Takk (♥)

Mu-mu-mu-mu-music

Hva synes du om bildene (og sangene; fine eller rare)?
Den nederste sangen er fra James Bond - Skyfall... mehe. 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  08.03.2013 - 18:32 - Foto - Dyr
  7

TGIF


Dette var hesten jeg red i dag... Haha, gikk dere på den eller? Dette er altså en sau.

Å starte dagen med ridning i solen... det gjør noe med humøret og innstillingen resten av dagen. Spesielt når man får masse positive tilbakemeldinger og folk faktisk kommenterer at du er flink helt ut av det blå! (♥) Jeg hadde en litt større hest denne gangen enn forrige, men likevel var den bare søt. Stell er jeg veldig usikker på... fordi jeg er redd for å gjøre noen vesentlige feil. Men det kommer seg vel etter noen ganger. Siden det var så utrolig glatt, måtte vi nesten ri på bane. Nedtur... tenkte jeg. Men det viste seg at jeg tok veldig feil. I starten skrittet vi bare rundt og rundt... mehe... jeg liker fart, og vil gjerne lære å jobbe med hesten. Men da han som eier stedet kom å begynte å gi meg oppgaver ble det litt slitsommere, og ikke minst GØY! Alle er skikkelig hyggelige, positive og humoristiske... noe som gjør det mye morsommere å ri der. (♥) Jeg prøvde til og med ting jeg ikke visste fantes, som en rar galoppstilling (som jeg ikke helt klarte å få til uten å vingle frem og tilbake... og så gjorde jeg den bare når jeg skrittet i dag, heldigvis) og trave uten stigbøyler. Jeg lærte hvordan man rir lett, selv om jeg ikke helt fikk det til. Jeg prøvde å gjøre som han fortalte meg, og det var bare... OMG... GØY! Skjønner virkelig ikke hvorfor det har tatt så lang tid å pelle seg til stallen. Det som er fint er at jeg ikke er redd (utenom med å gjøre feil under stellet), så jeg prøver alt med god tro på at dette går bra. Jeg føler meg egentlig ganske trygg på hesteryggen, selv om jeg ikke er noe god enda. (♥) Og jeg er skikkelig innstilt på å lære, og ikke bare koseri! Hihi!

Gleder meg til neste gang allerede!
Hva synes du om å sitte på hesteryggen?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  08.03.2013 - 15:48 - Foto - Dyr
  9

Have I told you I love cats?Hva synes dere om bildet?

Det blir aldri nok katter
I dag spiste jeg is fordi jeg kunne, fordi det er vår, fordi jeg hadde lyst på, fordi jeg elsker is med sjokolade, fordi det er normalt... (♥) I dag utfordrer jeg meg selv. Is og så lasagne til middag. Jeg skal lage den selv, ikke med slik pakke. Toro sin er best, men den tør jeg ikke spise. De andre skal ha den... jeg skal ha min. Jeg har aldri laget lasagne før. Det blir skummelt. Om den blir god kan jeg kanskje gi dere oppskriften? (♥) Skulle ønske vi hadde slike små brune keramikk"skåler" med håndtak. De er fine. På restauranter får man lasagne i slike.

I sted var jeg og mamma ute i solen med Prins. (♥) Han elsker å gå på tur med oss. Når vi kommer for langt unna ham, eller vi går en annen vei... så mjauer han skikkelig høyt og kommer løpende mot oss. Slik som løve- og andre kattedyrunger gjør når de roper på moren sin. (♥)

Liker du å spise is om våren?
Min favoritt er Snackis, hvilken er din?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.03.2013 - 15:33 - Hverdag
  5

Om jeg kunne velge hadde jeg hatt minst ti katterRandom overskrift... men jeg svarer på spørsmålene jeg har fått. (♥) Dere er flinke til å spørre! Og det er bare å fortsette å spørre her!

Over til kattene, jeg tenkte å remse opp alle rasene som hører til tamkatt, altså kosekatt. Anette har nemlig planer om å ha en av hver rase når hun blir stor... Noe som vil si 65+- katter. Det er ca 40+- korthårede og ca 25+- langhårede. Det er + fordi noen finnes det flere versjoner av. Det er også noen av rasene som hører til begge kategorier, så derfor -. Så da kan jeg vel egentlig bare starte da! Den er helt sikkert ikke 100% riktig, for jeg har litt problemer med å forstå boken jeg finner alle rasene i, men sånn ca.

Korthårsraser: Exotic, Britisk korthår, Manx, Selkirk rex, Scottish fold, Amerikansk korthår, Amerikansk wirehair, Amerikansk curl, Munchkin, Snowshoe, Europeisk korthår - europé, Chartreux, Russisk korthår, Havana brown, Abyssiner, Australian mist, Singapura, Korat, Bombay, Asiatgruppen (Asian shaded - Burmilla, Asian smoke, Asian selfs - solide, Asian Tabbies), Amerikansk burmeser, Europeisk burmeser, Tonkineser, Siameser, Orientaler, Japansk bobtail, Laperm, Cornish rex, Devon rex, Sphynx, California spangled, Egyptisk mau, Ocicat, Bengal, Amerikansk bobtail, Pixiebob, Tamkatt- og villkatthybrider (Chausie, Savannah, Bengal), Huskatter.

Langhårsraser: Perser, Colourpoint-perser, Hellig birma, Ragdoll, Maine Coon, Norsk skogkatt, Sibirkatt, American curl, Munchkin, Scottish fold, Selkirk Rex, Tyrkisk van, Cymric, Nebelung, Tyrkisk angora, Somali, Chantilly/Tiffany, Tiffanie, Balineser, Angora, Orientalsk langhår, Laperm, Kurilian bobtail, Japansk bobtail, Exotic.

Og så finnes selvfølgelig den tilfeldige rasen... der man ikke vet hva katten er. Det er en tilfeldig avlet huskatt, der veldig få av dem har lang pels.

Var dette nyttig? Hihi? Er du glad i katter?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  06.03.2013 - 15:33 - Personlig
  3

Spørsmålsrunde Tusen, tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger igjen, og for at dere er så fantastiske lesere. (♥) Det betyr veldig mye for meg! Det går ikke bra for tiden, og veldig mye er veldig vanskelig. Derfor setter jeg i gang en spørsmålsrunde. Det er alltid gøy å svare på spørsmål! (♥) Spør om hva som helst!

Noe på hjertet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.03.2013 - 13:34 - Foto
  16

"Keep your face toward the sunshine, and all the shadows will fall behind you."


Sol + snø = Glitter

I dag tok jeg tak. Jeg har lenge innsett at jeg ikke kan noe om bruk av lys i foto. Jeg ser det vakre været, og vet at det er perfekt å ta bilder... men jeg vet ikke hvordan jeg skal bruke lyset riktig. Noen ganger er jeg heldig, men jeg ønsker virkelig å lære det... slik at jeg kan jobbe bevisst med lys. Foto betyr "å tegne med lys". Foto ER lys. Har man ikke lys, har man ikke et bilde. Så derfor har jeg lest om bruk av lys, eksponering, hvitbalanse, mykt lys, plassering av lys i bildet, vinkler, bakgrunner osv. Og jeg har notert. Og jeg har lært. Og i morgen vil jeg ta meg god tid, gå ut i klær jeg holder meg varm i og teste, feile og øve. Jeg vil virkelig lære meg dette, for jeg brenner for foto. Det er noe jeg vil jobbe videre med. Men ting kommer ikke av seg selv, man må lese og erfare. Jeg er for dårlig på å lese tips... jeg regner liksom med at det kommer om jeg prøver nok... men man trenger veldig ofte et dytt i riktig retning av noen som kan det. Mange ganger skjønner man ikke hva man kan gjøre for å få til det man prøver på. Og det er utrolig mange flinke fotografer som har skrevet ned masse tips på nettet. Bruk andres kunnskap til å komme deg frem! Jeg skjønte ikke Camera Raw før jeg så en "lær deg RAW"-guide på youtube. Det er ikke juks å se/lese guider, noe jeg trodde veldig lenge. Det gir deg muligheten til å bli mye bedre! Og man finner alltid sin egen måte når man først vet hva man skal.

Enig?

February

Denne februaren har vært helt ok. Det har skjedd vanskelige og dumme og grusomme ting, men også fine ting. Jeg er klar for å starte en ny månede, og jeg håper virkelig ting blir litt lettere. Jeg har i allefall hørt mer på musikk, vært i Bergen, møtt Anette, gått på ski, kjøpt blomster og en del andre bra ting jeg ikke kommer på i farta.  Farvel februar og velkommen mars!

Hvordan har din februar?
Hvilket bilde er din favoritt?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.03.2013 - 17:00 - Foto
  10

My favorite day is fridayJeg har vært å ridd i dag! (♥) Det var herlig, jeg er helt i himmelen!

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits