Takk (♥)

Krystallisert

Nå har høsten tatt sist siste åndedrag, og verden ligger under et tynt lag med hvite krystaller. Det er pent (♥). Nå er det vinter.

"Rainbows apologize for angry skies."

Det finnes egentlig ganske mange type himler. For eksempel mystiske himler.

Dramatiske himler.

Fargerike himler.

Blå himler.

Grå himler.

Nattehimler.

Hverdagshimler.

Utsiktshimler.

Rotete himler.

Og sist, men ikke aller minst, min favoritt: magiske himler.

Hva er din favoritthimmel?

02082014

30092014

Svarene på spørsmålsrunden kommer snart, må bare finne bilder til innlegget først.

"Friendship isn't a big thing - it's a million little things."

Jeg har venner som liker meg (håper jeg) selv om jeg er skikkelig plagsom innimellom (hele tiden).
Tusen takk, glad i dere (♥).

Close up

Jeg hadde bestilt close up filter for noen dager siden, og i dag kom det i posten! Hurra!
Dere kan forresten fremdeles spørre i spørsmålsrunden om det er noe dere lurer på!

"Colors, like features, follow the changes of the emotions."

Høsten begynner å få farge (♥). Det er 76 dager til 1. desember!

"Love one another and you will be happy. It's as simple and as difficult as that."

Jeg pleier å gå tur hver kveld, så i halv ni tiden (om jeg ikke husker feil) begikk jeg meg ut på en tur jeg har gått flere ganger før. Likevel klarte jeg, der jeg vaset omkring med bomull i hjernen, å gå meg skikkelig bort. Det at jeg klarte å ta feil vei der jeg gjorde er helt latterlig, for det er det er en stor rundkjøring over en motorvei før man skal svinge ned til venstre, men jeg gikk ned til venstre altfor tidlig, lenge før jeg kom til rundkjøringen. Jeg havnet til og med på feil side av motorveien. Så da gikk jeg der, litt fortumlet, en god stund før jeg oppdaget at... ooops; jeg aner ikke hvor jeg er eller hvorfor jeg er her. Men siden det går et par gangbroer over motorveien, tenkte jeg at så lenge jeg fulgte veiene langs motorveien kom jeg sikkert over til slutt... neida. Blindvei, vei som gikk i sirkel, nok en blindvei, snuplass-vei... Jeg var sliten og fortvilet og gråt en skvett før jeg tok meg sammen og sendte en sos-melding til mamma. Etter litt meldinger, en telefonsamtale og vasing opp og ned den samme veien flere ganger fant jeg tilbake til der jeg hadde gått feil i starten og kom meg helskinnet hjem. Mamma og pappa ga meg egentlig instrukser til å komme meg til en av gangbroene, så hvordan jeg endte opp tilbake til der jeg gikk feil må gudene vite, haha. Det viktigste var at jeg slapp å overnatte i en grøft. Endte opp med å bruke rundt tre timer på turen da, haha... huff.

Nå er jeg sliten, så nå skal jeg natte. Må bare se litt Face Off først.

"I'm standing on the moon, with nothing left to do, with a lonely view of heaven, but I'd rather be with you."

Jeg har brukt mer energi enn jeg har hatt de siste dagene, og det begynner å kjennes på kroppen. Jeg vil så gjerne klare alt.

Move mountains

Fant den mest geniale quoten ever, haha:
"Love me, and i will move mountains to make you happy. Hurt me, and i will drop those mountains on your head."

Tusen takk for alle gratulasjonene jeg fikk til bursdagen min forresten! (♥) Det var veldig hyggelig!

09082014

Clouded mind

Life

Wide open

Ødelegger ikke jeg, ødelegger universet


Sylling.

Det er ikke meningen at jeg skal bli bedre. Når det ikke er jeg som ødelegger, skjer det ting som ødelegger for meg istedet.
Nå skal jeg gråte meg i søvn.

Ikke det at jeg kommer til å få sove. Jeg fortjener nok ikke søvn.
Jeg kan gråte uansett.

22. juli


Filtvet.

Jeg vil bare sende en tanke og en varm klem til alle som trenger det der ute (♥).

18072014


Tyrifjorden ↑

Heisann hoppsann! Mens resten av familien er på Kypros (les mer om det på Siljes blogg her) er jeg hjemme i Norge. Akkurat nå er jeg hjemme i mitt eget hus sammen med mormor og morfar, men resten av uken (untatt de fleste nettene) har jeg tilbrakt på avdelingen. Jeg har vært en del rundt og kjørt med de der oppe, så litt har nå jeg også opplevd da. Norge er pent det også (♥), og nå er det ikke akkurat lav temperatur her heller. For min del kunne det vært litt kaldere, men det er ikke akkurat noe poeng i å finne enda en ting å klage på. I dag var jeg og L ved Tyrifjorden og oppe ved Damtjern (det finnes visstnok mange Damtjern, men det er dette Damtjernet om noen lurer). Vi stoppet også ved Utvika Camping og gikk ned til vannet der det var en minnesmarkering. Så sto vi litt og så utover og sendte varme tanker til alle som var der eller som mistet noen da det skjedde (♥).


Damtjern ↑

Ukens lille update: Hm... akkurat nå kom jeg ikke på noen ting. Jo, aha. På onsdag skulle jeg og L til Bjørneparken på Flå, så vi kjørte opp i ellevetiden. På veien stoppet vi og kjøpte is og Pepsi Max, og det var utrolig masse fin natur som jeg selvfølgelig var for sosete til å huske på å ta bilder av. Da vi kom opp var det stappfullt der, fordi det var jo så innmari fint vær, så vi snudde og kjørte ned igjen siden jeg ikke taklet folkene. Det var litt leit, men en fin tur var det uansett. Ellers har jeg vært både på oppdagelsesferd til Groruddalen, Bygdøy, Tyrifjorden, Horten, Drøbak, Drammen, Oslo, Sarpsborg, Tønsberg, Moss, litt i nærområdet og litt rundt omkring steder jeg ikke husker akkurat nå. At jeg har reist i sommerferien kan jeg i hvertfall ikke benekte, selv om det ikke har vært så veldig langt eller lenge. Så har jeg vært litt på avdelingen, sett How to Train Your Dragon 2 på kino (ÆÆÆÆ, Toothless er så søøøt! (♥)), tegnet en god del og andre normale/unormale ting jeg heller ikke husker akkurat nå.

Det kommer flere bilder fra den siste tiden i et annet innlegg; jeg må bare redigere dem først. Jeg har ikke tatt så veldig mye bilder den siste tiden da, så det er mest fra den siste uken og litt forrige uke.

Hva har du gjort denne uken?
Hva synes du om bildene?
Har du sett HTTYD2?

Og forresten: hva synes dere om endringene i designet?

Lørdagtjueåttendejunitotusenogfjorten

Frustrert, lei og trist. Jeg prøver - men jeg får ikke til.
Vet ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom dette når jeg bare faller og faller.

18052014

Jeg trenger en god uke nå. Denne uken har vært den psykisk værste på lenge.

Dreams

Hva synes dere om bildene?

*

Akkurat nå gjør sykdommen alt den kan for å gjøre det så vanskelig som mulig for meg å dra motivert på behandling. Det er tungt, og tar all energien jeg har. Jeg tror ikke jeg vil gå ut fra rommet mitt (annet enn på do og sånt, men det er en selvfølge) før tirsdag, som er dagen jeg drar dit en tur. Jeg skal starte med dagsbesøk på tirsdag etterfulgt av overnatting fra torsdag til fredag. Helgene har man perm, så jeg skal møte opp på mandag og sannsynligvis bli der hele uken. Om jeg stenger meg inne på rommet de få dagene som er igjen reduserer jeg skaden sykdommen kan gjøre med 80%. Akkurat nå klarer jeg ikke at sykdommen ødelegger. Jeg vil bli frisk og jeg er fullstendig utmattet. For leden dag hadde jeg så vondt i kroppen at jeg såvidt klarte å stå eller sitte, og selv når jeg lå hadde jeg så vondt at jeg gråt. Det er utrolig at psyken kan gi så mye fysisk smerte. Jeg trenger den lille energien jeg kan klare å spare, for jeg vil så gjerne at behandlingen skal gå bra og at motivasjonen ikke skal være ikkeeksisterende når jeg starter.

Jeg skulle ønske jeg klarte å møte noen, for jeg trenger virkelig en stor klem og at noen sier dette kommer til å gå bra.

Magnolia

Blomster (♥)

Vår

Det er vår (♥)

15012014

Fremme i Levanger, etter mange lange timer i bil. Dritkjedelig dag. Akkurat nå er ting veldig vanskelig og i morgen skal vi på et møte jeg har helt panikk for... så er vi heldigvis ferdige og kan dra hjem. Vil hjem så fort som mulig, og tilbake til trygge rutiner og omgivelser.

Hvordan går det med dere for tiden, er altfor dårlig på å spørre om det?

20. desember

Juleferie.

Jeg har ikke tatt bilder på lenge... så jeg prøver å lete etter de fra desember i fjor, men jeg finner dem ikke noe sted! Hvor er de!? Tenk om de er borte vekk!? Det eneste jeg fant var det jeg tok med i dette innlegget, og det var litt merkelig... ett bilde liksom? Hvor er resten da? Kjenner jeg blir skikkelig nervøs nå, det er så vondt om de er borte. Det er bildene mine. Minner. Skal prøve litt til da, har så lyst til å poste her oftere; det er bare så vanskelig når jeg ikke er i stand til å ta nye bilder... jeg er ikke i stand til å gjøre noen ting.

Håper dere har hatt en fin fredag, og at dere er fulle av julestemning! (♥) Love you all!
Hva synes du om bildet?

2010/2011

Jeg lette etter bildene mine fra i vinter, men kunne ikke finne dem. Jeg fant derimot bilder jeg tok vinteren 2010/2011 med kompaktkamera. Det var litt morsomt, så tenkte det var litt artig å dele det fineste av dem. Det som ødela idyllen litt er hvor trist det er å tenke på at jeg faktisk var syk allerede da. Jeg smilte i hvertfall på ordentlig på en del av bildene, og jeg så ut til å ha det ganske gøy. Det var før ting ble seriøst, så det er vel derfor. Jo lenger man er syk, jo dypere spor setter sykdommen tror jeg. Nå virker det rett og slett umulig at jeg noen gang kommer til å bli bedre, i og med at alvorloghetsgraden på sykdommen bare har steget og steget hele veien. Og etter siste behandling, da jeg ble tvunget opp i vekt, har det virkelig hoppet et megahakk i feil retning. Jeg burde aldri blitt med på opplegget. Man kan angre på sånt i ettertid, men det er ikke særlig mye man kan endre på. Det er mange ting som kunne vært gjort annerledes, og jeg hadde muligens vært frisk i dag om andre valg hadde vært tatt. Gjort er gjort, slik er det bare. Det er dumt at man ikke kan angre.

Jeg spør aldri spørsmål lengre, og svarer heller aldri på kommentarer... unnskyld.

Almost December

Jeg kan ikke tro at det er 1. desember på søndag! (♥)
Jeg har gått og ventet så lenge, og plutselig er desember her... føles litt rart egentlig.

Raindrops

Jeg har vært hos bupa. Jeg skulle egentlig dit i morgen, men det hadde blitt endret uten at jeg fikk vite det. Jeg fikk litt panikk et øyeblikk, men jeg overlevde. Først satt jeg og behandler og stirret på hverandre en god stund, før vi ble enige om å hente pappa og snakke litt alle tre. Det hjalp, og vi endte opp med å gå langt over tiden. Håper det gikk greit for henne, haha. Det er kaldt. Det er ikke så kaldt ute, men rommet mitt er iskaldt. Jeg blir snart til en istapp. Selvfølgelig kunne jeg skrudd på varmeovnen, noe jeg burde, men tenkte jeg skulle lufte litt... og da går jo all varmen ut. Så da får jeg holde ut litt til. Nå skal jeg prøve ut den greske yoghurten med musli og honning eller noe som jeg kjøpte i går. Det blir spennende i og med at jeg ikke liker gresk yoghurt, lol. Jeg innser at det kanskje var dumt å velge den, men kan jo hende at jeg plutselig liker det veldig godt. Får krysse fingrene for det! Men nå stikker jeg ned i den varme stuen vår før jeg fryser helt ihjel. Farvel, kommer til å savne dere!

Så må jeg bare si TUSEN TAKK for alle de fine kommentarene jeg har fått! (♥) Det betyr så utrolig mye!
Jeg er så glad i dere! (♥) Tusen takk igjen!

Me tired; you tired?

Jeg er sliten.
Er du sliten?

Winter is coming

Jeg fant 150,- da jeg ryddet i tingene mine. I morgen skal jeg kjøpe masse lettjulebrus. (♥) Jeg må hamstre.

Minusgrader

I morges var det minusgrader; brrrrr. (♥) Jeg liker at det er kaldt, men jeg liker ikke å fryse. Jeg er rar.
Liker du at det er kaldt?

"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars."

Hva synes du om bildet?

Dark, rainy days

Det regner hele tiden og blir tidelig mørkt. Det er fint. (♥) Jeg holder på å bake en ostekake med browniebunn og bringebærkrem til i morgen siden det er farsdag. (♥) Håper den blir vellykket.

Skal du bake noe (til) i morgen?

Rim

Nå begynner det å bli ordentlig kaldt ute. (♥) Jeg var på ikea på mandag og kjøpte inn litt til rommet, men det viste seg å være noe galt med kommoden jrg hadde kjøpt. Den ene delen hadde nesten knukket og hjørnet på topplaten var helt bøyd. Fikk byttet den og skudd den sammen i går da! Farmor syr opp gadinene mine nå! Det blir prinsessegardiner; gleder meg helt sykt til å vise dere! (♥) Det er ikke prinsesser på gardinene altså, hihi. Nå skal jeg lage meg en kopp te og krype ned under dynen. (♥) Hade.

Hva synes du om bildene?
Er det kaldt der du bor?

"They say a flower can't grow without a little rain. But isn't it also true that too much rain... kills the flower?"

I natt skal jeg sove på det "nye" rommet mitt! (♥) Det er koselig der nå, selv om det bare er en madrass på gulvet der inne. Men jeg har pyntet med en lyslenke over vinduet og en på gulvet i det ene hjørne av rommet. Veggene ble på en måte lysegule; det minner meg om tapetet på det gamle rommet mitt. Det føles trygt og varmt. (♥)

Visste dere at det bare er 58 dager til jul!? Æææ, gleder meg så sykt!
Gleder du deg?

Ask me anything

Det var ikke så lenge siden jeg svarte på spørsmål, men det var i starten av august jeg ga dere muligheten til å spørre meg. Så da tenkte jeg det var på tide å la dere stille spørsmål igjen! (♥) Jeg svarer på alt (omtrent)!

Er det noe du lurer på?

Snart blir det vinter

Snart faller høstbladene av og fargene vil falme og etterlate verden brun og kjedelig. Snart kommer frosten og iskalde netter, som dreper småkryp og får de andre dyrene til å gå i dvale. Snart vil det ryke fra alle piper og regnet vil bli til snø. Snart drar høsten og vinteren vil legge sitt kalde slør over oss. Det blir fint. Det blir fint med vinter. Høsten er veldig fin den også... det er bare ikke kaldt nok. Det er bare ikke mørkt nok. Denne høsten ble så varm, så vakker, så sommerlig... 

Jeg oppdaget plutselig at det er år og dag siden jeg i det hele tatt skrev noe personlig; som hvordan det går med meg og sånt. Jeg tror jeg er redd for at dere skal vite hvordan ting står til. At jeg feiler gang på gang, at jeg er helt på jordet og at ting er vanskeligere enn på veldig lenge. Jeg er flau. Det er meningen at jeg skal bli bedre, og istedet er jeg nok en gang på vei ned i monsterets mørke. Jeg er deprimert... og jeg vil ikke påvirke dere, eller plage dere med min negativitet. Jeg plager de rundt meg mer enn nok allerede. Det gjør så vondt å se hvor mye fælt jeg påfører venner og familie, og jeg vil ikke gjøre det mot dere også...

... Så derfor lurer jeg: ønsker dere at jeg deler mer, eller er det greit slik det er nå?

"The flower that follows the sun does so even in cloudy days."

Himmelen var fin i morges! (♥) Var den fin der du er?

Hello October

0,8

Det var 0,8°C da jeg stod opp. Brrr... det begynner å bli kaldt. (♥) Endelig.
Hvor mange grader var det når du stod opp?

Take a deep breath and feel the silence

Skog + Kamera = Sant

Goodbye September

I morgen er det oktober. Oktober. Det betyr at det er under 3 måneder til jul. Og at høstfargene kommer mer og mer.

Jeg vet ikke hva jeg skal spørre om lenger... unnskyld.

"Good friends are like stars. You don't always see them, but you know they are always there."

Jeg er så tom for ord... jeg føler meg så liten og ensom.

"A person who truly loves you is someone who sees the pain in your eyes while everyone else believes in the smile on your face."

Heisann hoppsann... det blir ikke så mye blogging for tiden, huff.... savner det. Men i hvertfall, jeg lånte mamma og pappa sitt Samsung speilreflekskamera for å ta noen bilder i sted. Jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å prøve meg på det kameraet igjen, haha, for det er helt umulig å forstå... og jeg ble ikke så veldig fornøyd med resultatet. Syntes det ble altfor mye korn... dessuten er både fargene og kontrastene rare. Jaja, jeg overlever nok. Jeg håper virkelig ikke det er lenge til vi får svar fra forsikringsselskapet om hva som skjer! Føler meg så naken og ensom uten marken min... det høres skikkelig dumt ut, men jeg gjør faktisk det. Jeg holder ikke ut! Ææææ, desperat! Etter jeg kjøpte marken min har en helt ny verden åpnet seg. Kvaliteten på bildene er bare så vanvittig mye bedre enn hva jeg har vært vant til, og det er mye lettere å lære + jobbe med bildene. Jeg har så utrolig mange idéer jeg vil vise dere, og jeg har masse inspirasjon til å prøve å få til mer kreative og spesielle bilder. Det klør i hele kroppen min. Det er først når man sitter uten kamera at man skjønner hvor stor del av hverdagen foto har blitt. Det er som en del av meg er borte... og akkurat nå er ting ganske vanskelig, så jeg trenger den delen... og jeg trenger å kunne ta bilder. Det er terapi. Sinnsykt dårlig timing at kameraet skulle gå i knas nå... sinnsykt dårlig at det skulle gå i knas i det heletatt. Jeg er en dust.

Nå skal jeg jobbe litt med skolearbeid...
Jeg har forresten bestemt meg for å poste mer quotes som overskrifter, synes det er så utrolig vakkert. (♥)
Håper dere synes det er greit!
Hva synes du om bildene?

My friends, they're like a bunch of angels

Hva synes du om bildet?

10082013

Jeg holder på med nytt design til bloggen. (♥) Jeg tror faktisk det blir ganske kult, wii!
Gleder du deg?
Hva synes du om bildet?

Waterlights

Det er morsomt hvordan vanndråpene nesten blir til små lyslykter når solen skinner gjennom dem. (♥) Det vakreste med naturen må være vanndråper på gresstrå i motlys. Har aldri tatt motlysbilder før, så ble egentlig sykt fornøyd med resultatet. (♥) Jeg postet et annet jeg tok samtidig i går, og det er helt sykt hvor mye hvitbalansen gjør med bildet. Dette ser ut som om det er tatt på kvelden, det andre på morgenen (som de begge er). Fascinerende. Personlig liker jeg stemningen i dette bildet bedre enn det andre.

Hva synes du om bildet - liker du det over eller dette best?
Synes du motlys og vanndråper er en god kombinasjon?

Rainy beach

Jeg gikk på tur og spiste smeltis med en venninne. (♥) Det var koselig.

Det regner her, regner det der du er?

10/22

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10... klokken er 10. Eller 22, alt etter som hvordan du leser klokken.

Morgentur med kameraet og Lotr


Jeg våknet halv seks og var skikkelig opplagt... så jeg bestemte meg for å gå en morgentur.

Jeg var ute fra litt over seks til litt over åtte, altså 2 timer... det var utrolig deilig!

Jeg hadde med kameraet og soundtracks fra Lotr (Lord of the Rings) på ørene. Jeg liker å høre på dem.

Etter det så jeg litt på Lost og så dro jeg på trening klokken ett. I går kveld var jeg på "fjell"tur (opp på en ås, men det var sykt bratt i starten... måtte nesten klatre). Endelig begynner energien å komme litt mer tilbake, og det er sååå gøy. (♥) Kjenner også at treningen begynner å hjelpe, så nå må jeg bare fortsette å stå på! Kjøpte Skyr med vanilje og musli på vei hjem fra treningen, og det er seriøst den beste yoghurten jeg har smakt noen gang, den var sykt god! (♥) Resten av dagen skal jeg slappe av og så kan det hende jeg går meg en kort tur i kveld med pappa... vi får se... vil ikke drepe meg selv helt... haha. Det er så rart å tenke på at det er sommerferie, for meg føles det helt vanlig. Gleder meg til å få en normal hverdag, så jeg henger litt mer med i omverdenen. (♥) Forresten, lens flare'n i det første bildet er ikke lagt på, er ikke det kult?

Hva synes du om bildene?
Når stod du opp i dag?
Har du gjort/skal du gjøre noe gøy i dag?

Blomsterdust

Dette har vært en dust dag. Sommerferien er dust. Jeg er dust. Livet mitt er dust. Energien min er dust. Alt er dust.

Drip drop

Det regner i dag. Kaken jeg bakte ble en av de styggeste jeg har laget. Jeg er veldig sliten. Energien er borte. Motet min forsvinner. Det skjer aldri noen fremskritt. Familien kommer på middag og kake senere i dag. Jeg liker Lost. Kroppen min værker. Jeg vil sove. Rommet mitt er rotete. Jeg liker kaffe. Jeg vipper på stolen. Jeg startet godtefri på nytt i dag. Jeg har det bedre da.

Ha en fin lørdag mens dere hører på den fine regnsangen fra Bambi!

Gule blomster


Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Hva synes du om bildet?

04062013

Det er ordentlig sommer ute. (♥) Fjærene på himmelbildet er tegnet av Kan Dee, hun er flink. (♥) Nå skal jeg spise mais.

Hva synes du om bildene?
Jeg har skikkelig dilla på mais... haha - liker du mais?

Colours

Jeg har vært på ute på tur med farmor og fotografert masse! (♥) Noen som vil se bilder?

Tredevtemaitotusenogtretten


Når det nettopp har regnet og det er skyet er det fint ute. (♥) Lyset er så mykt.

Snegler er sykt ekle...

Latte synes våte ting er behagelig å sitte på... weird. Og at det å hoppe over planter er ekstremt morsomt!

Elsker himmelen når den er grå og litt torden-aktig! (♥)

Jeg ble skikkelig fornøyd med dette bildet, og blomstene har utrolig fin farge! (♥) Rosa!

Jeg gleder meg til Sofie logger på, hun er så hyggelig å snakke med! (♥) Og jeg gleder meg til pappa kommer hjem, så vi kan gå tur. Jeg gleder meg til jeg føler meg fin, eller i hvertfall fin nok, og jeg gleder meg til å gå/jogge runden (den på 12,5km) med Sofie. (♥) Jeg gleder meg til jeg tør gå i de klærne jeg vil, inkludert jeans, tights, shorts, bikini... Det er mye jeg gleder meg til. (♥) Det er fint å glede seg.

Hva gleder du deg til?
Hva synes du om bildene?

Purple

Inspirasjon, sommerferie, solen som varmer, slappe av utendørs, musikk, campingvogn, bading, grilling, være på hytten, solnedganger, overnattinger, soling, minnene, lyset, jordbær, bringebær, farger, blomster, sommerfototurer, smoothie, sol, vakkert fotolys, bær, rideturer barbak.

Det var de tingene dere noen av dere liker med sommeren. (♥) Tusen takk for kommentarene dere legger igjen, noen av dem er så utrolig vakre at jeg gråter en skvett. (♥) Dere betyr utrolig mye for meg! Dere er verdens beste lesere!

Hva synes du om bildene?

#sommer

Det er fint når det er grønt ute! (♥) Det er blomster over alt, og det er utrolig vakkert!
Fem ting jeg liker med sommeren er: bading, blomster, grilling om kvelden, sommerkjoler og jordbær.
Hvis dere også nevner fem ting dere liker med sommeren, så poster jeg alle tingene i et innlegg senere! (♥) Det blir gøy!

Rain

De fine sommerdagene med høy temperatur og sol varte visst ikke evig... hihi. Det har regnet i hele dag, og en del i går. Men regn er fint det. (♥) Dripp-dripp-dropp...

Liker du regn?

HvitveisJeg virkelig elsker blomster! (♥)
Gjør du?

Flowerpower and supersunshineJeg sliter skikkelig med å redigere bilder på PCen etter at jeg fikk den tilbake fra reperasjon, kontrastene og fargene er ikke riktige... men det går ikke an å endre det. Dumme PC. Skal tilbake med den uansett, det er så upraktisk når feks ikke musepadden funker i det hele tatt.

Vet dere hva? Et lite sekund i går, når jeg og pappa gikk vår lille kveldstur, følte jeg meg helt normal. Jeg var plutselig ikke sliten mer, kroppen min fungerte topp, jeg følte meg bare sinnsykt stygg (og ikke overveldende og grusefult stygg), og jeg var glad. Det gikk over etter som sagt det lille sekundet, men det var der. Og det var deilig! (♥)

Er det vår der du bor?
Hva synes du om bildet?

...Ting er så vanskelig. Jeg vil bare legge meg ned, og gråte resten av livet mitt. Jeg gjør så mye feil, ting jeg vet gjør alt værre for meg selv. Jeg er sliten.

... 

Give Me Love

Hva er din favorittsang?

Sunshine, sunshine, melt the snow, make it grow! Sunshine, sunshine, come on now, I really need some warmth!

I dag tittet solen frem, et hakk nærmere hagen vår en i går. Det skinte slik at om jeg hadde hatt vadestøvler, kunne jeg baset meg bort i strålene som lyste opp snøen. Jeg snek meg ut, i skyggen vel og merke, og knipset noen bilder iført rosa one piece. Det var kaldt, men fikk tre brukbare bilder heldigvis. Jeg har nettopp laget verdens mest avanserte lunsj til meg og Silje. Posepotetstappe og microstekt ostesnitsel. Det tok 2 minutter før maten kunne spises i en skål med skje, varm. (♥) Hihi, så fikk vi i samme slengen tatt noen av "restene" fra tidligere middager der det har blitt noe til overs. En posepotetstappe funker ikke til 3-4 personer, ikke én ostesnitsel (fryst) heller. Så jeg føler meg litt smart... mehe. Magen min rumler på en rar måte, siden jeg drikker grønn te. Måtte helt slutte med kaffe, siden magen min plutselig bestemte seg for å ikke tåle den svarte, energigivende, nomnom'e, varme drikken. Jaja, da får jeg gå å rumle hele tiden da... hihi!

Og alle dere som lurer på hvor den geniale overskriften *kremt* kommer i fra, så var det mitt forsøk på mislykket poesi... mehe! 

En ting jeg har lurt på lenge er om dere liker random eller gjennomførte innlegg/bilder best? Eller er en blanding (sånn som nå), best?

"I just want somebody, who kisses me in the rain, holds me tight when I'm sad, and wraps their arms around me when I'm cold."


Savner fargene på bakken; det grønne gresset, blomstene, ugresset, sjøen, mosen... Jeg drømmer om hvordan sommeren blir. Tror jeg har altfor høye forhåpninger.

Det er fint ute, selv om snøen er helt hemma. Det er varmegrader om dagen og kuldekrader om kvelden, glatt med andre ord. Det er ikke så mye snø på bildet, siden det ble tatt før jul.

Jeg er fremdeles syk, æsj. Når man er syk er det mye man ikke kan gjøre. Som å bake, eller lage mat. Bakterier. I morgen håper jeg at jeg er frisk nok til å lage middag. Det står stekt sopp, hjemmelaget tortellini, salat og kylling/svin på menyen. Men da må jeg på butikken og handle også. Det er gøy å lage mat, men det er ikke like gøy å spise den. Jeg har utrolig lite matlyst på grunn av viruset/bakterien på toppen av liten matlyst fra før. God kombinasjon - not! Jaja. Føler jeg er superpositiv nå, *kremt*. Lenge leve pessimismen! Jeg pleier å være positiv, men på bloggen slipper jeg liksom ut det negative jeg har i meg når det er mange negative tanker i hodet mitt... og da virker jeg veldig pessimistisk. Jeg er glad, så jeg går ikke rundt å er sur. Jeg ler, smiler, prater, chatter... Jeg bare gir uttrykk for at jeg ikke gjør det. Eller, det føles i alle fall som om dette innlegget i hvertfall ikke var så lystig. Det hjelper kanskje å legge til et (♥)? Når jeg leser hva jeg skriver i mange innlegg, føler jeg meg sær. Jeg føler meg ekstremt rar. Nesten på grensen til snål. Og jeg synes at det er helt utrolig at så mange faktisk gidder å lese bloggen min... noe jeg blir veldig rørt over, og gleder meg over hver eneste dag. (♥) Dere holder meg varm på en altfor kald vinterdag, dere hjelper meg opp når jeg faller i gjørmen, dere smiler til meg når jeg vil legge meg ned og dø, dere er her alltid. (♥) Tusen takk! Får lyst til å skrive et fint dikt til dere, med masse meningsfyllte ord, men jeg er ikke noe flink med poesi. Så dere får lese de fine ordene i dette innlegget med innlevelse... hihi! (♥)

God natt søte folk!

"Kindness is the sunshine in which virtue grows."Det er fint ute når solen skinner, selv om det er altfor kaldt. (♥) Jeg savner sommeren!
Sommer eller vinter?

MinusattengraderÅ jobbe det er faktisk veldig gøy. (♥) Jeg anbefaler alle som trenger en jobb, ekstrajobb, utplasseringsplass i jobbuke eller er i min situasjon å jobbe i butikk! Du har kontakt med mennesker, du lærer MASSE nytt, du holder på med ting innenfor emnet du liker (siden jeg valgte fotobutikk, er jo det midt i blinken) og du erfarer hvordan det er å jobbe. På de tre timene jeg var der i dag fikk jeg ryddet hele butikken, ominnredet litt på rammeutstillingen (selv om jeg ikke ble helt fornøyd), lært meg fotoautomatene der man lager kort og bestiller bilder, hjulpet noen kunder, stirret på mitt elskede Nikon D600 gjennom glasset og prøvd å lære meg å ta imot bestillinger. Jeg strevde litt, og jeg er litt klein, så kundehjelpingen var ikke så lett. Forløbi kan jeg ikke nok til å hjelpe dem med mer enn fotoautomater og enkle spørsmål. Men jeg lærer vel fort alt det andre også! (♥) 

Nå skal jeg stikke ned, krype under et pledd og se film med mamma... det er nemlig grusefult kaldt her oppe! Ja, vi har flere etasjer, er ikke det kult!? Har fremdeles ikke vendt meg til det, selv om det er snart to eller tre år siden vi flyttet inn... haha. Nok om det, nu stikker jeg! (♥)

Jobber du?
Hvor kaldt er det der du bor? 

Where did you go? Why did you leave me?Jeg savner inspirasjonen min! Jeg får ikke til å bruke refleksskjermen, jeg klarer ikke redigere bilder med farger i, portrettene mine blir stygge... og om det blir ett bra, så kan det ikke være i farger. Argh... Unnskyld for at dere må høre på min syting, men jeg får helt abstinenser når jeg ikke kan ta bilder... Jeg prøver, men jeg får det ikke til. Det er som om det er en blokker mellom hjernen og kameraet.

Jeg har trent litt med Silje. Det var ikke så mye. Litt "intervaller". Vi hadde fersk fullkornpasta (salg... wii!) med minitomater, spinat (ikke kokt, men rå), kyllingvinger, pesto og parmesan til middag. Så lagde jeg og Silje pannekake-lapper til lunsj, som ble litt mislykket pga vi lagde dem uten oppskrift (noe jeg sa kom til å gå helt greit... *kremt*). De ble ganske sunne, vil ikke si de ble supersunne, men la gå. De smakte greit med honning, men var litt rare ellers. Brukte nemlig ikke sukker, men hadde oppi en spiseskje vaniljesukker for å søte dem litt. Det teller vel som sukker i grunnen? De smakte i alle fall ikke søtt. Nok snakk om pannekake-lappene. De ble ganske fluffy, brukte nemlig altfor mye bakepulver, og de var sinnsykt mektige... Ja, nå snakket jeg mer om lappe-pannekakene, dumme meg. Nå får jeg gi meg! Hihi!

Har dere hatt en fin dag?
Noen tips til å få inspiasjonen tilbake? 

Forresten, husk å spørre spørsmål til spørsmålsrunden om du lurer på noe... rar setning! 

05012013Snart får jeg besøk av mine søte venner! (♥) Jeg har laget pizzadeig, så vi kan lage pizza sammen. Det blir fint å se dem igjen etter et halvt år. Jeg tror det kommer til å bli veldig hyggelig! (♥)

Hva skal dere i kveld?
Hva synes dere om bildet?

"No winter lasts forever; no spring skips its turn."Jeg føler jeg overeksponerer noen av bildene mine for mye for tiden... Synes dere?

BW

I morgen skal jeg møte opp på Elitefoto klokken 10. Det blir skummelt... Gruer meg. Jeg skammer meg på en måte over at jeg ikke klarer ordentlig skole, at jeg må jobbe i stedet. Tenk om jeg møter noen jeg kjenner, noe jeg garantert vil gjøre. Egentlig synes jeg det er ydmykende å ikke være som de andre, og stå der og vise hele verden at jeg ikke klarte skolen. Jeg vil ikke møte opp i morgen, det blir så vanskelig å stå fjes til fjes med sannheten. Men det er ikke et alternativ å la være. Jeg vil være som mine venninner... Gå på skolen. Jeg vil gå med mitt årskull. Jeg kjenner flere 97-ere, og det blir så pinlig å starte med dem. De vet jo at jeg er 96-er. Jeg vet det ikke er noe å skamme seg over eller være flau over, men jeg gjør det likevel. Skulle ønske jeg kunne spole tilbake til før alt skjedde... Så hadde jeg kanskje sluppet.

...

"Unnskyld, katten min er i garasjen deres..."Vi slapp ut Prins i tolv-tiden, og så kom han ikke tilbake. Pelsen hans er for tynn til å være så lenge ute i vinterkulden. Selv om det "bare" var -6°C. Han ble borte i både to, tre og fire timer. Mamma var ute og ropte og lette. Så gikk jeg ut og da jeg rundet hjørnet, og ordet "Priiins" slapp ut mellom leppene mine, begynte han å mjaue i ett sett. Hvor var han? Garasjen til naboen, hvorfor der? Jeg ringte på å spurte pent om de ikke hadde lyst til å åpne den, så Prins kunne komme ut. De er utrolig hyggelige, så det gjorde de. Prins kom litt fortumlet ut, og jeg rakk å plukke ham opp før han løp. Den korte turen hjem ville han absolutt ikke, så det ble bein og haler i alle retninger. (♥) Heldigvis var ikke garasjen deres så kald, så han hadde nok ikke frøset. Tenk om jeg ikke hadde gått dit, da hadde han kanskje sovet sin første natt ute ever... tviler... vi hadde lett til vi fant ham uansett! (♥) Det var dagens lille historie. 

Jeg om mamma har forresten spilt Ringenes Herre Lego på PS3'en, og det var forvirrende... men gøy! (♥) Det er ikke så ofte jeg spiller PS3.

En annen forresten-ting er at jeg falt for de søte rundingene i sidemenyen til Maren, og lurte på om det ble veldig herming om jeg lagde noe lignende? Det vil jo bli ganske likt... kanskje hvis jeg skriver at idéen er hennes nederst i sidemenyen? Vil ikke være en copycat... men... gud, hun gjør ting så utrolig fint!

Hva skal jeg spørre om? Har dere det bra?
Vet dere hvor fjernutløseren min er... hehe?

Frozen

Litt vinterbilder til dere! (♥) Det er kaldt ute, -12°C. Jeg går i spenning å venter på PIN1-koden min, så jeg kan prøve min vakre iPhone! (♥) Det bli gøy! Jeg er så tom for konsentrasjon for tiden. Og blir ikke fornøyd med bildene mine... spesielt ikke portrettene. Jeg synes huden blir for grå og fargeløs... og det irriterer meg at over alt hvor jeg har lett (til og med på blogger der bloggeren ikke er interessert i foto, og bare har et random speilrefleks) har alle før-bilder (uredigerte) farge i huden... hvorfor blir mine bilder grå, når jeg ikke kan finne noen feil i kameraet...? Noen som kan dette? (♥)

Det er jeg som har dagens julekalender-luke i dag, men den kommer litt senere... siden tingen jeg skal ha ikke er helt ferdig! (♥)

Hva synes du om bildene?
Vet du hva jeg har stilt galt/gjør galt med kameraet?

Frozen tea
Jeg og hun-hyggelige-jeg-snakket-om-men-ikke-vet-om-jeg-kan-nevne-navnet-på gikk en koselig tur ute i kulden og snakket om alt og ingenting. Jeg snakket litt om kamera, og hun spurte litt om kamera. (♥) Det var sol ute! Endelig! Og temperaturen var ikke så verst heller (-8°C)... selv om det ikke akkurat er tropevarme. (♥) Nå sitter jeg inne i varmen med te fra Søstrene Grene (Aurora... jeg har fremdeles ikke drukket den opp... shame on me) i en stor termos! (♥) Teen er fra i fjor jul, så håper jeg ikke blir syk eller noe... kanskje jeg skal finne noe annet?

Jeg har forresten bestilt noe på nettet jeg tror både blir bra for meg og for dere! Jeg føler meg som en unge, og går å gleder meg mer enn jeg gjorde til bursdagen min! Tror det har litt med julefølelsen å gjøre, pluss at jeg har ønsket meg denne tingen i ett år, men aldri tatt intiativet til å gjøre noe med det... eller, jeg har vært usikker på om jeg vil bruke så mye penger på en slik ting. (♥) Men nå er jeg ikke usikker lenger, og hev meg rundt! Så den dumper vel ned i postkassen fra den 13. desember en gang! (♥) Wii!

Hva kan den mystiske tingen fra nettet være?
Dere som vet det (temafoto blant annet) får ikke lov til å si noe, it's my little secret!
Hvordan er temperaturen hos dere?
Drikker du mye varm drikke for tiden, hvaslags?

"A smile is the light in the window of your face that tells people you're at home."Hva synes dere om bildet?

Christmas, can you please come earlier this year?
Noen bilder fra de siste dagene/ukene, som ikke har funnet veien ut på bloggen før nå... Tenk at det bare for noen uker siden lå snø på bakken? Tenk at bloggen er 21 dager gammel! (♥) For tiden har jeg ingen fotoinspirasjon, så det blir lite nye bilder. Været er så grått og trist... så alle fotomotivene blir likeså... gleder meg så utrolig mye til julen! Så jeg vil egentlig bare ha snø, SNØ, SNØ! (♥) Og nisser selvfølgelig... hvem vil vel ikke det? (♥) Vil egentlig begynne å pynte nå, men det er et par småting (og storting) jeg må fikse på rommet først. Som å henge opp en gardinstang, sette inn skapet mitt... ja, litt slike nødvendige ting. Men da må det først ryddes skikkelig... og jeg har holdt på med det siden fredag. Fremdeles ser det ut som om et fly har tatt av der inne. Haha! Jeg har pakket og sortert ut av alle flyttekassene (ps: det er 1,5 eller 2 år siden vi flyttet inn...) og det er jo ikke bare-bare. For skal man spare eller kaste? Haha! (♥) Veldig vanskelig valg.

Vet du om et bra sted å kjøpe gardinstenger til en billig penge?
Hva synes dere om bildene?
Gleder dere dere til julen?

ColoursSolnedganger er vakre. Og ekstremt fargerike! (ikke så fargerike som på bildet, for jeg tok litt av) (♥) Jeg har ikke så mye å komme med for tiden, for jeg har ikke tatt så mye bilder. Og jeg er ganske tom for ord. Eller, jeg har mange... men de kommer liksom ikke ut. (♥) Tenkte kanskje å komme med før og etterbilder av redigerte/uredigerte bilder... hva synes dere om det?

Liker du fargerike solnedganger?
Hørtes før og etter ut som en god idé?

"Christmas is not as much about opening our presents as opening our hearts. "


Det er så utrolig pent når lyset treffer duggdråpene på bilruten...

Mitt favorittord er JUL for tiden, hva er ditt?

"The most beautiful and purest things in the world, are the things that are not man made."

Hva synes dere om bildene?

"When there's snow on the ground, I like to pretend I'm walking on clouds."Snøen er tilbake! (♥) Så verden er farget hvit... eller tømt for farger... avhengig av hvilken vei man velger å se det! Hihi! (♥) Nå sitter jeg i sofaen og koser meg med kaffe, mens jeg ser på Final Destination 3. Ha sett alle nå! Haha! De er sykt morsomme... at det går ann å finne så mange rare og ekle måter å dø på! Nå må jeg jo innrømme at jeg liker blod og gørr og ekle dødsfall (Bare på film da! Herregud, folk må ikke tro at jeg mener det samme om virkeligheten!). Haha... ja... (♥) Så har jeg vært noen turer ut, blant annet for å levere noen bøker på skolebiblioteket... som skulle være levert før sommerferien. Bibliotikaren ble ikke superhappy for å få dem så sent akkurat. I tillegg hadde de sendt fakturaen/purringen til feil adresse... så ja... det ble ikke akkurat veldig prioritert å levere dem tilbake, selv om jeg har tenkt på det flere ganger. Jeg trodde faktisk at hun hadde glemt dem, eller at jeg ikke hadde lånt dem på mitt navn. Det var dagens lille hendelse. Nå skal jeg plugge i øreproppene og fortsette filmen.

Har du sett Final Destination-filmene?
Er det snø der du bor? 

"Life is like a rainbow. You need both the sun and the rain to make its colors appear."Det har regnet veldig mye i det siste... men det er litt koselig også. (♥) Snøen er borte, så nå er det høst igjen. (♥) Jeg og mamma har bakt eplekake i dag, som var utrolig god! (♥) Jeg har vært en liten tur i regnet. (♥) Jeg skal vaske rommet til kattene. (♥) Det er lørdag, som betyr kosedag. (♥) Vi skal ha indrefilet av svin til middag. (♥) Jeg har funnet ut at jeg liker å bruke blender 1.4 på dråpebilder. (♥) Det ble mørkt ute allerede klokken 2.

Min dag oppsummert i små setninger. Hvordan ser din dag ut?
Hva synes dere om bildene? 

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits