Takk (♥)

The endless tunnel


Please, warm me when I'm freezing, because I'm sitting in a cold, dark place. I'm alone, I'm alone... And I've lost my way to the end of the tunnel. 

Please, help me find a train... that only stops where I'm supposed to be. I'm alone, I'm alone... And I've lost my way to the end of the tunnel. 

Please, take me with you, take me with you... I can travel anywhere when you're by my side. I'm alone, I'm alone... And I've lost my way to the end of the tunnel.

Jeg har prøvd å skrive... men jeg har innsett at det ikke ble helt vellykket. Har egentlig aldri forstått meg på poesi og slikt. Dessuten er jeg ikke verdensmester i engelsk akkurat. Den begynner å bli litt rusten. Men jeg lærer vel begge deler til slutt.
(♥)

Hva synes du?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  28.02.2013 - 22:06 - Foto
  8

...Ting er så vanskelig. Jeg vil bare legge meg ned, og gråte resten av livet mitt. Jeg gjør så mye feil, ting jeg vet gjør alt værre for meg selv. Jeg er sliten.

... 

Give Me Love

Hva er din favorittsang?

Fluffy havrepannekaker & rosa nelliker


Jeg var med pappa på butikken og handlet, så jeg benyttet sjansen til å kjøpe blomster. (♥)

Pannekaker er min favorittlunsj. (♥) Jeg kunne spist det hver eneste dag! Jeg gjør nesten det også... mehe.

Havrepannekaker etter halvegen oppskrift. Faktisk ganske gode!

Jeg spiste mine med økologisk appelsinmarmelade. (♥) Appelsiner er godt.

Jeg har vært i et møte. Vi snakket om behandling videre. Jeg ville bare gråte, for det var tydelig at de jobbet med folk i litt værre situasjoner enn det jeg er i. Når de sa "... og slik er det kanskje hjemme?", så var det ikke slik hjemme... på hvert eneste "spørsmål" var det ikke slik. Jeg føler ikke jeg fortjener slik behandling, eller er syk nok. Alt er teit. Og jeg gruer meg.

Men dagen har vært litt fin, for jeg har gjort disse fine tingene: Drukket p-max i solskinnet i Asker, kjøpt rosa nelliker, spist pannekaker, redigert bilder og sett på sushi-servise.
Hvilke fine ting har du gjort i dag?
Hva er din favorittlunsj?
Hva synes du om bildene?

Berries, fun and light makes a good saladNikon forever! (♥) Mehe!

Vi tok bilder av alle blomstene vi fant rundt omkring i huset... sært, vet.

Vi hadde mager vaniljekesam og bær til dessert. (♥) Beste desserten ever!

Vi var ute og tok flere bilder da solen gikk ned, men jeg gikk glipp av det fineste lyset... for gjett hvem som løp på do akkurat da det kom og var tilbake etter at det hadde forsvunnet? Moi!

Vi tegnet også en haug med slike "hode-kropp-føtter"-tegninger... som ble veldig spesielle *kremt*... noen som vil se?

Hva synes du om bildene?
Btw, så vet jeg at jeg sa noen laaange innlegg, men jeg har ikke tolmodighet og konsentrasjon til å redigere sååå mange bilder på én gang... derfor delte jeg opp innleggene i flere og kortere. Skikkelig nødvendig informasjon.

Og tuusen takk for alle de fine kommentarene! (♥) Dere er så søte!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.02.2013 - 09:07 - Foto
  9

SkjønnhetJeg, Thea, Ingrid, Anette, Julia og Elise holder på med noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "Skjønnhet".

Siden jeg har vært uten PC en stund, kommer mitt bilde litt sent. Men det går vel bra? (♥) Jeg trenger vel ikke beskrive hva jeg har tenkt, for det skjønner man med en gang man ser bildet, hihi!

Hva synes du?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.02.2013 - 15:53 - Temafoto
  11

Some people just make me smile


På fredag, som var den beste fredagen på altfor lenge, var jeg sammen med skjønne og herlige Anette. (♥)

Anette har fint hår. (♥) Vi spiste vafler med jordbærsyltetøy. Veldig gode vafler.

Så var vi ute lenge og tok bilder av den vakre naturen, hverandre og mer natur. Silje var også med. Det var hyggelig, solen skinte og det ble faktisk utrolig fin temperatur.

Anette er pen... PÅ ABSOLUTT ALLE BILDER... sykt misunnelig. (♥) Jeg vil også være så fotogen. Og smile naturlig.

I motsetning til hjemme har snøen smeltet (nokså mye) og det har kommet fine farger.

Noe som matcher Anette, siden hun har rødt hår. Lurer på hvordan jeg hadde sett ut med rødt hår... (♥)

Dette bildet ble jeg egentlig veldig stolt over! (♥) Det lå egentlig et kamera på bakken og så var det ikke egentlig så mye himmel... men hva kan man ikke fikse i ps?

En annen ting jeg er litt stolt over (les:mye) er at jeg fikk til farger i huden på portrettene! (♥) Hurra!

Jeg savner Anette allerede, buhu. (♥) Gleder meg til neste gang!

Stay tuned, for det kommer mange flere bilder! (♥) En tredje ting jeg er stolt over er at jeg for en gangs skyld har mange bilder jeg vil dele, og ikke sitter igjen med gråten i halsen og alle bare er stygge. (♥) Gratuler meg gjerne... mehe!

Hva synes du om bildene?
Vil du se mer?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.02.2013 - 15:06 - Foto
  12

I'm back!

Dere som følger meg på instagram (eller fulgte meg... har byttet til @muffinseirin) har sikkert fått med seg at jeg klarte å knuse skjermen på PCen min på toget til Bergen på onsdag. Sykt smart, jeg vet. Krisen var at minnekortet på kameraet nesten var fullt, men jeg fikk heldigvis kjøpt meg et nytt da jeg og farmor var i byen for å hente Anette. (♥) Ja, dere leste riktig! Jeg fikk endelig sett henne igjen! Og vi tilbrakte nesten hele fredagen sammen! (♥) Noe som var utrolig hyggelig! Jeg håper det ikke blir så lenge til neste gang! Det var nemlig tidenes beste fredag! Anette er så skjønn, og jeg lærte faktisk utrolig mye nytt! Jeg klarte til og med å ta en haug med bilder der lyset faktisk er lett å jobbe med! Wii! (♥)

Men dere lurer sikkert på hvordan jeg klarer å blogge nå? Jo, jeg har klart å koble PCen min til en stasjonær skjerm. Sykt stolt over mine utrolige ferdigheter... neida, det var ikke så veldig vanskelig. Én kabel fra laptopen til skjermen, og én kabel fra skjermen og ned i stikkontakten. Dessuten sa pappa hva jeg skulle gjøre. Mehe!

Men nå skal jeg logge av og bli trøtt, og i morgen skal jeg redigere masse bilder! Har så sinnsykt mange, og det kommer sinnsykt mange på bloggen, så håper dere er klare for flere superlange og superbildete innlegg! (♥) Tror jeg har tatt rundt 700 bilder i Bergen! Haha! Ikke alle er bra da... men det blir jo en del ok, og noen bra. Kanskje det til og med blir noen ekstremt bra? Hvem vet? Gleder meg i hvertfall til å se igjennom alle og redigere dem!

Natta verdens søteste og mest tolmodige lesere! (♥) Håper dere har savnet meg... litt i alle fall!

Nytt og fargerikt design! Jeg lagde noe eget jeg. (♥) Trykk F5 om du ikke ser det nye designet!
Gamle eller nye?

Skog


Canon S100 + Canon Zoom Lens 5x15 (5.2-26.0mm 1:2.0-5.9)

Jeg, Thea, Ingrid, Anette, Julia og Elise holder på med noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "Skog".

Jeg liker ikke egentlig dette bildet, men utfordrer min perfeksjonistiske hjerne ved å poste det likevel... Jeg foretrekker speilrefleks. Punktum. Men, siden jeg og pappa var på en superkoselig skitur og grillet perfekte ostepølser over bålet vi fikk fyr i med én gang... tok jeg ikke med meg mitt eget. (♥) For det første er jeg livredd for at det skal knuse eller gå istykker om jeg tryner, og så er det bare upraktisk. Det var bare helt utrolig vakkert ute, sjokkerende og overveldenede vakkert. Frihet. Glede. Luft. (♥) Det at pappa ville gå på ski med meg selv om jeg ikke var så bra, føret var elendig og jeg ikke orket å gå verken fort eller langt, betyr mye mer enn han tror. (♥) Det at han sa turen var koselig fikk meg nesten til å gråte av glede (jeg er veldig følsom for tiden... mehe). Jeg setter så altfor høye krav til meg selv, og skjønner ikke egentlig hvorfor folk gidder å tilbringe tid med meg frivillig. Så tusen takk pappa! (♥) Jeg er glad i deg! Og takk for at jeg fikk låne kameraet ditt, så jeg fikk tatt temafotobildet! Jeg håper vi kan gjøre dette mye oftere!

Det var dagens lille følsomme *snufs*, denne helgen har egentlig generelt vært veldig bra, og jeg har fått gjort mye mer enn jeg hadde trodd. (♥) Jeg gleder meg til og med til middag... hurra!

Hva synes du om bildet?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.02.2013 - 18:06 - Temafoto
  15

16022013I kveld får mamma og pappa besøk av foreldrene til en venninne av Silje. Jeg har bakt foccacia og lager Crème Brûlée som de skal ha til dessert. (♥) Jeg synes det blir litt kleint å spise med de andre (siden Silje og venninnen ikke er her)... så jeg skal kose meg med biffgryte, foccacia, nøtter og film på rommet mitt. Det har blitt så fint! Eller... ryddig. (♥) Jeg føler jeg mangler mye før det blir meg. Noen hyller på veggen, finere finish, bilder over sengen (også ramme på Anette sitt Felix-bilde) og gardiner. Jeg må også male skuffene på sengen min, siden jeg vil ha hvite... og de fantes bare i svart. Så drømmer jeg om å legge hvitt gulv (siden jeg ikke har så mye penger blir det nok trelaminat fra IKEA) og så er det bare å pøse på med bokser i søte, lyse farger! Hihi... jeg har store planer! (♥) Håper jeg blir ferdig til i høst! Jeg elsker lys, så derfor blir det meste hvitt. Og så har jeg heller litt søte farger på detaljene rundt om kring. Hadde lyserosa vegg en stund, noe jeg gikk utrolig fort lei... så hvitt er fint. (♥) Haha, nå ble jeg litt ivrig!

Hva skal du i kveld?
Skal du ha noe godt til middag?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.02.2013 - 18:09 - Hverdag
  7

pAris


Jeg kjøpte denne t-skjorten høsten 2011 da jeg var i Paris med mormor. (♥) Jeg har lyst til å dra tilbake dit en gang, og se resten av alle de vakre bygningene og slikt. (♥) Det var utrolig koselig å dra på jentetur med mormor. Vi spiste verdens beste crêpe i Jardin du Luxembourg, vi kjørte rød turistbuss rundt i byen for å se forskjellige ting, vi var på konsert i en vakker kirke, vi spaserte i gatene, vi shoppet, vi spiste på restauranter... skulle bare ønske jeg var litt friskere da jeg dro dit. (♥)

Har du vært i Paris? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.02.2013 - 00:30 - Foto
  9

Fredagfemtendefebruar


Hvilken versjon likte dere best?

Håper dere får en fin helg! (♥)

PinkJeg er veldig glad i rosa! (♥) Haha, har drukket skikkelig mye de siste dagene, noe jeg er utrolig stolt over! Har slitt med dehydrering og slikt tidligere, nemlig. (♥) Det går for det meste i fun light og grønn te. Jeg jobber som en helt med å drikke opp fun-flasken med vannmelonsmak, siden jeg ikke synes den er noe god i det hele tatt. Hihi! (♥) I dag er jeg ikke noe bra. Våknet og klarte så vidt røre meg, fordi kroppen var så sliten og værket veldig. Så jeg sovnet og sov helt til tolv. Jeg har ikke noe energi for tiden, spesielt ikke i dag, og Silje er hjemme fordi hun er syk. Så håper ikke det er noe som går. Skulle vært på et møte, men det var rett og slett umulig. Har prøvd å kose meg med serier og slikt i stedet, men det gjør bare vondt over alt... så egentlig er det litt vanskelig. 

Hvordan er formen din for tiden?
Liker du rosa?

Ååå, holdt på å glemme det: "Happy Valentinesday alle sammen!" (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  14.02.2013 - 16:31 - Hverdag
  15

LunchNudler med pepperbiffsmak, cherrytomater og appelsin. (♥) Nam.

Et næringsrikt innlegg


I dag hadde jeg god frokost. (♥) Det er viktig med en god frokost på en søndag. Ryvita knekkebrød med egg, tomat og masse krydder. Jeg liker krydder, det gir masse smak og brenner litt på tungen. (♥) Jeg elsker mat, selv om jeg er redd for å spise den. Smakene er gode. Jeg er litt opptatt av at det jeg spiser skal være sunt og variert, men jeg liker også å ha med noe godt og gjerne sjokoladete! (♥) Så overrasket over at dagens snack ble noe med sjokolade i? Mandler, 85% og rosiner er et veldig fint, godt og enkelt mellommåltid.

Siden det er både fastelaven og morsdag bakte jeg vannbakkels med vaniljekrem. På en søndag er det lov til å være litt usunn... så jeg må innrømme at jeg faktisk spiste vannbakkels til lunsj. (♥) Jeg er glad i søte ting... hihi! Jeg er glad i mammaen min også! Og hun er glad i meg, siden jeg bakte favoritten hennes! (♥)

Dette ble et veldig matrikt innlegg, men det er fordi mat er en veldig stor og viktig del av livet mitt for tiden. Dessuten er det superfestlig å ta bilder av den (selv om mange av dem ikke blir noe fine)! (♥) Jeg ønsker meg noen fine tallerkner, skjeer og skåler. Det er viktig at maten ser fin ut så den er fristende og man gleder seg til å spise. (♥)

Den standard-kostlisten jeg fikk funket ikke for meg. Det er fordi det er viktig at man spiser ting man liker for å klare å holde motivasjonen oppe og for at det skal være litt lettere å gjennomføre alle måltidene man skal ha i seg. (♥) Jeg er ikke så glad i brød, og blant annet frukt og grønnsaker er veldig viktig for meg å ha med. Jeg anbefaler alle som sliter med mat og har en kostplan å gjøre det samme!

Ble det for mye mat, eller liker dere matinnlegg?
Hva liker du å spise på en søndag?
Hadde dere fastelavensboller eller vannbakkels (eller noe helt annet) i dag? 

Når små ting blir til store ting


For de fleste er det å spise mat helt normalt. Det er gode smaker, det er nødvendig for kroppen og det er naturlig. Har man lyst på en sjokolade tar man kanskje en sjokolade, samme med et eple, en skive, to posjoner middag, et ekstra kakestykke osv. For meg er det ikke slik. Men det er vanskelig å se det før du får beskjed om at du ligger i faresonen, og at du ender på sykehuset om det blir mye værre. Jeg spiste når jeg måtte, selv om jeg ikke ville. Jeg spiste det jeg måtte, men overhode ikke noe mer. Jeg spiste frivillig, for det gikk greit når jeg selv bestemte mengden. Bortsett fra når fredagen kom. Kroppen min skrek etter mere mat, den var så sulten... og jeg endte opp med å overspise sjokolade, chips, popcorn, kake, godterier og annet snop. Jeg klarte rett og slett ikke styre søtsuget, noe som endte i et følelseshelvete etterpå. Jeg taklet ikke tanken på alt det usunne som befant seg inni kroppen min, det var helt forferdelig... tenk om jeg ble feit? 

Sannheten er at siden sommerferien har jeg blitt betydelig mye lettere. Jeg ser ikke forskjellen... jeg ser bare en kropp som ikke er tynn nok. Jeg ser bare et misfoster som ikke klarer noen ting, jeg ser bare en stygg og fleskete skikkelse. Siden jul har det blitt betydelig værre. Men jeg så det ikke, fordi jeg var midt i det. Selvfølgelig skjønte jeg at det var galt, men det er ikke bare å spise mere. Jeg prøvde å bortforklare ting, håpet at mamma og pappa ikke la merke til det og ville egentlig bare forsvinne. Heldigvis har jeg mange gode venninner jeg kan snakke med, og som får meg i bedre humør når ting er ille. Jeg begynte å kutte ut enda flere ting, kutte ned enda mer på porsjonene, trene enda oftere om nettene... det er slitsomt, og det er tøft.

I går var vi og snakket med BUP, og de var bekymret. Det var tydeligvis mye værre enn jeg trodde. Jeg trodde vi bare skulle snakke... men jeg måtte både veie meg (skrekk og gru) og få tilldelt en kostplan jeg må følge (enda mere skrekk og gru). Men den er så utrolig kjedelig. Brød, brød, brød, og atter brød. Jeg og mamma ble enige om en viss mengde kalorier jeg skal ha i meg, som jeg må fordele på frokost, lunsj, mellommåltid, middag og kvelds/snacks. Det er mye lettere å kunne spise de tingene jeg liker, og å vite hvor mye jeg får i meg. Som tunfisk, frukt, grønnsaker, egg, knekkebrød, yoghurt... Men det er slitsomt å veie alt, skjekke om det blir riktig, dobbeltskjekke, trippelskjekke... Og jeg har bare hatt planen siden i går. Det er forferdelig. I forhold til det jeg har spist den siste tiden er denne planen enorm! Helt forferdelig stor... jeg kommer til å dø. Jeg er redd, redd for maten og kaloriene, vekten og tallene. Jeg skjønte ting var feil da jeg til middag i går fikk panikk når pappa ga meg en ekstra kjøttbit på 2x2cm... Det var 2x2cm... og jeg trodde jeg skulle dø om jeg spiste den... men siden jeg er så flink og vil gjøre alle rundt meg stol, spiste jeg den. I dag har jeg klart både frokost, lunsj og mellommåltid. Jeg er stolt, men på en måte hater jeg meg selv for alt jeg har spist. Jeg vil ikke opp i vekt, jeg er livredd. Selv om denne planen bare er for å holde meg stabil, er jeg så redd. Jeg begynner nesten å gråte bare av å tenke på mat.

Jeg ville bare at dere skulle vite at ting ikke er så lett for tiden, og at det kanskje kan prege bloggen en stund fremmover. Jeg er veldig glad i dere! (♥)
Tusen takk for at dere leser bloggen min, og håper dere ikke hater meg for det med temafoto...

  EIRINHS © 2012 - 2015
  08.02.2013 - 18:06 - Personlig
  10

"It's not the end. Only a new beginning."


TWS har sluknet og svevd ut i natten som røyken til et nedbrent stearinlys på et skittent nattbord. TWS skled fra hverandre som to morkne planker i en loftstrapp. TWS ble gammelt, råtnet, døde... som et gammelt hus man ikke har tatt vare på. Det var litt vanskelig å bestemme oss for om vi skulle bruke gaffateip og surre sammen huset, eller om vi skulle bruke planker og spiker, og restaurere det. Den første og letteste metoden har vi prøvd før. Det funket ikke særlig bra, huset forfalt bare enda mere. 

Temafoto er en veldig personlig gruppe. Vi har blitt veldig godt kjent med hverandre, og deler mange hemmeligheter og tanker. Men den personlige delen forsvant da vi bestemte oss for å modernisere huset og gjøre oss til TWS. TWS - today we smile, temafoto will survive. Temafoto vil overleve, for det er sjelen til huset. TWS derimot? Det var plankene som råtnet så altfor fort, og ble infisert av muggsopp uten at vi så det. TWS var en altfor rask handling, fordi vi ble «berømte». Vi suste på toppen av alt med tanken om at det nye huset vårt var det fineste i hele verden. Vi var for ivrige, vi delte oss med hele verden. Inviterte alle med oss hjem til vår private sone. Hadde fester i hytt og pine. Tynne stiletthæler boret seg ned i parketten, lagde riper og stygge flekker. Sofaen er skeiv etter altfor mye hopping blant de nå ødelagte og flate putene. Ingen ting er personlig lenger heller. Alt er vist til alle. Vi svevde fremdeles på tankene om at vi skulle bli noe mer, og tenkte ikke over at huset trengte pleie og reparasjon. Da vi først oppdaget skadene på gulv og vegger, vannlekkasjen på badet, de ødelagte og slitte møblene, den morkne loftstrappen og det slitne treverket... var det for sent til å snu uten å gjøre noe ordentlig. Eller, vi prøvde som sagt med gaffateip. Men vi falt bare lenger og lenger fra hverandre og huset ble bare mer og mer dødt. 

 Det var et ork å se det forfalle. Hva skulle vi gjøre? Etter vi hadde mannet oss litt opp og virkelig sett på problemet, leide vi inn en snekker som skulle hjelpe oss å bygge huset opp igjen. Gi oss en ny sjanse og hjelpe oss på beina. Snekkeren het noe så fint som Ingrid. Hun er nå temafoto's (ja... vi heter ikke lenger TWS, for TWS døde) sjette medlem. Vi er partall. Vi er tre augustbarn og tre desemberbarn, og vi har alle en lidenskap for foto. Men hvordan plukket vi ut snekkeren? Det var så ufattelig mange å velge mellom, mange som var så utrolig gode. Men det holdt med én, vi trengte bare én, for vi ville ikke gjøre samme feilen og åpne oss for verden på samme måte igjen. Listene tok tid å se igjennom, og vi fant frem noen vi stemte på. Til slutt satt vi igjen med en herlig og talentfull jente. Ingrid. De som ikke ble valgt var ikke dårlige, var ikke mindre verdt, var ikke mindre satt pris på. Men jo flere snekkere jo flere skader. Vi kunne bare velge én. 

 De morkne planken ble fjernet og erstattet med nye, huset tok sakte men sikkert form igjen. Og i dag stod det der på toppen av åskammen med solen skinnende på det nylagte og glinsende taket, ferdig. Vinduene var byttet ut, taket, pipen, panelet, trappen... Det var et nytt og ungt hus som nå var klart til å bli bebodd. Og bli tatt vare på. Og i dag åpnet vi døren og tok vårt første skritt inn fremtiden. Et nytt temafoto, et nytt hus, nytt mot, ny energi, nye idéer og nye sjeler. Temafoto skal være noe positivt, noe å glede seg til. Det skal være en fryd å komme inn i det huset vi er stolte over. Negative tanker tar vi utenom, vi røyker på terrassen (eller stumper røyken for den sags skyld... ikke det at noen av oss røker da... men dere skjønner sammenhengen - vi tar de negative tingene utenfor) og vi tørker av oss jord på støvlene før vi går inn. Temafoto skal bare være foto. Slik det var i starten. Det skal være privat, men bildene skal vi dele på bloggene våre som før. Dere vil nok ikke en gang merke en forskjell, bortsett fra at motet er på topp og TWS er borte. Vi åpner vinduene for å lufte, slipper dere inn... men vi er forsiktige og verdsetter det vi har fått. Muligheten til å ta tak i et problem og starte på nytt. 

Vi håper virkelig dere har lyst til å fortsette å følge oss! Og at dere tar det med godt humør at vi dessverre bare kunne ha én til med, men vi trengte noe nytt... en ny spirit, en ny sjel. Og da måtte vi bare velge. Vi er veldig glad i dere, og er utrolig takknemlige for hva dere har gitt oss! Håper virkelig ikke teksten over ble for sær... det er bare jeg som er litt gal. Facebook-siden vår legges ned, men som sagt kommer det temaer hver uke og bildene postes på søndager. Vi ville bare informere dere så dere skjønte hva som skjedde! Mange av oss har det litt vanskelig for tiden, og da har TWS blitt et sted å lufte tanker... noe som har påvirket gruppen negativt. Det er ikke så morsomt å klikke seg inn og bare se ting som ikke handler om foto i det hele tatt. Fotodelen av temafoto forsvant veldig, og nå valgte vi å hive inn håndkle og redde den. Så nå er vi en ren fotogruppe. Noe som forhåpentligvis går bedre! Vi gleder oss alle seks til å komme i gang! Let's capture some moments!

Hilsen Anette, Elise, Julia, Ingrid, Thea og meg.
(Ooops, haha, beklager at Dymoen min var litt støvete... hihi... skal støvtørke den... mehe.)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  08.02.2013 - 15:00 - Temafoto
  4

"True friends are like stars. You don't always see them, but you know they're always there."


Denne dagen har vært både superfin og forferdelig. Den forferdelige tingen var at jeg fikk en kostliste jeg må følge, og jeg har aldri spist så store måltider i hele mitt liv. Heldigvis fikk jeg starte med litt mindre. Hvis ikke hadde jeg dødd.

En av de fine tingene var at jeg, mamma og pappa spiste sushi (jeg bestilte laksemaki) på Bambus. (♥) De har den beste sushien jeg har smakt noen gang, så jeg må helt klart tilbake dit!

En annen ting var at jeg fikk møtt Julia igjen. Ikke bare 5 minutter, men to hele timer! (♥) Hun er herlig!

Vi kjøpte drikke, og selvfølgelig ble det Pepsi Max på meg... hihi! (♥)

Så var vi innom TGR og så i masse andre butikker mens vi snakket om masse forskjellig. (♥) Og tok litt random bilder.

Jeg elsker å møte folk det ikke er kleint å være sammen med! (♥) Og Julia er bare så utrolig søt og hyggelig! Gleder meg utrolig til neste gang!

Og den tredje fine tingen er at jeg har klart å være i Asker en hel dag. Jeg er utrolig fornøyd, og det var så verdt det!
Tusen takk for en fin dag, Julia! Du gjorde en fæl dag vidunderlig!

Hvordan har deres dag vært?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.02.2013 - 18:08 - Hverdag
  9

05022013


Hahahaah... Prinsegutten! (♥) Det er gøy at alle Bengaler har en slik svart flekk i overmunnen... eller hva man nå kaller det... hihi.
Jeg var på tur i dag. Vi skulle egentlig ut på isen, men vi fant ikke markeringen, så vi holdt oss på land.

Hvordan har mine søte lesere det for tiden?
Skjedd noe morsomt i livet deres i det siste, eller noe u-morsomt?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.02.2013 - 18:45 - Hverdag
  8

Camera LoveDet er så mye jeg vil dele... men jeg vet ikke hvordan jeg skal si det... alt er bare rot.
Jeg poster bilde av det fine Minolta-kameraet som oppmuntring, siden det er fint og det er ikke livet akkurat nå.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.02.2013 - 18:10 - Foto
  6

FrihetJeg, Thea, Anette, Julia og Elise har startet noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "Frihet".

Jeg hadde egentlig en ufattelig god idé, så jeg trasket ivrig i vei ned til havet for å gjennomføre dette. Men... ja... ehe... *kremt*. For det første snødde det noe inn i granskauen så jeg ble helt våt og håret klistret seg til annsiktet mitt mens sminken rant i store fosser. Og for det andre så ble bildene bare helt forferdelige, og jeg ble ikke i fokus og alt ble bare dritt. Hvorfor har jeg ikke slikt kamera med vendbar skjerm? Så da jeg var iskald og blaut og bare ville hjem, fløy en måke forbi og jeg tenkte: "Lite sannsynlig at jeg klarer å få den skarp... jeg har jo aldri gjort det før...". Men siden jeg hadde stilt inn fokuspunktet på et genialt vis, så gikk det! Og jeg synes måken symboliserer frihet ganske godt. Tenk å kunne sveve på vinden uten noen bekymringer. Tenk å fly! Jeg skulle ønske jeg kunne fly... *sukk*. (♥)

(Innlegget mitt kom en dag for sent, men håper det går bra!)
Hva synes dere?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.02.2013 - 13:47 - Temafoto
  7

03022013


Vi hadde hjemmebakte foccacia-rundstykker med pålegg til frokost i dag.

Det kommer noen folk i morgen og legger nytt gulv i et rom i kjelleren, siden det har vært lekkasje der. Jeg og Silje hjalp til med å rydde og legge beskyttelsespapp på gulvet.

Da kom jeg til å tenke på det fine kameraet pappa har stående på en hylle i gangen der nede.

Det er virkelig vakkert. (♥) Lurer på hva slags bilder det har tatt...

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.02.2013 - 19:55 - Hverdag
  10

Little fairyTing blir ikke alltid som de skal. (♥) Men det er viktig å gjøre det beste ut av det.
Hva synes du om bildet?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.02.2013 - 18:30 - Foto
  14

Sunshine, sunshine, melt the snow, make it grow! Sunshine, sunshine, come on now, I really need some warmth!

I dag tittet solen frem, et hakk nærmere hagen vår en i går. Det skinte slik at om jeg hadde hatt vadestøvler, kunne jeg baset meg bort i strålene som lyste opp snøen. Jeg snek meg ut, i skyggen vel og merke, og knipset noen bilder iført rosa one piece. Det var kaldt, men fikk tre brukbare bilder heldigvis. Jeg har nettopp laget verdens mest avanserte lunsj til meg og Silje. Posepotetstappe og microstekt ostesnitsel. Det tok 2 minutter før maten kunne spises i en skål med skje, varm. (♥) Hihi, så fikk vi i samme slengen tatt noen av "restene" fra tidligere middager der det har blitt noe til overs. En posepotetstappe funker ikke til 3-4 personer, ikke én ostesnitsel (fryst) heller. Så jeg føler meg litt smart... mehe. Magen min rumler på en rar måte, siden jeg drikker grønn te. Måtte helt slutte med kaffe, siden magen min plutselig bestemte seg for å ikke tåle den svarte, energigivende, nomnom'e, varme drikken. Jaja, da får jeg gå å rumle hele tiden da... hihi!

Og alle dere som lurer på hvor den geniale overskriften *kremt* kommer i fra, så var det mitt forsøk på mislykket poesi... mehe! 

En ting jeg har lurt på lenge er om dere liker random eller gjennomførte innlegg/bilder best? Eller er en blanding (sånn som nå), best?

JanuaryJanuar har gått overaskende fort. Bare sust av gårde. Jeg har laget mye mat, vært flink å stå opp med Silje, tatt ganske mange bilder i grunnen, vært på tur, prøvd refleksskjermen min, tatt selvportrett, prøvd å ta noen kreative bilder, vært utrolig missfornøyd med bildene mine... siden jeg mener jeg overeksponerer og overredigerer dem, spist tunfisk i vann på boks igjen, overspist meg på sjokolade flere ganger, snakket med mamma og noen andre om hemmelighetene mine, startet på jobb, sluttet på jobb, vært syk, glodd på mitt elskede Nikon D600, vært trist, vært glad, vært med Sunniva... (♥)

Vet ikke helt om dette har vært en bra eller dårlig månede, jeg sliter med ting... men det ordner seg nok.

Målet for neste månede er å utvikle meg mer innenfor foto, ta kreative selvportrett og komme meg mere ut på tur (og ikke bare traske rundt i hagen...hihi).
Hvilket bilde er din favoritt?
Har du hatt en fin januar?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.02.2013 - 10:46 - Foto
  6
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits