Takk (♥)

T☀︎day

Å tenke på at januar snart er over er rart... haha.

Men ja, i dag tok jeg i hvertfall med kameraet ut.

Selv om jeg ikke føler interesse for å ta bilder har jeg tross alt brukt masse penger på utstyret, så det ville blitt feil å bare la det ligge.

I dag skinte solen inn i stuen også.

Og mamma lagde spinatsuppe til lunsj ^^

Nå skal jeg drikke kaffe. Hade (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.01.2015 - 15:26 - Foto
  2

Kawaii

Jeg og mamma har bakt boller i dag, og de jeg lagde ble til katteboller, hihi! De endte opp med å se mer ut som bjørner da ^^

Har gjort noen små fargeendringer i designet + oppdatert arkivet og copyright-tingen. Håper dere liker det!

Har dere gjort noe gøy i det siste? Lenge siden jeg har spurt ^^

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.01.2015 - 15:48 - Hverdag
  5

26012015

Jeg tror jeg er "out of order", men hadde lyst til å oppdatere siden det fremdeles er noen som er innom (♥). Jeg tror det bare blir random ting, for jeg har ikke egentlig noe spesielt å skrive om. Fotointeressen min er ikkeeksisterende, så det blir ikke noe bilder heller...

Hm... hva skal jeg starte med? Jo, filmer jeg tror vi kan se frem til i 2015 kan jo være gøy! Måtte jo undersøke om det kommer noen kule filmer i år, hihi... Ratchet & Clank, Paddington, Jupiter Ascending, Avengers 2, Jurassic World, Strange Magic, Inside Out og Home var vel de titlene som så mest interessante ut. Så kommer Big Hero 6 til Norge (og den er awesome).

Andre ting jeg kan snakke om? Ikke det at det er så veldig interessant for andre enn meg, men jeg har begynt å lære meg 3D modelering og spill design. Det har kommet en del nye animer... men det er så mye venting mellom hver nye episode og det er tortur. I går stod jeg bittelitt på snowboard med Silje for første gang på leeenge, og det var gøy! Kjøpte nye sko på fredag fordi de gamle var altfor små, så da måtte jeg jo teste de ut.

Jeg har tegnet en del... men jeg sliter veldig med anatomien, så jeg har øvd en del ved å bruke screen shots fra animer/filmer som referanse/mal, og så gjøre en del endringer selv. Tegningen over er for eksempel tegnet med en screen shot som referanse.

I det siste har jeg hatt sinnsykt livlige og creepy drømmer om natten... og de virker så ekte at det er skummelt og jeg våkner med følelsen av at jeg virkelig opplevde det som skjedde. (U)heldigvis glemmer jeg dem fort. Fantasien min løper løpsk og det virker som om tankene mine går i lysets hastighet i alle retninger, noe som lager fullstendig kaos, forvirring og rastløshet. Forhåpentligvis roer det seg litt snart. Har begynt på nye medisiner, så det kan godt være en bivirkning eller noe... Hvem vet. Kanskje jeg egentlig er sånn, og depresjonen har holdt det tilbake... håper ikke det, da kommer jeg til å bli gal.

Microsoft snakker om HoloLens, and I'm totally in love (♥). Og jeg fant forresten ut at man kan skifte manyen på toppen og dock'en på Mac'en fra light til dark... og det ble så mye kulere, hihihi. Så nå ser skrivebordet mitt slik ut (bakgrunnsbilde fra Big Hero 6):

DIY: Gå inn på generelle instillinger og velg "Use dark menu bar and Dock" + skift Appearance og Highlight color til "Graphite".

Tror ikke jeg kommer på noe mer å skrive om, så da avslutter jeg her. Unnskyld for rotete og sikkert uinteressant innlegg.
Håper det var ok likevel og håper dere har det fint for tiden! Tenker fremdeles på dere (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.01.2015 - 18:06 - Tegninger
  0

Negative attitude

5 dager inn i 2015 og året suger allerede.

Nyttårsaften sugde også... satt bare alene på rommet og så på anime. Skikkelig kult... not.

Stod ute med mamma og pappa og tente stjerneskudd i tolvtiden da.

↑ Alt vi så av fyrverkeri på grunn av tykk tåke. Dårlig av værgudene.

Litt random bilder fra en biltur med pappa i november. Begynner å bli en stund siden nå.

Avslutter innlegget med et bilde av 2014's mest masete katt. Han er god likevel da (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.01.2015 - 15:11 - Hverdag
  3

2015

Godt nyttår!

Det er så utrolig rart å tenke på at vi er i et nytt år nå... og at vi har kommet helt til 2015.

Skulle ønske tiden kunne stoppe til ting ble bedre...

Et nytt år er skummelt...

2014 var det værste året ever... håper 2015 blir i hvertfall litt bedre.

Og håper dere får et strålende år (♥)!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.01.2015 - 10:25 - Foto
  3
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits