Takk (♥)

Vinterdesign

Tenkte det var på tide med et nytt og litt mer vinterlig design nå som vi snart er i desember. Håper dere liker det og at det ikke er noen bugs, i såfall hadde det vært utrolig hjelpsomt om dere kunne si ifra (♥). Om de blå sirklene ikke er helt runde, er det fordi det bare ble sånn... hehe... så bare ignorer det, hihi.

Små lyserosa endringer i designet

Grått er litt kjedelig i lengden, så følte for å legge inn litt farger, rettere sagt rosa, i designet. Så går jeg i tillegg fort lei av slik bred header, så da  byttet jeg den også (♥). Håper det faller i smak!

Høstdesign

Yey, ferdig! Klarte ikke vente med å legge det inn + at det var en del bugs med det designet jeg hadde, så byttet nå jeg. Håper dere liker det! (♥) Jeg må inrømme at jeg er litt stolt over dropdown menyen, og så håper jeg den er midtstilt hos deg... for jeg strevde litt med å få den til å forbli midtstilt i alle nettlesere, haha.

Hva synes du?

Designendringer

Jeg har endelig fått endret litt i designet og ryddet litt opp i det! Det er ikke store endringene da, men noen småting her og der. Det er vel hovedsaklig kommentarfeltet og bildene i sidemenyen jeg har endret på. Og så har jeg rettet opp bloggen, slik at den stygge reklamen på toppen av bloggen blir midt over resten av bloggen, yey.

Synes du det falt i smak eller var det helt katastrofe?

Endringer i designet

Jeg har gjort noen småendringer i designet for å freshe det litt opp, så jeg håper det faller i smak!
Jeg kommer sikert til å bytte bildene i sidemenyen også snart.

Hva synes dere?

Nytt design

Hva synes dere?

Vårdesign

Hva synes dere?

Nytt design

Det er omtrent ingen endringer bortsett fra oppsettet i headeren og bildene i sidemenyen, haha.
Hva synes du om oppdateringen i designet - bedre eller værre?

Novemberdesign

Jeg har laget et nytt design, siden vi nå har kommet til november og høsten er på vei til å bli vinter. (♥) Det er litt mørkere og litt røffere, rett og slett mere høst-vintrete. Håper dere liker det også! Trykk på F5 om du ikke kan se det!

Hva synes du?

Endringer i designet

Jeg klarte ikke vente med å legge inn designet til jeg fikk tatt nye bilder, det irriterte meg for mye å ikke ha sidemeny. Fikk litt fiendtlig forhold til det forrige designet i løpet av de siste dagene, haha. Jeg bytter nok ut bildene når jeg får tatt noen nye. Kanskje til og med med bilder av meg... vi får se. Om du ikke ser designet, trykk på F5. Da oppdaterer du siden. (♥) Håper dere liker det!


Ny oppdatering av designet ↑!

Nå skal jeg legge meg. Gikk nettopp en tur med pappa, noe som var utrolig deilig. Luften begynner å bli kaldere og det er mye mørkere. Lykke. Elsker høsten og elsker halvkald luft (ikke minusgrader da). Det er noe med klarheten og friskheten som er veldig fint. Dessuten kan man ta masse fine bilder, fyre i peisen, bruke skjerf, cardigans, dunjakke og uggs, det blir masse farger overalt ute, naturen er vakker, temperaturen er mer behagelig osv... Høsten er rett og slett fin. (♥)

Likte du designet? Nye eller gamle?
Min favorittårstid er høsten - hvilken er din?
God natt! (♥)

Nytt design!

Ble det ikke litt kult!? (♥) Hva synes du?

Sommerdesign

Prøvde meg på noe litt annerledes... vet ikke helt hva jeg synes. Vi får se hvor lenge jeg holder ut med det, haha! (♥) Trykk F5 om du ikke ser det!

Hva synes du? Gamle eller nye?

Vårdesign

Tenkte det var fint å friske opp bloggen litt nå som det er vår. (♥) Kan også hende jeg gjør andre småendringer, siden jeg alltid finner ut at noe ikke er bra... hihi. Trykk F5 om du ikke ser endringene!

Gamle eller nye?
Noe som kunne vært endret?

Nytt og fargerikt design! Jeg lagde noe eget jeg. (♥) Trykk F5 om du ikke ser det nye designet!
Gamle eller nye?

Nytt design!Jeg har jobbet med dette i dag! Liker?

Til dere som har spurt meg hvordan møtet på Sandvika gikk, tusen takk! Det var bare et lite møte med en dame fra OT, så jeg var ikke noe rundt på skolen eller så noe spesielt... satt bare inne på et kontor og gikk gjennom noen papirer og slikt. Men tusen takk for at dere er så herlige å spør!

Litt nyttMåtte endre litt mer på designet nesten med én gang. Måtte få inn litt søte farger blant annet! (♥) Ble nokså fornøyd, men kan godt tenkes at jeg bytter bilder og slikt om ikke så lenge... det ble i hvertfall blondetet og litt søtt... hihi! (♥) God natt søte lesere!

Liker? 

Nytt design!I dag har jeg vært i julebrunsj med hele familien, noe som har vært utrolig koselig! (♥) Kommer helt sikkert litt bilder i morgen, har nemlig også planer om å spille inn en julegavefilm eller ta bilder av dem. Men nok om det, jeg har laget nytt design til bloggen! (♥) Håper dere liker det!

Hva synes dere? 

UbesluttsomJeg river meg i håret... dette designet er mer meg, og ikke så overfylt... men skal jeg ha dette eller dette?

Tusen takk for alle de søte kommentarene dere legger igjen også! 

Instagram-inspirert headerBle headeren kul, eller veldig forvirrende og teit?
Liker?

Juledesign på gangHolder på med juledesignet! Det blir litt overdrevet, men... det er bare JUL EN GANG I ÅRET! (♥) Hihi! Kan godt hende jeg gjør noen flere endringer, men det er i allefall en start!
Ble det veldig mye pynt?

Litt nytt i designet!Følte for å gjøre litt småendringer i designet, siden det har blitt vinter... eller, nå forsvant nettopp snøen her, men, men. (♥)

Hva synes dere?
Bedre eller værre enn det forrige? 

Nytt designNYTT OG ROSA DESIGN! (♥) Hihi! Vet ikke om jeg kommer til å ha det så lenge, men vi får se.

Hva synes dere? 

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits