Takk (♥)

Kawaii

Jeg og mamma har bakt boller i dag, og de jeg lagde ble til katteboller, hihi! De endte opp med å se mer ut som bjørner da ^^

Har gjort noen små fargeendringer i designet + oppdatert arkivet og copyright-tingen. Håper dere liker det!

Har dere gjort noe gøy i det siste? Lenge siden jeg har spurt ^^

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.01.2015 - 15:48 - Hverdag
  5

Negative attitude

5 dager inn i 2015 og året suger allerede.

Nyttårsaften sugde også... satt bare alene på rommet og så på anime. Skikkelig kult... not.

Stod ute med mamma og pappa og tente stjerneskudd i tolvtiden da.

↑ Alt vi så av fyrverkeri på grunn av tykk tåke. Dårlig av værgudene.

Litt random bilder fra en biltur med pappa i november. Begynner å bli en stund siden nå.

Avslutter innlegget med et bilde av 2014's mest masete katt. Han er god likevel da (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.01.2015 - 15:11 - Hverdag
  3

Dear Diary

Today I felt hope for the first time in weeks. I went outside, in the daylight. I let the sun warm my pale skin, and I let myself breathe in the fresh autumn air. I let my eyes get blinded by soft sunlight, and I let myself feel the nature around me. I also spoke to a deeply missed friend for the first time in ages. Her words made me smile, and I almost cried. She still believes in me and she still thinks about me. Yes, today I actually felt hope.

Jeg egner meg ikke som dagbokskriver... haha. Men jeg var ute i høstværet i dag, og det var faktisk sol. Jeg og S fra avdelingen kjørte litt rundt til vi fant noen hester, som ble dagens fotomodeller. Det var godt å endelig ta bilder av noe skikkelig igjen. Jeg har savnet å ta hestebilder (♥). Jeg har noen flere hestebilder, men jeg får dem ikke til å bli bra akkurat i dag, så jeg tror jeg skal prøve å redigere dem i morgen igjen.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.10.2014 - 14:55 - Hverdag
  3

Another lifeless October day

Har ryddet masse i dag, drukket lettkakao og holdt farmor med selskap mens hun stekte vafler. En mer produktiv dag enn de fleste. Jeg gruer meg til å stå opp hver eneste morgen for å gå igjennom nok en meningsløs, død dag, hvor jeg føler jeg ikke får til en dritt. Jeg har det ikke bra nå og jeg er så sinnsykt sliten, så unnskyld for at jeg er litt fraværende på bloggen. Ingen ting betyr liksom noe. Eller, det er masse jeg vil skal bety noe, men jeg klarer ikke motivere meg uansett hvor hardt jeg prøver. Gotta love depression ☻.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.10.2014 - 22:40 - Hverdag
  3

"Count your rainbows, not your thunderstorms."

Det tordner, lyner og regner skikkelig.

Ikke bare litt, men sånn masse.

Egentlig liker jeg tordenvær veldig godt, men når det blir så mye blir det litt skummelt også.

Jeg er veldig sliten for tiden. Mest fordi jeg har veldig mye tanker og følelser som tar veldig stor plass.

Men i morgen kommer farmor, og det blir fint.

Dessuten er det fredag i morgen, og fredag er også fint.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  09.10.2014 - 23:33 - Hverdag
  2

=^● . ●^=

Prins måtte til legen i dag igjen. Det har nemlig flyttet inn et par nye katter i nabolaget og de kommer ikke helt overens.

Haha, jeg hører på julemusikk. (♥) Det er ikke lenge igjen til desember nå!

Siden Silje hadde bursdag i går hadde jeg slått meg løs og bakt brownie... jeg var så flink at jeg klarte å røre sammen smør, egg, vann og kakemix! Superstolt altså, haha! Toro-brownie stod på ønskelisten, så Toro-brownie det ble! (♥) Burde stekt i en mindre form, for den ble litt tynn og hard... huff, haha. Smakte nå godt uansett (♥). Myrdet den dessuten med melis, og melis på brownie slår aldri feil. Til og med kakelys hadde jeg på! Ble så bra så.

Her er en søt katt: =^● . ●^=

  EIRINHS © 2012 - 2015
  09.10.2014 - 16:48 - Hverdag
  3

07102014

I går var jeg på kjøretur med M, som hadde bursdag - HURRA! Det var koselig (♥).

På søndag var pappa og jeg på fototur i skogen (♥). Det ble ikke noe "hyttetur", men det trenger vi ikke snakke om.

Teaser ↑. Det er masse mere bilder fra søndag. Jeg kan poste flere om dere er interesserte?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.10.2014 - 12:57 - Hverdag
  6

Cocoa Prins(ess)

Jeg koser meg med lettkakao og film, så nå kan jeg leke at jeg er en kakao-prinsesse! Jeg er litt barnslig, haha. Det hadde vært koseligere om Prins var her, men han ligger i sengen til Silje, haha. Bildene over er ikke fra i dag, men Prins var så skjønn, så da måtte jeg bare legge de ut (♥).

Forresten så er det Cocoa Prins(ess) med s istedet for c i overskriften fordi det er bilder av Prins i dette innlegget, og jeg måtte nesten annonsere det, for jeg følte meg veldig smart... haha... neida, joda, litt så.

Jeg blir lame på kvelden, så nå skal jeg avslutte... hade, sov godt alle sammen!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.10.2014 - 23:42 - Hverdag
  0

Cupcake fail

Mine kule, nye sko jeg ikke har brukt... haha.

Jeg og Silje skulle bake cupcakes, men det var lenge siden vi hadde brukt cupcake-jernet (pleier å steke i ovnen), så vi knotet fælt og det ble bare tull, haha. Jaja (♥). Er i sånt rart humør for tiden og lyset på kjøkkenet er i tillegg vanskelig, så derfor ble bildene stygge. Nå skal jeg snoke i kjelleren og se om vi har p-max, og så skal jeg se film.

Håper dere får en fin kveld!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.10.2014 - 20:23 - Hverdag
  6

29092014

I dag var jeg på kjøretur med S og da jeg kom hjem hadde mamma og Silje dratt på senteret for å shoppe litt, noe jeg visste de skulle på forhånd, så jeg hadde tatt med nøkler. Problemet mitt er å være sammen med folk, ikke uten, men merkelig nok fikk jeg panikkanfall fordi jeg var alene hjemme (jeg liker egentlig å være alene hjemme... så, ja... ble litt forvirret) og skyndte meg bort på senteret der som sagt mamma og Silje var. De hadde nettopp bestilt vårruller på Sunt & Nam, så da spiste jeg lunsj med dem der... ute... blant folk... på restaurant... Etterpå var jeg med innom skobutikken og flere klesbutikker. Jeg prøvde til og med noen plagg og er nå stolt eier av Dr. Martens sko, høstskjerf, bluse (som mamma hadde kjøpt før jeg kom) og litt sokker. Hele tiden hadde jeg angst, og den ble værre og værre ettersom panikkanfallet ga seg, men jeg prøvde å holde ut til vi skulle hjem. Jeg tror jeg fikk det til nokså bra, selv om det føltes som om alle kunne se det. Jeg burde være stolt og glad... men jeg klarer ikke annet enn å hate meg selv enda mer fordi jeg våget å vise meg ute blant folk. Det er vondt, for jeg vil så gjerne klare å være stolt over at jeg holdt ut og ikke minst var der i det hele tatt. Kanskje jeg bare er for sliten og at det kommer... jeg håper det (♥).

Nå har vi besøk og jeg burde sagt hei, men jeg klarer ikke.
For nå er angsten helt tilbake igjen.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.09.2014 - 19:18 - Hverdag
  2

Brothers In Arms

Jeg og pappa var på ganske lang kjøretur i kveld.

Vi tok til og med ferje. YOLO liksom, lol.

Så ble en fin tur avsluttet med Brothers In Arms på radioen. Det er en fin sang, så det passet fint.

Jeg liker å kjøre bil, gjør du?
(Eller... pappa kjørte. Jeg bare satt på, haha.)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  22.09.2014 - 21:54 - Hverdag
  4

20092014

I dag har jeg mest lyst til å bli under dynen hele dagen med Disney filmer og noe varmt å drikke (♥). Hva med deg?

Husk spørsmålsrunden om det er noe du lurer på!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  20.09.2014 - 14:04 - Hverdag
  4

Today is that day...

... when nothing goes right.

And everything's just a mess.

When you have frames without pictures...

... and trees without leaves.

But the truth is you couldn't care less.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.09.2014 - 16:41 - Hverdag
  0

"Time is what prevents everything from happening at once."

Jeg hadde min første "ordentlige" samfunnsfagtime i dag. Riktignok hjemme (det ble noe surr med kjøring og sånt, så rådgiveren/læreren kom hjem til meg), og det ble bare 30 min, men det tok overraskende mye energi. Det blir nok bedre og mindre energikrevende når jeg kommer litt inn i det. Men jeg fikk det til, og det er det viktigste.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.09.2014 - 13:06 - Hverdag
  5

"A sad soul can kill you quicker than a germ."

Jeg får ikke sove. Silje får heller ikke sove, så hun var nede på kjøkkenet og lagde seg nattmat. Jeg benyttet sjansen til å lage meg en kopp varm fun light. Nå sitter jeg og drikker saft mens jeg ser på flammene til stearinlysene jeg tente danse og tenker på stillhet (♥).

Det hadde vært fint å sitte ved vannet, se på de fredfulle bølgene og kjenne vinden i håret.

Aller finest hadde det vært å gå tur. Jeg føler meg litt friere når jeg går tur. Friere fra alle tankene som holder meg våken.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  13.09.2014 - 04:38 - Hverdag
  4

"Turn your face to the sun and the shadows fall behind you."

Jeg sliter skikkelig med bildeopplastningen. Pga Retina-skjermen blir bildene så stygge hos meg om jeg laster dem opp på blogg.no i 700px, men når jeg laster dem opp på Flickr i 2000px og resizer dem i innleggene slik jeg gjør nå, tar de så stor plass og bloggen blir skikkelig treg å laste opp. Jeg prøver med å redusere antall innlegg som vises på forsiden fra 70 til 30 og håper det hjelper, men om det det blir et problem for dere at bildene ikke vises hadde det vært kjempefint om dere kunne si ifra! (♥) Jeg er veldig sliten akkurat nå, så alt går inn på meg, så jeg begynte å grine fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, jeg var (*er) så lei av at alle bilder på nettet omtrent er uskarpe og alt ble bare dust. Haha, tragisk. Vi får håpe det ordner seg.

Nå skal jeg legge meg, god natt. (♥) Glad i dere!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.09.2014 - 22:03 - Hverdag
  3

07092014

I dag har jeg ommøblert hele rommet mitt flere ganger for å prøve å få det til å se ok ut, og til slutt gjorde det heldigvis det (♥). Var egentlig ganske fornøyd med slik det hadde blitt fra før, men så viste det seg at alle overflater det var mulig å sette stearinlys på stod slik at taket i såfall ville ta fyr, haha. Not good. Det nærmer seg mørkere, kaldere tider og da er tente lys et must (♥). Jeg gravde frem en lyslenke fra en skuff også og fikk liv i den, så nå ble det riktig så koselig. Har en vegg som er helt naken nå, som kleskommoden min står mot... og jeg har en idé om å få printet opp en del av bildene mine og lage en stor collage med både bilder og tegninger, wii! Åååå, klarer nesten ikke vente til jeg kan ta frem julepynten også! (♥) Tror det koseligste jeg vet er julepynt (ikke sånne skumle nisser da, men fin pynt, hihi). Det gir en sånn varm og god stemning. Nå drømmer jeg meg bort, haha.

Tenkte jeg skulle se ferdig en (eller to, hihi) episoder av Face Off (reality show om special effects make-up, det er azm) før jeg kryper enda lenger under dynen og natter (♥). I morgen er en ny uke, med nye planer og guess what; jeg er én hel uke overspisingsfri! Jeg pleier å sprekke etter ca seks døgn på det meste, men nå er jeg to timer fra syv. Det å tenke på at jeg bare for noen uker siden overspiste flere ganger om dagen og nå har gått syv døgn uten er litt wow. Jeg håper virkelig det varer, spesielt med tanke på skolen, det å være sosial og julen. Jeg vil så gjerne klare å delta på ting som innebærer folk og mat. Alt innebærer de tingene... i hvertfall det meste. Men på fredag var jeg med Aurora da (første gang jeg så henne siden januar 2013 tror jeg, utenom et par sekunder i gangen på skolen på vei til rådgiveren), og det var et kjempeskritt i riktig retning. Jeg tok intiativet til å være sosial selv og jeg klarte det! Det var dessuten utrolig koselig! Vi gikk tur, drakk chai-te og så på bilder hun hadde tatt. Det var virkelig en kjempefin kveld (♥). Mestringsfølelse (♥). 

God natt og sov godt!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.09.2014 - 22:41 - Hverdag
  3

Andreseptembertotusenogfjorten

Jeg hadde havregrøt og kaffe ute på trappen sammen med mamma i dag (♥).

Nå skal jeg snart på skolen og snakke med rådgiveren, så kommer farmor og i kveld skal jeg forhåpentligvis på ridetur. Ridetur blir gøy! I går kveld satt jeg med julemusikk på ørene og bladde tilbake i arkivet på bloggen min. Mest desember, fordi jeg gleder meg sånn til jul! Vet dere hva? DENNE bloggen blir 2 år i oktober... 2 ÅR! Holy shit, jeg har klart å beholde samme blogg så lenge... jeg fikk hjerteinnfarkt nesten. Jeg har på en måte blitt glad i denne bloggen selv om det ikke skjer så mye kult her, så jeg har værken hatt eller kommer til å få noe behov for å bytte igjen. Det er fint (♥). Noe av det fineste er muligheten man har til å bla tilbake og se hvordan man har utviklet seg og gjennoppleve gode minner (♥). Jeg savner litt gamle meg og temafoto og sånt.

Liker dere å bla tilbake i bloggarkivet deres?
Hva synes dere om bildene?

Håper dere får en fin dag! (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.09.2014 - 11:34 - Hverdag
  5

19082014

Jeg spiste middag på Egon med familien i dag (♥).

I går var himmelen fin.

Dette blir andre natt på avdelingen på rad nå. Det medfører angst. Jeg har mye angst for tiden. Angst er slitsomt.

Håper dere som har startet på skolen har hatt en grei dag!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  19.08.2014 - 21:03 - Hverdag
  4

Update

Siden sist har det skjedd ganske mye egentlig... Men det har blitt litt mindre og mindre etterhvert som om ting har gått dårligere. Tenkte i hvertfall å poste en del bilder og skrive litt om den siste tiden. Jeg var i Holmenkollen (har ikke sett nye Holmenkollen selv om jeg bor bare rundt en halvtime fra... hehe), men det ble så mange bilder at jeg tar det i et eget innlegg. Samme med en tur jeg gikk med L på et sauejorde. På torsdag var jeg og red og var en tur i Nansenparken, men det har jeg ikke noen bilder i det hele tatt fra. Har egentlig ikke rørt kameraet så mye den siste uken.

Mamma har i hvertfall plantet masse blomster, så det er skikkelig fint ute i hagen hjemme nå. Jeg bare så på, haha.

Blomster (♥)

Jeg var med H innom en Plantasjen for å se etter blomster til en sommerfest eller noe (der oppe). Det var så utrolig mange fine blomster i alle farger og fasonger. Det var masse Lavendel der. Jeg elsker Lavendel.

Silje lagde smoothie som vi hadde granola på på fredag. Det var skikkelig, skikkelig godt (♥)! Oppskriften finner dere her.

Nå er jeg helt utslitt... Har vært så sliten at jeg ikke orker å reise meg fra sengen annet enn når jeg må på do i dag. Pleier ikke bli så sliten, så det er nesten litt skummelt. Det har vært ganske krevende som sagt de siste ukene, så det er sikkert pga det. Håper det går fort over. Nok om det, haha.

Hva synes dere om bildene? Liker dere de i de to nyeste innleggene eller de før det best?
Hva har dere gjort i det siste?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  22.06.2014 - 18:25 - Hverdag
  2

Livstegn

Jeg lever. De siste ukene har vært tunge, og motivasjonen til å ta/redigere bilder eller blogge har vært helt vekk. I starten var det mest fordi det var så tungvint å starte og bruke pc'en min. Det tok år og dag å starte den opp, og når den først var startet opp var jeg livredd for at den skulle kortslutte. Så jeg har ikke turt å bruke den. Nå er ikke det noe problem lenger da (♥)! Nå har jeg endelig tatt meg sammen og kjøpt ny. Macbook Pro 13" med Retinaskjerm. Omg, den er MIN. På grunn av Retinaskjermen (som har mange flere pixler) blir 700px bildene på bloggen skikkelig uskarpe. Så jeg håper at sånn det er i dette innlegget ser ok ut for dere som ikke har Retina? Jeg har lastet opp bildene på Flickr i 2000px og forminsket dem med HTML. På min skjerm ser det supert ut, men jeg vet jo ikke hvordan det blir hos andre. Hadde vært hyggelig med tilbakemelding på det!

Slik ser altså vidunderet ut ↑ (♥)

Jeg har så utrolig mange bilder å vise frem, og å redigere dem på mac'en er bare helt WOW. Det blir så skarpt og klart at jeg sitter like målløs hver gang. Filmer/serier blir også helt sinnsykt skarpe/klare og lyden er også mye bedre. Det er mere levende lyd, noe som er gøy. Men nok om dette - det er sent og ikke akkurat tidspunktet for lange innlegg. Ville bare stikke innom og si at jeg ikke har glemt dere helt (♥)!

Håper dere har hatt en bedre periode enn meg siden sist! God natt søte dere!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  22.06.2014 - 02:10 - Hverdag
  1

Tirsdag

Tenkte bare å stikke innom og si at jeg har hatt to kjempefine dager denne uken (♥). I dag har jeg tatt det mer rolig enn jeg gjorde i går, fordi jeg kjenner at kroppen ikke tåler like mye. I kveld skal jeg på kino da, så det blir veldig hyggelig. Jeg har prøvd å redigere litt bilder, men akkurat nå er det helt håpløst. Klarer bare ikke konsentrere meg, huff. Håper det blir litt bedre i løpet av uken og at jeg får postet litt oftere (♥). Håper dere også har hatt en fin start på uken og at resten av denne dagen blir super! Klem!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.05.2014 - 13:55 - Hverdag
  4

24052014

Endelig en god dag! Har ikke hatt noe som helst overspisingssug i dag og ting begynner å ordne seg, så jeg er ikke like stresset som jeg har vært de siste ukene lenger. Jeg og Silje så Walking with Dinosaurs i kveld. Det var koselig (♥). I morgen er det søndag. Jeg gleder meg faktisk til å dra tilbake på mandag, og det føles litt rart. Det blir trist å gå hele uken uten å se Silje da, huff. Men nå skal jeg prøve å sove, for jeg og pappa skal gå tur i morgen. God natt!

Tusen takk for alle de vakre og hyggelige kommentarene deres, blir helt rørt (♥). Det betyr så utrolig mye, dere er fine (♥)!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.05.2014 - 01:13 - Hverdag
  7

08052014

Jeg er så sliten at jeg ikke klarer å redigere bilder eller finne på noe å skrive om. Det kan godt hende at jeg er litt fraværende fremover, så vet dere det. Håper dere forstår (♥). Dere kan jo høre på denne sangen ↓. Si hva dere vil, men jeg synes nå den er kjempefin jeg. Ed Sheeran er veldig flink.

Ha en fin torsdag!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  08.05.2014 - 21:28 - Hverdag
  3

03052014


Pannekaker med bær (♥)Åh, ønsker meg ny Lycke veske (♥)Får så 17. mai følelse av hvite blomster, haha.

Liker dere pannekaker med bær, og eventuelt is?
Får dere 17. mai følelse av hvite blomster?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.05.2014 - 01:41 - Hverdag
  7

Lama-lama-lala-lama


Heisann hoppsann tulletoppsan!

Snøkuler (♥)

Tirsdagen tegnet vi på noe plast-ish og stekte det, så krympet plasten og ble hard. Det var gøy. Barndomsminner (♥).

Litt bilder fra tur med særkontakt S på tirsdag.

Svaner er pene, men litt skumle.

Elsker sånn gamle vinduer, de er fine.

Another snøkule (♥). Den er favoritten min. Fikk den av mah beautiful sistah da hun kom hjem fra London (♥).

Felix (tatt av sinnsykt flinke Anette) måtte være med og henges opp på veggen selvfølgelig (♥).

Tegner enhjørninger. ENHJØRNINGPOWAH!!!

Det har gått så bra de siste dagene og det har vært så utrolig fint! I går gikk jeg blant annet tur med særkontakt S (tror det heter særkontakt?), spiste hjemmebakte scones til lunsj, snakket med A lenge, hjalp til med å skjære opp grønnsaker til middagen, spiste middag med de andre og kjørte en to-timers tur med R... da kvelden kom var jeg så sliten at jeg trengte en pause. Så da hentet pappa meg og jeg sov hjemme. Overnattingen var noe jeg hadde gruet meg veldig til på forhånd og jeg kjente at det ikke var så lurt å presse ting enda lenger enn de allerede har blitt. I dag gikk jeg tur med Ø før vi var innom Elkjøp for å se etter en blender som de ikke hadde og Sandvika ss der vi kjøpte smoothie på vei hjem. Etter det var jeg hos psykologen og så litt på rommet før det var "fredagskos" (det het altså fredagskos, haha... derfor hermetegnene/gåsetegnene(?)) og de som ville fikk milkshake. Klokken tre ble jeg kjørt hjem og nu er eg sliten. Jeg diskuterer med mamma og Silje om pizza på facebook, drikker p-max, blogger og hører på musikk (♥). PIZZA (♥). Jeg kan ta helg med god samvittighet og jeg kan ikke huske sist jeg hadde noen grunn til det. Jeg er glad. Ja dere hørte rett: GLAD. Resten av helgen har jeg ingen planer; tror jeg skal fokusere på å samle energi til neste uke.

Hva synes dere om bildene?
Hva skal dere gjøre i helgen?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.05.2014 - 18:20 - Hverdag
  7

Påskesol


Å sitte på verandaen under blå himmel ...

... med et glass kald p-max ...

... er fint (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.04.2014 - 17:03 - Hverdag
  2

15042014

Jeg er deperimert og redd. Jeg er deperimert og redd fordi jeg har fått plass på behandlingsstedet. Fordi jeg for første gang vet hva jeg vil gjøre med fremtiden og fordi behandling betyr at det blir en fremtid. Jeg er deperimert fordi jeg er redd for å mislykkes. Jeg er redd for å aldri bli noe, og for å aldri få til det jeg vil gjøre med fremtiden. Nå kan jeg gjemme meg bak sykdommen og stenge fremtiden ute. Når jeg er frisk må jeg ut i livet og videre.

Jeg må takle fremtiden.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.04.2014 - 00:17 - Hverdag
  1

[insert extraordinary title]

Én dag til påskeferie! Grugleder meg. Skulle veldig gjerne vært med på fjellet og stått på langrenn/snowboard med Silje (og pappa), men det ble ikke slik. Jeg og mamma skal være hjemme å ha Game of Thrones maraton istedet, haha. Alle sier den serien er så bra, men den er litt stillestående og tung å se? Vi har bare kommet til slutten av 3. episode, så den blir helt sikkert bedre. Møtet på tirsdag gikk bra, og jeg fikk plass. Det virket som et veldig ok sted og et bra opplegg, så jeg håper virkelig det hjelper å være der. Etter møtet var jeg på butikken for å få tak i litt av hvert, siden det er alltid greit å få gjort ting når man først er i gang. Etter det har jeg vært helt utslitt, og de siste to dagene har jeg vært veldig trist uten å vite hvorfor. Kanskje det er fordi det er lettere for de tunge tankene å presse seg på når man er sliten.

Nå skal jeg se House og drikke te før jeg tar kvelden tidlig.
[insert extraordinary question]

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.04.2014 - 18:57 - Hverdag
  7

Wednesday


To random bilder fra helgen og to fra i går.

Jeg har vært helt utslitt de siste dagene etter at jeg tilbrakte helgen hos mormor og morfar. Det var hyggelig å se dem igjen da (♥).

Jeg trodde pcen min hadde gått dukken på lørdag fordi batteriet døde, men den funker så lenge den står med laderen i og batteriet er tatt ut. Ikke opptimalt, men det begynner å bli så mange feil og ødelagte ting med pcen at jeg bør skyndte meg litt med å skaffe meg ny uansett. Nå funker ikke musepad'en og halve tastaturet mangler knapper ++. Om jeg skal ha ny tror jeg valget blir en 13" mac. Egentlig synes jeg 13" er for lite, og skulle gjerne hatt 15", men å bruke 17.000 - 22.000 kr på 2" mer er ikke aktuelt. Den 13"'en jeg tror passer best til mitt bruk koster "bare" 12.790 kr, og har større lagringsplass enn den billigste 15"'en (tror jeg). Det er MYE penger uansett, og jeg har egentlig bare litt under 2000 kr spart opp, men mye av livet mitt avhenger av pc. Foto, blogg, tegning... alt trenger jeg pc for å kunne gjøre, så å måtte bruke litt av sparepengene mine fra konto på pc/mac er jeg ganske sikker på at er verdt det. Håper bare mamma og pappa er enige, haha. Jaja, nok om mine kjedelige pc-problemer.

Hva gjorde du i helgen?
Tror dere 13" er bra nok om man driver mye med bilderedigering?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.03.2014 - 19:52 - Hverdag
  2

Too close

Jeg har Too Close av Alex Clare på hjernen.
Har du en sang på hjernen?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  24.03.2014 - 22:45 - Hverdag
  1

11032014

Bare litt random bilder fra i det siste (♥).

Jeg er ferdig med det nye designet jeg har jobbet med, og det er ganske annerledes enn de jeg har laget tidligere. Det er litt skummelt. Jeg har holdt meg til samme oppsett fordi det er trygt, og såpass stor endring skremmer meg litt. Det høres sikkert helt dumt ut. men det er sikkert pga dårlig selvtillit I guess. Jeg skal legge det inn nå, så håper jeg dere liker det.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.03.2014 - 22:38 - Hverdag
  4

Vårvær og litt av rommet mitt


Room details ↑.

Det er vårvær ute og snøen er snart borte. Håper det varer, vi trenger ikke mere vinter nå (♥).

Er det vårvær der dere bor?
Hva synes dere om room details'ene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.03.2014 - 15:24 - Hverdag
  5

Hei...

Det er mange dager siden sist jeg postet noe her... altfor mange dager. Unnskyld. Jeg har ikke tatt noen bilder  (bortsett fra det over raskt ut av vinduet nå nettopp) og motivasjonen til alle kreative ting har overhode ikke vært her. Jeg begynner å få det litt bedre da. Føler jeg. Det går sakte og andre legger kanskje ikke merke til det. Men jeg kjemper, og det går fremover. Hadde jeg sovet litt bedre hadde nok andre også sett det. Søvnproblemene tærer på kroppen og psyken og da orker jeg mye mindre, noe som vil si at ting går enda saktere. Men bare så alle vet det, så går det som sagt fremover. Trust me.

Glad i dere og håper dere får en fin helg! (♥)
Tør ikke love dere at jeg skal bli bedre på å blogge, men jeg skal prøve.

Svarene på spørsmålsrunden kommer i løpet av helgen, så er det noe dere lurer på må dere spørre nå. (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.02.2014 - 16:18 - Hverdag
  1

Avstanden mellom månen og jorden øker med 3,8 centimeter i året.

Hvordan har mine fine lesere det i dag?
Jeg begynner å få det bedre (♥)

Husk spørsmålsrunden!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  28.01.2014 - 14:59 - Hverdag
  5

Den store sjokoladedagen

Transformers + melkesjokolade + pepsi max = (♥)
Ja, jeg brekker ikke av rutene men gnager på kantene. Det er sært, jeg vet... men da varer den mye lenger.

Min favorittsjokolade er Freia melkesjokolade, hvilken er din?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  08.01.2014 - 16:18 - Hverdag
  9

Ute er det mørkt. Jeg har min egen stjerne. Den synes bare når himmelen er svart.

Veldig mye julestemning i bildene over gitt. Jeg begynner nesten å gråte ved tanken på at det er julaften i morgen, og at det er jul nå. Jeg går med en stor klump i magen og gruer meg så mye at det er helt dumt.

Nå skal jeg drukne mine sorger i julebrus og film, hilsen Eirin - the dramaqueen.
Det rimte, hahaha, lame.

Forresten så burde alle se opp på himmelen og lete etter stjernen sin. Dere vet dere har funnet den når det føles riktig.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.12.2013 - 20:29 - Hverdag
  2

JulelørdagVerdens to beste puser! (♥) Ok, Felix og Casper er også verdens beste puser. (♥)

Én julegave i boks. Silje sin. (♥) Jeg vet hva jeg vil gi til mamma også, og jeg håper virkelig pappa får tak i det.

Jeg har pyntet pepperkakehus, det ser helt fucka ut; men det er ok, for jeg har ikke ledd så mye på lenge. (♥) Tror likevel en treåring kunne klart å lage noe bedre, haha.

Nå skal jeg ha flæ med meg selv. Silje, er du stolt av meg som snakket litt ditt språk nå?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  21.12.2013 - 22:47 - Hverdag
  6

21. desember


Jeg og Prins gikk en liten tur i sted.

Snøen ligger fremdeles på bakken, men den er isete og det har regnet.

Alle bildene fra høsten/vinteren 2012 er borte for alltid. De lå på skole-pc'en, og jeg fikk ikke lastet dem over før jeg leverte den tilbake. Svarte.

Nå skal jeg drikke kaffe, hva skal du?
Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  21.12.2013 - 12:18 - Hverdag
  3

13. desember

Fredag den 13. Også 13. desember, Lucia. Dagen ble ikke helt slik jeg hadde håpet på forhånd. I går tok jeg farvel med overspisingen for godt. Farvel med den store mengden ekstra mat som rett og slett ødela meg helt. Jeg føler meg ferdig med den fasen og skal legge den tiden som har vært bak meg. Jeg har ikke helt følt det sånn som nå før. Jeg føler meg klar til å gå videre, fri. Så istedet for lussekatter, luciasangen og lyskrans med glitter i håret, har jeg ligget i sengen og prøvd å leve med meg selv etter mange dager med tett overspising. Det at jeg fant ut at sesong 2 av ultimate spiderman var lagt ut på netflix reddet dagen, haha. (Jeg er litt spesiell på en rar måte, vet). Bloggen og foto er ikke prioritert lenger og det gjør meg trist. Men jeg klarer rett og slett ikke så mange ting akkurat nå. Det å være psyk er vanvittig slitsomt. Tanker kan tappe kroppen fullstendig for energi de også uten at man trenger å presse den fysisk. Jeg er veldig trist for tiden og glede har ikke akkurat vært min beste venn; mer som en tidligere venn det ble en stor krangel med og som endte opp med å aldri ville snakke med meg igjen. Jeg håper det vil endre seg litt etter en stund uten overspising. Men så kommer jo julen og sender alt til helvete. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg gjør i julen. Jeg kan ikke være rundt så mye mat, jeg klarer ikke spise julemat, det sosiale blir nok alt for vanskelig, jeg har ingen gaver og det er bare en liten sjanse for at jeg klarer å gå i kjole (ikke mitt største problem akkurat da). Jeg tror også at alt jeg kommer til å klare på julaften er å gå rundt juletreet og være med på åpningen av julegaver. Jeg vil helst ikke tenke på julen. Det hadde vært fint om vi bare kunne sette livet mitt på pause for alltid og spille inn en annens liv over, slik som på videokameraer. Et nytt år vil jeg i hvertfall ikke inn i. 2014 er året er mitt største mareritt blir virkelighet; jeg blir 18. Jeg blir voksen.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  14.12.2013 - 02:04 - Hverdag
  2

My entire life...

... is my phone.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  12.12.2013 - 01:02 - Hverdag
  2

Jeg savner

Jeg savner å sitte på en hyggelig og hjemmekoselig café; med en varm kopp kaffe med gratis påfyll i hendene. (♥) Bare sitte og snakke om alt og ingenting; og glemme alle problemer en liten stund. Favorittcaféen min er Baker Hansen på Sandvika Storsenter, men det har jeg sikkert nevnt før. Den er koselig. (♥) Jeg har vært på en Baker Hansen på et senter i Drammen som også var koselig. Kanskje alle Baker Hansen caféer er koselige. Hvem vet.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  21.11.2013 - 23:58 - Hverdag
  3

Få det til å stoppe

Jeg vil ikke mer. Jeg orker ikke mer. Jeg takler ikke mer.
Jeg er så sliten. Jeg tror jeg legger meg nå, god natt.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.11.2013 - 22:42 - Hverdag
  3

Juleverksted

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.11.2013 - 16:46 - Hverdag
  4

14112013


Jeg er et hamster *fnis*

Hadde det litt vel gøy på panduro i dag, hehehe...

Tokk litt av liksom...

Og for å få dere til å glemme hvor gal jeg er, litt room details!

Grans lettjulebrus er min favoritt-julebrus - hvilken er din?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  14.11.2013 - 15:23 - Hverdag
  6

13112013


Det stygge trekket på stolene til bupa.

Selvdiggerbilde i speilet på do.

På vei opp til Spiralen! Hadde aldri vært der før, så det var gøy!

Måtte jo ha bevis. Og ja, jeg vet at jeg ser ut som en ugle. Og ja, bildet er skjevt.

Drammen er pent.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  13.11.2013 - 15:24 - Hverdag
  3

12112013

Jeg har vært på kjøpesenteret med mamma, farmor og Silje i dag. Det var koselig, men nå er jeg utrolig sliten! (♥) Jeg kom hjem med en liten pyntegjenstand og en flaske lettjulebrus, så det ble ikke noe storhandel akkurat, haha. Nå skal vi snart spise middag; og så tror jeg det blir en rolig kveld med litt Modern Family og julebrus. (♥) Det kommer forresten ett innlegg til i dag, siden jeg tok noen bilder i sted! De ble ikke helt som jeg hadde forestilt meg da, men siden det var første gangen jeg prøvde godtar jeg det. Har i hvertfall lyst til å prøve igjen!

Hva har dere gjort i dag?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  12.11.2013 - 18:18 - Hverdag
  9

11112013

En liten sneak peek på rommet mitt. (♥) Det er så klart at jeg vil dele det på bloggen enda, men snart! I hverfall før jul!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.11.2013 - 13:59 - Hverdag
  8

"You need chaos in your soul to give birth to a dancing star."

God natt alle sammen! (♥) Sov godt og drøm om enhjørninger, regnbuer, blomster og glitter.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  09.11.2013 - 00:24 - Hverdag
  3

08112013


Frukt, jordbæryoghurt og lett julebrus (♥)

Hade høst, hei vinter.

Prinsessegardinene mine (♥) De er hvite, gjennomsiktige og litt glinsende... og så er det lyslenketing bak dem.

Vi skal ha hjemmelaget pizza til middag, rommet mitt har blitt fint, jeg har kjøpt mange lyslenker i det siste, julestemningen er på topp, jeg har vært på ikea TO ganger denne uken... selv om det ikke er store forskjellen mellom hverdag og helg lenger er dette en fin start på helgen. Silje skal sikkert ut i kveld, men jeg håper hun blir hjemme; så slipper jeg å være ensom. (♥)

Håper dere får en fin fredagskveld! (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  08.11.2013 - 17:15 - Hverdag
  9

Pink-soft-flowers-cosy-lights

Jeg og Silje spilte Ice Age Village, lo og snakket tideligere i dag... det var hyggelig. (♥) Så spiste vi grillede wienerpølser i lompe mens vi så på Epic; som var en helt ok film. The Croods var mye bedre. (♥) Nå sitter jeg og Silje i sengen min med hver vår PC, musikk og p-max. (♥) Det er fint å ha en kveld der jeg ikke er helt alene, slik jeg alltid pleier å være. Det er så hyggelig når Silje og jeg er sammen. Hun er verdens beste søster. (♥)

Forresten, hør på denne fine sagen. Den er med i Broen (som alle burde følge med på). Og så må dere høre på denne, denne og denne av Empire Of The Sun også! Akkurat nå er LORDE, OneRepublic og Empire Of The Sun favoritt artistene/bandene mine. (♥) Den fra Broen har ingen ting med de å gjøre da, hihi.

God natt fine lesere! (♥) Svarene på spørsmålsrunden (+ temafoto-bildet selvfølgelig) kommer i morgen, så stay tuned!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.11.2013 - 00:36 - Hverdag
  3

Bye bye October


Det er rart at vi har kommet helt til November nå. (♥) Det er under 2 måneder til jul!!!

For to dager siden (midt på natten), bestemte jeg meg for å åpne en bok (*dym-dym-dyruuuum*). Jeg har ikke lest på en god stund nå, rett og slett fordi jeg ikke har hatt motivasjon eller konsentrasjon. Valget falt på Harry Potter, både fordi det var lenge siden sist og fordi de er bra! Jeg innså at karakterene ikke het det samme som jeg hadde i hodet, fordi de i Harry Potter har andre navn på norsk. Det hadde jeg nesten glemt. Det er rart å lese bøkene på norsk etter å ha sett filmene på engelsk. Man går litt i surr. Samtidig er det de norske navnene jeg trodde var de ekte en veldig lang stund, så det er egentlig litt fint å lese bøkene på norsk. Jeg husker jeg fikk skikkelig sjokk da jeg oppdaget at de egentlig het noe annet, haha! Det hadde vært utrolig gøy å lese bøkene på engelsk også, for de er liksom opprinnelig skrevet på engelsk... og da blir det aldri helt det samme når de blir oversatt. Filmene er jo på engelsk, men i forhold til bøkene synes jeg egentlig ikke filmene er så veldig gode. Hihi. (♥)

Har du lest Harry Potter? På norsk eller engelsk?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.11.2013 - 15:27 - Hverdag
  9

Søndag


Jeg har klart å bli syk, buhu. Tror jeg har blitt skikkelig forkjølet eller noe. Så dagen hittil har jeg tilbrakt i sengen, og jeg tror resten av dagen også blir det.

Så da lå jeg her og stirret litt på mobilen, litt på dataen og litt opp i taket. Og så tenkte jeg litt på den koselige foto-turen jeg gikk i høstværet med Lise.

Temafoto-bildet mitt kommer ikke i dag, men jeg skal poste det i løpet av morgendagen! Jeg har utsatt å ta bildet hele uken, fordi jeg har hatt litt (*mye) annet å tenke på... men så ble jeg jo selvfølgelig syk i dag, typisk. Satser på at jeg er bedre i morgen og får tatt det da! Håper dere har klart å holde dere friske, og hvis ikke - god bedring! (♥)

Hva har du gjort på i dag?
Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.10.2013 - 16:15 - Hverdag
  6

24102013

Dere må høre på denne sangen ↑, hun har helt sykt bra stemme! (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  24.10.2013 - 15:30 - Hverdag
  3

The evening shadows tear the daylight apart

Noen kvelder blir det "blåtime". Det er vakkert... (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.10.2013 - 18:13 - Hverdag
  7

"Happiness often sneaks in through a door you didn't know you left open."

I dag har vært en fin dag. Endelig. (♥) I morgen skal jeg til behandleren min, håper vi kommer litt videre med ting. Føler ikke at det har hjulpet så mye på tankene til nå, men det blir sikkert bedre når vi kommer litt inn i det.

Tre ord som beskriver dagen min: hyggelig, effektiv, lysere.
Din tur!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.10.2013 - 23:15 - Hverdag
  4

"Even if happiness forgets you a little bit, never completely forget about it."

Noen ting har blitt mye lysere de siste dagene, andre ting mye mørkere. Jeg er redd for å håpe, jeg er redd for å drømme. Maten har gått passe. Jeg er redd for å spise for mye, men jeg er også redd for å spise for lite så forbrenningen min "stopper" eller jeg faller ordentlig tilbake i gamle mønstre. Jeg var i et møte i dag, og det ble ikke så veldig positivt utfall. Jeg mister den eneste hjelpen jeg føler faktisk gir meg noe. Det lille lyspunktet i hverdagen som holder meg oppe. Den eneste ordentlige kontakten jeg har med omverdenen akkurat nå. Jeg mister den eneste personen jeg føler meg trygg på ute og som jeg klarer å finne på ting med. Det er vondt, fryktelig vondt. Jeg er redd for hvordan det vil gå. 

21. oktober kommer Agents of S.H.I.E.L.D. på TV. Det gleder jeg meg til. Jeg har ikke overspist på en hél uke, selv om jeg mistet litt kontroll i går. Jeg har venner (på nett) å snakke med, som løfter meg opp og lyser opp hverdagen. Jeg har kameraet mitt og foto. Jeg har bloggen min og dere. Jeg holder på å male og endre rommet mitt, og jeg håper virkelig det kan hjelpe meg. Jeg takler ikke være der inne. Det er for vondt. For mange fæle minner, følelser, redsler. Jeg trenger et sted jeg føler meg trygg. Et sted jeg kan slappe av. Et sted jeg kan sove. For jeg, i en alder av 17 år, sover inne hos foreldrene mine... og er det gøy? Nei. Jeg vil ikke det. Hver gang jeg prøver å sove inne på rommet mitt ender det opp med at jeg døgner. Tankene tar meg, rommet blir mindre og mindre, jeg kveles. Møblene får tenner og tar meg, griper tak i meg med klørne sine. Det er ikke reelt, hvordan skulle det skjedd i virkeligheten? Men fantasien er sterkere enn virkeligheten innimellom. Og fantasien kan virke så virkelig at du blir lurt til å tro på den. Jeg håper at jeg kan vaske vekk de vonde minnene, bytte dem ut med gode. Jeg skal gå ut av rommet mitt om jeg er trist; la være å være der. Jeg skal gjøre masse fine ting der. Og ikke minst skal jeg pynte til jul! Med én gang det er malt og jeg har "flyttet inn" igjen! (♥) Siden jeg har vært syk hele den tiden vi har bodd i dette huset, har jeg ingen gode minner der inne fra... men det skal det bli en stopper på nå! (♥) Føler meg som en borskjemt dritt, men det har ingen ting med at jeg ikke er fornøyd med hva jeg har eller at jeg ikke verdsetter det jeg har. Det er bare for vanskelig. For mange vonde følelser. Jeg har prøvd å gi slipp på dem og ignorer dem, men jeg får det ikke til. Kanskje jeg klarer å gi slipp på dem en eller annen gang, men jeg klarer ikke sove inne hos foreldrene mine lenger. Jeg takler ikke å ikke ha noe sted jeg kan ha privatliv... det drar meg ned. Og det er mange nok ting som drar meg ned fra før. Derfor har jeg "tatt det valget jeg har tatt". Det haster å få gjort noe, og da har jeg ikke tid til å få hjelp med å bearbeide de følelsene og tankene. 

Hva synes du om bildene?
Skal du se på Agents og S.H.I.E.L.D. når det  begynner, eller er det bare jeg som er rar?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  14.10.2013 - 23:45 - Hverdag
  4

08102013

Gratulerer med dagen søsterpølse, du er verdens beste! (♥) Jeg kommer aldri til å slutte å være glad i deg!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  08.10.2013 - 19:18 - Hverdag
  7

Ord

Ord har mye makt. Ord er vonde. Ord er gode. Ord forteller deg hvem du er. Ord forteller deg hvordan du er. Ord gir glede. Ord gir sorg. Ord gjør følelser konkrete. Ord gjør tanker virkelige. Ord deler opplevelser. Ord viser kjærlighet. Ord viser hat. Ord sårer. Ord roser. Ord rakker ned på. Org løfter opp. Ord fornærmer. Ord rører. Ord, ord, ord...

...ord gjør mye, både godt og vondt.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.10.2013 - 16:17 - Hverdag
  3

Lørdag

I dag har jeg bakt både Toro-brownie og pærekake. (♥) Jeg har sett Iron Man 3, og den var superazm. (♥) Jeg har snakket med fine mennesker. (♥) Jeg har skjønt at jeg har tatt på meg altfor mye ansvar for altfor mange personer jeg nesten ikke kjenner fordi jeg så gjerne vil hjelpe dem, og innsett at jeg ikke klarer å bære så manges problemer på de skuldrene som allerede har for mye å bære på. (♥) Jeg har gledet meg til farmor kommer i morgen. (♥) Jeg har tatt bilder jeg ikke liker. (♥) Jeg har spist biff og asparges til middag. (♥) Jeg har hatt på den fine blusen min. (♥) Jeg har vært på butikken og stått i superlang kø ved kassen. (♥) Jeg har følt meg veldig mislykket og klarer ikke bli fornøyd med noen ting. (♥) Jeg har vært fortvilet fordi jeg ikke får til å ta et bilde til en spesiell anledning. (♥) Jeg har drukket to kopper kaffe og kun én med te. (♥) Jeg har spist havregrøt til frokost som vanlig, siden det er et must. (♥) 

Det var min lørdag. Mere har jeg ikke gjort, eller så husker jeg det ikke...
Hva har du gjort i dag (i går)?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.09.2013 - 01:05 - Hverdag
  5

"Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart."


Det ble ikke noen Bergenstur likevel, men farmor kommer hit på mandag. (♥) Jeg får ikke sett Anette da, det er fælt.

Jeg holder på med noe kult til dere. (♥) Jeg håper det kommer til å falle i smak, bokstavelig talt!

Gleder du deg til å se hva det kule er?
Har du høstferie denne uken?
Hva skal du i høstferien?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.09.2013 - 14:45 - Hverdag
  4

24092013


Det er snart oktober. (♥) Den 30. oktober fyller bloggen ett år, det er rart å tenke på. Tiden går fort.

Neste uke er det høstferie. Da skal jeg til farmor og farfar i Bergen. Og jeg skal møte Anette. (♥) 

Jeg prøvde å ta slik sweater weather bilde. Men det gikk ikke så bra. Tror jeg skal prøve igjen... en annen gang.
Jeg ble egentlig ganske fornøyd med disse bildene.

Jeg har så lyst til at høstfargene skal komme! (♥) Aller helst vil jeg at det skal være jul.
I dag er det tre måneder til julaften... men jeg starter julen i midten av november. (♥) Da holder jeg ikke ut å vente mer.

Tre fin-fine ting: Snøkuler, lys og skjerf. (♥) Din tur!

Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  24.09.2013 - 18:46 - Hverdag
  5

"I will keep on fighting until there is no more battles to win"Jeg gikk en tur ned til havet og tok litt bilder. Ikke så mye da. (♥) På veien hjem gikk jeg innom butikken og kjøpte den nye Skyren med fersken og bringebær. (♥) Jeg hadde egentlig planer om å kjøpe noe helt annet... Så egentlig er det ganske big deal for meg at jeg kun kjøpte Skyren. Flink Eirin. Jeg føler jeg ikke strekker til på noe plan. Jeg får ikke til noen ting. Jeg er så sårbar at jeg kan begynne å gråte av alt. For eksempel som da Freedom gikk på radioen forleden dag. Det er vondt, stressende og slitsomt når alt blir vanskelig. Demonene tar langsomt over, og det blir vanskeligere og vanskeligere for hver dag å stå imot dem. Mesteparten av tiden er jeg så deppa at jeg ikke ser noe glede og mening i livet, og føler at ingen ting er vits. Noen ganger har jeg det helt ok. Jeg har fremdeles ikke klart å komme meg på skolen igjen... og klarer jeg det ikke i morgen og på onsdag mister jeg skoleplassen min. Alternativene til skole er ikke noe fine... så hvorfor kan jeg ikke bare klare det? Det hadde vært godt om det ikke var så vanskelig. Jeg har blitt redd for å gjøre alt. Jeg tør ingen ting lenger. Jeg låser meg og demonene drar meg ned. Jeg er ikke verdt nok til å få et bedre liv, jeg fortjener ikke bli bedre, det er ikke vits å sløse bort en skoleplass på meg, jeg burde skamme meg over at jeg finnes, jeg er kun en belastning og plage for alle andre, verden hadde vært et bedre sted uten meg... det er tanker som gjør at jeg ikke får det til, selv om jeg veldig gjerne vil (bare ikke akkurat da). Men i morgen må det gå, og jeg vil at det skal gå. Veldig mye. (♥) Jeg har venner som hjelper meg med å holde meg oppe, selv om jeg ikke forstår hvorfor de gidder å snakke med meg, jeg har fått tilbake kameraet mitt, jeg kan bake og jeg har verdens beste søster! (♥) Jeg skjønner ikke hvorfor de vonde tingene er så mye mere avgjørende enn de gode. Det er de gode vi trenger.

Nå skal jeg lage meg te.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.09.2013 - 14:20 - Hverdag
  2

"Happiness is like perfume: You can't give it away without getting a little on yourself."

I dag har jeg faktisk vært glad. Ordentlig glad. (♥) Jeg har blitt skikkelig morgenfugl, så enten våkner jeg tidlig eller så spretter jeg opp med en gang jeg blir vekket. Jeg ligger ikke lenger å drar meg og er gretten. Da jeg hadde stått opp kokte jeg havregrøt (som faktisk er noe jeg ser litt frem til, siden det er det eneste måltidet jeg føler er trygt å spise), og så snakket jeg med en av de søteste og herligste jentene jeg har "møtt". (♥) Vi har nettopp blitt kjent da, men åååå det er så hyggelig å snakke med henne! Hihi! (♥) Klokken 10.15 møtte jeg opp på skolen og jeg turte for første gang å gå inn i klassen og møte medelevene mine... noe som var utrolig vanskelig. Jeg håper ingen av dem leser denne bloggen... for det ville vært litt flaut at de visste at det var så vanskelig. Men nok om det, jeg trodde alle kom til å ignorere meg siden jeg var "den nye". Men da jeg stod litt molefonken og lurte på hvor jeg skulle sette meg var det en søt jente som hilste på meg og sa jeg kunne sitte med dem. Og i friminuttet møtte jeg noen andre kjempesnille jenter, som jeg teller som mine nye venner. Hihi! (♥) Klassen virket utrolig hyggelig, så jeg er veldig fornøyd! Turte ikke være der i lunsjen da... men jeg skal tilbake i morgen! (♥) Da jeg kom hjem belønnet jeg meg selv med en bolle (nam) og så spurte Silje om jeg ikke ville være med til Oslo. Hun skulle nemlig kjøpe Acne-skjerf. Dermed busset vi til Oslo, kjøpte Acne-skjerfet og så dro vi på Peppes. Det var utrolig hyggelig, og jeg klarte å kose meg masse! (♥) Vi bestilte til og med dessert, og den var virkelig god! Varm brownie med vaniljeis og sjokoladesaus (sausen var ikke så god). Overaskende nok ligger jeg ikke å gråter i skam på rommet mitt... jeg klarte faktisk å nyte det ganske bra! Og jeg har det bra nå! (♥) Er helt satt ut... og nå er jeg supergira fordi jeg har klart så mye, og fordi det er så deilig å slippe alle de dumme tankene etterpå. (♥) Kjempeglad for at jeg ble med til Oslo, og det hadde ikke vært på langt nær så bra uten Silje. Tusen takk søsterpølse! (♥) Nå er jeg hjemme igjen - det er mørkt ute og regner fremdeles, men jeg sitter inne og koser meg med en kopp te. På vei hjem fra skolen i morgen skal jeg gå innom butikken og se etter blåbær-muffins-teen, hihi... den må jeg prøve! (♥) Og etter det skal jeg til behandleren min... håper jeg får orden på litt tanker da.

Hvordan har deres dag vært?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.09.2013 - 21:16 - Hverdag
  7

Julen er min favoritthøytid

Jeg savner å blogge, og enda mere å fotografere. (♥) Jeg blir gal av å ikke ha kameraet tilgjengelig. Objektivet og filteret var helt ødelagt, så jeg får tilbake penger for å kunne kjøpe nytt (pga forsikringen, takk og lov for den). Vi vet ikke hvordan det går med huset, men siden det koster en del å undersøke det... så skal jeg teste det først. (♥) Hvis det ikke funker som det skal, da må jeg selvfølgelig få det undersøkt... men han i butikken mente det var i orden.

Jeg har allerede begynt å telle ned til julen. På fredag spurte jeg mamma om vi kunne begynne å pynte, men hun syntes det var litt i tidligste laget. Jeg kan forstå det, haha. (♥) Julen er så utrolig hyggelig, gleder meg sykt! Det var litt morsomt at Maren postet et innlegg i går (eller i dag, alt ettersom hvordan man velger å se det) med hvor mange dager det er til jul som overskrift. Litt creepy også, men jeg er såklart ikke verdens eneste person som teller ned til julen, det hadde vært altfor sært i hvertfall. (♥)

Jeg har laget et nytt design, fordi jeg ikke holder ut å ikke ha sidemeny. Jeg vet mange av dere synes headeren jeg har nå er kjempeazm... men jeg synes egentlig bare det ble tungvindt og knotete. Når jeg tenker etter har jeg hatt det en gang tidligere, og også da byttet jeg raskt tilbake til vanlig oppsett. Men i hvertfall, det nye designet blir ikke satt inn enda, fordi jeg har lyst til å bruke freshe og nye bilder i det. (♥) Så da må jeg vente på at kameraet er i orden, snufs. Men når det er i boks, så legger jeg det inn. (♥) Det er som vanlig ganske likt alle andre design jeg har hatt, men det er liksom min stil. (♥)

Haha, har du begynt å telle ned til julen?
Hvilken høytid er din favoritt?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.08.2013 - 15:07 - Hverdag
  6

MondayJeg har gjort noen småendringer i designet, siden jeg oppdaget at jeg ikke hadde plass til å legge til flere måneder i arkivet. Også byttet jeg header og tilpasset litt bedre, håper dere liker endringene! (♥) Det regner og tordner. Jeg sitter ute på verandaen under markisen og hører på dråpene som treffer markiseduken. Det er behagelig, fint, beroligende... og kaldt. (♥) Tror jeg bør hente meg et pledd. Og kanskje en varm kopp te. Grønn te med sitron + suketter. Det er den beste te-smaken. Iste er også godt. Den nye svarte med fersken, *uten sukker - kun med masse skadelige søtstoffer og annet dritt, er også god. Det er skadelige stoffer i alt, så det jevner seg vel ut. Nå går jeg inn... tordenet har plassert seg rett over meg... scaaaary. (♥) Lynet har slått ned i huset vårt en gang, det gamle huset vårt ikke dette. Det var ikke derfor vi flyttet altså... haha. Nå må jeg på do også (skikkelig nødvendig for dere å vite, nå dør dere sikkert av spenning). Jeg har forresten begynt å svare på spørsmålene jeg har fått hittil, men dere må spørre mer! Hihi! Hvis ikke blir det så kjedelig... »Trykk her« og legg igjen noen spørsmål om du ikke har gjort det, så er du en engel! (♥)

Tordner og regner det hos deg?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  12.08.2013 - 14:10 - Hverdag
  4

07082013

Anne Ragnhild, Silje, mamma, pappa og jeg var nettopp ute i båten og badet. Anne Ragnhild, Silje og mamma kjørte rumperisteren vår også, men jeg stod over og ble stående på et skjær og plukke snegler. Ikke slike vi skal spise altså... bare for moro skyld. Hihi. Vi skal ha grillmat, takk og lov. Snegler er noe jeg aldri kommer til å klare å spise. Nok om det, det var i hvertfall gøy å være ute i båten, og det var faktisk hele 21°C i vannet! Deilig! (♥)

Nå må jeg gå... føler meg så usosial når jeg blogger, selv om både Silje og AR sitter på mobilen. Håper dere har hatt en fin dag, og tusen hjertelig takk for alle de positive tilbakemeldingene på bildene mine og alle de hyggelige kommentarene dere har lagt igjen! It makes me smile! (♥)

Hva har du gjort i dag?
Kjørt rumperister noen gang?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.08.2013 - 21:19 - Hverdag
  1

Sankthans


Vi spiste middag på verandaen og grillet pølser i utepeisen, det var koselig. (♥)

Dere som har ettersøkt selvportrett, her er meg. Slik ser jeg altså ut for tiden.

Hva har dere gjort noe spesielt i dag?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.06.2013 - 20:40 - Hverdag
  9

Snegleinnvolledrama

Middag på verandaen med grillmat og p-max! (♥) Koselig! Jeg og Silje hjalp pappa med å sortere ved etterpå, helt til en snegle splættet og det kom snegleinnvoller i øyet til Silje og i nakken min... ææææææsj... Vi løp inn på badet og vasket det grundig av oss. Skal dusje enda grundigere før jeg legger meg så jeg er 100% sikker på at jeg er heeelt ren! Kommer til å få alvorlige traumer og hjemsøkes i drømmene mine flere år frem i tiden! Haha.

 Akkurat nå står Prins og skriker meg i øret... Seriøst Prins?
Silje filmer innkjøpsvideo i naborommet... kanskje man hører Prins skrike i bakgrunnen, det hadde vært sykt morsomt!
Har du fått snegleinnvoller på deg?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.06.2013 - 20:46 - Hverdag
  6

Dandelions

Jeg er skikkelig... ikke-i-stand-til-å-få-til-bilder-humør, så derfor har det vært liiiite blogging... teit. I morgen skal jeg på trening igjen, wii! Silje og pappa var i Sverige i går og kjøpte MASSE! P-max, godteri, dopapir (lol) osv. Jeg skulle gjerne vært med, men siden jeg er så teit, så gikk ikke det. Jeg har sykt lyst til å ta en boks med p-max nå... men vi skal liksom egentlig bare drikke det i helgene, så jeg tviler på at jeg får lov... mø. Det er så varmt, så det hadde vært perfekt med en iskald p-max. Jeg må slutte å snakke om det... haha. Jeg bakte kanelboller i går, så jeg er litt usikker på om jeg kan si at jeg klarte 3 uker godtefri... Synes dere kanelboller teller som godterier? Jeg bekymrer meg altfor mye over tulleting... haha. 

Jeg liker kanelboller med marsipan best, hva slags boller er din favoritt?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.06.2013 - 16:46 - Hverdag
  5

"Whatever our souls are made of, his and mine are the same."

"Whatever our souls are made of, his and mine are the same." - den quoten var fin. (♥) Ting går... bra, tror jeg. Det gikk ganske dårlig forrige uke. Alt var dumt. Knærne mine er så vonde at bare det å gå er fælt. Ting gikk så bra, trodde jeg. Så kom knærne og ødela alt. Var hos Nimi i går, og vi fant i hvertfall ut at det ikke er noe farlig med dem. Må bare bygge dem opp med kneøvelser. Hun sa en del ting som var deprimerende, men konkurranseinnstinktet mitt snudde det til noe positivt. Ikke faen om jeg skal gi opp nå. Og jeg skal i hvertfall ikke la være å trene på grunn av knærne. Jeg skal bevise at jeg kan klarer dette selv med hemma knær! I morgen skal jeg snakke med en dame fra Elixia, som skal hjelpe meg. Jeg gleder meg faktisk veldig. (♥) I og med at hun jobber på et treningssenter vil jeg vel tro at hun kan en del om tilpassing til "skader". Og jeg er 100% sikker på at det finnes andre treningsmetoder en sykling og svømming som ikke tar så hardt på knærne. Er det noe jeg ikke liker å trene er det sykling... og svømming, men det sier seg jo på en måte selv at det man har mest lyst til når man hater kroppen sin i hvertfall ikke er å kle seg i bikini og gå i offentlig bad. Men bikini eller ei. En ting jeg vet er at jeg skal klare dette, uansett hva det tar! Uansett hvor mange nedturer jeg må igjennom, og uansett hvor vanskelig det blir! Jeg har endelig fått tilbake energien min (mye av den i hvertfall), og det er nesten hele 2 år siden sist... Jeg vil bruke den energien, være masse i aktivitet, trene, bli sprek og få en fin kropp... det kommer ikke på tale at jeg skal sitte på rumpa helt frem til skoestart! (♥)

Så må dere bare se så søt Silje er! (♥) Love you little mini knøtt! You are the best little mini knøtt in hele verden!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.06.2013 - 21:56 - Hverdag
  2

My desk

Slik ser pulten min ut. Jeg skal få opp en hylle og hengt opp glasstavlen, men ellers er jeg ganske fornøyd. Elsker lyse farger! (♥) I den største, hvite potten med tusj i til venstre skal jeg forresten plante pasjonsblomsten min... haha. Den blir 2-3 meter høy, så jeg har planer om å la den vokse på sengegavlen jeg ikke har laget enda, eller kanskje opp etter skråtveggen på høyre siden av pulten hadde vært fint? Er litt redd for at den vil vokse inn i veggen, så det smarteste hadde vel vært og bare la den vokse i en potte uten noen møbel/vegg å lene seg på. (♥)

Mine favorittfarger er hvitt, rosa og lyseblått - hvilke(n) er din(e)?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.06.2013 - 11:42 - Hverdag
  6

I hate mondays!

Jeg er veldig lite glad i mandager. Mandager er alltid den dagen jeg har minst energi, jeg skal på behandlingsmøte (og veie meg... *grøss*) og jeg ikke er i så godt humør generelt. Selvfølgelig finens det fine ting med mandager også, haha! Men jeg er nok enig med Pusur, om at jeg hater mandager.

I går klarte jeg å jogge 5km. Er dere ikke stolt av meg? Jeg er i hvertfall stolt av meg! Hihi. (♥) Jeg jogget meg litt vill (uheldigvis), men fant veien til slutt (heldigvis)... og så må jeg slutte å løpe på asfalt da, siden knærne mine er så utrolig svake... de tåler ingen ting. Måtte sitte med is på knærne etterpå, og de er fremdeles vonde. Jeg har slitt med dem siden 7. klasse, så hadde virkelig håpet at det hadde gått over nå... Men jeg må jo bare styrke dem opp og passe på å jogge på mykt terreng, i hvertfall en stund. Det vil forhåpentligvis gjøre susen! (♥)

I dag er omtrent første gangen jeg har kommet hjem fra behandlingsmøte med bedre humør enn da jeg dro hjemmefra. Jeg fikk masse ros over at jeg har jobbet så bra, det er fint! Føler jeg har gjort alt jeg har kunnet uten å overdrive. (♥) Det er viktig å passe på at man ikke overbelaster kroppen. Når man får energi igjen etter så lang nedeperiode blir kroppen veldig gira, så man tror kroppen tåler mye mer enn den gjør. Det betyr at man kan ende opp overtrent uten å merke at kroppen blir sliten før det plutselig er for sent og den ikke klarer mer. Not good. (♥) Så om man ikke pleier å trene skal man ikke starte med å løpe hver eneste dag, det er på en måte en selvfølge at kroppen ikke klarer det. Man må bygge seg opp gradvis, starte forsiktig, passe på å lytte til signalene kroppen sender deg og ta pauser om kroppen er sliten. Så selv om jeg kanskje har nok energi nå til å trene hver dag, må jeg holde meg til fire + at jeg må passe på å ikke tyne kroppen for mye og at jeg får i meg nok mat. Pass på det dere også! Man vil vel ikke risikerer å bli overtrent og miste alt det man har jobbet for? (♥) Vi er vel ute etter en varig sterk og sunn kropp? Jeg er i hvertfall det! (♥) Og som mange andre er jeg sinnsykt utålmodig, og vil ha resultater med en gang... men det går ikke. Det finnes ingen raske måter til resultater som er sunne og bra for koppen. Trening og et sunt kosthold er nok garantert den beste måten, og da må vi bite tennene sammen, ikke gi opp og la kroppen få tid til å bygge seg opp. (♥)

Hva synes dere om mandager?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.06.2013 - 17:40 - Hverdag
  2

Nothing specialJeg beklager for at jeg aldri oppdaterer... men jeg er ikke motivert nok. Har egentlig ikke lyst til å gjøre noe annet enn å sitte i kjelleren og halv-se dårlige Disney Channel-program. Jeg vil ikke ut. Men jeg tvinger meg selv. På kostlisten står det (vi endret det på møtet mandag) at jeg skal spise en is hver dag. Så da tvinger jeg meg selv til å gå på butikken og kjøpe den isen. Kunne selvfølgelig kjøpt mange og hamstret hjemme... men da mister jeg må-gå-ut greien.

Jeg slettet forresten alle bildene på @muffinseirin igjen. Hater at jeg gjør det. Jeg hater alt jeg gjør. Jeg føler meg som verdens styggeste, ekleste, mest misfostrede og største nålevende vesen. Veldig koselig. Ting er ikke akkurat lyst. Det er lyst ute da. Derfor passer kjelleren bra. Null vinduer = Mørke = Litt likere mitt sinn. Dessuten har vi stor TV der. Og myk sofa. Og voksipose. Det er egentlig ganske fint der. Det er bare det at alle tingene som går på TV er... lefwictiqby... dårlige. Jeg sa til meg selv; "jeg skjønner ikke hvorfor folk gidder å se på slikt?"... ironien var at jeg satt å så på det selv. Skulle ønske vi hadde MASSE kule filmer, selv om det er greit nok å slippe å følge med på noe. Bare se, spille Hay Day (jeg er et år for sent ute, jeg vet) og drikke te. Masse te. Stor kopp grønn te med sitron og 6 suketter. Den koppen på bildet over faktisk.

Jeg har faktisk klart å gjøre noe fornuftig også. Henge opp gardiner og lyslenken min (her må jeg egentlig gi nesten all creds til farmor og mye til pappa), ramme inn bildet til Anette og et annet jeg kjøpte på IKEA, vært på IKEA, spist (det må visst gjøres det også), vært dårlig fordi jeg ikke er vant til å spise så mye, gått opp i vekt selv om jeg ikke synes det er fornuftig... drep meg... og bakt. Jeg hater livet akkurat nå, men jeg kommer meg vel gjennom det til slutt, slik som alle andre før meg. I går hadde vi forresten overraskende god middag. Jeg savner Santorini, derfor litt gresk-inspirert. Tortillalefser, kyllingbryst-terninger stekt i sitronpepper og gresk salat. Det var egentlig bare salaten som var gresk-inspirert, men man fikk i hvertfall sommerfølelse. Dessuten er det sunt, enkelt og veldig godt. For de som lurer så er gresk salat rødløk, tomat, agurk, paprika (helst grønn), svarte oliven (med stein som regel) og feta, toppet med olivenolje (og kanskje salt og pepper). Fikk servert det på Santorini, det var helt fantastisk nydelig. Beste salaten som finnes. Grønnsakene i Hellas er "litt" bedre enn de i Norge på smak da. Så vår versjon var litt mer... norsk, og vi hadde ikke oliven + brukte rød paprika og mild fetaost (jeg er så sær at jeg ikke liker gresk feta). Nok om det.

Er jeg ikke festlig i dag? Det var en vits.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.04.2013 - 12:21 - Hverdag
  5

Det blir aldri nok katter
I dag spiste jeg is fordi jeg kunne, fordi det er vår, fordi jeg hadde lyst på, fordi jeg elsker is med sjokolade, fordi det er normalt... (♥) I dag utfordrer jeg meg selv. Is og så lasagne til middag. Jeg skal lage den selv, ikke med slik pakke. Toro sin er best, men den tør jeg ikke spise. De andre skal ha den... jeg skal ha min. Jeg har aldri laget lasagne før. Det blir skummelt. Om den blir god kan jeg kanskje gi dere oppskriften? (♥) Skulle ønske vi hadde slike små brune keramikk"skåler" med håndtak. De er fine. På restauranter får man lasagne i slike.

I sted var jeg og mamma ute i solen med Prins. (♥) Han elsker å gå på tur med oss. Når vi kommer for langt unna ham, eller vi går en annen vei... så mjauer han skikkelig høyt og kommer løpende mot oss. Slik som løve- og andre kattedyrunger gjør når de roper på moren sin. (♥)

Liker du å spise is om våren?
Min favoritt er Snackis, hvilken er din?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.03.2013 - 15:33 - Hverdag
  5

16022013I kveld får mamma og pappa besøk av foreldrene til en venninne av Silje. Jeg har bakt foccacia og lager Crème Brûlée som de skal ha til dessert. (♥) Jeg synes det blir litt kleint å spise med de andre (siden Silje og venninnen ikke er her)... så jeg skal kose meg med biffgryte, foccacia, nøtter og film på rommet mitt. Det har blitt så fint! Eller... ryddig. (♥) Jeg føler jeg mangler mye før det blir meg. Noen hyller på veggen, finere finish, bilder over sengen (også ramme på Anette sitt Felix-bilde) og gardiner. Jeg må også male skuffene på sengen min, siden jeg vil ha hvite... og de fantes bare i svart. Så drømmer jeg om å legge hvitt gulv (siden jeg ikke har så mye penger blir det nok trelaminat fra IKEA) og så er det bare å pøse på med bokser i søte, lyse farger! Hihi... jeg har store planer! (♥) Håper jeg blir ferdig til i høst! Jeg elsker lys, så derfor blir det meste hvitt. Og så har jeg heller litt søte farger på detaljene rundt om kring. Hadde lyserosa vegg en stund, noe jeg gikk utrolig fort lei... så hvitt er fint. (♥) Haha, nå ble jeg litt ivrig!

Hva skal du i kveld?
Skal du ha noe godt til middag?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.02.2013 - 18:09 - Hverdag
  7

PinkJeg er veldig glad i rosa! (♥) Haha, har drukket skikkelig mye de siste dagene, noe jeg er utrolig stolt over! Har slitt med dehydrering og slikt tidligere, nemlig. (♥) Det går for det meste i fun light og grønn te. Jeg jobber som en helt med å drikke opp fun-flasken med vannmelonsmak, siden jeg ikke synes den er noe god i det hele tatt. Hihi! (♥) I dag er jeg ikke noe bra. Våknet og klarte så vidt røre meg, fordi kroppen var så sliten og værket veldig. Så jeg sovnet og sov helt til tolv. Jeg har ikke noe energi for tiden, spesielt ikke i dag, og Silje er hjemme fordi hun er syk. Så håper ikke det er noe som går. Skulle vært på et møte, men det var rett og slett umulig. Har prøvd å kose meg med serier og slikt i stedet, men det gjør bare vondt over alt... så egentlig er det litt vanskelig. 

Hvordan er formen din for tiden?
Liker du rosa?

Ååå, holdt på å glemme det: "Happy Valentinesday alle sammen!" (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  14.02.2013 - 16:31 - Hverdag
  15

"True friends are like stars. You don't always see them, but you know they're always there."


Denne dagen har vært både superfin og forferdelig. Den forferdelige tingen var at jeg fikk en kostliste jeg må følge, og jeg har aldri spist så store måltider i hele mitt liv. Heldigvis fikk jeg starte med litt mindre. Hvis ikke hadde jeg dødd.

En av de fine tingene var at jeg, mamma og pappa spiste sushi (jeg bestilte laksemaki) på Bambus. (♥) De har den beste sushien jeg har smakt noen gang, så jeg må helt klart tilbake dit!

En annen ting var at jeg fikk møtt Julia igjen. Ikke bare 5 minutter, men to hele timer! (♥) Hun er herlig!

Vi kjøpte drikke, og selvfølgelig ble det Pepsi Max på meg... hihi! (♥)

Så var vi innom TGR og så i masse andre butikker mens vi snakket om masse forskjellig. (♥) Og tok litt random bilder.

Jeg elsker å møte folk det ikke er kleint å være sammen med! (♥) Og Julia er bare så utrolig søt og hyggelig! Gleder meg utrolig til neste gang!

Og den tredje fine tingen er at jeg har klart å være i Asker en hel dag. Jeg er utrolig fornøyd, og det var så verdt det!
Tusen takk for en fin dag, Julia! Du gjorde en fæl dag vidunderlig!

Hvordan har deres dag vært?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.02.2013 - 18:08 - Hverdag
  9

05022013


Hahahaah... Prinsegutten! (♥) Det er gøy at alle Bengaler har en slik svart flekk i overmunnen... eller hva man nå kaller det... hihi.
Jeg var på tur i dag. Vi skulle egentlig ut på isen, men vi fant ikke markeringen, så vi holdt oss på land.

Hvordan har mine søte lesere det for tiden?
Skjedd noe morsomt i livet deres i det siste, eller noe u-morsomt?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.02.2013 - 18:45 - Hverdag
  8

03022013


Vi hadde hjemmebakte foccacia-rundstykker med pålegg til frokost i dag.

Det kommer noen folk i morgen og legger nytt gulv i et rom i kjelleren, siden det har vært lekkasje der. Jeg og Silje hjalp til med å rydde og legge beskyttelsespapp på gulvet.

Da kom jeg til å tenke på det fine kameraet pappa har stående på en hylle i gangen der nede.

Det er virkelig vakkert. (♥) Lurer på hva slags bilder det har tatt...

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.02.2013 - 19:55 - Hverdag
  10

"Wearing sunglasses at night hurts your eyes after a while."


De tre bildene som er innebilder, eller alle bortsett fra det med nypen... de tok jeg på jobben til et "prosjekt", men jeg brukte dem ikke. For de var litt for spesielle. Men, men. Jeg fryser så utrolig mye for tiden, INNE og ute... absolutt uansett hva jeg gjør så er jeg kald i margen (om dere skjønner hva jeg mener). Har drukket to kopper varm fun saft, og spist varme nudler... men jeg fryser like mye! Brr... Fingrene mine er helt harde og kalde, og når jeg er ute blir de hvite med blå flekker. Slik dalmantineraktige. I tillegg er jeg helt sykt tørr på hendene, så må få smurt dem skikkelig før de begynner å sprekke opp. De ser ut som inntørkede likhender. Æsj, skikkelig ekkelt. Men over til noe fint, for jeg må bli flinkere å fokusere på de fine tingene. Jobben gikk helt greit, og selv om jeg stod å grein i telefonen med mamma midt i... siden jeg var så usikker og sliten, så overlevde jeg alle tre timene likevel. Så da har jeg klart alle timene mine denne uken, som er braaaa! Etterpå skal jeg til beste Sunniva på overnatting, noe jeg gleder meg utrolig mye til! (♥) Der kom visst innleggets første hjerte... ooooo, big eyes. Jeg har et mål til meg selv å være sosial med noen andre enn familien i helgene, så da falt liksom valget automatisk på litt Sunniva-tid. Vi ser hverandre altfor sjeldent, ikke sant det mitt moste muldyr? (♥) Men det betyr at jeg snart på begynne å pakke ned tingene mine, så det er i orden til pappa kommer hjem og skal kjøre meg dit. "Work, work and work all dagen through... Yeah it's hard to be a nissemann!". Haha, jeg er i slaget. Kroppen er bare D.Ø.D, mens hodet er helt jojo og overglad for at jeg skal finne på noe gøy i dag.

Tror jeg avslutter innlegget før jeg tar livet av dere med min sære væremåte...

Men, tusen tusen takk for alle de fantastiske tilbakemeldingene på det lange innlegget mitt, jeg satt å strigråt når jeg leste dem. Ikke av sorg, men av rørthet og glede. Dere er så herlige, fantastiske og unike personer, som virkelig har hodet på plass og et hjerte som banker for andre enn dere selv. (♥) Får aldri sagt at jeg elsker dere mange nok ganger, så jeg sier det igjen: LOVE YOU BLOGGLESERE! (♥)

Hva skal dere i kveld? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.01.2013 - 17:46 - Hverdag
  3

Chocolat-bird-mousse-600


My love! (♥) Jeg stirrer på deg med sikkelet hengende ut av munnviken og øyne store som tallerkner!

Hello Birdy Birdy!

Følte meg litt dum når jeg og Silje i går kveld gikk på butikken og kjøpte sjokolademousse, fordi vi (og mamma) var så godtesugne... YOLO!

I dag var min andre dag på jobb, 2 timer denne gangen. Tiden gikk fort den første timen, men så gikk det mye saktere. Jeg var sliten, så jeg klarte ikke helt konsentrere meg, og det er MYE nytt å lære! Men, men... Jeg fikk stirret på Nikon D600 maaange ganger, og på fredag skal jeg spørre om jeg kan prøve det... for om jeg ikke hørte feil (som sagt var jeg ukonsentrert), sa "sjefen" min, eller han som hjelper meg, at jeg kunne prøve, se på og bli kjent med kameraene i utstillingsvinduet. Og jeg tenkte umiddelbart: "MY PRECIOUS, HERE I COME!" (♥) That's me in a nøtteskall on a Wednesday. Så da dagen min var ferdig, spurte jeg så pent jeg kunne om ikke jeg kunne få ta et bilde av drømmekameraet... Noe jeg selvfølgelig fikk! Hurra! (♥) Klarer nesten ikke vente til det er mitt!

Men nå må jeg rydde rommet, buhu! Vi får nemlig besøk til middag, og da skal vi sikkert være litt her oppe. Den som klarer å gjette hva vi skal ha til middag, eller er nærmest, får en link i neste innlegg + heder og ære! (♥)

Hva skal vi ha til middag?
Hva skal du ha til middag?
Er rommet ditt rotete? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.01.2013 - 16:06 - Hverdag
  8

15012013


I dag var jeg på møte på Sandvika videregående!

Det er iskaldt for tiden, men faktisk ti grader varmere enn i går!

Så da måtte vi tenne i peisen når vi kom hjem!

Og krype under teppet, mens vi så Kalde Spor.

Prins var søtere enn noen gang, noe jeg mener hver dag... hihi! (♥)

Velkommen til "Hulen", eller katterommet som vi også kaller det.

Ja, hei Prins, jeg vet du har lyst på noe godt...

Spesielt de muffinsene på bordet... jeg vet det... Men du fikk gourmet nettopp, gutten.

Hvordan har deres dag vært hittil? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.01.2013 - 14:11 - Hverdag
  9

10012013


Klokken 08.30 startet dagen og det var bare å komme seg opp, for å lage frokost. Jeg kokte havregrøt til både meg og Silje, og lagde lunsj til henne... Men hun var syk, så hun ble hjemme istedet. Jaja. Jeg lagde meg en kopp te (les: 2) og tente duftlyset mitt mens jeg stirret på den fine snøkulen min og irriterte meg over at PCen hadde hengt seg opp i "oppdateringer". Dere vet når det står slik; "Oppdatering 10 av 11, ikke skru av PCen!"... Jeg skrudde av jeg... Hehe... Men det viste seg at den hadde hengt seg opp som sagt, og hadde jeg ikke gjort det hadde jeg fremdeles irritert meg over det.

Haha, Prinser'n... På dette bildet var du... Snål. (♥) Etter å ha spist grøt nok en gang (ble så mye at jeg spiste det til lunsj også), kom Lise og vi gikk en tur til Hestene (stor H, fordi jeg kaller stedet for Hestene). Hestene (som i dyret hest, og som kan skrives med liten forbokstav) var dessverre ikke ute, så vi gikk hjem igjen. Det var hyggelig likevel da.

Nå er jeg superlei av julen, så vi har pakket den ned. Treet gikk for lenge siden (lenge og lenge... helgen kanskje?), og nå er det bare småting igjen. Det blir liksom til at man har sykt julefølelse fra august til desember (eller, jeg har det... men jeg er litt spesiell), og så får man slikt hat-forhold til den etter nyttår. Det er ikke noe mellomting... Elsk eller hat, your choice!

Det var min utrolig spennede dag hittil, jeg kjenner at jeg er i slaget... Mange ekstra forklaringer i parenteser ble det visst... hihi! (♥) Har hatt overraskende mye energi i det siste, så håper det varer og er et godt tegn. Har ikke vondt i kroppen 24/7 heller, men mere perioder (intervaller... hahaha....) med veldig vondt i for eksempel ryggraden, albuen, hoften... Et eller annet ledd. Nå har jeg planer om å.... Om å.... La oss starte den setningen på nytt; nå har jeg planer om å... Æsj, jeg kommer ikke på noe. Kanskje jeg skal bake?

Hvordan har din dag vært hittil?
Er du ferdig med julen?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.01.2013 - 14:40 - Hverdag
  7

Tiramisu og Elitefoto
Den 14. januar starter jeg å jobbe på Elitefoto. Selv om jeg hadde gråteannfall i går fordi jeg gruet meg sånn, så gikk det overraskende bra. Han vi snakket med var kjempehyggelig og positiv, og jeg fikk til og med HOLDE ET NIKON D600 KAMERA! (♥) Sa nemlig at jeg sparte til det... hihi! Han fortalte meg også at jeg kan bruke det objektivet jeg har nå på D600, så da er det ikke like mye å spare... noe som betyr at det er kortere tid til jeg får råd! (♥) Kan det bli en bedre start på dagen? Ja, det er blå himmel og litt sol, dessuten møtte jeg en søt og kosen bamsehund som slikket fingrene mine rene på vei hjem. Så stakk jeg innom Meny for å handle inn ingredienser til Tiramisu, som jeg skal prøve meg på til i kveld. Og nå som jeg er hjemme prøver jeg å finne ut hvor jeg skal registrere meg på NAV sine sider. Det finner jeg nemlig ikke ut... altså hvilken kategori jeg hører til i. (♥)

Hvordan har din dag vært hittil? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.01.2013 - 11:54 - Hverdag
  12

Nyttårsaften 2012

Det er første dagen i 2013! (♥) Første dag i den første uken, i den første måneden... Føles ikke annerledes enn i går egentlig... hihi!

Vi var hos noen gode venner av oss, fikk servert en kjempegod middag og spilte Fantasy som utviklet seg til et mimespill. Klokken kvart på tolv gjorde vi oss klare til å se på fyrverkeriet, og jeg dro med meg stativet ut for å få noen fine bilder. Jeg ble egentlig ikke så veldig fornøyd med resultatet, og jeg hadde fått til et kjempebra 2013 bilde, men det ble så lyst i bakgrunnen at det ikke ble like bra på dataen... mø. Det var i hvertfall utrolig koselig å feire med dem! (♥) Selv om jeg var ganske sliten.

I dag er jeg skutt, har sinnsykt vondt i kroppen og er helt tømt for energi. Tror jeg skal samle energi og slappe av. (♥) Kanskje mamma vil spille PS3? Hihi... Ringenes Herre Lego er sååå morsomt!

Hvordan var deres nyttårsaften?
Vil dere at jeg skal lage et innlegg med bilder og opplevelser gjennom hele 2012? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.01.2013 - 14:30 - Hverdag
  11

Overskrift...Innhold...

... Spørsmål....

... Fantastisk kreativt innlegg... 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.12.2012 - 21:11 - Hverdag
  3

27122012

Ble litt skuffet når jeg så hvor få bilder jeg tok i julebrunchen i går... (♥) Det var så hyggelig og jeg var så sliten at jeg glemte det helt! Nå har jeg planer om å gå en liten tur ut i vinterkulden og ta litt bilder... så kanskje spille inn en julegave-video. Men det kommer litt an på om dere er interesserte i det, for det er litt unødvendig å lage den om ingen bryr seg... hihi! (♥) 

Forresten, kan alle gå inn på Anette sin blogg og skrive et hjerte i kommentarfeltet, eller et "god bedring"? (♥) Da er dere verdens søteste!

Skal jeg lage julegave-video, eller er det bedre med bilder?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.12.2012 - 13:29 - Hverdag
  6

God Jul verdens beste lesere!Jeg synes vi hadde verdens fineste tre i år... hihi! (♥) Fluffy og stappet med minnerik pynt.

Jeg sov over Tre Nøtter Til Askepott, men fikk med meg slutten av Reisen Til Julestjernen og Disney. Hihi! Så hadde vi julegrøt i tre-tiden og pinnekjøtt i åttetiden. Vi så siste episode av Julekongen, som endte sååå trist... buhu! Og Sølvguttene sang julen inn litt for sent (tok det opp og så det halv seks, siden jeg måtte se ferdig Den Onde Greven, eller noe). Etter pinnekjøttet spiste vi sitronfromasj og ryddet ut. Så gikk vi rundt juletreet og til slutt åpnet vi alle gavene! (♥) De andre ble såå glade for gavene jeg ga, noe som var utrolig hyggelig! Jeg og Silje avsluttet dagen med en julefilm, og litt godterier før jeg prøvde å sove... noe som var helt umulig. Dermed endte jeg opp dausliten i dag, men jeg hadde ikke akkurat regnet med maraton-form heller. Så i dag har vært en rolig dag, der jeg leste ut Evig Søndag, som jeg fikk i går. Til middag skal vi ha lutefisk, og jeg begynner faktisk å synes det er godt. Hurra for meg! (♥) 

Jeg fikk masse fint i går, noen som er interessert i å se hva?
Hadde dere en fin Julaften, hva gjorde dere?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.12.2012 - 18:20 - Hverdag
  11

08122012


I går var jeg i det årlige juleselskapet med familien og tre (fire) andre familier. Det var utrolig koselig som vanlig. (♥) Det ble servert tre retter + kake, så mette ble vi nok alle. Vi lekte gjemsel, en prikkelek, snakket, tullet, spiste og gjorde slike vanlige ting man gjør når "hundrevis" av barn og ungdom møtes... haha! (♥) Nå er jeg helt utslitt da... så det blir nok en veldig rolig dag. Kanskje jeg tar meg en tur ut i nysnøen og knipser noen bilder... hvem vet? (♥)

Hva gjorde dere i går?
Har dere noen planer for dagen? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  09.12.2012 - 12:54 - Hverdag
  9

Goodbye NovemberI dag har det vært litt julaften for meg! (♥) Jeg var nemlig på IKEA i går, og slanket lommeboken min... hihi! Jeg fikk tak i søte lysestaker, seng, gardinstang og små krukker, wii! Så i dag bygget jeg sengen, og den ble superAZM! (♥) Nå begynner rommet mitt å se ut som et rom, og ikke bare en midlertidig kontainer... haha! Håper at pappa har lyst til å hjelpe meg med å henge opp gardinstangen når han kommer hjem! (Ikke det at jeg har noen gardiner da... jaja, har jo en lyskule jeg skal henge i den anyway... så det blir nok superbra! (♥)

Har tenkt å dele julelisten min på Spotify, men jeg har hørt litt på den nå... og det er mye rart der... haha! Bare la inn sanger jeg trodde var bra jeg. Hørte ikke gjennom dem først... LOL. Men det er jo mulig å slette og legge til sanger i listen da! (♥) Dere kan finne den her! Legg gjerne igjen linken til din juleliste også! 

Gleder meg sååå mye til julekalenderen(e) i morgen! Både den på bloggen og sjokoladekalenderen min!
Hvaslags kalender skal dere ha i år? Sjokoladekalender, gavekalender eller ingenting?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.11.2012 - 17:28 - Hverdag
  6

My SCHOOLday


Det eneste jeg så da jeg kom ut av skolebygget (14.08) var mørke... med utrolig mange fine lys som skinte som stjerner... Det blir utrolig tidlig mørkt, og det var skikkelig rart å gå hjem fra skolen i mørket... haha! 

Dere hørte riktig! SKOLE! Var på hospitering på Medier og Kommunikasjon fra ni til fire i dag (laaang dag). Ble godt tatt imot og ble kjent med to utrolig søte jenter. Satte veldig pris på at de ville være med meg og vise meg litt! Før lunsj så vi film og snakket om oppbygging, høydepunkter, filmkurve (eller noe) og slikt. Jeg lærte faktisk utrolig mye, og det var en ganske bra film. Etter lunsj hadde vi Lyd, og da satt jeg mest å så på og prøvde å følge med. De andre holdt nemlig på med siste finish før innlevering av et "radio"prosjekt. De brukte et kult program der man kunne legge til masse spor og lyder og sanger og... alt! Så hadde de spilt inn stemmer i et slik lydstudio, så det ble veldig proffe resultater! Da skoledagen var ferdig var jeg supergira, så jeg ville på IKEA... haha... for en god vits! Slik blir det ikke, for med en gang jeg kom hjem kjente jeg hvor sliten jeg egentlig er. Dø. Jeg hadde aldri klart å gå fullt på Media... men det var utrolig gøy å prøve det ut! Nå innser jeg (og godtar jeg kanskje mer) at jeg ikke er klar til å utsette kroppen min for så mye. Jeg risikerer jo da og bli helt utbrent. For det er lange dager, og mye som skjer. Det hadde vært utrolig gøy, men jeg vil ikke at kroppen min (og jeg) skal bli dårligere. For da venter jeg heller til høsten... (♥) Å bli frisk er viktigst!

Hvordan var dagen deres?
 Var jeg ikke flink som klarte så lang skoledag eller?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.11.2012 - 17:55 - Hverdag
  6

3 bilder på snei, fordi jeg elsker deg!

Jeg malte i går, men ble bare passe fornøyd med bildet. Og kattene våre er søte! (♥) I dag skjer det mye, det skjer generelt mye før desember. Dere er søte som besøker bloggen min og legger igjen så mange søte og oppløftende kommentarer! (♥) Jeg er sliten. Jeg har lav selvtillit for tiden. Skole er kjørt dette året, de finner ingen ledige plasser. Jeg gleder meg til jul! (♥) iPhone 4s står på ønskelisten, for jeg trenger virkelig en ny telefon... kanskje jeg skal bestille, eller kanskje ikke? Når jeg ryddet på rommet mitt forleden fant jeg pengeboken min... nå er jeg rik! (♥) Noen ganger er ryddelønnen veldig godt betalt.... haha! Utrolig hva man finner. (♥) Inspirasjonen er på bånn, men når den titter frem noen minutter så tar jeg noen småbilder til dere. (♥) Dere holder meg i gang! Uten dere hadde jeg ligget under dyna og hylgrått... tenk på det! (♥)

Jeg elsker dere!
Likte dere bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.11.2012 - 12:29 - Hverdag
  9

Først går det opp, så går det ned, og til slutt er det midt i mellom


Jeg føler meg som et laken som er kastet opp i luften før det falt i bakken med et brak.

Jeg samler julebilder på weheartit for tiden... dere kan følge meg her.Snø, snø, kom til meg!

Det er tomt for energi i skrotten min... haha. Det var gøy så lenge det varte. (♥) De to siste dagene har jeg stort sett gjort... nothing... kipt. Opp som en bjørn og ned som en skinnfell... LOL. Jeg har ryddet, men jeg har så mange ting at det nesten ikke synes. Jeg hadde en stor plan om hvordan skapet mitt skulle stå, men det ble bare stygt... og akkurat nå kommer jeg ikke frem til noen annen løsning. Det bør være i orden snart, så jeg har noe sted å putte alle tingene mine. Og så jeg kan begynne å pynte til JUUUUUL! (♥) Har noe pynt klar, men har planer om å slepe meg til IKEA en dag og kjøpe ihvertfall denne, denne og to lyslenker som ikke ligger ute på nettet. (♥) Elsker julepynt! Hihi! (♥) Så skulle jeg gjerne hatt noen slike, slike og en slik (ville egnetlig hatt en stor dobbeltseng men det er verken plass eller nødvendig)... haha! Mye på ønskelisten ser jeg! (♥) Men litt penger på pynt kan man bruke før jul synes jeg, for samlingen min er tross alt ganske mini. (♥) Sengen må nok vente litt, eller... kanskje ikke? Kanskje det hadde vært deilig å våkne opp i en ordentlig seng på julaften? (Jeg lider ingen nød, jeg har bare ikke kommet så langt enda... tragisk)... (♥)

Hva skal jeg spørre om? ... hm... har dere det bra for tiden?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  21.11.2012 - 17:26 - Hverdag
  5

Christmas.coffee.cup
Jeg har tatt frem julekoppen min fra Kremmerhuset! (♥) Så det ble kaffe med litt julefølelse... LOVE! (♥) Jeg kommer til å skrive ned bloggen om jul helt frem til påske! Haha! Så be prepared!

Har du en julekopp?
Hvis du har lagt ut et bilde av den på bloggen/side din, kan du gjerne linke meg adressen!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  20.11.2012 - 14:09 - Hverdag
  14

Endelig!


I dag var siste dagen på Riksen.

Det var pappa som var med i dag.

Jeg tok 9 glass blod... ny rekord.

Jeg så på de fine fiskene i akvariet på Poliklinikken.

Vi gikk ut en tur mens vi ventet.

Jeg prøvde meg på lang lukkertid-bilder av rennende vann...

Vi drakk kaffe mens vi så gjennom NATURFOTO-bladet til pappa.

I'm free!

Endelig noe annet enn sykehusbilder! Og endelig er jeg fri! (♥) Snart blir det lunsj, og så kommer farmor. Det blir hyggelig. (♥) Er helt utslitt etter en slitsom "uke", så det var utrolig deilig å endelig bli skrevet ut! Nå sitter jeg under den varme dynen min og nyter det ordentlig. Må rydde rommet i dag, men først skal jeg gjøre INGENTING! Haha! Noen ganger er det litt deilig. (♥)

Hva synes dere om bildene?
Hva har du gjort i dag? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  14.11.2012 - 13:41 - Hverdag
  14

Just another day at RiksenI dag var jeg sliten, men jeg kom meg likevel til Rikshospitalet i dag også. Hurra! Vi var inne halv elleve, men det viste seg at den første testen ikke var før ett. Så der satt/lå vi å ventet i hundre år.... vi fikk heldigvis ett rom (samme som jeg hadde i går også) og jeg fikk en seng. Det var deilig å krype under dynen... haha! Jeg er et dynedyr! Tiden gikk og én kaffekopp ble til to, vi spiste lunsj (pasta bolognese på meg) og ventet. Klokken ett var det time hos nevrologen og de fant heller ikke noe galt. Dermed skal jeg inn igjen i kveld for å ta blodprøver, som jeg også skal i morgen tidlig. De tester for alt; infeksjoner, ME og diverse andre ting. I morgen skal jeg også ta ultralyd av magen min (for å finne ut om jeg er gravid selvfølgelig - NOT). Jeg er lei meg for at jeg pøser ned bloggen med sykehus, sykehus og atter sykehus! Haha, men det blir bedre når jeg er ferdig med undersøkelsene heldigvis. Da blir dagene litt mere normale, og bildene litt mindre sykehusete.

Og så må jeg si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på forrige innlegg! (♥) Det betyr utrolig mye, mer enn dere tror! (♥) Det gjorde også at jeg fikk litt motivasjon til å lære med Camera Raw bedre, for at dere skal få finere bilder! (♥)

Hva har dere gjort idag?
Synes om den nye redigeringen (se på fargene, lyset og klarheten)? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  13.11.2012 - 19:01 - Hverdag
  10

Det skjer så mye


Først vil jeg takke mine fantastiske lesere for alle de søte kommentarene jeg fikk på forrige innlegg! Det betyr så utrolig mye! (♥)

I dag har jeg brukt tiden min på Riksen... som jeg også skal i morgen, og kanskje på torsdag også. Vi prøver nemlig å finne ut hva som feiler meg. Men forløbi har de ikke funnet noen ting. Det er utrolig slitsomt å være på sykehuset og ta masse prøver. Og jeg hater virkelig at man må kle av seg foran masse fremmede. De finner alltid en grunn for å ta av deg klærne... enten om det er at BH-en er i veien på røntgen-bildene eller at de skal kjenne på hjertet ditt... jeg vet jo at de ikke kan noe for det, og at det er jobben deres. Men for meg er det så utrolig flaut og pinlig. (Haha, her er vi ærlige). Det er det sikkert også for mange av dere. Nok om det. Jeg tok CT av bihulene, røntgen av lungene, hadde fysioterapi-time, tok tåre-prøve, pusteprøve og snakket med lege og med lungelege. Jeg slapp heldigvis en sikleprøve, som gikk ut på å sitte med tungen ned i et glass og la sikkelet renne... ekkelt. Jeg er i god stand, og nå er det bare å finne ut hva for en mystisk dings som plager meg... haha. Ble så utrolig lettet da vi fant ut at musklene og senene mine er helt fine! Skrekken var jo å få vite at man har muskelsvekkelse eller noe som kan hindre meg i fremtiden og gjør at jeg aldri kan være aktiv. 

Nå skal jeg stikke å spise bolle og drikke kaffe, så kommer det et langt innlegg senere i dag om jeg orker. (♥) 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  12.11.2012 - 16:53 - Hverdag
  12

09112012


I dag har jeg vært på Riksen.

Det ble en veldig lang dag.

Jeg er sliten.

Mamma var også på Riksen.

Hun ble stukket hull på... haha.

Sykehuslys er stygt... og støv i bildene er rart... men jeg måtte prøve, siden jeg syntes det passet nå.

Hva har dere gjort idag?
Hva synes du om støv i bildene? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  09.11.2012 - 17:15 - Hverdag
  9

07112012


Meg i speilet på H&M. "Steinen" foran meg er ryggen til Silje btw.

Heisann verdnes beste lesere! (♥) Idag har jeg og Silje vært på shopping. Eller... shopping og shopping. Silje skulle ha tak i mascara, treningstights og raspeballmel... og jeg julepynt og gavepapir. Jeg kjøpte verdens fineste snøkule på Nille, så nå har samlingen min steget fra 3 til 4 skjønne kuler. (♥) Snøkuler er garantert det fineste som finnes! (♥) Jeg kan vise dere bilder av dem om dere er interesserte. Hihi!

Og btw så fant jeg ut av det store fargeproblemet med bildene! Det viste seg at jeg måtte endre noe i Camera RAW og så lagre med Adobe-farger istedet for sRGB... weird, jeg vet... for det skulle vært motsatt!

Hva er det fineste du vet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.11.2012 - 18:26 - Hverdag
  17

Today's black and white


I love my superAZM genser! (♥) Og jeg må huske på å hive disse buksene... glidelåsen er hemma... og de er sånn 3 år gamle eller noe! Jeg husker jeg egentlig ikke ville ha dem, for de var så dyre... og i tillegg måtte de sys opp. Haha! Nå er det et par jeans jeg ikke vil forlate! De har liksom vært i livet mitt så altfor lenge... *snufs*

Det blir veldig mange svart-hvitt bilder på bloggen for tiden... grunnet at jeg ikke får til fine farger på mange av dem. Den raske og greie løsningen er selvfølgelig å fjerne fargene... og voila, så har du svart-hvitt bilder! Litt trist, for jeg liker fargebilder best! (♥) Haha, i dag har jeg bakt muffins som jeg hev i fryseren. Da har vi dem om det kommer noen på besøk eller til andre anledninger. Det er smart. (♥) Er veldig usikker på smaken (har ikke smakt... bare slikket bollen... mohaha!) ... siden jeg testet ut litt nye ting... haha! Eirin + oppskrift = usant... jeg må absolutt endre på ett eller annet!

Har du bakt/laget noe?
Hva synes dere om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.11.2012 - 19:56 - Hverdag
  9

Prins er 4 år!


Dette bildet ble jeg egentlig ganske fornøyd med. (♥)

Her er bursdagsbarnet! (♥) Haha, han ser så snål ut på dette bildet, så jeg måtte ha det med!

Det er så utrolig rart å tenke på at vi har hatt Prins i snart 4 år, og at han fyller 4 år i dag... det føles jo ikke ut som om det er så lenge siden han var et lite krek... (♥) Han har i hvertfall utviklet en skjønn personlighet, knyttet seg til oss og vært en skikkelig god(rampe)gutt. I dag når jeg, Silje og pappa skulle gå en liten tur, fulgte han etter oss... og gikk vi for fort startet han med en høylytt og lidende mjauing. Haha! Han fulgte etter oss så langt at pappa måtte bære ham hjem igjen! (♥) Det er så hyggelig med puser som alltid vil delta i familieaktiviteter! Hihi!

Gratuler ham gjerne med dagen! (♥) Da blir han sikkert glad! 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.11.2012 - 16:56 - Hverdag
  18

"Only love lets us see normal things in an extraordinary way."


Jeg, mamma og Silje var en tur til Asker for å shoppe litt. Jeg ble veldig fornøyd, for gjett hva som ble med meg hjem? En stor genser, verdens største og mest fluffye skjerf og en nydelig flaske med rosa lemonade. (♥) Måtte bare ha flasken, samme hva innholdet er! Elsk! 

Heisann søte blogglesere! (♥) Selv om klokken bare er seks, er det bekmørkt ute... ble litt sjokkert når viserne viste så lite i forhold til... ja... Haha! Var som sagt en tur til Asker og kjøpte meg litt nytt. Nye fine ting. Ja, jeg fant faktisk noe jeg likte! Once a year liksom... neida, men nesten! (♥) Falt veldig for reinsdyret(?) på bildet over, men det kostet 250 kroner! Og det var kanskje 7cm høyt. Så da kan jeg heller gå å se på bildet av den, haha! (♥) Kanskje jeg kan ønske meg det? Hihi! Det er så mye fint, og man kan ikke kjøpe alt. (♥)

Hva synes du om tingene?
Er du ofte på shopping? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.11.2012 - 18:02 - Hverdag
  10

31102012


Norges desidert fineste hår (♥)

(♥)

Norges desidert søteste puse-"pose" (♥) 

Norges desidert peneste søster (♥) 

Denne dagen har vært en ganske bra dag. Jeg våknet rundt 8 som jeg skulle, før jeg stakk hodet ned i kaffekoppen. Så så jeg litt på TV, før jeg sminket meg, vaset ut i slapset (det både snør og regner her... full pakke... jiha... not) og tok noen Halloweenbilder. (♥) Så har jeg spist rett-i-koppen, sett litt mere på TV, redigert bilder, kost med Prins, redigert bilder, tatt bilder... glodd på bilder... ja...

Så nå håper vi ingen kommer innom huset vårt... siden vi ikke har mere godterier, pluss at det tross alt er ganske skummelt! Haha!

Hva synes dere om håret til super-duper-vakre Silje

  EIRINHS © 2012 - 2015
  31.10.2012 - 17:21 - Hverdag
  9

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.10.2012 - 13:54 - Hverdag
  3
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits