uttrykk for at dette er noe jeg virkelig gleder meg til, er sannheten at jeg gruer meg noe helt sinnsykt. I høst så ting ut til å bedre seg og jeg begynte å tro på at denne julen ville bli bra, og den kan fremdeles bli det (mirakler kan skje)... men akkurat nå er alt bare så altfor vanskelig og jeg er lenger nede enn jeg har vært på lenge. Unnskyld for at jeg ikke har sagt noe og for at jeg har vært borte så lenge, det var virkelig ikke meningen å bekymre noen. Håper det går bra med dere alle sammen, dere er virkelig fantastiske (♥).

    EIRINHS © 2012 - 2015
    17.11.2014 - 16:40 - Personlig
    3
vildevatn (17.11.2014 - 16:45)
Det er helt greit :) fint at du er åpen å forteller det. Slik at lesere forstår. Krysser fingrene for at julen din blir bra :)
Ida-Michelle (17.11.2014 - 23:51)
glad i deg<3
Eline (23.11.2014 - 18:15)
Hei Eirin:)

Jeg må bare si dette! Tok en håranalyseprøve nå for litt siden og da fant de ut av utrolig mye av det som foregår i kroppen min(fikk ME etter kyssesyken). Det viser seg at jeg har raskt stoffskifte(type 4), binyretretthet og redusert skjoldbruskkjertelfunksjon(detta er veldig vanlig med ME siden kroppen er i konstant alarmberedskap) Jeg tror at det blei kluss i stoffskiftet etter kyssesyken og at det har skapt alle problemene mine. Kanskje du også har dette? Og det er ikke rart om man får depresjon/angst itillegg siden stoffskiftet og hormonene er helt på villstyr! Så ikke ha så dårlig samvittighet og ikke vær så hard mot deg selv. Når man har binyretretthet så er det utrolig viktig å ikke presse seg selv, men hvile, hvile, hvile:)

Klem<3 ps. Hjelper ikke å ta prøver hos fastlegen men her en link til håranalyseprøven: http://www.arenahelse.no/harmineral-analyse :)

Noe du vil si til "Ordløs"?

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits