Takk (♥)

26012015

Jeg tror jeg er "out of order", men hadde lyst til å oppdatere siden det fremdeles er noen som er innom (♥). Jeg tror det bare blir random ting, for jeg har ikke egentlig noe spesielt å skrive om. Fotointeressen min er ikkeeksisterende, så det blir ikke noe bilder heller...

Hm... hva skal jeg starte med? Jo, filmer jeg tror vi kan se frem til i 2015 kan jo være gøy! Måtte jo undersøke om det kommer noen kule filmer i år, hihi... Ratchet & Clank, Paddington, Jupiter Ascending, Avengers 2, Jurassic World, Strange Magic, Inside Out og Home var vel de titlene som så mest interessante ut. Så kommer Big Hero 6 til Norge (og den er awesome).

Andre ting jeg kan snakke om? Ikke det at det er så veldig interessant for andre enn meg, men jeg har begynt å lære meg 3D modelering og spill design. Det har kommet en del nye animer... men det er så mye venting mellom hver nye episode og det er tortur. I går stod jeg bittelitt på snowboard med Silje for første gang på leeenge, og det var gøy! Kjøpte nye sko på fredag fordi de gamle var altfor små, så da måtte jeg jo teste de ut.

Jeg har tegnet en del... men jeg sliter veldig med anatomien, så jeg har øvd en del ved å bruke screen shots fra animer/filmer som referanse/mal, og så gjøre en del endringer selv. Tegningen over er for eksempel tegnet med en screen shot som referanse.

I det siste har jeg hatt sinnsykt livlige og creepy drømmer om natten... og de virker så ekte at det er skummelt og jeg våkner med følelsen av at jeg virkelig opplevde det som skjedde. (U)heldigvis glemmer jeg dem fort. Fantasien min løper løpsk og det virker som om tankene mine går i lysets hastighet i alle retninger, noe som lager fullstendig kaos, forvirring og rastløshet. Forhåpentligvis roer det seg litt snart. Har begynt på nye medisiner, så det kan godt være en bivirkning eller noe... Hvem vet. Kanskje jeg egentlig er sånn, og depresjonen har holdt det tilbake... håper ikke det, da kommer jeg til å bli gal.

Microsoft snakker om HoloLens, and I'm totally in love (♥). Og jeg fant forresten ut at man kan skifte manyen på toppen og dock'en på Mac'en fra light til dark... og det ble så mye kulere, hihihi. Så nå ser skrivebordet mitt slik ut (bakgrunnsbilde fra Big Hero 6):

DIY: Gå inn på generelle instillinger og velg "Use dark menu bar and Dock" + skift Appearance og Highlight color til "Graphite".

Tror ikke jeg kommer på noe mer å skrive om, så da avslutter jeg her. Unnskyld for rotete og sikkert uinteressant innlegg.
Håper det var ok likevel og håper dere har det fint for tiden! Tenker fremdeles på dere (♥)

    EIRINHS © 2012 - 2015
    26.01.2015 - 18:06 - Tegninger
    0

Noe du vil si til "26012015"?

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits