Takk (♥)

24. DESEMBERSett på 1080p eller 720p for HD-kvalitet! (♥) God Jul verdens beste lesere!

Lille Julaften!Nfcsjhjd... wii! (♥) Det er Lille Julaften... og i morgen er Julaften! Jeg kan nesten ikke tro det! (♥) Den nest siste luken i TWS' julekalender er klar for å åpnes og det Elise som har laget et fint tips for hårfrisyrer! Åpn luken HERHERHER!

Hva pleier du å gjøre lille Julaften?
Noen spesielle tradisjoner? 

22. DESEMBERDet er snart Julaften, Lille Lille for å være presis. (♥) Tror de fleste gleder seg like mye som meg. Men noen gruer seg kanskje også. For alle er ikke julen like enkel, og mange barn gruer seg på grunn av vold og alkohol i hjemmet. Det er uforståelig for meg at voksne folk kan ødelegge  for barn på den måten, og jeg skulle så gjerne visst om noe som kunne hjulpet mye. (♥) Derfor vil jeg sende alle de som synes julen er vanskelig en varm klem og noen gode ord. 

For å hjelpe barn og mennesker i nød i fattige land og slikt kan man gi en fantastisk og omsorgsfull gave. Send en overlevelsespakke til barn som virkelig trenger det, og hjelp dem med å holde seg i live... eller kanskje en Kolerabehandling til noen som er syke? Finn flere fantastiske gaver på Unicef og Røde Kors sine sider blant annet. Jeg ga en geit til Silje et år. Og hun en til meg. Geitene ble sendt til familier som trengte dem, mens jeg og Silje fikk et kort som bevis. Det var en fantastisk gave. (♥) Angrer på at jeg ikke tenkte på det før nå i år... dumme meg. Jeg spurte dere forresten i en tidligere luke hvilken sang som var deres julefavoritt, og her er noe av de dere likte! (♥) Utrolig mange fine sanger, og koselige grunner.

Hege: "Fairytale of New York" - The Pogues
Synes den har så fin stemning, og så er den kjempekoselig. I tillegg har jeg hørt på den siden jeg var liten, så den er som en juletradisjon for meg, på en måte!

Epht: "Home for Christmas" - Maria Mena
Maria Menas "Home for Christmas" elsker jeg.

Julia: "It's Beginning To Look a Lot Like Christmas" - Michael Bublé
Elsker "Its Beginning To Look a Lot Like Christmas" med Michael Bublé! (♥)

Nina: "Rockin' Aroundt The Christmas Tree" - Brenda Lee
Jeg blir så full av julestemning hver gang jeg hører sangen "Rockin' Around The Christmas Tree" av Brenda Lee. Det er noe med teksten, melodien og musikken i den som minner meg veldig mye om de dagene nærmest julaften hvor man går rundt i huset og spiser på diverse julekaker, pynter juletreet, er på julehandel, eller kanskje drar i et juleselskap og har det koselig med mennesker man er glad i! Det bringer så mange fine stunder til minnet at det blir så god stemning av denne sangen. Håper andre føler det slikt også!

Cheercrissy: "Jeg Så Mamma Kysse Nissen"
Grunnen til det er fordi at jeg elsker den rett og slett! Den er på norsk og jeg elsker norske julesanger. Det gir meg så skikkelig julestemning. Synes teksten også er fin og spennende og det er skikkelig god stemning i sangen. Teksten i sangen er også veldig fengende og lett å huske. Det er en litt søt sang også.

Kristine: "Home for Christmas" - Maria Mena
Elsker "Home for Christmas" den er så rolig og fin og ååååh gleder meg til julekvelden.

Lise: "Lys I Desember" - Oslo Domkirkes Guttekor
Denne gir meg veldig julestemning siden den alltid blir spilt i slutten av hver episode av blåfjell. Derfor minner den meg om alle de fine julekveldene jeg har sett på blåfjell, og dermed også hørt sangen. Dette var kun én av de mange julesangene jeg liker.

Ann Cathrine"Home for Christmas" - Maria Mena
Den er så fin, og treffer meg rett i hjertet! Kommer aldri noensinne slutte å høre på den, hører den om og om igjen, og kommer aldri til å bli lei! Den er så rørende! (♥)


Har dere gitt eller skal dere gi en slik fantastisk julegave til noen et år?
Hva er din favoritt-julesang og hvorfor?
Hva synes dere om innlegget?

21. DESEMBERJULEFERIE! (♥) Luke 21 i TWS' julekalender inneholder et godt tips for å få fine bilder ute i vinterkulden. Mange tenker faktisk ikke over dette... så ta en titt HER for å åpne luken!

Nå skal jeg snart i juleselskap og se en god venn igjen. (♥) Har ikke sett henne på leeeenge, så det blir fint!

Har dere hatt en fin start på juleferien? 

20. DESEMBERMilde medisterkake! Det er bare fire dager til selveste JULAFTEN! (♥) Alle gavene er i boks, og rommet mitt ser ut som om julenissen har tømt gavepapir-reste-teip-dall-sekken sin ut på gulvet mitt... det er fult av julepapir og poser... hihi! Klassisk meg. (♥) Skal rydde det, gå over gulvet med Ajax og skifte på sengen min nå... så det blir fint og julete! (♥) Kanskje jeg tar litt bilder av julerommet mitt... og legger ut her... hvem vet? 

Dagens luke er det Thea som har laget, og der får du vite hvordan du kan lage din egen Minneboks for 2013... utrolig hyggelig og super idé, så det skal jeg i allefall prøve! (♥) TRYKK HER for å se fremgangsmåten og poenget med Minneboksen! 

Nå har jeg plaget dere en stund med å bare legge ut ett og ett hestebilde... kanskje det kommer flere? Hvem vet det heller? Julenissen kanskje?

Tror du på julenissen?
Hva synes du om bildet?
Skal du lage Minneboks?

19. DESEMBERGratulerer med dagen Anette! (♥) Sender en STOOOR klem til deg! Og siden Anette har bursdag, har hun også dagens luke! Og i den luken kan det da ikke være noe annet enn bursdagsting... kan det vel? Nei! I TWS' nittende luke finner du et svært nyttig tips (tusen takk Anette, nå fikk jeg masse inspirasjon)... om CUPCAKE-pynting! (♥) Finn det HER!

Ønsk Anette gratulerer med dagen på bloggen hennes! 

18. DESEMBERDa er det 18. desember! Tenk, det er bare 6 dager igjen til julaften! (♥) Wii! Hihi! Men siden det er 18. desember, er det tid for å åpne en ny luke i TWS' julekalender! Dagens luke finner du HER, og den gjør deg forhåpentligvis litt smidigere og mykere. Nå har det seg slik at ikke alle KAN bli myke, men alle har godt av å tøye etter trening blant annet! (♥) Nå savner jeg å gå ned i spagaten... jeg har vært altfor sløv med tøyingen selv... fyfy! Hihi! (♥)

Er du myk eller stiv?
Går du ned i noen spagater, eller kanskje du klarer å ha føttene over hodet slik at du danner en O med kroppen? 

17. DESEMBER

De fleste synes kanskje det er et must å bake et pepperkakehus før jul? Og mange knuser det på nyttårsaften med en hammer. Jeg tenkte å komme med noen tips til hvordan DU kan lage ditt helt egne og unike pepperkakehus!

  1. Kjøp eller lag deig. Sett så ovnen på 180°C (eller det som står på boksen)
  2. Tegn opp formene til kortvegger, langvegger, tak, eventuelt pipe og vinduer på et ruteark. Ved å tegne med ruter, er det lettere å få formene til å passe.
  3. Kjevl ut deigen på et bakepapir, slik at den blir ca 3mm tykk og bruk en kniv/skarp ting til å trykke (ikke skjære) ut formene. Altså... du trykker knivbladet ned i deigen slik som pepperkakeformene gjør. For om du skjærer ødelegger du den bare.
  4. Dra bakepapiret over på et stekebrett og stek pepperkakeformene i ovnen i 5-10 minutter.
  5. Ta dem ut når de er brune, og skynd deg med å rette på kanter som ahr sklidd ut mens kakene fremdeles er varme.
  6. La formene avkjøles, før du pynter dem slik du ønsker.
  7. Når de er pyntet putter du sukker i en panne/gryte og smelter det til knekk. Dette er SUPERVARMT, så ikke kom nær sukkeret! Bruk knekken til å sette sammen formene til et hus.
  8. Voilà! Nå er huset ferdig! Sett det på en pappplate (eventuelt med folie rundt) og pynt gjerne rundt huset med andre pepperkaker eller marsipandyr, bomull, lys...

Håper dere likte "oppskriften" og at dere kanskje kan kose dere med dette før jul! Hihi! (♥) Kanskje litt sent, men om du ikke har noe hus (og vil lage) kan du jo prøve en dag du har tid!

Har du laget hus allerede?
Hjemmelaget eller kjøpte former?

16. DESEMBERNå ble det mange innlegg på rad her! Haha! Men det var to must-innlegg og ett vanlig innlegg... timingen var litt dårlig da! Men bedre at alle blir postet enn at noen uteblir! (♥) Dagens luke er et kult tips for dere som vil bli flinkere med bildebehandling, og det er Julia som har laget dette! (♥) Trykk HER for å åpne TWS' 16. luke i julekalenderen!

15. DESEMBERAltfor sen, altfor sen... det er en ny dag nå... klokken er over midnatt... (♥) Dagens (gårsdagens) luke åpner du ved å trykke HER!

14. DESEMBER


Lol... sauen til vestre...

Få noen fantastiske selvportrettstips av Anette i dagens luke HER!

13. DESEMBER


Følg meg gjerne på instagram (eirinhalland), og om du ikke har smarttelefon... kan du gjøre det via PC her

I dag er det 13. desember, og det betyr at det er Luciadagen! (♥) Jeg er i full gang med lussekatt-baking, og med julemusikk og vasking! I dagens kalenderluke kan du vinne et valgfritt closeup-filter på bloggen til Elise HER! (♥)

Baker/spiser du lussekatter i dag?
Har du instagram? Hva heter du? 

12. DESEMBERSiden det er min luke i dag, og jeg ikke kommer på noen verdens ting å dele... buhu... (♥) Så gir jeg dere heller en liten oppgave/konkurranseting! Hva er DIN favoritt-julesang? (♥) Link til sangen fra youtube i en kommentar og skriv hvorfor nettopp den sangen er spesiell! Så legger jeg ut deres favorittsanger (med histroien bak) i et stort JULE-innlegg! (♥) Håper du vil være med!

Her er forresten noen sanger dere kan høre på for å få inspirasjon:
1) Brenda Lee - Rockin' around the Christmas Tree   2) Travellin' Strawberries (The Julekalender) - The støvledance
3)
Maria Mena - Home for Christmas   4) Mariah Carey - All I want for Christmas is You   5) Wham! - Last Christmas
6)
  Maria Arredondo - Sonjas sang til Julestjernen   7) Michael Bublé - Santa Claus is coming to townVinneren av konkurransen i luke 4 er Hege! GRATULERER! (♥) Du har eller vil få en mail med informasjon! 

11. DESEMBERVidunder-tingen jeg snakket om kom i posten i dag! (♥) Nemlig min iPhone 4s! Det dumme er bare at jeg ikke kan bruke den... først på grunn av at den var iskald, og måtte tines... så hadde jeg ikke fått PIN1-koden enda... utrolig frustrerende! Jeg er såå utolmodig, og har sååå lyst til å prøve min lille kostbare dings! (♥) Også kommer ikke SIM-kortet og PIN1-koden samtidig... mø... dessuten får jeg ikke aktivert det på Mine-sider... fordi SIM-kortet ikke finnes... tror jeg... det står i allefall bare at mitt gamle kort finnes, og det kommer bare feilmelding når jeg skriver inn den nye SIM-koden... help! Jeg døøøør av utolmodighet! (♥)

Men over til dagens luke i julekalenderen! Den finner dere HER!

Har du iPhone?
Ble du torturert mens du ventet på å få bruke den?

10. DESEMBERJeg er syk, så derfor har dagen gått bort i soving og film. Og derfor kommer dagens luke i julekalenderen litt sent! Men, nå er tiden kommet for å åpne den! Og i dag er det Thea som kommer med et genialt tips, som du finner HER!

Sauer er forresten søte dyr, selv om de ikke lukter så godt... 

9. DESEMBERDagene går unna, og vi har kommet helt til 9. desember! Skal du ta julekortbilder, selvportrett, snøbilder eller noe lignende? Da er dagens luke i TWS' julekalender akkurat i blinken for å gjøre noe nytt med bildene! (♥) Anette, som er utrolig kreativ og flink, har nemlig laget en utrolig nyttig og bra guide til superAZMe jule/vinterbilder! (♥) Dere finner det HERHERHER!

8. DESEMBERI dag er det søte Elise som har luke! Så trykk HER for å åpne den!
Bloggen har forresten fått seg facebookside, som dere finner her!

7. DESEMBER


Denne oppskriften er basert på de vanlige vaniljecupcakesene fra boken til The Hummingbird Bakery.

120 g hvetemel
140 g sukker
1½ ts bakepulver
40 g romtemperert smør
1,2 dl melk
1 egg
¼ ts vaniljeekstrakt
1 krm malt allehånde
1 krm malt nellik

Forvarm ovnen til 170°C.
Ha mel, sukker, bakepulver, smør og krydder i en kjøkkenmaskin og bland alt til du får en sandaktig konsistens.
Tilsett halvparten av melken og rør inn.
Pisk egg, vaniljeekstrakt og resten av melken raskt sammen i en bolle og hell det i røren.
Kjør røren til den er fin og glatt.
Bruk en skje til å fylle formene (bruk gjerne noen ekstra fine og julete) og fordel røren slik at det er like mye i hver form.
Stek på midterste rille i 15 minutter.
La muffinsene hvile litt før du har dem over på en rist og lar kakene avkjøles.

Du kan eventuelt ha frosting på, men de smakte utrolig godt bare som de er. Mine nye favorittmuffins! Julesmak, litt som krydderkake... og utrolig saftige!
Håper dere liker dem!

6. DESEMBERDa er det 6. desember, og klart for å åpne en ny luke i julekalenderen! (♥) Idag har Julia laget et søtt tips, som du kan finne HER! Have fun!

5. DESEMBERGratulerer med dagen til Thea, som har bursdag i dag! (♥) Derfor har jeg nemlig laget en liten bursdagstegning til henne! (♥) Hun har også dagens luke, som er supersøt! Dere kan åpne den ved å trykke HER, HER, HER eller HER!

Fem tilfeldige av de som klarte å gjette at jeg møtte Julia i går er: Hege - Nina - Irene - Jenny - Gunvor!
GRATULER OGSÅ GJERNE THEA MED DAGEN PÅ BLOGGEN HENNES!

4. DESEMBERGOD FJERDE DESEMBER! (♥) I dagens julekalender-luke har dere muligheten til å vinne noe superkult på bloggen til Anette! Alt du trenger å gjøre er å trykke HERHERHER! (♥)

Og btw, hva synes dere om juletegningen jeg tegnet?

3. DESEMBERI dag er det tredje desember, og klart for å åpne en ny luke i julekalenderen! (♥) I dag er det Elise som kommer med masse gode antrekks-tips til julaften! Elsket innlegget selv, og fikk masse inspirasjon, så gled dere! TRYKK HER, HER, HER, HER eller HER for å komme til luke nummer 3!

Hva fikk du i kalenderen din i dag? I min var det en liten sjokolade! Så nå blir sikkert pappa superglad når han kommer hjem!

2. DESEMBERWii! Det er andre desember, og dagens luke er det jeg som har laget! (♥) Jeg tenkte å dele en kode mange har spurt etter, og det er nemlig SNØKODEN! Så nå kan dere få skikkelig vinterfeeling på bloggen deres! Håper virkelig dere liker den! Og om dere lurer på hvor den skal puttes er det under <head> i de malene du vil ha snøen i!

<script type="text/javascript">
Width =1000; // ange bredden på sidan som ska snöas in...
Height =2000; // ange höjden på sidan som ska snöas in...
Count =25; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal!
MaxStep=3; // max steg i rörelsen
MinStep=1; // min steg i rörelsen
MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga
MinFlake=4; // min storlek på snöflinga
PosX = new Array();
PosY = new Array();
StepX = new Array();
StepY = new Array();
StarSize=new Array();
for (i = 0; i < Count; i++) {
PosX[i] = Math.random()*Width;
PosY[i] = Math.random()*Height;
StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep;
StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake;
document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#fff; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'>&#9679;</div>");
}
function animate() {
for (i = 0; i < Count; i++) {
PosY[i] += StepY[i];
PosX[i] += StepX[i];
document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible";
if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås
PosX[i] = Math.random()*Width; ///2
PosY[i] = -20;
StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep;
}
document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px";
document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px";
}
setTimeout("animate()", 50);// hastighet
}
setTimeout("animate()", 1000);
</script>  


God 2. desember! 

1. DESEMBER


Hvert år har vi hatt pakkekalender, men i år fikk vi heller noen fine smågaver til frokost i dag (1. desember)! Så nå blir det cupcakes, fin hud, pynt og konfekt til jul!

Wii! Da er det 1. desember søte lesere, og det betyr at første luken i julekalenderen til TWS skal åpnes! (♥) Det er Julia som har kommet med et supert juletips, så TRYKK HER for å åpne luken hennes! Eller HER, HER, HER og HER... eller kanskje HER? Have fun!

It's coming en very morsom julekalender on the blogg, så stay tuned i desember, nisser!

Nå er det fint vær ute, selv om det er utrolig kaldt. (♥) Jeg tror jeg må ut å ta noen bilder når været først gir meg sjangsen. 

Men over til noe mye morsommere! Det er ikke lenge til desember, og denne julen blir også feiret på bloggen! Sammen med resten av temafoto skal jeg ha en julekalender, der det hver dag kommer spennende tips, morsomme overraskelser og til og med konkurranser med premier! Så nå er det bare å glede seg og følge med på bloggen utover desember! Hihi!

Skulle egentlig ha postet et bilde der alle i temafoto var med og slikt... men jeg syntes det ble så kleint (bildet er superfint altså, det var bare jeg som var weird på det)... haha! De andre blir sikkert ikke superhappy, så om dere vil se den, kan dere gå inn på Anette, Elise, Julia eller Thea sin blogg! (♥) Det er julekalenderen som også kommer i sidemenyen, så der ble den AZMe tingen avslørt! (♥)

Og det er btw fremdeles mulig å spørre spørsmål på spørsmålsruden her

Gleder dere dere til julekalenderen!?
 Skal du ha julekalender på bloggen din?

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits