Takk (♥)

Pretty Pink Cake


Jeg har bakt konfirmasjonskake til verdens beste søster. (♥) Jeg er litt flink.

Det var supervanskelig og tok flere dager, men til å være første gangen jeg prøver meg på noe sånt, er jeg veldig stolt av meg selv!

Den ble ganske fin, eller hva?

PointlessSlik går dagene... Jeg gjør ingen ting fornuftig. Jeg er tom, og trist. Vil bare sove for alltid. Så jeg slipper å være våken.

Jeg tegner litt... gråter litt, baker kake (Silje har konfirmasjon på søndag og jeg skal stå for en av kakene og cupcakes), spiser, ser på TV, stirrer ut i luften, drikker te... Ja... Så gjør jeg en del ting som jeg ikke vil snakke om på bloggen, siden det er ting jeg på en måte er flau over at jeg strever med (siden de burde vært helt opplagte å klare). Dagene er lange, jeg hater meg selv, og jeg har det rett og slett ikke bra. Jeg er deprimert, noe som gjør at jeg ikke lenger ser noe poeng i å fotografere, blogge eller holde på med de andre tingene jeg liker. Alt er kjedelig. Ingen ting er vits i å gjøre. Jeg har ikke rørt det fine kameraet mitt siden påskeaften omtrent. Jeg har ikke en gang savnet det. Men når ting blir lysere vet jeg at jeg vil ta det frem igjen og glede meg over det.

Er det noen som vil gi meg et hjerte? Jeg trenger en klem (hjerte er klem)...
Her er et til mine fantastiske lesere: (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.04.2013 - 17:09 - Tegninger
  17

"The sky grew darker, painted blue on blue, one stroke at a time, into deeper and deeper shades of night."

  EIRINHS © 2012 - 2015
  21.04.2013 - 15:01 - Tegninger
  7

Gollum


Nå er jeg ferdig med tegningen av Gollum! (♥) Tror serriøst jeg brukte rundt 10 timer om ikke mer! Men jeg ble ganske fornøyd til slutt da. Dere var utrolig flinke til å gjette, selv om jeg bare la ut øyet. (♥) Alle de som gjettet riktig får en link:

Lise (♥) Aurora (♥) Ellen Rikke (♥) Nea Milly Ging (♥) Marte (♥) Nina (♥) Elise (♥) Thea (♥) Plastdrage

Dere må ha fått en del forventninger til tegningen etter teaseren, så... stod jeg opp til forventningene dine?
Hva synes du om tegningen, ligner det på Gollum?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  21.04.2013 - 10:11 - Tegninger
  11

TeaserJeg har holdt på med en tegning i hele dag... klarer dere å gjette hvem jeg tegner?
Hint: Du finner ham i bøkene/filmene til en kjent forfatter.
De som gjetter riktig får en link i neste innlegg! (♥) Gjett i vei!

Og btw, grunnen til at jeg ikke poster bilder er at jeg ikke er inspirert nok til å ta noen... eller redigere noen. 

Vil dere se hele når den blir ferdig? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  20.04.2013 - 17:04 - Tegninger
  12

Bubble bath


Herregud... Ble først skikkelig skuffet, fordi jeg ikke fikk det til. Det var jo ikke noe lettere å tegne på brett enn med mus... Men så fant jeg noen innstillinger, og nå er jeg er dødsfornøyd! Dere skjønner sikkert ikke bæret av hva jeg snakker om, jeg har fått tegnebrett av farmor! (♥) Og det er MYE morsommere å tegne på brett enn på ark! Dette er noe jeg kommer til å bruke MYE! Helt sikkert! Jeg elsker å tegne digitalt! (♥) Tegningen over er den første tegningen min, og jeg ble egentlig ganske fornøyd med resulatet. Det er tross alt den første. Jeg ser at det er mange småfeil (spesielt nesen og halsen er litt merkelige), men det får gå. Det blir utrolig gøy å prøve ut, bli bedre og lage noen mer avanserte tegninger. (♥) Så nå kommer nok ikke bloggen min til å være kun fotoblogg, men også en tegneblogg... blir ikke det festlig? Hihi! (♥)

Hva synes dere om tegningen?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  19.04.2013 - 22:57 - Tegninger
  8

Nomnomnomnomnomnomnom


Noe sier meg at jeg ikke er heeelt normal... NOMNOMNOMNOMNOMNOMNOM!

Forresten så er denne videoen veldig, veldig morsom! Jeg lo meg nesten ihjel, selv midt opp i all elendigheten. (♥) Jeg prøver hardt folkens! Immunforsvaret mitt er ikke noe å skryte av. Videre tekst leses på eget ansvar. Jeg tåler ikke øredobber, og har slitt med verk... men hallo liksom? Har ikke brukt øredobber på et halvt år og plutselig begynner det å tyte ut verk!? (Ekkel informasjon) Og i dag har jeg hatt skikkelig problemer med magen.. og vært sulten heeele tiden (noe jeg ikke liker og freaker helt ut av, fordi da sier hjernen min at; "MAT ER DIGG!". Og så spiser jeg mye mer enn det jeg vil). Jeg får snart panisk annfall... ok... kanskje ikke, eller litt... litt i hvertfall. "MAAMMMAAA, NÅ MÅ VI SE FILM! Hvis ikke freaker jeg ut...".

*Fres* "Over og ut" *Fres*
(Prøver å etterligne slik walkie talkie, men feiler totalt)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.04.2013 - 20:37 - Tegninger
  7

Nothing specialJeg beklager for at jeg aldri oppdaterer... men jeg er ikke motivert nok. Har egentlig ikke lyst til å gjøre noe annet enn å sitte i kjelleren og halv-se dårlige Disney Channel-program. Jeg vil ikke ut. Men jeg tvinger meg selv. På kostlisten står det (vi endret det på møtet mandag) at jeg skal spise en is hver dag. Så da tvinger jeg meg selv til å gå på butikken og kjøpe den isen. Kunne selvfølgelig kjøpt mange og hamstret hjemme... men da mister jeg må-gå-ut greien.

Jeg slettet forresten alle bildene på @muffinseirin igjen. Hater at jeg gjør det. Jeg hater alt jeg gjør. Jeg føler meg som verdens styggeste, ekleste, mest misfostrede og største nålevende vesen. Veldig koselig. Ting er ikke akkurat lyst. Det er lyst ute da. Derfor passer kjelleren bra. Null vinduer = Mørke = Litt likere mitt sinn. Dessuten har vi stor TV der. Og myk sofa. Og voksipose. Det er egentlig ganske fint der. Det er bare det at alle tingene som går på TV er... lefwictiqby... dårlige. Jeg sa til meg selv; "jeg skjønner ikke hvorfor folk gidder å se på slikt?"... ironien var at jeg satt å så på det selv. Skulle ønske vi hadde MASSE kule filmer, selv om det er greit nok å slippe å følge med på noe. Bare se, spille Hay Day (jeg er et år for sent ute, jeg vet) og drikke te. Masse te. Stor kopp grønn te med sitron og 6 suketter. Den koppen på bildet over faktisk.

Jeg har faktisk klart å gjøre noe fornuftig også. Henge opp gardiner og lyslenken min (her må jeg egentlig gi nesten all creds til farmor og mye til pappa), ramme inn bildet til Anette og et annet jeg kjøpte på IKEA, vært på IKEA, spist (det må visst gjøres det også), vært dårlig fordi jeg ikke er vant til å spise så mye, gått opp i vekt selv om jeg ikke synes det er fornuftig... drep meg... og bakt. Jeg hater livet akkurat nå, men jeg kommer meg vel gjennom det til slutt, slik som alle andre før meg. I går hadde vi forresten overraskende god middag. Jeg savner Santorini, derfor litt gresk-inspirert. Tortillalefser, kyllingbryst-terninger stekt i sitronpepper og gresk salat. Det var egentlig bare salaten som var gresk-inspirert, men man fikk i hvertfall sommerfølelse. Dessuten er det sunt, enkelt og veldig godt. For de som lurer så er gresk salat rødløk, tomat, agurk, paprika (helst grønn), svarte oliven (med stein som regel) og feta, toppet med olivenolje (og kanskje salt og pepper). Fikk servert det på Santorini, det var helt fantastisk nydelig. Beste salaten som finnes. Grønnsakene i Hellas er "litt" bedre enn de i Norge på smak da. Så vår versjon var litt mer... norsk, og vi hadde ikke oliven + brukte rød paprika og mild fetaost (jeg er så sær at jeg ikke liker gresk feta). Nok om det.

Er jeg ikke festlig i dag? Det var en vits.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.04.2013 - 12:21 - Hverdag
  5
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits