Takk (♥)

Everlasting Chaos

Jeg tisser nesten i buksene, så redd er jeg for å dele disse to bildene med dere. Selvportrett = angst. Forresten, fin sang ↑ (♥).

12102014

Selvportrett fordi jeg prøvde meg på det for første gang på leeenge i dag. Ute av fokus da, men det er en start.

Dette skulle egentlig postes i temafotoinnlegget, men jeg turte ikke... haha.

Ha en fin søndag kveld!

"Smile, it irritates those who wish to destroy you."

Silje er så altfor pen (♥).

13092014


Bilde fra november 2013.

Jeg tror egentlig jeg holder på å bli syk, men at det går veldig, veldig tregt. Jeg er så sinnsykt kvalm og uggen i kroppen.

Gul blomsterkrans

Jeg har hatt en overraskende fin start på uken!
Hva synes dere om bildene?

Huff

Jeg beklager at jeg slettet "hvem er egentlig Eirin"-innlegget... men jeg turte ikke ha det der. Jeg er så usikker på meg selv... jeg var visst ikke klar for å vise den tullete siden av meg selv akkurat nå. Unnskyld.

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg må være så usikker på meg selv. Mø.

04112013

Gratulerer med dagen til Prins som fyller 5 år i dag! (♥) Love you!

18102013

"Dare to reach out your hand into the darkness, to pull another hand into the light."



Hjerteklemmer til Anette, Julia og Ida-Michelle. (♥) Til dere andre også.


Outfit of the day. Jeg skiftet til det da jeg "kom hjem fra skolen"... jeg kaller stilen "random-plagg-som-ikke-passer-sammen". Hadde røde ullsokker også... se dere for dere.



Jeg fant et nytt favorittsted å ta selvportrett. (♥) Den stygge tapeten inne hos mamma og pappa kom faktisk til bruk.

Jeg er veldig glad i svart-hvitt for tiden, håper ikke det plager dere. (♥) Tusen takk for alle fine og oppmuntrende ord.
Hva synes du om bildene?

I skogen

Jeg gikk tur i skogen med pappa og fotograferte i dag.

A trip down memory lane

Bildene ble tatt med Nikon D3100 + 50mm F1.4, desember 2012... så dere har sett dem før, jaja.
Hva synes du?

My beautiful sister

Dette er faktisk de første portrettbildene jeg tar med kameraet mitt... nesten så jeg blir flau... mehe. (♥) Silje er perfekt å ta bilder av, siden hun alltid er fin på bilder + at hun er dritpen! (♥)

Det er fredag... og gjett hva! Vi har ikke mere p-max igjen, buhu. Det er granske tragisk. Har lyst til å gå på butikken og kjøpe, men jeg tør ikke. Ikke mobb, jeg vet jeg er rar. Jaja, da får jeg se noen episoder av Cake Boss fredag kveld uten p-max da... det blir vel bra... hurra... not. Jeg får sykt mye inspirasjon til kaker ved å se det programmet! Haha, skal prøve meg på en skikkelig kake til neste helg. Nå har jeg lært masse teknikker og sånt, så da blir det kanskje litt finere finish enn tidligere. Den skal bli lavendelfarget med en stor blomst på toppen, blonder langs kantene og hvite prikker. Og så skal den være tre etasjer, men ikke så store... siden vi må jo klare å spise den opp. Haha. (♥) På søndag har jeg vært godte-/kakefri i 3 uker... Jeg fortjener nesten en applaus. Jeg savner faktisk ikke sjokolade! Kan ikke tro det! Jeg, sjokolademonsteret Eirin, klarer å leve 100% fint UTEN sjokolade! Wow! (♥)

Hva synes du om bildet?

"Keep your face toward the sunshine, and all the shadows will fall behind you."


Sol + snø = Glitter

I dag tok jeg tak. Jeg har lenge innsett at jeg ikke kan noe om bruk av lys i foto. Jeg ser det vakre været, og vet at det er perfekt å ta bilder... men jeg vet ikke hvordan jeg skal bruke lyset riktig. Noen ganger er jeg heldig, men jeg ønsker virkelig å lære det... slik at jeg kan jobbe bevisst med lys. Foto betyr "å tegne med lys". Foto ER lys. Har man ikke lys, har man ikke et bilde. Så derfor har jeg lest om bruk av lys, eksponering, hvitbalanse, mykt lys, plassering av lys i bildet, vinkler, bakgrunner osv. Og jeg har notert. Og jeg har lært. Og i morgen vil jeg ta meg god tid, gå ut i klær jeg holder meg varm i og teste, feile og øve. Jeg vil virkelig lære meg dette, for jeg brenner for foto. Det er noe jeg vil jobbe videre med. Men ting kommer ikke av seg selv, man må lese og erfare. Jeg er for dårlig på å lese tips... jeg regner liksom med at det kommer om jeg prøver nok... men man trenger veldig ofte et dytt i riktig retning av noen som kan det. Mange ganger skjønner man ikke hva man kan gjøre for å få til det man prøver på. Og det er utrolig mange flinke fotografer som har skrevet ned masse tips på nettet. Bruk andres kunnskap til å komme deg frem! Jeg skjønte ikke Camera Raw før jeg så en "lær deg RAW"-guide på youtube. Det er ikke juks å se/lese guider, noe jeg trodde veldig lenge. Det gir deg muligheten til å bli mye bedre! Og man finner alltid sin egen måte når man først vet hva man skal.

Enig?

I'm back!

Dere som følger meg på instagram (eller fulgte meg... har byttet til @muffinseirin) har sikkert fått med seg at jeg klarte å knuse skjermen på PCen min på toget til Bergen på onsdag. Sykt smart, jeg vet. Krisen var at minnekortet på kameraet nesten var fullt, men jeg fikk heldigvis kjøpt meg et nytt da jeg og farmor var i byen for å hente Anette. (♥) Ja, dere leste riktig! Jeg fikk endelig sett henne igjen! Og vi tilbrakte nesten hele fredagen sammen! (♥) Noe som var utrolig hyggelig! Jeg håper det ikke blir så lenge til neste gang! Det var nemlig tidenes beste fredag! Anette er så skjønn, og jeg lærte faktisk utrolig mye nytt! Jeg klarte til og med å ta en haug med bilder der lyset faktisk er lett å jobbe med! Wii! (♥)

Men dere lurer sikkert på hvordan jeg klarer å blogge nå? Jo, jeg har klart å koble PCen min til en stasjonær skjerm. Sykt stolt over mine utrolige ferdigheter... neida, det var ikke så veldig vanskelig. Én kabel fra laptopen til skjermen, og én kabel fra skjermen og ned i stikkontakten. Dessuten sa pappa hva jeg skulle gjøre. Mehe!

Men nå skal jeg logge av og bli trøtt, og i morgen skal jeg redigere masse bilder! Har så sinnsykt mange, og det kommer sinnsykt mange på bloggen, så håper dere er klare for flere superlange og superbildete innlegg! (♥) Tror jeg har tatt rundt 700 bilder i Bergen! Haha! Ikke alle er bra da... men det blir jo en del ok, og noen bra. Kanskje det til og med blir noen ekstremt bra? Hvem vet? Gleder meg i hvertfall til å se igjennom alle og redigere dem!

Natta verdens søteste og mest tolmodige lesere! (♥) Håper dere har savnet meg... litt i alle fall!

Black and White







Jeg tok noen selvportrett i går. Jeg får virkelig ikke til portretter i farger, så de ble svart-hvitt... denne gangen også. Jaja, jeg finner vel snart ut hvordan jeg skal kunne få fine farger.

Jeg har vært veldig sliten denne helgen, og humøret og formen har ikke vært helt på topp. Vi tinte skogsbær-drøm-kaken, og smakte på den. Den var helt forferdelig, så jeg slettet oppskriften jeg hadde lagt ut til dere. Den var virkelig ikke god. Neste gang følger jeg kanskje oppskriften litt mere? Haha, hater å følge dem... det er jo sååå kjedelig, men kanskje egentlig ganske smart.

Hva synes dere om bildene? 

It's driving me crazy




Jeg har et vanskelig forhold til mat. Sånn... nå har jeg sagt det. Det var godt.
(Jeg vet jeg sa at jeg har bloggpause, men jeg kommer til å poste når jeg har noe å dele.)

Tacolørdag


Meg når jeg prøver å ta temafoto-bildet, men ikke får det til...

I dag er det lørdag, ukens høydepunkt! Haha, neida. I hvertfall, iden det er den berømte taco-lørdagen, må vi jo være litt ordentlige mennesker og faktisk ha taco. Det er noe vi veldig sjeldent har... men i dag skjer det altså! Applaus til oss! (♥) Taco er snadder da... spesielt tacolefser, de er yummy de!

Skal dere ha taco i dag?
Er det noe som heter "den berømte taco-lørdagen"?
Følg med i neste episode! Hahah, den var døv.

Me


Håret mitt er ikke fett, men jeg har nettopp dusjet, så det er vått... hihi!

Vintersnø



Hva synes dere?

Vinterlys



Vil dere se mer?

Me



Mit nye hår... ble det fint?

Silje




Min vakre søster Silje! (♥) Med det lange vakre håret sitt!
Hva synes dere om bildene?

Gjett hvem jeg møtte i dag!?



Gud så pen jeg (til høyre) var på håret! Haha! (♥) Vi får se om dere klarer å gjette hvem den andre personen er da! Fem (om flere klarer riktig) av de som gjetter riktig får en liten link i det neste innlegget, hvor også svaret kommer ut! (♥) Selvom vi bare fikk snakket sammen i 5 minutter virket hun som en utrolig hyggelig og snill jente!

Hvem kan det være?

Up



I det siste har jeg fått utrolig mange positive tilbakemeldinger og hørt utrolig mange ord som varmer. (♥) Det å se at jeg kanskje er et forbilde for andre er rart, men samtidig veldig gøy! For meg betyr det utrolig mye at dere bruker tid på å besøke bloggen min, se på bildene og tekstene mine og legge igjen en kommentar. Det betyr mye at noen skriver vakre lange tekster eller korte varme setninger. (♥) Ikke alle er så heldige å ha så fine lesere! Dere er spesielle og jeg er veldig glad i dere! (♥) Dere gjør hverdagen min lysere, og jeg får inspirasjon og motivasjon til å stå på! Jeg har mange forbilder selv, men det å være et forbilde selv er vanskelig å tro egentlig... det er så rart å tenke på at noen ser opp til meg og hva jeg klarer. (♥) Jeg strever etter å bli som forbildene mine, og noen strever for å bli som meg. Det gjør meg egentlig veldig stolt! For jeg vil jo inspirere dere og gi dere mere lyst til å fortsette og utvikle dere innenfor foto blant annet! (♥) Derfor synes jeg det er viktig å la leserne mine få delta i bloggen min, slik at jeg kan være sikker på at dere får svar på spørsmålene deres!

Og dermed spør jeg; hva vil dere lese/se mer av?

The first desembersnow






Det snødde i dag! Masse! Men det la seg ikke på bakken tror jeg... vi gikk i alle fall inn fr det ble mørkt... hihi!
Glad i deg Silje! (♥) You are the best!

Julelys




Min første lyslenke! (♥) Nå blir det julestemning på rommet mitt! Hihi! Endte opp med å bare kjøpe lyslenken, ikke noe annet.  Hvis du har lyst på slik du også så kostet den bare 69 kroner og kan kjøpes på Skeidar. (♥) Det er røde gelélys og den er utrolig fin, med skikkelig julelys! Så på teppet også, men det var ikke helt slik jeg ønsket... så får vel se på IKEA en dag om det finnes tepper og gardinstenger til en rimlig pris! 

Hva synes du om bildene?
Liker du lyslenker?
Har du slik lyslenke? 

How i actually look when i photograph myself





Sjarmerende eller hva?

Please, dance with me...


...let's have fun together!

Det er kjedelig å danse alene, være på fest alene, gå på kino alene, shoppe alene, dra til byen alene, synge alene, snakke alene, gråte alene, le alene, bo alene, gå på skole alene, holde på hemmeligheter alene, diskutere alene... alt er egentlig morsommere om man er to eller flere. (♥) Mennesker er flokkdyr.

Haha, det var dagens lille funfact... det med at vi er flokkdyr, for det er faktisk sant. Vi trives best i selskap av andre, og da spesielt sammen med de vi er glad i. (♥) Derfor er det viktig å ha noen man kan være sammen med, og noen man kan stole på. Jeg er heldig som har det, jeg ser dem bare altfor sjeldent. (♥) Det er trist at det blir så lenge mellom hver gang. Men det blir enda finere når vi ser hverandre igjen da! (♥)

Enig?
Er du flokkdyr eller trives du best alene?

Breathe Me



Elsker virkelig den sangen! (♥) Gjør du?

...



Bare så ingen skal tro jeg er misshandlet eller noe, så er dette sminke/teatersminke... og bare for illustrasjonens skyld! Haha, tenkte ikke over at folk kunne tolke det som "real"... oops...

Oh no, it's monday!



I dag har jeg vært på Rikshospitalet og blitt tømt for blod... eller... de tok egentlig bare blodprøve, men siden det ble 8 glass... føler jeg at det var litt som tømming. Haha! Neida, bare tuller. Også... jeg har et superproblem... hver gang jeg lagrer bildene mine slik "Save as..." så blir de helt grå i fargene. Jeg må resize dem og lagre for web hvis jeg vil ha farger... og det er litt teit, med tanke på at jeg gjerne vil kunne bruke fullsize-bilder også... er det noen som vet hva jeg gjør galt? (♥)

Har du svaret på den mystiske spørsmålet? Haha... 

Happy Halloween!



MOHAHAHAHAHA! Ikke det at jeg skal feire Halloween i dag, men det er morsomt med sminke og utkledning!
Skal dere feire Halloween i dag? 

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits