Takk (♥)

Vafler, vårvær & arkivbilder

I går stekte vi vafler, tente bål i bålpannen og spilte Geni i vårværet.

Må innrømme at det er litt godt med tidlig vår, selv om jeg overhode ikke gleder meg til sommeren. Vårværet fikk meg i hvertfall til å tenke på sommeren som var, og da ble det selvfølgelig litt arkivtitting. Så her kommer litt arkivbilder (mest vinterbilder da, haha):

Og så avslutte med to sommerbilder:

Hva synes dere om bildene?
Er det vårvær der dere bor?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  09.03.2015 - 20:09 - Foto
  3

Today and yesterday

Vannet var så stillet at himmelen speilet seg i det ^^

↑ Disse to bildene ble jeg ganske fornøyd med ↑

I går: Filtvedt, Villa Malla, biltur, påskevær, Nille, telys, Bauhaus, gipsplater, isolasjon, fiskegrateng, PS Vita, p-max.

I dag: Bollebaking, støttekontakt, latter, Fantasi, nybakte boller, bålpanne, kokekaffe, veranda, sol, dadler, Pasta Alfredo, fredag, p-max.

To finfine dager med masse som har skjedd... er skikkelig sliten, men det var verdt det (♥).

  EIRINHS © 2012 - 2015
  06.03.2015 - 18:37 - Foto
  1

January

Jeg tok flere bilder i januar enn jeg trodde...

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.02.2015 - 18:38 - Foto
  4

T☀︎day

Å tenke på at januar snart er over er rart... haha.

Men ja, i dag tok jeg i hvertfall med kameraet ut.

Selv om jeg ikke føler interesse for å ta bilder har jeg tross alt brukt masse penger på utstyret, så det ville blitt feil å bare la det ligge.

I dag skinte solen inn i stuen også.

Og mamma lagde spinatsuppe til lunsj ^^

Nå skal jeg drikke kaffe. Hade (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.01.2015 - 15:26 - Foto
  2

2015

Godt nyttår!

Det er så utrolig rart å tenke på at vi er i et nytt år nå... og at vi har kommet helt til 2015.

Skulle ønske tiden kunne stoppe til ting ble bedre...

Et nytt år er skummelt...

2014 var det værste året ever... håper 2015 blir i hvertfall litt bedre.

Og håper dere får et strålende år (♥)!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.01.2015 - 10:25 - Foto
  3

October

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om oktober. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si i det hele tatt lenger. Jeg føler jeg burde forklare mer, for dere får bare bruddstykker. Det må være forvirrende. Hva skjer? Hvordan går det? Hva er videre planer? Jeg vet ikke. For videre behandling må jeg finne ut om jeg er villig til å gå i gruppeterapi - min største frykt. Akkurat nå vet jeg ikke om jeg er sterk nok til å trosse så mye angst. Jeg har ikke motivasjon. Eller, jeg har motivasjon, men jeg klarer ikke samle krefter nok til å bruke den. Jeg klarer ikke drive meg selv. Det er frustrerende, for jeg vil... men sykdommen vil virkelig ikke.

Mål for november: Lære meg å danse litt og begynne i behandling.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.11.2014 - 13:22 - Foto
  2

"Some people walk in the rain, others just get wet."

Jeg elsker og hater regn. Jeg elsker slik regn som faller ute, som nesten lager musikk og gjør luften klar og frisk. Jeg hater slik regn som er på innsiden og som gjør alt tungt og vondt. Inni meg slutter det visst aldri å regne, men jeg håper at den dagen det endelig skjer... vil ting bli like klart og friskt som det blir ute etter det har regnet.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.10.2014 - 06:23 - Foto
  2

Yellow

Det er skikkelig gult nå. Snart kommer vinteren, for bladene har begynt å falle.
Hva synes dere om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  13.10.2014 - 18:12 - Foto
  10

[random]

Noen random bilder fra de siste månedene. Hva synes dere?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.10.2014 - 17:25 - Foto
  9

27 forest photos

Prøvde å være tøff og kjøre Tumblr-style ↑. Dette var helt ut av min komfortsone, så ja... scary.

Jeg beklager om innlegget tar lang tid å laste opp, huff. Mange av bildene ble litt mørkere enn vanlig, og det var jeg også litt ukomfortabel med, men jeg tenkte at det kanskje passet bedre til skogbilder... så jeg synes egentlig jeg har vært ganske modig i dette innlegget som gjorde to ting utenfor komfortsonen min, haha.

Hva synes dere om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.10.2014 - 21:46 - Foto
  10

"Love is a trap. When it appears, we see only it's light, not it's shadows."

Om noen timer skal pappa og jeg ut og kjøre. Vi skal ikke langt, bare en times tid eller noe. Det blir godt for både meg og mamma å ikke være oppi hverandre hele tiden, det blir godt å komme seg ut av huset og det blir godt å finne på noe med pappa. Egentlig skulle hele familien til Bergen, men det ble ikke noe av. Så da blir det pappa og meg på "hyttetur" i helgen. Det er fint turområde der, så det blir nok litt bilder. Det er nett der også og det er egentlig veldig greit. Jeg tenkte å ta med mac'en så jeg kan redigere litt bilder og blogge litt.

De siste dagene har vært veldig vanskelige, så det blir veldig godt å få en "ny start", selv om det bare er for helgen. De tre dagene kan være nok til å få meg på beina og inn i et godt mønster igjen, og jeg håper virkelig på det.

Jeg prøver å tenke på hva vi må handle. Sprite Zero står i hvertfall på listen. Det er min nye favoritt-brus (svikter p-max, what a shame, sorrynotsorry). Jeg har skrevet godt humør på listen også, men jeg tviler på at vi finner det i noen butikk. Jeg blir ganske stresset av å være hjemme nå, så det hjelper forhåpentligvis på humøret og komme seg ut av huset. Jeg burde finne ut hva vi skal ha med av mat også, men jeg har overspist så mye de siste dagene at bare tanken på mat gjør meg uvel. Men dette skal bli en overspisingsfri helg, og det blir godt.

Jeg burde sove nå, så jeg ikke er helt død i morgen, men jeg har for mye uro både i hodet og i kroppen. Døgnet mitt er helt snudd. Uroen holder meg oppe hele natten og når morgenen kommer er jeg så utmattet at jeg sover halve dagen... da er jeg selvfølgelig ikke trøtt til kvelden igjen, uroen vokser og det blir en ond sirkel. Det er slitsomt, og nettene er vanskelige. Jeg vil ikke at det skal være slik som det er nå. Jeg håper virkelig det går bedre snart. Jeg trenger en opptur nå.

Jeg får prøve å legge meg uansett. God natt! (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.10.2014 - 03:40 - Foto
  3

September

September har egentlig vært en ganske god fotomånede. Starten av september gikk også veldig bra ellers, men så har de siste ukene vært tyngre igjen og angsten mye vanskeligere. Jeg har blant annet bakt litt igjen, kjøpt close-up filter, vært på shopping og spist på café/restaurant, kjørt en del både med pappa og avdelingen, vært på utflukt til Julehuset i Drøbak, hatt julestemning, mistet julestemning, gått noen turer midt på natten, grått mye, vært litt sint, ledd litt, spist havregrøt til frokost nesten hver dag, hørt på julemusikk og sett masse Disney-klassikere (♥).

Hvordan har din september vært?
Har du en favoritt blant bildene over?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.10.2014 - 01:18 - Foto
  4

Dustelørdag

I dag har vært en tung dag. Jeg strever veldig med å holde motet oppe, men jeg kom meg nå igjennom denne lørdagen også.

Jeg prøvde å ta bilde av Latte, men det var litt for mørkt på kjøkkenet og hun ville ikke ligge stille, så det var ikke så lett.

Men vi fikk det halvveis til til slutt, ikke sant lille (store) Latte?

Det ble hjemmelaget pizza til middag. Den jeg spiste av var med squash, sjampinjong, løk og mozzarella (♥).

Prins måtte også få noe godt (♥). Han har vært i slåsskamp igjen, så nå har han hull tvers gjennom øret stakkar... huff.

Jeg skulle vært i bursdag i dag, men jeg klarte ikke, så da la jeg meg under dynen og tenkte på vinteren.

Så tenkte jeg litt på venner, hyttetur og bilturer i mørket.

... og jul selvfølgelig.

Om det er noe du lurer på, så har jeg fremdeles spørsmålsrunden åpen!
Det hadde vært veldig hyggelig om du ville legge igjen et lite spørsmål (♥).

  EIRINHS © 2012 - 2015
  20.09.2014 - 23:03 - Foto
  4

"You can give without loving, but you can never love without giving."

Jeg var nettopp på kjøretur med M fra avdelingen. Hun har hatt ferie i fire uker, så det var fint å se henne igjen (♥). Vi tok litt bilder, snakket og lo underveis. Vi tullet med at jeg skulle legge ut sangvideo på youtube og bli verdenskjent. Den skulle hete Fiskepinneonsdag og handle om nettopp fiskepinner. Jeg kan virkelig ikke synge, så det hadde nok blitt interessant, haha.

De siste dagene har vært vanskelige, og jeg har vært sliten og deprimert. Det hjalp litt å se noen julefilmer i dag da (♥). Jeg har holdt på en del med nytt bloggdesign som kommer på bloggen i slutten av september. Det er litt annerledes enn det jeg har nå, men jeg har laget noe lignenede tidligere. Jeg har brukt over tolv timer tilsammen på en dropdown meny... det er litt sykt. Nå føles det ut som om jeg har lånt bort hjernen min til research eller noe, for jeg er helt fjern, så mye av grunnen til at det tok så lang tid er nok pga det. Det er trist med den stygge reklamen blogg.no har på toppen av siden, for den ødelegger virkelig veldig mye i det designet... men det får bare gå.

Nå skal jeg prøve å drukne tankene mine i Disney filmer. Jeg kjenner det er ekstra tøft med en nedtur nå.
Jeg har snart ikke mere krefter igjen å bruke av.

Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.09.2014 - 21:12 - Foto
  4

Fall

Jeg tror jeg begynner å bli syk, huff.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  06.09.2014 - 20:38 - Foto
  6

Jul i september

Jeg var i Drøbak i dag og så på julenisser. Det ligger et eget julehus der, men jeg ble litt skuffet... for det var ikke noe julemusikk der, og for meg ble det litt stemningsdrepende, haha. Jeg endte ikke opp med å kjøpe noen nisse, men en ape fra julenissepostkontoret derimot... den klarte jeg ikke etterlate der. Den var for sær og jeg falt pladask for den. 

På vei hjem kjørte vi gjennom Oslofjordtunellen og jeg ble sittende og tenke på de ulike måtene tunellen kunne kollapse på, ikke det at det noen gang vil skje. Jeg var innom spektakulære actionscener inspirert av alienene fra Pacific Rim, eksplosjoner og en flokk med utenomjordiske sauer som tettet tunellen, før jeg til slutt kom frem til at det sannsynligvis ville være noe så absurd og lite spektakulært som en krabbe som fant en fin stein, og at steinen viste seg å være proppen til en sprekk, så det ble supermye trykk i sprekken når krabben tok vek steinen og til slutt et hul i tunelltaket og BAM: oversvømmelse. Håper ikke noen ble redd for å kjøre tunell nå, for det var virkelig ikke meningen å skremme noen (♥).

Vi så en hund som nesten ikke hadde bein (de var i hvertfall utrolig korte), og den var så søt at jeg måtte dokumentere det (♥).

Hva synes dere om apen, haha?
Har dere vært i Julehuset i Drøbak? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.09.2014 - 16:37 - Foto
  2

August

I August har jeg blitt 18 år, vært på hytta, hatt julestemning, begynt å trene og komme litt i gang med skole, tegnet en del, kost med Rob Arnesen og Violet, fått en ny venn, sett mange solnedganger (og mange filmer, lol) og jeg tror jeg endelig er på vei mot å bli bedre... selv om det går utrolig saaaaaakte.

Jeg krysser alle fingre og tær for at september blir starten på en bedre periode (♥).

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.09.2014 - 16:15 - Foto
  3

"Today you are You, that is truer than true. There is no one alive who is Youer than You."

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.08.2014 - 14:30 - Foto
  4

July

I juli har jeg faktisk opplevd en del, selv om måneden i seg selv ikke har vært serlig god. Jeg har i hvertfall begynt å ta litt bilder igjen, for det meste landskapsbilder, noe jeg nesten ikke har tatt noe av før. Min kjære Mac har vært flittig brukt, både til bilderedigering og film. Jeg føler en helt ny verden åpnet seg med Retina skjerm; alle detaljene når man redigerer bilder, dypden, kontrastene, skarpheten... ahh. I'm in love. Jeg kunne sikkert skrevet masse om juli, men jeg har egentlig ikke så veldig lyst, så jeg tenker jeg avslutter nå og holder det kort (♥).

Hva synes du om bildene?
Opplevd noe kjekt i juli?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.08.2014 - 16:58 - Foto
  4

29

Her kommer masse bilder fra de to siste ukene (♥)! Enjoy!

Krøderen:

Preus fotomuseum i Horten:

Tønsberg:

Alby:

Hva synes du om bildene?
Har du vært noen av disse stedene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  19.07.2014 - 06:19 - Foto
  3

Friday

Jeg har denne sangen på hjernen ↑. Den går ofte på radioen, og når vi kjører på tur har vi omtrent alltid på radioen, hihi.
Ha en fin kveld/natt!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.07.2014 - 22:48 - Foto
  1

June

Høydepunktet i juni var vel egentlig at jeg kjøpte Macbook Pro (♥) og at jeg har fått litt bedre kontakt med Silje (♥). Akkurat nå er jeg litt fjern, så jeg kommer ikke på noe annet å nevne, haha. Juni var dritt, med små lysere punkter innimellom.

Juli tror jeg blir den vanskeligste måneden på veldig, veldig lenge da... Men det går nok bra likevel.

Hvordan var deres juni?
Hvilke(t) bilde(r) likte dere best?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.07.2014 - 16:16 - Foto
  4

26062014

Hva synes dere om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.06.2014 - 23:42 - Foto
  3

Holmenkollen og en sau

Vi byttet avdeling i dag. Det gikk helt greit, selv om jeg bokstavelig talt trodde at dette var jordens undergang. Jeg har fått mitt eget rom, så da blir det litt lettere å være her også. Skal sove hjemme i natt da, takk og lov. Jeg er virkelig ikke i form, så da er det godt å få en liten pause fra alt det nye.

Hva synes dere om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.06.2014 - 19:59 - Foto
  0

Uke 20


På tirsdag var I, S og jeg på café og kastet fiskesprettsteiner på en liten strand.

På onsdag var jeg på tur, hoho, og på kino med M. Vi så Godzilla, og den suuugde (sorry). Det var veldig koselig da!

På torsdag var jeg på tur med M og vi møtte på en liten stålorm. La oss kalle ham Ørjan the Stålorm.

Jeg beklager for overvekten av blomsterbilder, men jeg eelsker blomster (♥).

I dag var jeg på tur med Ø, og vi så en måkevinge, buhu.

... og masse blomster selvfølgelig.

Det står en telefonboks ved Henie Onstad senteret på Høvikodden, så vet dere det. 

More flowers... (♥)

K og jeg gikk en tur for å se etter statueting, men de viste seg å være på privat eiendom så vi fikk litt kjeft, lol.

EDDERKOPP, æsj.

Dette må være det særeste bildet jeg noen gang har tatt...

På fredager er det noe som heter fredagskos, hvor vi koser oss litt, og i dag ble det fruktsalat og brus (p-max (♥)).

Nå er jeg hjemme og planlegger film-slumber-dyne-party med Silje. Hun var bare litt usikker på om hun klarte å holde seg våken lenger enn til åtte, hihi. Hope so. Har bare sett Silje én gang tidligere denne uken (eller ingen, kan hende jeg går litt i surr... mehe), huff. Å ikke se Silje er det værste med å være i behandlingen. Og btw: sorry for at jeg blogger så lite, men av en eller annen grunn blir det ikke til at jeg bruker pcen når jeg er der oppe. Egentlig er det jo positivt at jeg er mindre på nett og sånt da, men jeg skal prøve å oppdatere litt oftere (♥). Og jeg kaller bare alle folkene for bokstaver, siden det er sikkert ikke lurt (eller lov) å legge ut noe mer.

Hva synes dere om bildene?
Hva har dere gjort denne uken?
Hva skal dere i kveld?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.05.2014 - 19:11 - Foto
  7

The last week

Jeg var og så The Amazing Spider-Man 2 i 3D med Dolby Atmos på tirsdag. Herregud, den var sinnsykt awesome!!!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.05.2014 - 16:10 - Foto
  1

Ein dag

Laurdag. Eg vil gjere noko morosamt. Eg vil dra på tur, vere sosial og oppleve noko nytt. Eg vil køyre tog til vener eg ikkje har møtt i verkelegheita og eg vil le til det verkjer i heile kroppen. Men kroppen min er utsliten og eg har ikkje meir energi att. Ein dag, ikkje altfor langt inn i framtida, skal eg klare det. Eg skal klare å vere normal.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.05.2014 - 13:56 - Foto
  7

April

Ræva månede med én fin tirsdag helt på slutten.

Startet i behandling, laget vårfilm, sett mye på bilder fra arkivet, mimret, flyktet fra virkeligheten og altfor mange vonde tanker, hatt The Lord of the Rings + The Hobbit filmene på repeat, spist falafler for første gang (NAM), hatt altfor mange søvnløse netter, lappet sammen et landskap av ulike bilder pluss litt effekter (link), funnet ut at jeg skal poste et gratisdesign i løpet av veldig snart, gjort nye endringer i designet og totalrenovert kommentarene/kommentarfeltet/infolinjen under innleggene for første gang på rundt 2 (?) år, lagt ut oppskrift på brokkoli og purre pai, tenkt på fremtiden, blitt kjent med nye folk og vært sosial med dem (på behandlingsstedet), fått photoshop cc av pappa (wii, lykke) og så har det selvfølgelig vært påske.

Hvordan var din april?
Har du en favoritt blant bildene over?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.05.2014 - 00:41 - Foto
  2

20:09

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.04.2014 - 20:09 - Foto
  4

Fra arkivet IIII

Hva synes dere om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  22.04.2014 - 15:12 - Foto
  4

Nature

Jeg prøvde noe nytt i photoshop! Jeg lagde et fantasi-landskap, haha. Jeg tok tre ulike bilder fra i sommer og ett fra 2012; kuttet, resizet, la på layers, tilpasset osv. + la på effekter og "stemning". Lagde tre ulike versjoner for å teste ut litt ulike ting: dag, soloppgang/solnedgang og natt. Føler meg litt flink, hihi.

Hva synes dere?
Har dere prøvd sånn før?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.04.2014 - 19:13 - Foto
  8

A hint of summer

Jeg eksperimenterte litt i photoshop cc med et bilde jeg tok i sommer, og det ble litt stilig?
Hvis du holder musen over bildet ser du før-bildet!

Hva synes dere?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.04.2014 - 23:29 - Foto
  5

På denne tiden i fjor

Jeg har hatt marken min i litt over et år nå, siden 19.03.2013! (♥) Det er litt rart å tenke på egentlig. Kunne ikke gjort et bedre kjøp av kamera! (♥) Bildene over er noen av de første jeg tok, men jeg har redigert dem i dag da.

Nå skal jeg spørre mamma om jeg kan få litt sjokolade, og så skal jeg finne på noe kult har jeg bestemt meg for.
Håper dere får en fin kveld! Og tusen takk for de fine kommentarene dere har lagt igjen. Jeg blir rørt (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.04.2014 - 20:12 - Foto
  8

March

Jeg har sluttet å spise kjøtt og fugl (for 3 dager siden), noe som har fått meg til å spise sunnere også. Jeg føler jeg meg bedre og det har vært lettere å la være å overspise de dagene. Jeg har innsett at jeg mest sannsynlig ikke klarer å bli frisk på egenhånd. Jeg har sett Lotr snart 2 ganger og Hobbiten 2 hele ganger. Jeg har sett på de ekstra cd'ene med special features med hvordan de lagde 'The Fellowship of the Ring', noe som er noe av det mest fascinerende jeg noen gang har sett. Jeg har hatt en skikkelig nedtur der jeg hadde problemer med å se meningen av noen ting. Jeg har fått ideer til denne såkalte boken jeg skal skrive, mest til en del av skapningene og hvordan den skal starte. Jeg har enda ikke funnet ut hva boken hovedsaklig skal handle om da, haha. Jeg har tatt litt bilder, og redigert noen fra i sommer på nytt. Jeg har vært en helg hos mormor og morfar. Jeg har tegnet tre digitale tegninger og begynt på en fjerde. Jeg har lastet ned prøveversjonen av Photoshop cc og blitt forelsket i den. Jeg har vært litt mer sliten enn vanlig. Jeg har fått dato for møtet med behandlingsstedet jeg kanskje skal til. Prins har vært alvorlig syk og vi har fremdeles problemer med å få ham til å spise. Jeg har laget nytt og litt annerledes design til bloggen. Også har jeg sikkert gjort en del ting jeg ikke kommer på. Alt i alt en dårlig månede som sluttet litt bedre.

Hva har deres månede inneholdt?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.04.2014 - 23:23 - Foto
  3

"We're trapped in the past, scared of the future and afraid to live in the present."

Jeg vet ikke hva jeg skal skrive lenger; er helt tom for ord.
Men jeg vil prøve å bli flinkere på å oppdatere, så litt er bedre enn ingenting? Eller?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  14.03.2014 - 17:28 - Foto
  2

February

Egentlig har alt endret seg denne måneden. Jeg har fått motivasjon til å jobbe for å bli bedre, og jeg har brukt all energien jeg har på å prøve. Jeg må innrømme at det er vanskeligere enn jeg trodde, men bare det at jeg vil er et stort fremskritt. For første gang siden jeg ble syk føler jeg at jeg har ting i fremtiden som er verdt å kjempe for og som jeg faktisk gleder meg til. Selv om februar har inneholdt lite progresjon har jeg i hvertfall startet, og jeg er på vei. To skritt frem og ett tilbake. Det vanskeligste er å bryte mønstrene man har fulgt over en lengre periode, og det tar absolutt all energien jeg har. Det dumme er at når jeg ikke har mer energi har jeg ikke krefter til å være sterk og jeg sprekker. Men det går bedre og bedre mellom hver gang og jeg gjør fremgang. Jeg er så sliten at jeg vil gråte og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Akkurat nå har jeg så vidt krefter til å stå opp; men når jeg kommer meg over denne kneiken vet jeg at det blir bedre.

8 innlegg har jeg postet i løpet av februar. 8 stusselige innlegg... ikke mye å skryte av og dårlig jobbing fra min side. Overskuddet er liksom ikke der, og jeg har mer enn nok annet å tenke på. Jeg skal prøve å bli bedre. (♥)

Jeg har sett på noen gamle design fra den forrige bloggen min, og det ene savner jeg litt. Tenkte å lage en forbedret og mer brukervennlig versjon av det i løpet av mars, så får vi se om det kanskje blir nytt design til påsken eller noe. Ellers skal jeg fortsette å jobbe mot å bli bedre fremover, for i påskeferien skal vi på fjellet og da må jeg ha mer kontroll og være bedre enn det jeg er nå. Gir masse motivasjon da, i og med at jeg virkelig vil klare påsken. Mest av alt fordi det betyr utrolig mye for Silje.

Hvordan har din februar vært?
Har du noen planer for mars?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.03.2014 - 05:32 - Foto
  2

January

Dårlig månede som sluttet med et par greie dager. Har drømt om bedre dager og fått motivasjon til å gjøre noe med det. Februar derimot har allerede startet å være ganske bra og bedre skal det bli. Jeg er på vei mot lysere tider.

(♥)
Hvordan har deres januar (og starten på februar) vært?
Hva synes dere om bildene, har du en favoritt?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.02.2014 - 15:20 - Foto
  5

03022014

Hva synes dere om bildene?
Husk spørsmålsrunden!


  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.02.2014 - 14:43 - Foto
  3

29012014

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.01.2014 - 15:55 - Foto
  3

Fra arkivet III


Kattkattkattkattkattkattkattoveralt.

Både blomst og rosa; kan det bli mer perfekt?

Converse (♥)

Sommersol.

Neimen heisann lille degsann.

Svært lite spesiell blomst, men bladene er så utrolig fascinerende, spesielt slik som på bildet.

Det er så sært at en del dyr har lillaskjær i pelsen. Prins har, og denne sauen.

Det er helt normalt å gjøre sånn ↑? Det er det, ikke sant?

Dripp dropp, regn er fint.

Ikke så mye regn.

(♥)

Et eller annet gammelt temafoto-prosjekt. Hva skjedde egentlig med temafoto? Hadde helt glemt hele greien jeg, oops.

Føll, sååå søte da (♥)

Det fløy en liten måke over himlen, over himlen, over himlen. Det fløy en liten måke over himlen, tralala.

Også et familiebilde av familien Hest til slutt.

Hva synes dere om bildene?
Lyst til å se flere arkivbilder?

Husk spørsmålsrunden! Hadde satt veldig stor pris på noen spørsmål!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.01.2014 - 14:43 - Foto
  5

Fra arkivet II


I fjor vår brant vi noe greiner eller løv eller noe, og da det regnet på asken ble den blålig. Litt kult egentlig.

Hva er vel våren uten hvitveis?

Blomster er noe av det vakreste som finnes (♥).

Naboens katt da den fremdeles var kattunge. Søøøt.Latte er ganske søt i grunnen (♥)

Haha, måtte bare ha med disse to bildene! Prins ser så dum ut!

Awe, søte gutten! (♥) Han ser litt dum ut på det siste bildet også, haha.

Pannekaker med bær. Long time no see.

Søt (♥)

Jeg tenker automatisk på mai når jeg ser slike bilder.

Hva er vel sommeren uten jordbær? Nam.

Bw-power!Og så ett til, fordi Prins var litt søt på dette bildet.Bær, himmelske bær!

Dør hver gang jeg ser dette bildet! Det ser så feil ut, haha.

Solnedgang (♥)

Jeg trives utrolig godt i skogen. Det er et av de få stedene jeg klarer å slappe helt av og bare lytte til naturen rundt meg.

Hester (♥) og en hund.

Mere blomster (♥)

Jeg tør ikke en gang begynne å telle hvor mange bilder det er i dette innlegget. Føler jeg har sittet og redigert i timesvis (ok, jeg har det), og hendene mine er helt stive. Haha. Det var fint å jobbe litt med bilder igjen. Og jeg ser at jeg har utviklet meg litt, for gud så mange bilder som ligger i arkivet som ikke er redigert eller postet på bloggen.

Hva synes dere om bildene?
Husk spørsmålsrunden!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.01.2014 - 08:48 - Foto
  7

Fra arkivet I


Det var morsomt, men superstress å lage denne kaken ↑. Konfirmasjonskaken til Silje. Jeg ble dritsur på kaken underveis fordi det ikke gikk slik som jeg ville. Har veldig lyst til å lage flere slike likevel, hihi.

Påskeaften. Wihu. Vi har alltid påskeskirenn og til middag har vi alltid lammestek og desserten over.

Latte (♥)

Jeg trodde havregrøt med frosne bær ville være supergodt. Så feil kan man ta.

Prins (♥)

På toget til Bergen. Lenge siden jeg har vært der nå. Tror vinterferien var sist. Det var sist jeg så Anette også. Buhu, savner henne.

Utsikten ut av togvinduet over fjellet. Utrolig vakkert ikke sant?

Skogkledde topper med melis på. Vakkert (♥)

Jeg blogger omtrent aldri lenger, unnskyld. Selv om jeg egentlig ikke bryr meg om sånt så er det trist å se at lesertallet har mer enn halvert seg. Jeg setter utrolig stor pris på dere som fremdeles er innom, og dere som legger igjen kommentarer, det betyr utrolig mye (♥). Jeg er lei meg for at jeg aldri svarer på kommentarer lenger, men jeg leser hver eneste en. Tusen takk!

Hva synes du om bildene?
Det kommer flere arkivbilder fremover, har ikke inspirasjon og krefter til  å ta nye.

Ps, husk spørsmålsrunden! Hadde satt utrolig stor pris på om du la igjen noen spørsmål!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.01.2014 - 00:19 - Foto
  3

Levanger


Etter vi hadde vært på møtet i går (grunnen til at vi dro) spiste vi lunsj på Backlund.

Jeg bestilte cæsarsalat, og det må være den beste salaten jeg har spist.

Den var ikke helt det jeg forbandt med cæsarsalat, men det gjode ingen ting.

Helt perfekt! (♥)

Pappa bestilte kylling smørbrød eller noe, og mamma cæsarsalat med kylling.

Solen var på vei ned da vi dro fra Levanger.

Fin himmel, og fint landskap.

Det er pent i Levanger.

Vi hadde egentlig tenkt å overnatte på vei hjem, men vi kjørte i ett likevel.

Kjempeglad for det, var helt død da jeg kom hjem, haha.

Hadde bare sovet 10 min under turen, et par timer i bilen opp og ikke noe natten i forveien så jeg sov fra da vi kom hjem i natt til nå, haha.

Har du vært i Levanger?
Har du spist på Backlund?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.01.2014 - 18:21 - Foto
  6

25122013


Årets julesokk var ganske azm! Marsipangrisen hørte ikke til der da...

... for den vant jeg da jeg fant mandelen i risengrynsgrøten!

Julestemningen min er omtrent ikke-eksisterende... det er trist. Denne julen har ikke vært så fin.

1. juledag har vi alltid julebrunch... og 2. juledag drar vi alltid på familiebrunch hos mormor og morfar. Da kommer tante, onkler, fetter og kusine. Jeg skal ikke i år.

God natt!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.12.2013 - 00:19 - Foto
  6

4. søndag i advent

2 dager til julaften... Vil ikke.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  22.12.2013 - 19:46 - Foto
  3

10122013

Snøen har kommet, joho.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.12.2013 - 17:06 - Foto
  5

Deg og meg, bare deg eller bare meg.

Deg
og meg.
Deg og meg.
Oss.
Vi to.
Sammen.

Om du forsvinner er det bare meg.
Om jeg forsvinner er det bare deg.
Alene.
Deg eller meg.
 Deg
eller meg.
Bare én.

Så enkelt er det å skape ensomhet.
Altfor enkelt.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.11.2013 - 08:00 - Foto
  7

23112013

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.11.2013 - 17:47 - Foto
  12

Midnight

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.11.2013 - 00:46 - Foto
  7

Nightlights

It's so calming to go for a walk when it's dark;
watching a thousand tiny lights across the water and wondering who they belong to.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  12.11.2013 - 23:31 - Foto
  5

"Du grønne, glitrende tre-e, god dag!"


Ute blir det bare kaldere og kaldere for hver dag. Inne også; men vi fyrer i peisen, så det går bra.

Jeg og farmor var en tur på Plantasjen for å kjøpe kaktuser i sted.

De hadde masse roser også, men jeg synes kakuser er veldig geie. Utrolig billige og omtrent evigvarende (♥)

Det stod et enormt juletre med masse pynt ved inngangen. Elsk (♥) Jeg vil ha jul!

Hils på mine nye bestevenner; Ernt, Bernt, Gustaf, Roger og Stig.

Hva synes du om bildene?
Liker du kaktuser?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.11.2013 - 16:24 - Foto
  12

October

En månede uten mening.

Please la november bli bra... jeg ber.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.11.2013 - 19:00 - Foto
  10

Litt bilder fra arkivet

Jeg er fremdeles syk, æsj. Hvordan går det med dere i dag?

Husk spørsmålsrunden!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  28.10.2013 - 12:15 - Foto
  6

25102013

Nå er jeg ferdig med å male rommet mitt, wii! (♥)

Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.10.2013 - 16:57 - Foto
  18

Høst

Jeg prøvde meg litt frem med en ny redigeringsmetode, den passer egentlig bedre til mitt humør for tiden... det føles litt mer riktig enn glad stemning, farger og masse lys. (♥) Håper dere får en fin fredagskveld! (♥)

Edit: Jeg byttet til vanlig redigering på bildene fordi jeg ombestemte meg og fant ut at jeg ikke likte den "nye" metoden.

Hva synes dere?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.10.2013 - 19:47 - Foto
  8

"You can't have a light without a dark to stick it in."

Unnskyld for at jeg ikke postet noe temafoto-bilde, jeg har prøvd masse... men dette har bare ikke vært min uke.

Åh, jeg får ikke sagt det mange nok ganger: dere er så utrolig herlige! (♥) Det betyr så utrolig, utrolig mye å få så mange fine tilbakemeldinger/kommentarer og at så mange er innom! Tusen, tusen takk! (♥)

Håper dere har hatt en fin helg og start/slutt på høstferien!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  06.10.2013 - 22:36 - Foto
  2

September

Jeg må innrømme at når jeg ser på collagen er jeg litt stolt. (♥) Jeg er stolt over at jeg faktisk klarer å bli litt fornøyd med bildene mine og over utviklingen min. Jeg tror egentlig den tiden uten kameraet var veldig, veldig bra... for jeg synes faktisk det er morsommere å ta bilder nå enn før ulykken. (♥) Det betyr ikke at dere skal kaste kameraene deres i bakken altså... mehe. Om jeg ser bort ifra alle de negative tingene denne måneden har den vært veldig bra (tok dere den eller... ahaha, lame). Temafoto er oppe og går igjen (selv om jeg har klart å rote det skikkelig til nå), jeg har blitt kjent med en fantastisk jente, jeg har avsluttet måneden med mer kontroll over maten enn da jeg gik inn i den, jeg har funnet bakegleden igjen (!), høstfargene har begynt å komme, vi har hatt bål i peisen, jeg har byttet fra sommerdyne til vinterdyne, farmor har vært (og er) på besøk, musikk har fylt ørene mine, jeg har sett noen bra filmer, jeg har vært på café med en venninne og masse mer jeg ikke kommer på... men som sikkert var fint. (♥) Jeg har bestemt meg for å ikke dra frem de negative tingene som har skjedd denne måneden, og heller prøve å fokusere på det fine. (♥) Jeg kjenner det er litt vanskelig akkurat nå fordi jeg har så dårlig samvittighet og er så lei meg for noe jeg gjorde mot en annen. Jeg håper virkelig hun tilgir meg, for det var ikke meningen at det skulle skje. Hun var sliten og lei og jeg var sliten og lei... og det gikk ikke så bra sammen. Huff, føler meg som verdes værste menneske... Nå glemte jeg visst helt at jeg hadde bestemt meg for å være kun positiv! Såååå, jeg håper oktober blir bedre enn september! Det vil skje både ting jeg ser frem til og som jeg gruer meg til. (♥) Men jeg må holde fast i de jeg ser frem til! (♥) Også håper jeg dere har hatt en fin september og at deres oktober blir fantastisk!

Hva synes du om bildene?
Hvilke(t) liker du best?
Hvordan har din september vært?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.09.2013 - 22:37 - Foto
  8

"Where flowers bloom so does hope."

Mamma har en fin blomst. (♥) Den gir meg ordentlig Hellas-følelse...
... åh, jeg savner Santorini. (♥) Det var så fint der, og så masse hyggelige folk.

Håper dere har hatt en fredag, og god fredag videre! (♥) Glad i dere alle sammen, hihi!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.09.2013 - 21:54 - Foto
  7

"When life gives you a hundred reasons to cry: cry. It helps."

I morgen drar jeg til Bergen. Jeg vil at dette skal bli en fin høstferie.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.09.2013 - 21:24 - Foto
  7

"Hope is being able to see that there is light despite all of the darkness."Jeg tente masse lys i et mørkt rom, så jeg er sikker på at jeg finner håp.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.09.2013 - 21:45 - Foto
  11

"I can't change the direction of the wind, but I can adjust my sails to always reach my destination."God natt fine skapninger (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  21.09.2013 - 00:23 - Foto
  5

"Time is what prevents everything from happening at once."

Hva synes du om bildet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.09.2013 - 17:55 - Foto
  3

August

August har vært en vanskelig månede. Skulle på en måte helst ønske den aldri hadde vært. Samtidig har jeg gjort fine ting i august også. Som å ha besøk av Anne Ragnhild, være med Kristina igjen, møtt Sunniva... De tingene ville jeg ikke gått glipp av. Kameraet mitt har vært ute av drift nesten hele august, og det gjør meg helt gal. Håper jeg får det i orden igjen snart! Mye har blitt værre denne måneden, og jeg tror mange av problemene mine kommer mye tydligere frem nå som skolen egentlig har startet. Noe har også blitt bedre, men det kommer jeg ikke helt på. Håper september blir 100 ganger bedre og at jeg snart klarer å komme meg på skolen...

I dag skulle jeg til Kristina... og jeg skulle ta buss. Klokken 11 ligger jeg fremdeles i sengen og ser at bussen går 11.19! Haha. Jeg rakk bussen, men klarte selvfølgelig ikke å gå av på riktig stopp (har aldri skjedd før). Så jeg endte i gokk. Heldigvis kom Kristina og faren og plukket meg opp, takk og lov! Vi lagde julekort (min idé), spiste pizza og jordbær med kanel (må prøves, sykt godt), så James Bond, matet ender, snakket og litt annet. Det var kjempekos. (♥) Vi skal kanskje på senteret når hun er ferdig på skolen på mandag for å blant annet kjøpe knestrømper og verdens søteste kattekjole! (♥) Haha, og kanskje vi finner noe annet fint der.

Hvilket bilde liker du best?
Hvordan har din august vært?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  31.08.2013 - 21:51 - Foto
  10

"The greatest treasures are those invisible to the eye but found by the heart."

I dag startet jeg dagen med å være verdens største drittunge... kult. Jeg har vært flink også da; for jeg har trent! (♥) Selv om jeg var sykt umotivert var det deilig og gøy! Jeg har også lest i den skumle boken, og prøvd noen oppgaver... selv om jeg bare klarer surmulefjes-oppgavene og ikke gladfjes-oppgavene. Den skumle boken skal være med på å hjelpe meg med å bli frisk, det er i hvertfall verdt et forsøk. (♥) Når jeg tenker etter har jeg gått tur i dag med en venninne også, det var hyggelig. Jeg hadde med Samsung-kameraet og knipset bildet over (+ noen andre dere kanskje får se senere). Blir liksom ikke like kult når man ikke kan bruke stor blender... så da tar jeg bare nær-nærbilder med det. Jeg har også sittet i kjelleren og glodd på Fringe. Det er en ganske kul serie faktisk. Masse sære-ekle-paranormale dødsfall, siden masse gale forskere (og andre personer) verden rundt driver å tester ulike ting på menneskene. Alt leder på en måte sammen da... men bare på en måte. Er litt usikker... når jeg tenker nærmere etter.

Ellers vil jeg bare ønske dere en god fredag! (♥) Håper dere har hatt en fin uke.
Nå skal jeg gå å finne på noe... får vondt i baken av å sitte på denne stolen.
Hade.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.08.2013 - 18:55 - Foto
  3

"Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage."


Ok, må virkelig innrømme at å kunne gå kjempenære et motiv faktisk er veldig festlig!

Når jeg fikk stilt inn et par ting, var ikke Samsung-kameraet så ille likevel... bortsett fra at jeg ikke har noe minnekort og bare kan ta 3 bilder om gangen...

Svarene på spørsmålsrunden kommer snart, jeg har svart.... må bare gjøre ferdig innlegget, så det blir litt fint også. (♥)
Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.08.2013 - 14:58 - Foto
  3

Hytta-hytten-hyttet


Latte peser med tungen ut av munnen som en hund når hun kjører bil. Og potene hennes er helt våte av svette... ugh.

Hver gang vi kjører forbi et spesielt utkikkspunkt pleier vi å stoppe og ta bilder av himmelen og fjellene. Eller av bakken.


Det går sykt mange sauer på beite her oppe. Kuer og HESTER også, hestene er kulest!

Prins (♥)

Latte (♥)

Vårt eksepsjonelle og luksuriøse bad.


Trøtt pusekatt?

De på sætra under oss hadde fire sauer som de pleide å lufte i bånd... slik vi gjør med kattene våre. Hihi.


Fantastisk hest! (♥)
Masse mere dyr! Det fineste med fjellet er alle dyrene... og naturen, alle fjellturene og kosen... hihi.

Hestemafiaen, yo!


Hest (♥)

Prins som ligger "oppå" ladeboksen på stuebenken... sykt behagelig... rare katt.

Når vi er her oppe vil mamma, Silje og pappa alltid ha mormors honningkake og gubb (en type kaffeost). Det er tradisjon, men uheldigvis liker jeg ingen av dem... haha, tragisk.

I år var en helt annen sommer på hytta enn i fjor. I fjor orket jeg ingen ting, gikk ingen turer, var kjempesliten hele tiden og sånt, mens i år har jeg gått rundt 120km der oppe! + jogget noen ganger. Jeg har vært på et fjell over 2000moh, der veien opp på fjellet var steinur... og jeg gikk fra pappa! Han sa jeg gikk som en mann... haha... tror faktisk aldri jeg har vært i så god form fysisk som det jeg er nå. Men jeg har likevel fremdeles dødager. Ellers går det mye i kabaler, yatzy, tegning, musikk og diverse vanlige hytteting. Den første uken var det helt fantastisk vær, mens den andre var mer ruskete, så vi fikk til og med badet i elven... noe som var KALDT (i hvertfall ikke over 15°C). Men... *trommevirvel*... det mest fantastiske med hele oppholdet der (oppholdet var greit nok... kunne vært bedre, kunne vært værre) var bursdagsgaven jeg fikk av venninnen min Anne Ragnhild! Jeg hadde bursdag 2. august... men feiret det egentlig ikke. Er ikke noe glad i slik bursdagsting, spesielt ikke siden jeg nå er 17, men det føles ut som om jeg fremdeles henger igjen der jeg var før jeg ble syk... som var over 3 år siden. Men i hvertfall, dagen startet dritt... Så hadde pappa sagt vi skulle på tur (med Anne Ragnhild også) på noen topper som ligger bak hytta vår. Jeg ville jo gå den turen, så det var greit nok, men jeg hadde sovet 3 timer den natten... så var ikke helt motivert lenger. Da Anne Ragnhild kom fortalte de at vi skulle ri istedet! Og at vi hadde hver vår hest HELE DAGEN! SERIØST, JEG DØDE PÅ MEG! (♥) Det var en dritfin gave! Verdens fineste! Dere skal få vite masse mer om den senere, men jeg tar det i et eget innlegg... siden det kommer til å bli mye tekst. Og jeg har skrevet ganske mye i dette innlegget allerede! 

Jeg dro på hytta med én spilleliste med 16 (tror jeg) soundtracks... og de har jeg hørt om og om igjen hver eneste dag, flere ganger om dagen i 2 uker... og ennå er jeg ikke lei! Haha, synes det er så utrolig behagelig å høre på soundtracks. (♥) Jeg holder på å legge til flere nå, så den blir litt større... men om noen er interesserte i den (og er like sære som meg) er det bare å si ifra, så kan jeg legge ut soundtracks'ene i et innlegg! (♥) De er litt fra Batman, noen fra noen av Marvel sine filmer, Lotr, Inception og så er det Skyfall... som jeg har helt på hjernen og nå kan helt utenat... plagsomt! Lol. Jaja... nesten flaut å skrive om, fordi jeg føler det er så ekstremt sært. Jeg har også fått helt dilla på Marvel sine filmer, haha! Men de er festlige da. Har kjempelyst til å se Wolverine på kino, så forhåpentligvis får jeg dratt med meg noen på det i løpet av uken... hihi. OG SÅ KOMMER SNART IRON MAN 3 PÅ BLUERAY (har ikke sett den på kino, shame on me)! Det er sykt mange filmer som går på kino nå jeg vil se... og som kommer på blueray til høsten (forhåpentligvis). Haha, kjempelenge siden jeg var på kino sist... over 1/2 år i hvertfall... Møhf.

Tror jeg gir meg før dere får særhetssjokk og dør av overlesing. (♥) Om du gadd å lese alt betyr det veldig mye for meg! Tusen takk! (♥)
Liker du Marvel sine filmer?
Hvilken film på kino har du mest lyst til å se akkurat nå?

Hva synes dere om bildene? Vil dere se fler?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.08.2013 - 17:45 - Foto
  7

Et lite livstegn


Det ble egentlig litt kul effekt når jeg tok bilde ned i vannet.

Gjess er skumle.

Føll er søte.

Jeg lever fremdeles, selv om jeg er veldig fraværende, beklager... ting er vanskelig, og jeg er deprimert. Jeg klarer ikke produsere noe når jeg er deprimert. Eller, det er jeg hele tiden, men når jeg er veldig nede forsvinner all lyst til å skape ting. Vet ikke hvorfor jeg tok meg selv i nakkeskinnet og blogget nå, midt på natten... men jeg følte vel for å gi et fra meg et livstegn. Jeg ser på film nå, for å slippe å tenke så mye vondt. Takk og lov at det finnes Netflix... selv om jeg har sett det meste som er verdt å se (som kanskje er under 10% av det som ligger ute). Alle de bra filmene ligger ikke der... og de seriene jeg liker har bare 1 sesong ute. Jeg har også funnet ut at jeg finner ro i å gå... så jeg har funnet meg en perfekt rute på 23km, som jeg går annenhver dag. De andre dagene gjør jeg styrkeøvelser og så jogger jeg litt innimellom (må passe på knærne). Det var i hvertfall planen, men nok en hindring kom i veien. Jeg har fått et forferdelig gnagsår på innsiden av storetåen, og så gikk det betennelse i det. Har ikke kunnet bruke sko på 2 dager. Jeg kjenner jeg blir rastløs og ekstra deppa når jeg ikke får gått turene mine... de hjelper meg noe helt sykt. 4 timer i skogen... fantastisk. Jeg skulle gjerne klart turen på 3 timer, men jeg er ikke i så god form ennå. Om det ikke blir bedre må jeg nok til legen med tåen. Æsj og huff.

Hvordan har dere hatt det siden sist?
Gjort noe morsomt?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.07.2013 - 00:27 - Foto
  11

June

Favorittsang denne måneden: Requiem for a dream, denne og denne.
Hvilket bilde liker du best?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.07.2013 - 13:39 - Foto
  6

Old photos

Hei på dere. (♥) Jeg er en sei, jeg er litt lei, sjo hå sjo hei, nå går jeg min vei. Det rimte... kleint.
Jeg er dårlig på å spørre spørsmål, kommer ikke på noe å spørre om... så kjører klassisk: hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.06.2013 - 20:52 - Foto
  6

Noen bilder fra arkivet

Tusen hjertelig takk for alle de fine kommentarene og for at dere er innom bloggen min! (♥) Jeg leser hver eneste kommentar, og det betyr så utrolig mye at dere legger dem igjen! (♥) Jeg er ikke så flink til å svare dere, men jeg prøver å få svart på alle spørsmålene i hvertfall. (♥) Dere er verdens beste lesere, love you all!

Hva synes du om bildene?
Hvilket likte du best?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  19.06.2013 - 22:58 - Foto
  9

Hello June

Please be good to me...

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.06.2013 - 20:07 - Foto
  6

Let's run away

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.06.2013 - 19:52 - Foto
  7

May

Imotsetning til april, da jeg hadde foto- og bloggtørke, har jeg tatt masse bilder denne måneden! (♥) Jeg har blitt mye gladere, mye friskere, mye sunnere, begynt å trene, fått tilbake energien min, spist masse bær, vært ute i verden (andre steder enn i hagen) flere ganger, fått tilbake mensen (og det er sykt stort, fordi det betyr at kroppen min funker som den skal igjen) og begynt å jobbe målbevisst mot fremtiden! Håper juni bare blir en enda bedre månede, og at jeg på vei inn i juli føler meg litt bedre. For jeg takler fremdeles ikke kroppen min, og jeg klarer fremdeles ikke gå i noe annet enn baggy klær.

Hvordan har din mai vært?
Hvilket bilde liker du best?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  31.05.2013 - 21:06 - Foto
  11

Blomsterbaby

Se hva jeg skal plante! (♥) Skulle egnetlig kjøpe blomster, men fant ingen jeg likte, så kjøpte frø istedet. Pasjonsblomster er bare helt fantastisk fine, og de rosa var søte. (♥) Håper ikke de dør før de kommer over jorden... mehe.

Liker du pasjonsblomster eller sommerstokkroser?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.05.2013 - 18:17 - Foto
  3

Origami crane

Jeg har brettet en trane (tror jeg det heter på norsk) allerede, men skal brette mange flere traner og henge dem i taket med sytråd. Det blir fint! (♥) Denne er lyserosa, men det ser dere ikke, fordi bildene er svart-hvitt... mehe! Nå var jeg morsom nå. Neida. Nå skal vi ha sushi! (♥)

Liker du sushi?
Jeg liker maki best, hva slags type sushi liker du best?
Har du brettet origami før?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.05.2013 - 18:43 - Foto
  5

24052013

Endelig begynner jeg å klare å poste flere bilder, slik som i "gamle dager"! (♥) Canon EOS 5D Mark II er virkelig verdens fineste kamera! Men nå er det helg, hurra! (♥) Jeg startet helgen med en god treningsøkt, og så grillet vi til middag! Siden det er sommer (på en måte) hadde vi også jordbær til dessert! (♥) Elsker virkelig jordbær. Og pepsi-max, jeg blir liksom ikke i ordentlig helgemodus uten det, så måtte selvfølgelig drikke det til middagen. Hihi! I dag har jeg vært i ganske godt humør egentlig. Farmor er her, og det er veldig koselig. Var ganske dårlig i morges, så slappet av med blant annet Madagaskar, før jeg senere i dag fikk litt mere energi og ommøblerte rommet mitt + som sagt trente. (♥) Nå har rommet mitt blitt litt mer praktisk innredet, større og lysere. Det virker i hvertfall slik! Når jeg bare får malt de svarte skuffene i sengen hvite, bygget sengegavl, fått opp noen hyller, lagt et fluffy teppe på gulvet og anskaffet meg masse puter og pynt i søte, lyse farger + brettet mange flere origamifugler som skal henges i taket blir det nok egentlig ganske fint! (♥)

Mitt favorittbær er jordbær - hvilket er ditt?
Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  24.05.2013 - 20:29 - Foto
  4

HIPP HIPP HURRA!

Det er 17.mai! (♥) Gratulerer med dagen alle sammen!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.05.2013 - 12:49 - Foto
  6

AprilBåde foto og bloggtørke, virkelig. Fikk tegnebrett av farmor, så det var en opptur... ellers var det nesten bare nedturer. (♥) Please la mai bli bedre...

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.05.2013 - 08:10 - Foto
  3

Night

Det ser litt ut som et spøkelseshus, sant? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  06.05.2013 - 21:42 - Foto
  5

Spørsmålsrunde Tusen, tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen, og for at dere er så fantastiske lesere. (♥) Det betyr veldig mye for meg! Det går ikke bra for tiden, og veldig mye er veldig vanskelig. Derfor setter jeg i gang en spørsmålsrunde. Det er alltid gøy å svare på spørsmål! (♥) Spør om hva som helst!

Noe på hjertet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.03.2013 - 13:34 - Foto
  16

February

Denne februaren har vært helt ok. Det har skjedd vanskelige og dumme og grusomme ting, men også fine ting. Jeg er klar for å starte en ny månede, og jeg håper virkelig ting blir litt lettere. Jeg har i allefall hørt mer på musikk, vært i Bergen, møtt Anette, gått på ski, kjøpt blomster og en del andre bra ting jeg ikke kommer på i farta.  Farvel februar og velkommen mars!

Hvordan har din februar?
Hvilket bilde er din favoritt?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.03.2013 - 17:00 - Foto
  10

The endless tunnel


Please, warm me when I'm freezing, because I'm sitting in a cold, dark place. I'm alone, I'm alone... And I've lost my way to the end of the tunnel. 

Please, help me find a train... that only stops where I'm supposed to be. I'm alone, I'm alone... And I've lost my way to the end of the tunnel. 

Please, take me with you, take me with you... I can travel anywhere when you're by my side. I'm alone, I'm alone... And I've lost my way to the end of the tunnel.

Jeg har prøvd å skrive... men jeg har innsett at det ikke ble helt vellykket. Har egentlig aldri forstått meg på poesi og slikt. Dessuten er jeg ikke verdensmester i engelsk akkurat. Den begynner å bli litt rusten. Men jeg lærer vel begge deler til slutt.
(♥)

Hva synes du?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  28.02.2013 - 22:06 - Foto
  8

Berries, fun and light makes a good saladNikon forever! (♥) Mehe!

Vi tok bilder av alle blomstene vi fant rundt omkring i huset... sært, vet.

Vi hadde mager vaniljekesam og bær til dessert. (♥) Beste desserten ever!

Vi var ute og tok flere bilder da solen gikk ned, men jeg gikk glipp av det fineste lyset... for gjett hvem som løp på do akkurat da det kom og var tilbake etter at det hadde forsvunnet? Moi!

Vi tegnet også en haug med slike "hode-kropp-føtter"-tegninger... som ble veldig spesielle *kremt*... noen som vil se?

Hva synes du om bildene?
Btw, så vet jeg at jeg sa noen laaange innlegg, men jeg har ikke tolmodighet og konsentrasjon til å redigere sååå mange bilder på én gang... derfor delte jeg opp innleggene i flere og kortere. Skikkelig nødvendig informasjon.

Og tuusen takk for alle de fine kommentarene! (♥) Dere er så søte!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.02.2013 - 09:07 - Foto
  9

Some people just make me smile


På fredag, som var den beste fredagen på altfor lenge, var jeg sammen med skjønne og herlige Anette. (♥)

Anette har fint hår. (♥) Vi spiste vafler med jordbærsyltetøy. Veldig gode vafler.

Så var vi ute lenge og tok bilder av den vakre naturen, hverandre og mer natur. Silje var også med. Det var hyggelig, solen skinte og det ble faktisk utrolig fin temperatur.

Anette er pen... PÅ ABSOLUTT ALLE BILDER... sykt misunnelig. (♥) Jeg vil også være så fotogen. Og smile naturlig.

I motsetning til hjemme har snøen smeltet (nokså mye) og det har kommet fine farger.

Noe som matcher Anette, siden hun har rødt hår. Lurer på hvordan jeg hadde sett ut med rødt hår... (♥)

Dette bildet ble jeg egentlig veldig stolt over! (♥) Det lå egentlig et kamera på bakken og så var det ikke egentlig så mye himmel... men hva kan man ikke fikse i ps?

En annen ting jeg er litt stolt over (les:mye) er at jeg fikk til farger i huden på portrettene! (♥) Hurra!

Jeg savner Anette allerede, buhu. (♥) Gleder meg til neste gang!

Stay tuned, for det kommer mange flere bilder! (♥) En tredje ting jeg er stolt over er at jeg for en gangs skyld har mange bilder jeg vil dele, og ikke sitter igjen med gråten i halsen og alle bare er stygge. (♥) Gratuler meg gjerne... mehe!

Hva synes du om bildene?
Vil du se mer?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.02.2013 - 15:06 - Foto
  12

pAris


Jeg kjøpte denne t-skjorten høsten 2011 da jeg var i Paris med mormor. (♥) Jeg har lyst til å dra tilbake dit en gang, og se resten av alle de vakre bygningene og slikt. (♥) Det var utrolig koselig å dra på jentetur med mormor. Vi spiste verdens beste crêpe i Jardin du Luxembourg, vi kjørte rød turistbuss rundt i byen for å se forskjellige ting, vi var på konsert i en vakker kirke, vi spaserte i gatene, vi shoppet, vi spiste på restauranter... skulle bare ønske jeg var litt friskere da jeg dro dit. (♥)

Har du vært i Paris? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.02.2013 - 00:30 - Foto
  9

Camera LoveDet er så mye jeg vil dele... men jeg vet ikke hvordan jeg skal si det... alt er bare rot.
Jeg poster bilde av det fine Minolta-kameraet som oppmuntring, siden det er fint og det er ikke livet akkurat nå.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.02.2013 - 18:10 - Foto
  6

Little fairyTing blir ikke alltid som de skal. (♥) Men det er viktig å gjøre det beste ut av det.
Hva synes du om bildet?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.02.2013 - 18:30 - Foto
  14

JanuaryJanuar har gått overaskende fort. Bare sust av gårde. Jeg har laget mye mat, vært flink å stå opp med Silje, tatt ganske mange bilder i grunnen, vært på tur, prøvd refleksskjermen min, tatt selvportrett, prøvd å ta noen kreative bilder, vært utrolig missfornøyd med bildene mine... siden jeg mener jeg overeksponerer og overredigerer dem, spist tunfisk i vann på boks igjen, overspist meg på sjokolade flere ganger, snakket med mamma og noen andre om hemmelighetene mine, startet på jobb, sluttet på jobb, vært syk, glodd på mitt elskede Nikon D600, vært trist, vært glad, vært med Sunniva... (♥)

Vet ikke helt om dette har vært en bra eller dårlig månede, jeg sliter med ting... men det ordner seg nok.

Målet for neste månede er å utvikle meg mer innenfor foto, ta kreative selvportrett og komme meg mere ut på tur (og ikke bare traske rundt i hagen...hihi).
Hvilket bilde er din favoritt?
Har du hatt en fin januar?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.02.2013 - 10:46 - Foto
  6

Mat! Himmelske mat!Jeg spiste bananpannekaker til frokost. Den ene ble til banan-eggerøre... hehe... jeg "glemte" smør i pannen.


Jeg har vært ute i snøværet og tatt noen bilder, jeg fant nemlig fjernutløseren min i går. Dessuten var det bare -1°C ute.

Det rare med bloggpauser er at de gir deg masse inspirasjon og lyst til å blogge... Så, ja... Jeg ser jo at bloggpausen ikke er helt fullstendig. Men hvem bryr seg? (♥) Jeg tør ikke si at pausen er over, la oss heller se på innleggene som forhåndsinnstilte (selv om de ikke er det). For om jeg avslutter den, tenk om jeg mister all inspirasjonen? Jeg vet, sært. Jeg er sær. Men det er vel positivt å v ære annerledes... haha... Jeg er kanskje ikke så annerledes, i og med at dette sikkert har skjedd med så utrolig mange andre. Men, men. Jeg kan vel leve i troen på at jeg er super-annerldes og ultra-sær? (♥) I såfall velger jeg å gjøre det. Jeg har funnet ut at jeg skal spise bananpannekaker til frokost hver dag. Det er så utrolig godt! (♥) Og sunt.

Har du smakt bananpannekaker?
Hva pleier du å spise til frokost? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.01.2013 - 15:40 - Foto
  15

"True friendship is like a rose. We can't realize it's beauty until it fades."


Det finnes fine ting på sykehuset; kunst, blomster, en fotograf som tar bilde av små barn, latter, barn som snakker sammen, en café, kort og sjokolade...

Jeg var hjemme fra Riksen rundt 12. Det gikk utrolig effektivt, og det er slikt et sykehus skal være! Vi satt litt fast i køen på vei inn, så jeg ringte og sa vi ble litt sene. Allerede nesten med én gagng vi kom, kom sykepleieren og fortalte litt om hva som skulle skje. Hun skulle ringe etter en MR, som viste seg var ledig med én gang! Hadde gruet meg til å sitte hele dagen å vente, så det var en utrolig lettelse. En hyggelig jente på MR'en satte inn veneflon, og hun hadde serriøst de lengste øyevippene (naturlig) jeg noen gang har sett! (♥) Folk sier mine er lange, hennes var bare.... Åh, skulle ønske de var mine, hihi! Nok om det, jeg hadde aldri hatt veneflon i/på med før, så det var nytt. De bruker det for å sende kontrast igjennom blodårene dine for å få bedre bilder. Ikke spør hva kontrast er, jeg vet det ikke selv... haha. Det var kaldt i MR-rommet, og var så stivfrossen at jeg ikke kjente kontrasten, eller hadde noen problemer med å ligge stille for den del. MR-lyden gjør meg trøtt, så det var faktisk ganske deilig å ligge inni der og høre på alle dunkelydene. Jeg er rar. Etter MR-en fikk vi legetime, også nesten med én gang, og jeg tok blodprøver... + det jeg hater aller mest av prøver; urinprøve (haha, her er vi ærlige). Det var det, and then we went home.

Det er kaldt ute for tiden. Og temperaturene er helt berg-og-dal-bane. En dag er det -2°C og neste er det -18°C. Jeg liker vinteren, men ikke kulden... den gjør huden så tørr... og meg så kald.

Kan dere gi meg en fin rose-quote? (♥) Da er dere verdens herligste!
(Selv om dere er det uansett... hihi!)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  22.01.2013 - 15:33 - Foto
  7

PinkNå er jeg hos Sunniva! (♥) Vi ser på et sært program på TV, drikker p-max og spiser sjokolade. Så ville bare si god natt til dere! (♥) Vi skal vel snart legge oss, tror jeg!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.01.2013 - 23:48 - Foto
  4

Godt nyttår!2013, please be a good year!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.01.2013 - 01:44 - Foto
  6

DecemberNå er snart desember slutt, 2012 for den saks skyld også. Siste dagen i 2012... om noen timer er det en ny start på et helt nytt år. Jeg tror alle sitter med tanker som "I 2013 skal alle bildene bli helt perfekte", "Jeg skal bli supersunn", "Jeg skal være snill mot alle", "Jeg skal oppleve masse nytt, og ha det gøy hele tiden"... det er lett å drømme. Men forventningene til egent innsats blir også mye høyere. Selv om det blir 2013 betyr ikke det at du blir verdensmester i alt med et knips... du er fremdeles deg selv... og det er veldig viktig å ikke glemme! (♥) 2013 vil gi deg muligheten til å fortsette reisen gjennom livet ditt, ta nye valg, lære nye ting... bli bedre i ting. (♥) Det viktigste er vel kanskje å være positiv, ta vare på øyeblikk og gjøre så godt man kan ut av situasjoner! Jeg tror personlig at vi har så høye drømmer om 2013, fordi vi alle ønsker å være perfekte... Og være som forbildene våres, bli likt av alle. Vær deg selv, følg hjertet ditt... og så vil folk like deg for den du er. Selvføleglig hjelper det å være hyggelig, og å bite tennene sammen... overvinne sjenertheten og redselen... ta intiativet, og si... "Hei".

Denne måneden har vært passe. Det har vært jul, jeg har kjøpt iPhone, jeg har tatt masse bilder og forhåpentligvis utviklet meg litt, jeg har møtt Julia, jeg har vært på hospitering på media, jeg har opplevd nye ting, jeg har fått masse fint, jeg har egentlig vært ganske glad, jeg har nesten ikke grått noen ting, jeg har snakket med verdens beste venner, jeg har TWS, jeg har tenkt over hvor viktig venner og familie er for meg, jeg har innsett at jeg ikke hadde overlevd uten mine vakre blogglesere, jeg har mistet litt blogglysten, jeg har fått inspirasjon, jeg har mistet inspirasjon, jeg har fått mange søte kommentarer og oppløftende ord, jeg har blitt kjent med nye, jeg har snakket med herlige personligheter, jeg har vært forvirret, jeg har vært usikker, jeg har vært redd, jeg har gått turer i mørket, jeg har hatt det fint, jeg har ledd, jeg har drømt, jeg har hørt på musikk hver kveld de siste ukene... (♥) Jeg tror jeg avslutter listen nå, så jeg ikke kjeder dere til døde!

Favorittquote dette året (som faktisk har stått på face-profilen min siden januar): "When there's snow on the ground, I like to pretend I'm walking on clouds." 

Jeg hadde egentlig tenkt å lage et innlegg med bilder fra hele 2012, men vi får se om det blir litt ut i januar istedet. Orker ikke begynne å finne og redigere så mange bilder nå. Dessuten skal jeg bort i kveld, så jeg må fikse og ordne meg. (♥) Så føler jeg meg litt dum som fikk en fantastisk gave i posten av en venninne... og jeg ser at min til henne er tåpelig... jeg har ikke en gang sendt den... shame on me...

Har du hatt en fin desember-månede?
Hvilket av bildene liker du best?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  31.12.2012 - 15:08 - Foto
  5

Christmas, I'm ready for you!Jul, jul, kom til meg! (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.12.2012 - 15:58 - Foto
  13

Julemarked

I dag var jeg, Silje, pappa, farmor og farfar på julemarkedet på Bærums Verk. Det var kaldt og sørpete, og av alle sko endte jeg og Silje opp i Uggs... ikke noe bra valg akkurat! (♥) Det var koselig da! Masse hyggelige boder, der vi fikk smake og titte. Vi kjøpte medisterkaker, reinsdyrkarbonader, rømmebrød, fiskekaker av sik, bringebærsaft, plommegløgg og noe mer... tror jeg! Skikkelig mat-shopping på høyt nivå! Dagen ble "avsluttet" med årets første ribbemiddag hjemme... og nå har jeg pakket inn/fikset litt gaver. Da gjenstår bare siste finish på pepperkakehuset, og en gave som må bli ferdig i dag! (♥)

Har du vært på Bærums Verk, eller et annet julemarked? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.12.2012 - 21:37 - Foto
  7

I dag har jeg...


... bakt lussekatter.

... tatt annsiktsmaske, og fått babymyk hud.

... vært på shopping med Silje.

... hatt dilla på iPhone, snapchat og instagram.

Jeg er utrolig sliten. Det bare kom sånn plutselig. Fikk gjort en del i dag likevel da... hihi! (♥) Og mamma hadde vært i Asker og kjøpt med seg julekjole og strikkegenser til meg fra salget på BIKBOK! (♥) Tusen takk mamma!  

Hva har dere gjort i dag? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  13.12.2012 - 19:45 - Foto
  6

"I thought I remembered the winter as white, but outside... everything is just grey and boring."


Det bildet over er det eneste som er fra i dag, resten er fra januar.


Jeg bestemte meg for å finne frem noen arkivbilder fra i Januar. Er litt tom for nye bilder, siden det er så få av dem som blir bra. Har hatt to shooter med meg selv i dag, og alle bildene er mislykket. Hihi, jeg klarer enten å blunke, se doven ut, posere rart eller bare se helt mehe ut... (♥) Men i alle fall! Alle bildene over er tatt med mitt 50mm-objektiv i RAW. 

Og just for information, jeg drakk ikke teen, men lagde meg kaffe i stedet! (♥)
Hva synes dere om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.12.2012 - 16:44 - Foto
  11

"One kind word can warm three winter months."Og så over til noen veldig komiske bilder av Prins som hopper etter sugerør!

Haha, jeg og Silje lo oss ihjel da vi så på hoppebildene av Prins. For noen stillinger! Og det ser jo enda dummere ut når jeg klarte å overeksponere slik at armene og bena blir supertynne! (♥) I dag har jeg bakt julemuffins, som ble utrolig gode! Jeg bakte dem med en hyggelig jente jeg har slik avtale med. Så finner vi på morsomme ting en eller to ganger i uken! (♥) Hun kommer på fredag også, og da blir det kanskej en liten fototur ute i kulden! Brr... det er iskaldt for tiden, både inne og ute. Og nå måtte jeg gi tilbake vinterdynen min (les: pappa sin) som jeg brukte i sommer, så jeg må finne en annen! (♥) Det snødde litt i går kveld også... men ikke mye.

Hva synes dere om bildene?
Crazy hopp?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.12.2012 - 17:34 - Foto
  14

NovemberDenne måneden har jeg tatt masse bilder! (♥) Fått skikkelig julestemning og egentlig hatt det ganske bra! Jeg har hatt bloggen siden slutten av oktober, så er sinnsykt stolt og fornlyd med det! Har ikke slettet ett eneste innlegg siden da! I november har jeg vært på hospitering, hyttetur til Hafjell, Rikshospitalet, pyntet til jul, "pusset" opp på rommet mitt, malt, shoppet interiør-ting og hatt det kos! Man har selvfølgelig noen mørke dager og minutter innimellom, men betydelig mindre enn i oktober. Det fineste minnet denne november er at det har vært utrolig mange som har sagt at jeg er flink med bilder, og at jeg er en av de flinkeste de vet om! (♥) Er jeg det? Føler det ikke helt slik, men koselig beskjed å få! Hihi, blir så rørt *snufs*... (♥)

Alt i alt har denne måneden vært innholdsrik og fin. Har gjort mye mer enn vanlig, så blir litt gira av det, til det stuper og kroppen "dør"... haha!
Hvordan har november vært for dere?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.11.2012 - 16:40 - Foto
  11

The Julekalender, Skeidar, rydding, pynting, fiksing, ordningJeg må rydde rommet, få inn skapet og dra på IKEA i nærmeste fremtid! (♥) Gleder meg sååå til å julepynte! Skal fikse meg nå og "løpe" (les: gå sakte) bort på Skeidar snart, siden det var et AZMt gulvteppe til bare 499 der! Må ha! Haha, så kan jeg våkne og slippe å sette mine pinnestive frostskadde føtter ned på det kalde gulvet i desember, jeg er naturlig kald nemlig... haha! (♥) Tenker jeg ser etter gardinstang i samme slengen. Føler meg sykt "skryte over at jeg kan kjøpe så mye" nå, men slik blir det når man plutselig finner ut at man egentlig har ganske mye penger man ikke har brukt! (♥) Da tenker man liksom; jeg skal få såå koselig rom til jul! Kjøpe, kjøpe! Haha! Jeg tenker i alle fall slik... LOL! (♥) Men så er det jo viktig med et komfortabelt og hjemmekoselig rom for å få indre balanse og karma (jeg er i yoga (eller noe) hjørnet nå ser jeg). Og bare så ingen skal tro at jeg er superbortskjemt, så bruker jeg mine egne penger altså! Selv om jeg ikke akkurat kan klage på at jeg lider noen nød ellers... hihi!

Og vet dere hva som skjer denne jula på TV? Æææ, på TV2 Zebra skal The Julekalender gå! Har ventet så mange år på at det skulle skje igjen! Så nå blir det ordentlig jul!

Har du begynt å pynte?
Hvilken julekalender skal du se på TV (om du pleier å gjøre det)?
Er du slik "kjøpe, kjøpe, pynte, pynte, dekorere, dekorere, kose, kose" når du finner ut at du har mer penger enn du trodde?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  28.11.2012 - 13:06 - Foto
  10

Noen bilder fra arkivetHva synes dere?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.11.2012 - 21:29 - Foto
  11

26112012
På fredag dro vi på familie-hyttetur på Hafjell. Det var veldig kos! (♥) Jeg ble litt mere kjent med alle, siden vi møtes ikke så ofte til vanlig. Det ble god mat, skiturer, spill og snakking. Og jeg tror alle koste seg, eller... jeg håper i hvertfall at alle koste seg! (♥) Hihi! Det var også forklaringen på hvorfor jeg ikke har vært på nett i helgen. I grunnen veldig deilig å ha slike helger innimellom!

Over til noe annet, som dere sikkert ser har jeg gjort noen endringer i designet og blant annet lagt inn snø! (♥) Klarer virkelig ikke begynne med julepynting til desember, så måtte bare starte litt! (♥) Hvis dere synes snøen er plagsom, er det bare å si ifra! 

Og en siste ting... når jeg laster opp flere bilder på en gang, blir det uskarpt (aldri skjedd før)... så jeg må laste opp alle bildene ett og ett... flere som har oppdaget/opplevd dette?

Hva gjorde du i helgen?
Synes om bildene? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.11.2012 - 13:17 - Foto
  13

Før og etter redigeringDette er egentlig veldig flaut... for før-bildene er egentlig ganske dårlige med tanke på lys og kontrast. Har lenge slitt med å stille inn farge, kontast, lysstyrke og slik på kameraet, så mange av bildene har vært veldig vanskelig å bruke til noen ting. Jeg redigerer bildene mine veldig mye... for det er ofte helt andre farger/inntrykk jeg vil ha frem enn de som vises på originalen. Det er litt rart kanskje... men jeg tror ikke jeg er den eneste. Hihi! Dere kan i hvertfall få litt inntrykk av hva jeg fikser på, selv om dette bare var fra de aller nyeste bildene mine. Håper dere liker det!

Før eller etter?
Hvilket likte dere best? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.11.2012 - 00:32 - Foto
  24

OctoberOktober har vært en ikke så bra månede for min del. Slutten har vært mye bedre, men starten var ganske mørk. Det positive er at jeg har endelig "slått meg til ro" med denne bloggen, jeg er med i temafoto igjen, har fått masse tilbakemeldinger om at jeg er flink, har hatt inspirasjon og vært mye gladere enn på en stund. (♥) Jeg har også grått mye, og blitt avhengig av å skrive dagbok. Litt rart å tenke på, siden jeg aldri har vært så fan av det tidligere.

Beste "kommentar" denne måneden: "Du får hver enkleste ting til å se vakkert ut!" og en sammensetning av alt det fine dere sier!

Hvilket bilde likte du best?
Hvordan har din oktober vært? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.11.2012 - 12:00 - Foto
  11
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits