Takk (♥)

"I just want somebody, who kisses me in the rain, holds me tight when I'm sad, and wraps their arms around me when I'm cold."


Savner fargene på bakken; det grønne gresset, blomstene, ugresset, sjøen, mosen... Jeg drømmer om hvordan sommeren blir. Tror jeg har altfor høye forhåpninger.

Det er fint ute, selv om snøen er helt hemma. Det er varmegrader om dagen og kuldekrader om kvelden, glatt med andre ord. Det er ikke så mye snø på bildet, siden det ble tatt før jul.

Jeg er fremdeles syk, æsj. Når man er syk er det mye man ikke kan gjøre. Som å bake, eller lage mat. Bakterier. I morgen håper jeg at jeg er frisk nok til å lage middag. Det står stekt sopp, hjemmelaget tortellini, salat og kylling/svin på menyen. Men da må jeg på butikken og handle også. Det er gøy å lage mat, men det er ikke like gøy å spise den. Jeg har utrolig lite matlyst på grunn av viruset/bakterien på toppen av liten matlyst fra før. God kombinasjon - not! Jaja. Føler jeg er superpositiv nå, *kremt*. Lenge leve pessimismen! Jeg pleier å være positiv, men på bloggen slipper jeg liksom ut det negative jeg har i meg når det er mange negative tanker i hodet mitt... og da virker jeg veldig pessimistisk. Jeg er glad, så jeg går ikke rundt å er sur. Jeg ler, smiler, prater, chatter... Jeg bare gir uttrykk for at jeg ikke gjør det. Eller, det føles i alle fall som om dette innlegget i hvertfall ikke var så lystig. Det hjelper kanskje å legge til et (♥)? Når jeg leser hva jeg skriver i mange innlegg, føler jeg meg sær. Jeg føler meg ekstremt rar. Nesten på grensen til snål. Og jeg synes at det er helt utrolig at så mange faktisk gidder å lese bloggen min... noe jeg blir veldig rørt over, og gleder meg over hver eneste dag. (♥) Dere holder meg varm på en altfor kald vinterdag, dere hjelper meg opp når jeg faller i gjørmen, dere smiler til meg når jeg vil legge meg ned og dø, dere er her alltid. (♥) Tusen takk! Får lyst til å skrive et fint dikt til dere, med masse meningsfyllte ord, men jeg er ikke noe flink med poesi. Så dere får lese de fine ordene i dette innlegget med innlevelse... hihi! (♥)

God natt søte folk!

Innbakte pølser
3 oppskrifter hadde jeg til dere i dag. Hehe, jeg hadde laget min helt egne (improviserte) tomat-wrap-chili-gryte og skrevet ned oppskriften... men gjett hva jeg glemte? Å ta bilder av maten... herregud, jeg slår meg i pannen av frustrasjon. Så hadde jeg laget pannekaker, men alle bildene ble uskarpe... så derfor lurer jeg på; vil dere ha oppskriftene uten bilder? Eller skal jeg vente til neste gang jeg lager det? Pannekakene blir i morgen, så den er det ikke så lang ventetid på, men man vet jo aldri med gryten. Den ble nemlig veldig god, så jeg hadde virkelig villet dele den med dere! (♥) Jaja, her kommer i hvertfall oppskrift på innbakte pølser! Jeg klarte å drepe gjæren (for første gang i hele mitt liv), men det bør unngås... selv om det gikk helt greit. (♥)

Du trenger:
 Grillpølser (1-2 pr pers)
25g gjær
3dl melk
50g smør
1/2ts salt
1ts sukker
400g hvetemel

Slik gjør du:
Lunk melken og smøret, og bland gjæren inn.
Tilsett salt, sukker og hvetemel, og elt deigen til den blir smidig og glatt.
La den heve et lunt sted i ca 30 minutter.
Sett ovnen på 200°C. Enten vanlig eller varmluft.
Del deigen opp i 10-15 deler og trill hver del ut til en pølse.
Snurr deigpølsen rundt den ordentlige pølsen, og legg alle pølse-pølsene på rekke og rad på et stekebrett eller i en form.
La dem etterheve i 10 minutter.
Stek de innbakte pølsene i 10-25 minutter. Det kan variere veldig utifra hva slags ovn du har og hvordan deigen din er. Så husk å skjekke dem innimellom.
La pølsene avkjøles på rist i 2 minutter før du kan spise dem.

Ting du kan servere dem til:
Salat, ketchup, pommes frites, oppskjærte grønnsaksstenger, dip, sur-søt saus, annen saus, ovnsbakte grønnsaker, ingenting, eplebiter...

Håper oppskriften falt i smak! (♥) Og selvfølgelig kan du servere dem til andre ting enn de forslagene jeg kom med!
Har du laget slike (eller lignende) før?

Bancakes
God morgen søte lesere! Jeg begynner å bli flink til å steke bananpannekaker nå! Hihi! (♥) Fem av seks ble pannekaker, og bare én bananeggerøre (jeg lagde dobbel posjon siden jeg skulle lage til Silje også, derfor ble det så mange). Jeg vet ikke om det er flere som sliter med at det bare blir eggerøre, siden jeg tror kanskje det heller er jeg som er utolmodig og ikke klarer å vente til de er stekt nok på hver side. (♥) Men utolmodig eller ei, jeg virkelig elsker disse pannekakene, selv om jeg egentlig ikke liker banan. Og de er utrolig lette å lage, og som sagt... utrolig velsmakende! Jeg fant oppskriften på Maren sin blogg her, og så anbefaler jeg å ha i litt kardemomme i tillegg til kanelen, da blir det enda bedre! (♥) Håper dere har hatt en fin start på morgenen!

Ps: Jeg synes Anette var så genial da hun kalte dem bancakes, at jeg måtte kalle dem det også... hihi!

Black and WhiteJeg tok noen selvportrett i går. Jeg får virkelig ikke til portretter i farger, så de ble svart-hvitt... denne gangen også. Jaja, jeg finner vel snart ut hvordan jeg skal kunne få fine farger.

Jeg har vært veldig sliten denne helgen, og humøret og formen har ikke vært helt på topp. Vi tinte skogsbær-drøm-kaken, og smakte på den. Den var helt forferdelig, så jeg slettet oppskriften jeg hadde lagt ut til dere. Den var virkelig ikke god. Neste gang følger jeg kanskje oppskriften litt mere? Haha, hater å følge dem... det er jo sååå kjedelig, men kanskje egentlig ganske smart.

Hva synes dere om bildene? 

PortraitJeg, Thea, Anette, Julia og Elisehar startet noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "Portrett". Siden jeg fant min kjære fjernutløser igjen, ble det naturlig for meg å ta et selvportrett.

(Kan hende noen har sett dette innlegget allerede, siden jeg skulle tidsinnstille det, og glemte å velge tid... hehe)

Hva synes dere? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.01.2013 - 00:00 - Temafoto
  19

Mat! Himmelske mat!Jeg spiste bananpannekaker til frokost. Den ene ble til banan-eggerøre... hehe... jeg "glemte" smør i pannen.


Jeg har vært ute i snøværet og tatt noen bilder, jeg fant nemlig fjernutløseren min i går. Dessuten var det bare -1°C ute.

Det rare med bloggpauser er at de gir deg masse inspirasjon og lyst til å blogge... Så, ja... Jeg ser jo at bloggpausen ikke er helt fullstendig. Men hvem bryr seg? (♥) Jeg tør ikke si at pausen er over, la oss heller se på innleggene som forhåndsinnstilte (selv om de ikke er det). For om jeg avslutter den, tenk om jeg mister all inspirasjonen? Jeg vet, sært. Jeg er sær. Men det er vel positivt å v ære annerledes... haha... Jeg er kanskje ikke så annerledes, i og med at dette sikkert har skjedd med så utrolig mange andre. Men, men. Jeg kan vel leve i troen på at jeg er super-annerldes og ultra-sær? (♥) I såfall velger jeg å gjøre det. Jeg har funnet ut at jeg skal spise bananpannekaker til frokost hver dag. Det er så utrolig godt! (♥) Og sunt.

Har du smakt bananpannekaker?
Hva pleier du å spise til frokost? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.01.2013 - 15:40 - Foto
  15

It's driving me crazy
Jeg har et vanskelig forhold til mat. Sånn... nå har jeg sagt det. Det var godt.
(Jeg vet jeg sa at jeg har bloggpause, men jeg kommer til å poste når jeg har noe å dele.)

"I min verden - er alle sammen ponnier og alle spise regnbuer og bæsjer sommerfugler."Jeg vet ikke om jeg klarer dette akkurat nå. Jeg har fått en slik idé oppe i hodet mitt om at bloggen min er en katastrofe og bildene mine forsøpler internett. Sært... men jeg tror på det. Dere gir meg masse fine tilbakemeldinger, men jeg klarer ikke ta dem imot. Jeg ser dem, leser dem... så kobler jeg dem ikke lenger. Jeg skjønner ikke at dere mener det, og at dere sier det... til meg. Jeg vil ikke slette noe, å begynne på nytt... for hjelper det? Nei. Så jeg tar meg heller en pause. En pause fra alt som har med bilderedigering, og muligens foto også. Jeg virkelig hater bildene mine, og det er vondt å føle at man feiler så utrolig hardt hver eneste gang man prøver. Si at jeg syter, men det er nå slik. Ting er ikke alltid rosa enhjørninger, puffy skyer og regnbuer. Alle har sine nedturer, og jeg har min nå.

Jeg kommer tilbake, det vet jeg. På DENNE bloggen.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  24.01.2013 - 18:28 - Personlig
  10

"Kindness is the sunshine in which virtue grows."Det er fint ute når solen skinner, selv om det er altfor kaldt. (♥) Jeg savner sommeren!
Sommer eller vinter?

I'm in heaven


Åååhh, jeg gleder meg til å lage en superfin lunsj eller noe med muffinsformene og sugerørene!

I dag var jeg, Silje og mamma på shopping. Silje er på jobbuke, så da møtte vi henne når hun var ferdig. (♥) Jeg ble overlykkelig da jeg fant slike sugerør og muffinsformer jeg har ønsket meg i snart et år! Åh, jeg er i himmelen! (♥) Te-lys-holderen og genserne ble jeg også veldig fornøyde med. Føler jeg endelig begynner å tørre å kjøpe klær i min stil, ok... så har jeg bare noen ting i min stil.... hihi! Jeg har aldri turt å gjøre det, fordi jeg for eksempel ikke har turt å gå i skjørt på skolen (pga alle de andre gikk i bukser) og jeg har liksom ikke satt meg ned og tenkt over hva jeg virkelig liker. Jeg har ingen skjørt enda da, men jeg kommer vel dit også. Jeg er i hvertfall i hundre etter dagens shopping! Det var utrolig koselig i tillegg, og vi spiste på café. Jeg is, Silje sjokolademuffins og mamma Napoleonskake. (♥) Nå er jeg sliten da, men det er verdt det. Jeg og Silje skal vaske katterommet i dag, men jeg tar meg en liten pause først. (♥)

De supersøte sugerørene og muffinsformene + telys-holderen er fra Dorothea, og genserne fra H&M.

Hva synes dere om innkjøpene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.01.2013 - 16:47 - New in
  13

"True friendship is like a rose. We can't realize it's beauty until it fades."


Det finnes fine ting på sykehuset; kunst, blomster, en fotograf som tar bilde av små barn, latter, barn som snakker sammen, en café, kort og sjokolade...

Jeg var hjemme fra Riksen rundt 12. Det gikk utrolig effektivt, og det er slikt et sykehus skal være! Vi satt litt fast i køen på vei inn, så jeg ringte og sa vi ble litt sene. Allerede nesten med én gagng vi kom, kom sykepleieren og fortalte litt om hva som skulle skje. Hun skulle ringe etter en MR, som viste seg var ledig med én gang! Hadde gruet meg til å sitte hele dagen å vente, så det var en utrolig lettelse. En hyggelig jente på MR'en satte inn veneflon, og hun hadde serriøst de lengste øyevippene (naturlig) jeg noen gang har sett! (♥) Folk sier mine er lange, hennes var bare.... Åh, skulle ønske de var mine, hihi! Nok om det, jeg hadde aldri hatt veneflon i/på med før, så det var nytt. De bruker det for å sende kontrast igjennom blodårene dine for å få bedre bilder. Ikke spør hva kontrast er, jeg vet det ikke selv... haha. Det var kaldt i MR-rommet, og var så stivfrossen at jeg ikke kjente kontrasten, eller hadde noen problemer med å ligge stille for den del. MR-lyden gjør meg trøtt, så det var faktisk ganske deilig å ligge inni der og høre på alle dunkelydene. Jeg er rar. Etter MR-en fikk vi legetime, også nesten med én gang, og jeg tok blodprøver... + det jeg hater aller mest av prøver; urinprøve (haha, her er vi ærlige). Det var det, and then we went home.

Det er kaldt ute for tiden. Og temperaturene er helt berg-og-dal-bane. En dag er det -2°C og neste er det -18°C. Jeg liker vinteren, men ikke kulden... den gjør huden så tørr... og meg så kald.

Kan dere gi meg en fin rose-quote? (♥) Da er dere verdens herligste!
(Selv om dere er det uansett... hihi!)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  22.01.2013 - 15:33 - Foto
  7

Alle har en hemmelighet...


Dette er favoritkryddrene mine, kardemomme og kanel. (♥) Bruker dem omtrent på alt av ting som grøter, vaffler, banan, eple, annen frukt og mange andre steder jeg ikke kommer på akkurat nå.

... Og i dag delte jeg mine med mamma og "behandlerene" mine. Ting jeg har holdt hemmelig siden sommerferien, noen ting bare siden før jul. Om hvordan ting egentlig er, og hvor vanskelig ting er i hodet mitt. Jeg føler meg likegyldig til alt, har ikke lyst til å ta bilder... og gjør jeg det er de tomme og kjedelige. Jeg pleier aldri å gå en dag uten å være på PCen frivillig, og i går gjorde jeg det... jeg orket ikke det, og jeg orket ikke røre kameraet. Jeg orket ikke kle på meg, og jeg orket ikke bry meg. Jeg "la" meg i åttetiden, fordi jeg var så trist og bare ville dø. Jeg var nok sliten, for jeg sovnet med én gang... selv om jeg våknet i ellevetiden og pusset tennene og tok medisiner og slikt. Så sovnet jeg igjen og våknet ikke før i åttetiden i morges... fremdeles sliten. Stå opp ville jeg overhode ikke, men jeg gjorde det... og jeg lagde frokost til Silje... og jeg spiste frokost med Silje. Så grein jeg en times tid, mens jeg gruet meg til jobb... så grein jeg litt mer mens jeg tenkte over hvor mislykket jeg var, og hvem jeg egentlig var... uten å komme frem til noe svar. Mamma kom, jeg gråt litt til, vi snakket og jeg sendte melding til sjefen min på jobb om at jeg var syk. Noe jeg på en måte var. Klokken halv tolv var det et møte, og der kom de hemmelighetene jeg hadde fortalt til mamma en halvtime før ut i lyset. Vi ble enige om at Elitefoto kanskje ikke var så lurt, så nå går jeg ikke der lenger. Ti kilo lettet fra skuldrene mine, jeg gruet meg ikke mer, for det var ikke noe å grue seg til. Jeg holdt ikke alle de vonde tingene hemmelige mer, for jeg hadde vært sterk nok til å fortelle dem. Selv om det også gjorde ufattelig vondt, og var utrolig vanskelig. Jeg vil ikke slutte å jobbe, men vi skal se om jeg kanskje kan få en jobb som ikke er så vanskelig, og der jeg ikke har så mye ansvar. Selvtilliten min eksisterer ikke, så jeg klarer ikke jobbe med foto på den måten som på Elitefoto. Jeg er livredd for at de synes jeg suger, og jeg følte all fotogleden bare forsvant. Så det er deilig å slippe. Ikke misforstå, folkene der var hyggelige og snille, så det var ikke på grunn av dem... men på grunn av meg at ting ble slik. Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, jeg føler i hvertfall at jeg ikke er klar til å dele hemmelighetene mine med flere enda. Jeg må gruble litt og finne ut om de bør deles så offentlig som på bloggen i det hele tatt. Jeg skammer meg. Noen av dem kommer uansett aldri til å deles, det blir for personlig og sårt. Håper dere setter pris på det.

I morgen skal jeg på Riksen, igjen. Hele dagen. Ugdkjhadjfikhw, som jeg hater å sitte på sykehuset hele dagen for å ta én liten MR. De vil sikkert også stikke hull på meg og suge ut litt blod, eller ta blodprøver som man også kan kalle det. Jeg liker å tenke på dem som mygg. Ikke det at de surrer eller at stikkene klør, men de snakker om ting man ikke forstår før de tømmer deg litt for blod og etterlater et stikk. Er du uheldig hovner det opp og blir blått, men det er som regel ikke jeg. Takk og pris.

Jeg beklager for at bloggen min er så deprimerende lite oppdatert i det siste, men jeg har rett og slett ikke hatt lyst eller ork. Jeg føler meg ikke som meg selv, jeg føler meg tom og kjedelig... slik som bildene mine. Det eneste bildet på mange dager jeg har blitt fornøyd med er det i dette innlegget. (♥) Ikke det at det er noe spesielt, men for det første liker jeg lyset og fargene og for det andre fikk jeg til å redigere det. Det er ett av de første bildene jeg tok i dag, etter at alle hemmelighetene mine ikke var hemmeligheter lenger. Det er utrolig hvor mye det hjelper å snakke om ting.

Innleggene mine blir lange for tiden, ikke bildelange... men tekstlange. Synes dere det er tungt og kjedelig å lese, eller er det greit... til og med kanskje kjempefint? Hva liker dere egentlig best, ett bilde og litt tekst, mange bilder uten tekst, mange bilder og litt tekst, mange bilder og masse tekst eller få bilder/ett bilde og masse tekst?

Tusen takk for alle forslagene til ønskeinnleggene forresten. Det var utrolig hyggelig og morsomt at dere kom med så mange fine idéer! Jeg kommer ikke til å legge ut redigeringstips, fordi jeg overhode ikke tør vise hva jeg gjør. Jeg føler meg ikke flink nok, og jeg synes ikke jeg mestrer det godt nok til å dele det. Og så kan jeg bare Photoshop, og jeg vet mange ikke har det. Men jeg skal se hva jeg får til med de andre. Portrettbilder vet jeg heller ikke om jeg tør poste, siden jeg føler meg stygg og de jeg tar av andre blir rare i hudfargen. Det blir selvportrettene også, men der er det problem med modellen i tillegg. Jaja, jeg er sær og vanskelig. Håper dere ikke er lei av meg. (♥) Nå må jeg avslutte innlegget før dere som ikke allerede er lei av meg blir det... 

Ha en fin dag! Kanskje kommer det et innlegg til i dag, hvem vet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  21.01.2013 - 15:44 - Personlig
  11

Make a wishSiden selvtilliten min nå ikke lenger er på bånn, men har fullstendig fløyet av sted, tørket inn, blåst bort, snødd ned og jeg er så mislykket... Ja, så tenkte jeg kanskje at dere kunne hjelpe meg litt i gang igjen? (♥) Derfor tenkte jeg å starte med noe som heter ønskeinnlegg. Det fungerer altså slik at dere legger igjen forslag eller ønsker til innlegg dere vil jeg skal lage. Så plukker jeg ut temaene/forslagene etterhvert som jeg føler for å fortelle om den tingen. Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å poste et ønskeinnlegg, men det kan bli fra flere ganger i uken til en gang i måneden. Dere kan komme med alt! Ønsker du deg et fototips, en oppskrift på noe spesielt, mer om meg, om kattene, ting jeg liker, video, ting jeg hater, naturbilder eller noe annet... så er det bare å si ifra i dette innlegget! (♥)

Tusen takk på forhånd! 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  19.01.2013 - 23:27 - Personlig
  10

PinkNå er jeg hos Sunniva! (♥) Vi ser på et sært program på TV, drikker p-max og spiser sjokolade. Så ville bare si god natt til dere! (♥) Vi skal vel snart legge oss, tror jeg!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.01.2013 - 23:48 - Foto
  4

"Wearing sunglasses at night hurts your eyes after a while."


De tre bildene som er innebilder, eller alle bortsett fra det med nypen... de tok jeg på jobben til et "prosjekt", men jeg brukte dem ikke. For de var litt for spesielle. Men, men. Jeg fryser så utrolig mye for tiden, INNE og ute... absolutt uansett hva jeg gjør så er jeg kald i margen (om dere skjønner hva jeg mener). Har drukket to kopper varm fun saft, og spist varme nudler... men jeg fryser like mye! Brr... Fingrene mine er helt harde og kalde, og når jeg er ute blir de hvite med blå flekker. Slik dalmantineraktige. I tillegg er jeg helt sykt tørr på hendene, så må få smurt dem skikkelig før de begynner å sprekke opp. De ser ut som inntørkede likhender. Æsj, skikkelig ekkelt. Men over til noe fint, for jeg må bli flinkere å fokusere på de fine tingene. Jobben gikk helt greit, og selv om jeg stod å grein i telefonen med mamma midt i... siden jeg var så usikker og sliten, så overlevde jeg alle tre timene likevel. Så da har jeg klart alle timene mine denne uken, som er braaaa! Etterpå skal jeg til beste Sunniva på overnatting, noe jeg gleder meg utrolig mye til! (♥) Der kom visst innleggets første hjerte... ooooo, big eyes. Jeg har et mål til meg selv å være sosial med noen andre enn familien i helgene, så da falt liksom valget automatisk på litt Sunniva-tid. Vi ser hverandre altfor sjeldent, ikke sant det mitt moste muldyr? (♥) Men det betyr at jeg snart på begynne å pakke ned tingene mine, så det er i orden til pappa kommer hjem og skal kjøre meg dit. "Work, work and work all dagen through... Yeah it's hard to be a nissemann!". Haha, jeg er i slaget. Kroppen er bare D.Ø.D, mens hodet er helt jojo og overglad for at jeg skal finne på noe gøy i dag.

Tror jeg avslutter innlegget før jeg tar livet av dere med min sære væremåte...

Men, tusen tusen takk for alle de fantastiske tilbakemeldingene på det lange innlegget mitt, jeg satt å strigråt når jeg leste dem. Ikke av sorg, men av rørthet og glede. Dere er så herlige, fantastiske og unike personer, som virkelig har hodet på plass og et hjerte som banker for andre enn dere selv. (♥) Får aldri sagt at jeg elsker dere mange nok ganger, så jeg sier det igjen: LOVE YOU BLOGGLESERE! (♥)

Hva skal dere i kveld? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.01.2013 - 17:46 - Hverdag
  3

FeilAlt er feil, jeg er feil. Jeg får ikke til noen ting. Jeg har grått mer de siste dagene enn jeg tilsammen har gjort på flere måneder. Jeg er sliten, jeg mislykkes, jeg er usikker... jeg er sårbar. Jobben går ikke så fantastisk som jeg sier her, ikke andre ting heller. Det er vanskelig å starte i et arbeid der det er så ufattelig mange ting man skal lære. Alt om fotobestilling, fotoprinting, kundebehandling, objektiver, kameraer, rammer, dingser, batterier, film, dingser og duppeditter, ta imot betaling, stå i kassen, korrigere bilder, bytte papir på printeren... Det er så utrolig mange maskiner, taster, programmer... alt. Jeg føler meg bare til bry og kvier meg til å spørre om hjelp. I tillegg er selvtilliten min på bånn for tiden, jeg føler meg stygg og ekkel, jeg føler meg elendig i alt, jeg hater alt... jeg er sint og irritert hele tiden, så sprekker boblen og jeg gråter... lenge og høyt, mens jeg "snakker" om hvor fælt alt er. Men noen ting vil man ikke snakke om, ikke med noen. Det er ting jeg går å tenker på hele tiden som jeg ikke vil dele. 

Når man er usikker, så stoler man ikke på at det man gjør er bra. Alt er søppel, alt er dårlig arbeid, alt er ukreativt og hemma. Så jeg tar en enkel utvei, jeg ser på de tingene jeg liker og på ting som andre har gitt masse positivt tilbake på. Så tar jeg enda en enkelt utvei, selv om jeg hater slikt selv, og kopierer. Jeg kopierer ikke direkte av, men jeg baserer det jeg gjør på en annens arbeid. Når man gjør slikt kan man ikke regne med at det ikke blir kommentert. Når den kommentaren til slutt kommer, så blir man på en måte litt lammet. Jeg blir i allefall det. For jeg hater å ta æren for andres arbeid, og jeg hater å være en copycat. Og jeg vil på en måte ikke at min usikkerhet og dårlig selvtillit skal bli oppdaget. For jeg vet at jeg helt fint hadde klart å lage noe helt unikt, jeg stoler bare ikke på at det blir bra. Dessuten er det egentlig slik stil man har, som den man hermet etter har... og man faller helt for arbeidet den personen har gjort. De gjennomførte detaljene, de fine linjene, de vakre fargene. Jeg stjeler aldri lenger, for jeg brant meg på det en gang. For lenge siden. Jeg tar aldri koder, men jeg hermer likevel. Lager mine egne versjoner av andres ting. Som for eksempel bloggdesignet mitt. Ingen kan vel unngå å se at det minner ganske mye om Maren sitt. Så i panikk for å ikke såre henne (for å såre andre er noe jeg overhode ikke klarer, selv om jeg stadig ender opp med å gjøre det) sendte jeg henne en mail og spurte om det var for likt. Jeg har prøvd å gjøre mine egne vrier, men det er ikke alltid så lett... for likheten er jo helt tydlig tilstede. Men er det for likt? Er det kopiering, eller er det inspirering? Hvor går grensen? Hva mener du?

Jeg skulle ønske jeg var perfekt, slik som alle andre også ønsker å være perfekte. Ha det fineste designet, ha de fineste bildene, den fineste bloggen, de fineste klærne... flest venner, mest penger osv... Men ingen er slik, og alle er slik. Perfekte, altså. Hvert menneske er unikt, og dermed perfekt på sin unike måte. Hvert menneske har positive og negative sider, og noen er så heldige at de ikke henger seg altfor mye opp i de negative. Dem misunner jeg, det er ikke noe å legge skjul på. For for meg er aldri ting jeg gjør bra nok, og jeg tror aldri noen gang de vilel blitt det heller. Men jeg er meg, uheldigvis, og det må jeg leve med. Jeg må finne en måte å se meg på en positiv måte, selv om det for øyeblikket er helt umulig. Men jeg har gode dager der det er lettere, så jeg får vel bare vente.

Synes du designet mitt er for likt Maren sitt?
Gråter du mye?
Tusen takk for at du gadd å lese hele teksten, det betyr mye! 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.01.2013 - 18:03 - Personlig
  9

Chocolat-bird-mousse-600


My love! (♥) Jeg stirrer på deg med sikkelet hengende ut av munnviken og øyne store som tallerkner!

Hello Birdy Birdy!

Følte meg litt dum når jeg og Silje i går kveld gikk på butikken og kjøpte sjokolademousse, fordi vi (og mamma) var så godtesugne... YOLO!

I dag var min andre dag på jobb, 2 timer denne gangen. Tiden gikk fort den første timen, men så gikk det mye saktere. Jeg var sliten, så jeg klarte ikke helt konsentrere meg, og det er MYE nytt å lære! Men, men... Jeg fikk stirret på Nikon D600 maaange ganger, og på fredag skal jeg spørre om jeg kan prøve det... for om jeg ikke hørte feil (som sagt var jeg ukonsentrert), sa "sjefen" min, eller han som hjelper meg, at jeg kunne prøve, se på og bli kjent med kameraene i utstillingsvinduet. Og jeg tenkte umiddelbart: "MY PRECIOUS, HERE I COME!" (♥) That's me in a nøtteskall on a Wednesday. Så da dagen min var ferdig, spurte jeg så pent jeg kunne om ikke jeg kunne få ta et bilde av drømmekameraet... Noe jeg selvfølgelig fikk! Hurra! (♥) Klarer nesten ikke vente til det er mitt!

Men nå må jeg rydde rommet, buhu! Vi får nemlig besøk til middag, og da skal vi sikkert være litt her oppe. Den som klarer å gjette hva vi skal ha til middag, eller er nærmest, får en link i neste innlegg + heder og ære! (♥)

Hva skal vi ha til middag?
Hva skal du ha til middag?
Er rommet ditt rotete? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.01.2013 - 16:06 - Hverdag
  8

Nytt design!Jeg har jobbet med dette i dag! Liker?

Til dere som har spurt meg hvordan møtet på Sandvika gikk, tusen takk! Det var bare et lite møte med en dame fra OT, så jeg var ikke noe rundt på skolen eller så noe spesielt... satt bare inne på et kontor og gikk gjennom noen papirer og slikt. Men tusen takk for at dere er så herlige å spør!

15012013


I dag var jeg på møte på Sandvika videregående!

Det er iskaldt for tiden, men faktisk ti grader varmere enn i går!

Så da måtte vi tenne i peisen når vi kom hjem!

Og krype under teppet, mens vi så Kalde Spor.

Prins var søtere enn noen gang, noe jeg mener hver dag... hihi! (♥)

Velkommen til "Hulen", eller katterommet som vi også kaller det.

Ja, hei Prins, jeg vet du har lyst på noe godt...

Spesielt de muffinsene på bordet... jeg vet det... Men du fikk gourmet nettopp, gutten.

Hvordan har deres dag vært hittil? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.01.2013 - 14:11 - Hverdag
  9

MinusattengraderÅ jobbe det er faktisk veldig gøy. (♥) Jeg anbefaler alle som trenger en jobb, ekstrajobb, utplasseringsplass i jobbuke eller er i min situasjon å jobbe i butikk! Du har kontakt med mennesker, du lærer MASSE nytt, du holder på med ting innenfor emnet du liker (siden jeg valgte fotobutikk, er jo det midt i blinken) og du erfarer hvordan det er å jobbe. På de tre timene jeg var der i dag fikk jeg ryddet hele butikken, ominnredet litt på rammeutstillingen (selv om jeg ikke ble helt fornøyd), lært meg fotoautomatene der man lager kort og bestiller bilder, hjulpet noen kunder, stirret på mitt elskede Nikon D600 gjennom glasset og prøvd å lære meg å ta imot bestillinger. Jeg strevde litt, og jeg er litt klein, så kundehjelpingen var ikke så lett. Forløbi kan jeg ikke nok til å hjelpe dem med mer enn fotoautomater og enkle spørsmål. Men jeg lærer vel fort alt det andre også! (♥) 

Nå skal jeg stikke ned, krype under et pledd og se film med mamma... det er nemlig grusefult kaldt her oppe! Ja, vi har flere etasjer, er ikke det kult!? Har fremdeles ikke vendt meg til det, selv om det er snart to eller tre år siden vi flyttet inn... haha. Nok om det, nu stikker jeg! (♥)

Jobber du?
Hvor kaldt er det der du bor? 

Tacolørdag


Meg når jeg prøver å ta temafoto-bildet, men ikke får det til...

I dag er det lørdag, ukens høydepunkt! Haha, neida. I hvertfall, iden det er den berømte taco-lørdagen, må vi jo være litt ordentlige mennesker og faktisk ha taco. Det er noe vi veldig sjeldent har... men i dag skjer det altså! Applaus til oss! (♥) Taco er snadder da... spesielt tacolefser, de er yummy de!

Skal dere ha taco i dag?
Er det noe som heter "den berømte taco-lørdagen"?
Følg med i neste episode! Hahah, den var døv.

"Coloring outside the lines is a fine art."


Når jeg tegner liker jeg å "søle". Fargelegge utenfor linjene, og noen steder etterlate hvite punkter. Ting skal ikke alltid være så nøye, og de trenger heller ikke være naturtro. Virkeligheten er litt på samme måten. Vi må tegne utenfor linjene for å finne veien som passer for oss, stilen vår og fremtiden vår. Livet er ikke feilfritt, og noen steder etterlater vi hvite punkter, som er ting vi glemmer å prøve... eller ikke tør å prøve. Når vi finner vår vei i livet "søler" vi dermed på veien. Det tar tid å finne seg selv. Mange ting på testes, mislykkes, lykkes, sies, høres... Det er som å fargelegge. Og vi velger selv om vi vil følge strekene eller ikke, og hvor fargerik tegningen vår skal bli. 

"Life is about using the whole box of crayons."

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.01.2013 - 23:03 - Tegninger
  7

"Judge a man by his questions rather than his answers."

Bilde(r) du selv har tatt som du er mest fornøyd med?
Jeg har egentlig ikke noe bilde jeg er superfornøyd med, men disse er jeg ganske fornøyd med:

Bruker du sminke? Og i såfall... Hvilken sminke?
Jeg bruker en hemma foundation som er slik matt mousse, øyenskygge i lys og mørk tone av enten brunt eller grått, maskara, noen ganger lipgloss og noen ganger eyeliner. Har et sett fra Bare Minerals, som jeg bruker en del. Der er det øyenskygge, eyeliner og rouge. Det er superbra!

Kan du ha noen innlegg som heter ''Favoritt i klesskapet''?
Da blir det et kort innlegg/få innlegg, for for helt ærlig så er jeg veldig lite fornøyd med veldig mye av tingene i klesskapet mitt. Føler det ikke er meg, ting er slitt.... men argh... Jeg finner liksom aldri noe jeg liker skikkelig. Dessuten har jeg enda ikke funnet stilen min (eller jeg har det, men finner ikke og tør ikke kjøpe klærne).

Kan du ha fototips?
Ja, det kan jeg godt! Det er bare å komme med forslag til hva jeg skal tipse om!

Lager du gratis design?
Nei, det blir bare stress og det dreper designlysten min. Beklager.

Hvordan går med deg?
Opp og ned, jeg tenker en del på ting. Men det er ting jeg ikke velger å dele på bloggen, enda. Har humørmessig en liten nedtur, men det ordner seg nok.

Hvordan er det å jobbe på Elitefoto?
Det gjenstår å se, starter på mandag som kommer, altså etter helgen! De virket utrolig koselige de to jeg snakket med, så jeg tror det kommer til å bli fint.

Beste med foto?
Å uttrykke følelser på en mye mer beskrivende og kreativ måte enn bare å skrive en tekst, fange øyeblikk som betyr noe, ha en hobby, være kreativ og utvikle tankegangen? MYE! Nesten alt er bra med foto!

Kan du lage fototips om portrett-fotografering?
Jeg føler jeg ikke er noe god på portretter enda, siden det er en ting jeg er ganske ny på... og fremdeles strever en del med selv. Sliter med hudfargen og lys, men nå har jeg fått meg refleksskjerm... OG FUNNET FJERNUTLØSEREN (i votten min... typisk)! Så da blir det nok noen portretter snart. Kanskje når jeg føler meg litt tryggere på det.

Hvilket fotoapparat fotograferer du med nå? (Vet du ønsker deg Nikon D600, men her og nå?)
Nikon D3100.

Hva inspirerer deg mest?
Alt egentlig, blogger, weheartit, instagram, natur, personer, ting jeg ser, tanker?

Går du alltid med kameraet rundt halsen, eller kun når du har noe spesielt å ta bilder av?
Det varierer veldig, og så kommer det litt an på hva jeg skal. Skal jeg på skitur eller være en hel dag på shopping, da tar jeg det ikke med. Men skal jeg gå rundt i Oslo, dra på Café, være med venner... da har jeg det med. Så jeg har det med når jeg kan!

Kan du ha konkurranse hvor premien er et design laget av deg?
Nei, det ble et mareritt sist gang. Tror ikke jeg kommer til å ha konkurranser.

Hva er det beste du vet i hele verden?
Å vite at det alltid finnes folk som er glad i meg.

Ville du noen gang ha lagt ut gratisdesignene dine?
Nei.

Når sluttet du på skolen? 
Jeg liker ikke å kalle det sluttet, for det er på en måte ikke frivillig. Det er situasjonen min som har satt meg litt tilbake, men jeg "sluttet" på skolen etter høstferien, siden jeg ikke trivdes på dne jeg gikk. Så viste det seg at jeg ikke hadde nok energi til å fullføre Medier og Kommunikasjon.

Drømmeyrke? 
Helt klart fotograf!

Hvor og hvordan lager du tegningene?
Jeg tegner for hånd med gråblyant på papir. For å få linjene til å synes, tegner jeg over med svart tusj. Så bruker jeg enkelt og greit kameraet mitt og tar bilde av tegningen (kan også scanne). Du må nesten ta i RAW tror jeg. I hvertfall, så åpner du bildet i Camera Raw (eller annet program som godkjenner RAW-filer) og øker kontrasten til maks, eksponeringen og svart opp, til bakgrunnen er hvit og strekene synes godt. Åpn bildet i Photoshop (eller annet redigeringsprogram). Dupliser bildet (lag to like layere) og bruk en slik markeringsting (som bare markerer enkelte farger) og marker det hvite. Delete det hvite i det øvertse layeret, slik at bare strekene er igjen. Så legger du farge på layere under strek-layeret. Husk å lag nytt layer for hver farge du bruker! Så kan du bruke burn- og dodgetools til å lage skygger og lys. Dette ble en veldig rotete foklaring, men jeg håper dere ble ørlite grann klokere. Man kan også helt sikkert gjøre det på andre måter, for eksempel i Illustrator.

Jeg må bare få sagt hvor utrolig mye dere betyr for meg! (♥) Tusen tusen takk for alle de fantastiske kommentarene dere legger igjen! Noen av dere skriver lange og rørende, andre korte og oppløftende. Jeg leser absolutt hver eneste en av dem, og det varmer så utrolig mye at dere har så mye fint å si til en fremmed! For jeg er jo på en måte fremmed for dere... Hihi! (♥) Bloggen er min lile baby, og jeg vet (etter å ha prøvd) at jeg ikke klarer meg uten den. Bloggen gir meg så utrolig mye, samtidig som den tar litt... men slik er det med absolutt alle ting, og jeg ser mange flere fordeler enn ulemper. På en dårlig dag gir dere meg håp og motivasjon, og er det noe jeg vil fortelle lytter dere alltid! (♥) Dere er verdens beste lesere, og jeg kunne skrevet en hel bok om hvor fantastisk dere gjør hverdagen min! Hadde det ikke vært for dere hadde jeg ikke vært her jeg er i dag! (♥) Love you!

Når det gjelder å svare på kommentarer, btw... Er det greit at jeg bare svarer på spørsmål og ikke på alle "Kjempefint bilde!"-kommentarene? Jeg blir utrolig glad for dem og dere vet jeg setter utrolig stor pris på dem, men det tar skrekkelig mye tid å svare "Tusen takk" på alle de kommentarene. Som sagt betyr de veldig mye, og jeg synes alle fortjener et svar... Men det tar mye tid. Er det greit? (♥) Og med spørsmål, skal jeg svare tilbake på bloggen deres, eller i kommentarfeltet? Det er litt opp til dere, men personlig liker jeg best å svare tilbake på bloggen deres! (♥)

Håper dere er fornøyd med svarene, det er bare å fortsette å spørre! 

Prima Ballerina


Hva synes dere?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.01.2013 - 09:07 - Tegninger
  6

"The unicorn is a lonely, solitary creature that symbolizes hope."Jeg har tegnet igjen! (♥) Åhhh... som jeg elsker enhjørninger!
Hva synes dere?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.01.2013 - 20:25 - Tegninger
  9

10012013


Klokken 08.30 startet dagen og det var bare å komme seg opp, for å lage frokost. Jeg kokte havregrøt til både meg og Silje, og lagde lunsj til henne... Men hun var syk, så hun ble hjemme istedet. Jaja. Jeg lagde meg en kopp te (les: 2) og tente duftlyset mitt mens jeg stirret på den fine snøkulen min og irriterte meg over at PCen hadde hengt seg opp i "oppdateringer". Dere vet når det står slik; "Oppdatering 10 av 11, ikke skru av PCen!"... Jeg skrudde av jeg... Hehe... Men det viste seg at den hadde hengt seg opp som sagt, og hadde jeg ikke gjort det hadde jeg fremdeles irritert meg over det.

Haha, Prinser'n... På dette bildet var du... Snål. (♥) Etter å ha spist grøt nok en gang (ble så mye at jeg spiste det til lunsj også), kom Lise og vi gikk en tur til Hestene (stor H, fordi jeg kaller stedet for Hestene). Hestene (som i dyret hest, og som kan skrives med liten forbokstav) var dessverre ikke ute, så vi gikk hjem igjen. Det var hyggelig likevel da.

Nå er jeg superlei av julen, så vi har pakket den ned. Treet gikk for lenge siden (lenge og lenge... helgen kanskje?), og nå er det bare småting igjen. Det blir liksom til at man har sykt julefølelse fra august til desember (eller, jeg har det... men jeg er litt spesiell), og så får man slikt hat-forhold til den etter nyttår. Det er ikke noe mellomting... Elsk eller hat, your choice!

Det var min utrolig spennede dag hittil, jeg kjenner at jeg er i slaget... Mange ekstra forklaringer i parenteser ble det visst... hihi! (♥) Har hatt overraskende mye energi i det siste, så håper det varer og er et godt tegn. Har ikke vondt i kroppen 24/7 heller, men mere perioder (intervaller... hahaha....) med veldig vondt i for eksempel ryggraden, albuen, hoften... Et eller annet ledd. Nå har jeg planer om å.... Om å.... La oss starte den setningen på nytt; nå har jeg planer om å... Æsj, jeg kommer ikke på noe. Kanskje jeg skal bake?

Hvordan har din dag vært hittil?
Er du ferdig med julen?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.01.2013 - 14:40 - Hverdag
  7

Where did you go? Why did you leave me?Jeg savner inspirasjonen min! Jeg får ikke til å bruke refleksskjermen, jeg klarer ikke redigere bilder med farger i, portrettene mine blir stygge... og om det blir ett bra, så kan det ikke være i farger. Argh... Unnskyld for at dere må høre på min syting, men jeg får helt abstinenser når jeg ikke kan ta bilder... Jeg prøver, men jeg får det ikke til. Det er som om det er en blokker mellom hjernen og kameraet.

Jeg har trent litt med Silje. Det var ikke så mye. Litt "intervaller". Vi hadde fersk fullkornpasta (salg... wii!) med minitomater, spinat (ikke kokt, men rå), kyllingvinger, pesto og parmesan til middag. Så lagde jeg og Silje pannekake-lapper til lunsj, som ble litt mislykket pga vi lagde dem uten oppskrift (noe jeg sa kom til å gå helt greit... *kremt*). De ble ganske sunne, vil ikke si de ble supersunne, men la gå. De smakte greit med honning, men var litt rare ellers. Brukte nemlig ikke sukker, men hadde oppi en spiseskje vaniljesukker for å søte dem litt. Det teller vel som sukker i grunnen? De smakte i alle fall ikke søtt. Nok snakk om pannekake-lappene. De ble ganske fluffy, brukte nemlig altfor mye bakepulver, og de var sinnsykt mektige... Ja, nå snakket jeg mer om lappe-pannekakene, dumme meg. Nå får jeg gi meg! Hihi!

Har dere hatt en fin dag?
Noen tips til å få inspiasjonen tilbake? 

Forresten, husk å spørre spørsmål til spørsmålsrunden om du lurer på noe... rar setning! 

Me


Håret mitt er ikke fett, men jeg har nettopp dusjet, så det er vått... hihi!

Ask me

All blogginnspirajonen min bare fløy av gårde med de trekkfuglene som ikke fikk fart på seg før nå. Jeg føler jeg ikke får til noen ting, annet enn alt det jeg har gjort i helgen. Det har kanskje noe med at jeg er dødssliten i dag, at jeg er så "deppa" og bare vil sove. Så da starter jeg like gjerne en ny spørsmålsrunde, så får vi se hva som skjer med bloggingen fremover. Jeg er veldig opptatt av at jeg kun skal blogge når jeg føler for det, så det ikke blir et ork. Dere er uansett verdens mest fantastiske lesere, og jeg er veldig glad i dere! (♥)

Noe du lurer på? Jeg skal prøve å svare på alt!
Og forresten, har du noen gode filmer å anbefale i kategorien horror-komedie, verdens undergang, spennende, animasjon... Alt, bare ikke kjærlighet og jentedrama?

CupcakepartySunniva var hos meg i dag! (♥) Er så utrolig glad for å få se henne igjen! Savnet deg sååå mye Sunniva! (♥) Det var utrolig hyggelig med besøk av deg! Jeg fikk også verdens skjønneste snøkule av henne! Og en slik mal til å male "Carpe Diem" på veggen! (♥) Så bakte vi verdens beste cupcakes... Så jeg er sinnsykt mett, men de var utrolig gode! Skal aldri bake dem igjen, de var ATFOR gode i grunnen... hihi! (♥) Men, men... det er altså de muffinsene på bildet (som er vanilje med sjokoladebiter i) + sjokolademousse på toppen!

(Har lagt inn nytt bilde for andre gang, og denne gangen ble det greit.) 

SurrealismeJeg, Thea, Anette, Julia og Elise har startet noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "Surrealisme". Om du ikke vet hva det er, søk på google. Dette bildet er altså av en hånd som stikker opp av en stol... men resten av meg er borte. Håper dere liker det!

Hva synes dere? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  06.01.2013 - 16:14 - Temafoto
  9

05012013Snart får jeg besøk av mine søte venner! (♥) Jeg har laget pizzadeig, så vi kan lage pizza sammen. Det blir fint å se dem igjen etter et halvt år. Jeg tror det kommer til å bli veldig hyggelig! (♥)

Hva skal dere i kveld?
Hva synes dere om bildet?

Tiramisu
Slik ble altså Tiramisuen jeg sa jeg hadde handlet ingredienser til. Tror jeg failet litt, siden den ble litt suppete... dessuten falt kjeksene fra hverandre når jeg skulle dyppe dem i espressoen. Jeg brukte denne oppskriften på Matprat sin app på iPhonen min. Mye lettere å ha telefonen for å se hva man skal ha i, enn å skrive av alt på et ark. PCen min er nemlig ikke koblet til printeren... Hihi! Lurer på om det er godt, eller om det smaker rart. Jeg droppet konjakken, siden jeg og Silje også skal spise den. Gleder meg! (♥)

Så det godt ut?
Har du laget Tiramisu før? 

Tiramisu og Elitefoto
Den 14. januar starter jeg å jobbe på Elitefoto. Selv om jeg hadde gråteannfall i går fordi jeg gruet meg sånn, så gikk det overraskende bra. Han vi snakket med var kjempehyggelig og positiv, og jeg fikk til og med HOLDE ET NIKON D600 KAMERA! (♥) Sa nemlig at jeg sparte til det... hihi! Han fortalte meg også at jeg kan bruke det objektivet jeg har nå på D600, så da er det ikke like mye å spare... noe som betyr at det er kortere tid til jeg får råd! (♥) Kan det bli en bedre start på dagen? Ja, det er blå himmel og litt sol, dessuten møtte jeg en søt og kosen bamsehund som slikket fingrene mine rene på vei hjem. Så stakk jeg innom Meny for å handle inn ingredienser til Tiramisu, som jeg skal prøve meg på til i kveld. Og nå som jeg er hjemme prøver jeg å finne ut hvor jeg skal registrere meg på NAV sine sider. Det finner jeg nemlig ikke ut... altså hvilken kategori jeg hører til i. (♥)

Hvordan har din dag vært hittil? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.01.2013 - 11:54 - Hverdag
  12

"No winter lasts forever; no spring skips its turn."Jeg føler jeg overeksponerer noen av bildene mine for mye for tiden... Synes dere?

BW

I morgen skal jeg møte opp på Elitefoto klokken 10. Det blir skummelt... Gruer meg. Jeg skammer meg på en måte over at jeg ikke klarer ordentlig skole, at jeg må jobbe i stedet. Tenk om jeg møter noen jeg kjenner, noe jeg garantert vil gjøre. Egentlig synes jeg det er ydmykende å ikke være som de andre, og stå der og vise hele verden at jeg ikke klarte skolen. Jeg vil ikke møte opp i morgen, det blir så vanskelig å stå fjes til fjes med sannheten. Men det er ikke et alternativ å la være. Jeg vil være som mine venninner... Gå på skolen. Jeg vil gå med mitt årskull. Jeg kjenner flere 97-ere, og det blir så pinlig å starte med dem. De vet jo at jeg er 96-er. Jeg vet det ikke er noe å skamme seg over eller være flau over, men jeg gjør det likevel. Skulle ønske jeg kunne spole tilbake til før alt skjedde... Så hadde jeg kanskje sluppet.

...

Skogsbærdrøm


Jeg hadde så lyst til å bake, så da lagde jeg en skogsbær-is-brownie-kake. (♥) Den skal i fryseren så vi kan ta den opp en dag vi trenger den. Må innrømme at jeg improviserte, og ikke brukte oppskrift... men jeg tror den blir god. Vi hadde ikke egg da... men, men. Den så i hvertfall fresh og delikat ut etter min mening! (♥)

Ble du sulten? 

MeowPrins er verdens herligste pus! (♥) Jeg gikk inn på badet for å ta bilde av ham, siden han alltid legger seg på det varme gulvet. Men det var helt umulig, for han rullet rundt og gned seg mot meg, sprang rundt føttene mine, og malte gulvet i alle regnbuens farger! (♥) Til slutt fikk jeg tatt ett bilde av ham, og så koste vi litt. Det likte han. Han elsker kos! (♥) Tror jeg går å koser litt mer med ham!

Hva synes dere om bildet? 

Nyttårsaften 2012

Det er første dagen i 2013! (♥) Første dag i den første uken, i den første måneden... Føles ikke annerledes enn i går egentlig... hihi!

Vi var hos noen gode venner av oss, fikk servert en kjempegod middag og spilte Fantasy som utviklet seg til et mimespill. Klokken kvart på tolv gjorde vi oss klare til å se på fyrverkeriet, og jeg dro med meg stativet ut for å få noen fine bilder. Jeg ble egentlig ikke så veldig fornøyd med resultatet, og jeg hadde fått til et kjempebra 2013 bilde, men det ble så lyst i bakgrunnen at det ikke ble like bra på dataen... mø. Det var i hvertfall utrolig koselig å feire med dem! (♥) Selv om jeg var ganske sliten.

I dag er jeg skutt, har sinnsykt vondt i kroppen og er helt tømt for energi. Tror jeg skal samle energi og slappe av. (♥) Kanskje mamma vil spille PS3? Hihi... Ringenes Herre Lego er sååå morsomt!

Hvordan var deres nyttårsaften?
Vil dere at jeg skal lage et innlegg med bilder og opplevelser gjennom hele 2012? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.01.2013 - 14:30 - Hverdag
  11

Godt nyttår!2013, please be a good year!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.01.2013 - 01:44 - Foto
  6
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits