Takk (♥)

May

Imotsetning til april, da jeg hadde foto- og bloggtørke, har jeg tatt masse bilder denne måneden! (♥) Jeg har blitt mye gladere, mye friskere, mye sunnere, begynt å trene, fått tilbake energien min, spist masse bær, vært ute i verden (andre steder enn i hagen) flere ganger, fått tilbake mensen (og det er sykt stort, fordi det betyr at kroppen min funker som den skal igjen) og begynt å jobbe målbevisst mot fremtiden! Håper juni bare blir en enda bedre månede, og at jeg på vei inn i juli føler meg litt bedre. For jeg takler fremdeles ikke kroppen min, og jeg klarer fremdeles ikke gå i noe annet enn baggy klær.

Hvordan har din mai vært?
Hvilket bilde liker du best?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  31.05.2013 - 21:06 - Foto
  11

Colours

Jeg har vært på ute på tur med farmor og fotografert masse! (♥) Noen som vil se bilder?

Tredevtemaitotusenogtretten


Når det nettopp har regnet og det er skyet er det fint ute. (♥) Lyset er så mykt.

Snegler er sykt ekle...

Latte synes våte ting er behagelig å sitte på... weird. Og at det å hoppe over planter er ekstremt morsomt!

Elsker himmelen når den er grå og litt torden-aktig! (♥)

Jeg ble skikkelig fornøyd med dette bildet, og blomstene har utrolig fin farge! (♥) Rosa!

Jeg gleder meg til Sofie logger på, hun er så hyggelig å snakke med! (♥) Og jeg gleder meg til pappa kommer hjem, så vi kan gå tur. Jeg gleder meg til jeg føler meg fin, eller i hvertfall fin nok, og jeg gleder meg til å gå/jogge runden (den på 12,5km) med Sofie. (♥) Jeg gleder meg til jeg tør gå i de klærne jeg vil, inkludert jeans, tights, shorts, bikini... Det er mye jeg gleder meg til. (♥) Det er fint å glede seg.

Hva gleder du deg til?
Hva synes du om bildene?

"Summer's filled with breaking the rules, standing apart, ignoring your head, and following your heart."

 

Jeg har mange bilder av Prins. (♥) Han er seriøst fotogen, og elsker å være foran kamera! Da får han så mye oppmerksomhet, noe han ikke akkurat missliker. Haha! Forresten, foretrekker dere innlegg med masse bilder og masse tekst, masse bilder og lite tekst, lite bilder og masse tekst eller lite bilder og lite tekst? Vil jo at bloggen min skal passe dere best mulig! (♥) Så da kan jeg lage flere slike innlegg dere liker!

Likte du bildet?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.05.2013 - 19:27 - Foto - Dyr
  9

Skogens Prins

Hahah, tok dere overskriften? Skogens Prins... jeg er sær! (♥) Jaja, det er i hvertfall lett å få meg til å le, siden jeg har så rar humor. Men alle synes vel sin egen humor er best, så derfor er altså min humor best. Det gir mening, gjør det ikke? Nok om det. Det er så utrolig hyggelig med alle de vakre tilbakemeldingene jeg får på innleggene mine! (♥) Har savnet at dere har kommentert! Tusen takk! Her er et hjerte til dere: (♥)

Svart-hvitt eller farger?
Hva skal du gjøre i dag?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.05.2013 - 15:05 - Foto - Dyr
  4

Fine ting er...


... røde, søte, store jordbær varme sommerkvelder.

... blomster i alle farger som titter frem overalt, og som man kan plukke og gi til dem man bryr seg om.

... det fantastiske fotolyset og alle de vakre og sommerlige motivene som finner absolutt overalt.

I dag tok en fin venn av meg kontakt. Vi har ikke snakket sammen på veldig, veldig lenge. (♥) Det var hyggelig, og økte kvaliteten på livet mitt med mange hakk. Trodde ikke at de fremdeles visste at jeg fantes.. mehe. (♥) Tusen takk Sofie, jeg ble utrolig glad! Og det er koselig å snakke med deg! Hihi!

I dag trente jeg skikkelig. Gud så slitsomt det var, men det var virkelig verdt det! Jeg gikk/jogget 12,5km. Selv om bare 3-4 av dem var jogging, så er jeg sykt stolt av meg selv! (♥) Hadde tenkt å snu etter 3km, men jeg hadde bestemt meg for å gå opp til et vann, prøve å jogge rundt det og gå ned igjen. Siden jeg er så utrolig sta, valgte jeg å i hvertfall komme meg opp til vannet (er nesten bare oppover dit), og når jeg var fremme forsvant den dårlige energien og jeg var normal! NORMAL FOLKENS! SLIK FRISKE FOLK ER! Må inrømme at kondisen min suger likevel, men den kan man ikke gjøre noe med. Eller, ikke uten å trene da, men det jobber jeg jo med. (♥) Den normale energien har enda ikke gått over! Etter å ha vært ute i verden  med både sting, pesing og svetting (haha, ekkel detalj... men det er jo helt normalt?) i hele 2 timer, og stavret meg inn døren med gnagsår overalt, var jeg ikke død! Jeg levde! Jeg var bare sinnsykt trenings-sliten, sånn normal-sliten og ikke utmattet! For meg er det faktisk en enda større seier at jeg kom meg ut i verden enn at jeg klarte å gjennomføre økten. (♥) Jeg gjør fremskritt, og de er STORE! Wii! Jeg skal trene denne runden 2 ganger i uken, jogge på tredemøllen + styrke 2 ganger i uken og gå tur hver kveld (untatt når jeg har den økten jeg hadde i dag). Det blir bra! Sommerkropp, eller skal jeg kalle det høstkropp, here I come! (♥) Gleder meg til hver eneste økt, og jeg synes trening er så utrolig gøy! Har vel egentlig alltid det, siden jeg har elsket å være aktiv så lenge jeg kan huske. Målet er å komme tilbake til troppen min, og så liker jeg jo å ri... og friidrett høres gøy ut. Kan jo ikke starte på alt... siden alt koster jo penger, men vil i hvertfall være mer aktiv nå som jeg får tilbake energien! (♥) Nok treningsprat, jeg vil ikke kjede dere... mehe!

Liker du å trene, eller synes du det er kjedelig (det er helt normalt begge deler altså, folk er forskjellige)?
Hva synes du om bildene?
Synes du de tingene jeg skrev under bildene også er fine?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.05.2013 - 22:31 - Personlig
  11

Drømmefanger

Jeg, Thea , Ingrid , Anette , Julia og Elise holder på med noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "drømmefanger".

Prins sover hos meg om natten. Jeg liker å tro at han fanger de vonde drømmene mine og hjelper meg med å holde alle de tingene man er redd for at gjemmer seg i mørket borte. (♥) Bildet mitt kom litt sent, men bedre sent enn aldri, sant?

Hva synes du om bildet?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  28.05.2013 - 14:33 - Temafoto
  4

Blomsterbaby

Se hva jeg skal plante! (♥) Skulle egnetlig kjøpe blomster, men fant ingen jeg likte, så kjøpte frø istedet. Pasjonsblomster er bare helt fantastisk fine, og de rosa var søte. (♥) Håper ikke de dør før de kommer over jorden... mehe.

Liker du pasjonsblomster eller sommerstokkroser?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.05.2013 - 18:17 - Foto
  3

Purple

Inspirasjon, sommerferie, solen som varmer, slappe av utendørs, musikk, campingvogn, bading, grilling, være på hytten, solnedganger, overnattinger, soling, minnene, lyset, jordbær, bringebær, farger, blomster, sommerfototurer, smoothie, sol, vakkert fotolys, bær, rideturer barbak.

Det var de tingene dere noen av dere liker med sommeren. (♥) Tusen takk for kommentarene dere legger igjen, noen av dem er så utrolig vakre at jeg gråter en skvett. (♥) Dere betyr utrolig mye for meg! Dere er verdens beste lesere!

Hva synes du om bildene?

Origami crane

Jeg har brettet en trane (tror jeg det heter på norsk) allerede, men skal brette mange flere traner og henge dem i taket med sytråd. Det blir fint! (♥) Denne er lyserosa, men det ser dere ikke, fordi bildene er svart-hvitt... mehe! Nå var jeg morsom nå. Neida. Nå skal vi ha sushi! (♥)

Liker du sushi?
Jeg liker maki best, hva slags type sushi liker du best?
Har du brettet origami før?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.05.2013 - 18:43 - Foto
  5

"A life without love is like a year without summer."


Prins og jeg hadde en liten photoshoot i hagen.

Sammen med alle de vakre sommerfargene og blomstene.

Han er så kreativ med poseringer og plasseringer.

Skikkelig modellkatt!

Som alle andre blir han selvfølgelig litt utolmodig under shooten.

Så da ble det bilder av trestubbene til trærne vi har felt istedet.. hihi!

Det er skikkelig herlig ute! (♥) Sol, svak frisk vind, god temperatur, musikk, fuglekvitter, grønne trær, masse hvite eple-, kirsebær- og pæreblomster + andre blomster med fine farger! (♥) Jeg føler jeg snakker mye om blomster for tiden... haha, jeg vet jeg gjorde det i fjor på denne tiden også! Vi stekte vafler på verandaen i sted, med Postgirobygget i bakgrunnen... kan det bli bedre? (♥) Det blir ikke sommer uten Postgirobygget, hihi! Tradisjon. Tradisjoner er fine. (♥) Det eneste som mangler er en kropp jeg trives i, så jeg kan gå i shorts ute... eller sole meg. Det hadde vært fint. Men jeg jobber jo målrettet for å få det til, og fine ting er verdt å ha tålmodighet til å vente på! (♥) Når jeg kommer dit skal jeg ta igjen alt det jeg har gått glipp av! Jeg skal gå i de klærne jeg synes er fine, ha på jeans igjen, bade fra båten, sole meg, tørre å gå i bikini på stranden, bruke shorts og være sosial! Jeg skal sykle/gå til fine steder og fotografere, jeg skal ta selvportrett igjen, outfits-bilder, starte på skolen, starte på tropp igjen, le, smile, være meg selv! Det blir fint! (♥) Og jeg skal møte de fine jentene mine fra temafoto! Motivert - JA! (♥) Jeg vurderer å ta en joggetur (på tredemøllen) i dag også, og litt styrke etterpå, siden formen er ganske grei. Og så blir det SUSHI til middag! Elsker virkelig sushi! Sushi og et glass iskald p-max... det er det beste jeg vet (som middag)! (♥) Men først skal jeg ut i sommerværet igjen!

Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i dag?
Er det fint vær der du bor?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.05.2013 - 15:35 - Foto - Dyr
  8

#sommer

Det er fint når det er grønt ute! (♥) Det er blomster over alt, og det er utrolig vakkert!
Fem ting jeg liker med sommeren er: bading, blomster, grilling om kvelden, sommerkjoler og jordbær.
Hvis dere også nevner fem ting dere liker med sommeren, så poster jeg alle tingene i et innlegg senere! (♥) Det blir gøy!

24052013

Endelig begynner jeg å klare å poste flere bilder, slik som i "gamle dager"! (♥) Canon EOS 5D Mark II er virkelig verdens fineste kamera! Men nå er det helg, hurra! (♥) Jeg startet helgen med en god treningsøkt, og så grillet vi til middag! Siden det er sommer (på en måte) hadde vi også jordbær til dessert! (♥) Elsker virkelig jordbær. Og pepsi-max, jeg blir liksom ikke i ordentlig helgemodus uten det, så måtte selvfølgelig drikke det til middagen. Hihi! I dag har jeg vært i ganske godt humør egentlig. Farmor er her, og det er veldig koselig. Var ganske dårlig i morges, så slappet av med blant annet Madagaskar, før jeg senere i dag fikk litt mere energi og ommøblerte rommet mitt + som sagt trente. (♥) Nå har rommet mitt blitt litt mer praktisk innredet, større og lysere. Det virker i hvertfall slik! Når jeg bare får malt de svarte skuffene i sengen hvite, bygget sengegavl, fått opp noen hyller, lagt et fluffy teppe på gulvet og anskaffet meg masse puter og pynt i søte, lyse farger + brettet mange flere origamifugler som skal henges i taket blir det nok egentlig ganske fint! (♥)

Mitt favorittbær er jordbær - hvilket er ditt?
Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  24.05.2013 - 20:29 - Foto
  4

Fargekodeblander for HTML og CSS

 
  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.05.2013 - 11:44 - Designtips
  2

Rain

De fine sommerdagene med høy temperatur og sol varte visst ikke evig... hihi. Det har regnet i hele dag, og en del i går. Men regn er fint det. (♥) Dripp-dripp-dropp...

Liker du regn?

Lufting av mine hjernecellers innhold... om de ikke kokte bort i varmen i løpet av dagen.

Nå er trærne dekket av grønne skudd og blader, gresset har gått fra gustengult til friskt grønt, blomster titter frem i kriker og kroker... og det er faktisk nesten 30ºC! (♥) Dette skal liksom være fantastisk... istedet ønsker jeg bare vinterens kalde og mørke dager tilbake. Overalt leser jeg om hvor deilig det er å endelig kunne gå i shorts, sole seg, ta masse fine sommerbilder, være ute i varmen med venner... Jeg kan ikke det... Jeg klarer ikke. Jeg vil bare bure meg inne til ting blir bra... Bo i store baggy klær og grine dagen lang. Det beste hadde vært om jeg ikke fantes. Sommeren skal liksom være fin... og jeg går sannsynligvis glipp av hele skiten. Det blir bare værre og værre... for selv om jeg liksom er ferdig med å gå opp i vekt, skjer det bare av seg selv. Jeg har aldri vært i nærheten av en så høy vekt i forhold til høyden min før, og det er helt grusomt. Det værste er at den sannsynligvis bare kommer til å fortsette å øke... Alle sier den ikke vil gjøre det, men hittil har den det, og da tør jeg ikke håpe på at den stopper... Når jeg ser meg i speilet vil jeg dø... jeg kjenner ikke igjen den kroppen som reflekteres tilbake. For 2 måneder siden var den liten... nå er den dobbelt, kanskje trippelt så stor. Det er ikke lett å takle. Alt du var vant til er plutselig mange, mange ganger større. Når du ligger i sengen gjør det ikke vondt lenger... alt rører hverandre... lårene mine er sammenklistret, til og med når jeg står... og det HAR ALDRI, ALDRI, ALDRI SKJEDD FØR. Jeg gråter. Det er ikke en gang naturlig at jeg skal være den størrelsen jeg er nå... Jeg trente i dag, ikke bare tur, men ordentlig trening. Jeg vet at én gang ikke gjør noen forskjell, men om jeg fortsetter med det i tillegg til turene gjør det kanskje det, så det er verdt å prøve. Mamma og pappa har også sagt vi skal ordne med kostlisten så jeg ikke går opp mer. De er verdens beste. De skal til og med ordne en personlig trener til meg, som skal hjelpe meg med å få en frisk, tynn og trent kropp jeg kan trives i, uten å havne tilbake i gamle mønstre. Jeg vil jo ikke tilbake dit... men det er så lenge siden jeg spiste normalt at jeg ikke vet hvordan jeg skal tilpasse mat til trening, og jeg vet ikke hvilke øvelser jeg kan gjøre for å få resultater. Jeg vet det går at jeg får en tynn men frisk kropp, fordi jeg i utgangspunktet er slank... som jeg ikke er nå lenger i det hele tatt. Jeg gråter (igjen). Akkurat nå er livet et mareritt, men jeg prøver å være glad... på utsiden i allefall. Jeg tror ikke jeg har hatt det så ille med meg selv noen gang. Jeg prøver å fokusere på fremtiden, og tenke langt frem (i hvertfall til i høst). Det er litt under 3 måneder til skolestart... og det er vel mulig å få en fin kropp på den tiden? Er det ikke? Please si at det går! Jeg må bare få til bake den forbaskede jævla mensen først... alt avhenger av den. Fuck. 

Æsj, jeg må slutte å skrive så mye piss... beklager. Dere har nesten sluttet å kommentere, jeg savner dem. (♥) Jeg vet jeg ikke er så flink til å blogge... men jeg har vel blitt litt bedre? Selv om jeg er ufattelig deprimerende store deler av tiden. Men alle har vonde perioder, og jeg har hatt min nå. Jeg håper at til høsten (ja, for ting tar tid) at jeg kan være meg igjen, og at min vonde tid er over for en god stund. (♥) Jeg vil starte med outfits og litt mote når jeg takler kroppen min. For jeg er egentlig ganske interessert i klær og slik... jeg takler bare ikke å gå i annet enn store joggebukser og store gensere med denne kroppen. Jeg skal klare det! Go Eirin! Du er sterk... du er på vei mot en frisk fremtid! Jeg vet at jeg klarer det! Om det er én positiv ting som har kommet ut av spiseforstyrrelsen (men det er den eneste), er det at jeg vet jeg klarer å holde ut... jeg klarte faen meg å gå ned så mange kilo... da klarer jeg å bli frisk! (♥) Bare følg med, så skal dere se! Og selv om jeg meste parten av tiden tror at det aldri kommer til å gå, så mister jeg aldri håpet og jeg slutter aldri å kjempe! (♥) Jeg føler jeg har nådd ganske langt allerede på kort tid... det gir meg motivasjon til at det kommer til å gå. (♥)

Men nå skal jeg ut og gå tur med pappa, snakkes søte blogglesere! (♥) Det betyr så utrolig mye at mange av dere ikke mister troen på at jeg kommer med nye innlegg, og i det siste har jeg faktisk kommet med flere bilder enn vanlig... det er vel bra! Selv de gangene jeg ikke har blogget på flere dager er det mange av dere som er innom, tusen takk! (♥) Dere har faktisk hjulpet meg så utrolig mye! Jeg tror faktisk ikke jeg hadde klart å nå så langt i recovery (og i hvertfall ikke så fort) uten deres oppmuntrende kommentarer! (♥) Love u!

Tror dere 3 måneder er nok til å få en fin og trent kropp?
Hadde det vært morsomt om jeg hadde begynt med outfits og slik (ikke nå, men til høsten kanskje)? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  19.05.2013 - 23:01 - Personlig
  5

Healthy pancakes

Jeg elsker frukt og bær! (♥) Har skikkelig lyst til å begynne å spise sunnere, selv om kostholdet mitt ikke er helt på jordet fra før heller (spiser egentlig ganske sunt fra før, men man kan jo alltids forbedre seg). Så jeg bestemte meg for å starte i dag, siden vi hadde så masse frukt og bær. (♥) Lagde meg vaniljeyoghurt med havregryn, jordbær, pære, druer og kiwi til frokost.... og grove pannekaker (husker dessverre ikke oppskriften, improviserte) med banan, jordbær, kiwi og druer til lunsj! Nam! (♥) Egentlig liker jeg sunn mat mye bedre enn usunn. Er for eksempel ikke noe glad i McDonalds, Burger King og slik type mat, noe som er en fordel for meg... hihi. Har heller ikke så veldig søtbehov lenger, så så lenge jeg klarer å holde meg unna går det helt fint. Det er først når folk spør og setter frem ting (og jeg ikke tør svare nei... enten fordi det ikke er et alternativ eller fordi jeg ikke vil være rar) at jeg mister kontrollen. Det er ubehagelig. Men pappa har sagt at han skal hjelpe meg litt. (♥) Jeg er vant til å spise masse frukt og grønt, så tror ikke akkurat at det blir så stort problem. Jeg håper at et enda sunnere kosthold også vil gi meg mer energi og få meg til å føle meg bedre. (♥) Dessuten er det ikke akkurat skadelig å være sunn.

Er du glad i frukt, bær og grønnsaker?

HIPP HIPP HURRA!

Det er 17.mai! (♥) Gratulerer med dagen alle sammen!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.05.2013 - 12:49 - Foto
  6

Q/A

Hvilken månede er din favorittmånede?
Juli tror jeg.

Skal du bake noe til 17. mai? Hva da?
Vet ikke, kanskje en mindre og enklere versjon av den jeg lagde til Siljes konfirmasjon?

Når ble du interessert i Spider-man?
Mehe... jeg er ikke det nå lenger. Jeg er veldig sånn at jeg er superinteressert i noe i en kort periode, før det går helt over.

Hvem er favorittrollen din i Tron?
Beck. (♥)

Når begynte du med å blogge? Hvorfor? 
Jeg begynte å blogge for å lufte hodet mitt... høsten 2011 eller noe. Men det var en anonym blogg. Jeg begynte ordentlig i mars 2012, for å dele bilder og fordi det er noe jeg synes er gøy å holde på med. (♥) Jeg savner den gamle bloggen min noe sykt... ikke bloggen, men gamle meg, og stilen min. (♥) Jeg vil bli mer som det igjen, og ikke prøve å ha lik blogg som alle andre.

Hva er din favorittby? 
Perissa på Santorini, det var utrolig hyggelig der!

Hvis du kunne vært hvor som helst i verden nå, hvor hadde du vært? 
Santorini! (♥)

Hva drømmer du om å bli? 
Seriemorder... haha, nei da. Fotograf eller kanskje skuespiller? Jeg egner meg overhode ikke som skuespiller, så jeg vet jeg at jeg aldri blir.

Hva er ditt største ønske å ta bilde av?
En leopard. Og en fin jente jeg kjenner når hun gifter seg, det hadde vært fint! (♥)

Hvilke steder har du vært? 
Tar bare med land i utlandet jeg, hvis ikke blir det så mange byer og slik. Gran Canaria, Spania, Sverige, Frankrike, Danmark, Tyskland og Santorini.

Hva gleder du deg til akkurat nå? 
Å bli fornøyd med kroppen min, så jeg kan ha på fine klær og shorts.

Når du blir eldre ville du levd med 100 katter i huset sammen med deg? 
Haha... neppe! Hvordan skulle jeg klart å holde huset rent? Hvordan skulle jeg klart å vise like stor kjærlighet til alle kattene, og ta vare på dem? Tror aldri jeg kommer til å ha mer en max 5.

Hvis du kunne valgt mellom å bli fotograf, tegner, og konditor/kokk - hva hadde du valgt?
Lett valg, fotograf! (♥) Hadde aldri giddet å jobbe med kaker eller tegning.

Hvem er din tredje favoritt-pusekatt?
Jeg rangerer ikke mine favoritt-pusekatter... så Prins, Latte, Gandalf (naboens skjønne kattunge) og Felix er favoritt-pusekatter! (♥)

Hva er det første du vil gjøre når du er frisk?
Jeg vet ikke om jeg kommer til å bli helt frisk på veldig lenge... så jeg har liksom ikke slike planer. Men når jeg blir bedre skal jeg leve igjen! (♥)

Hvordan ser du for deg sommeren og høsten? Planer? Ønsker?
Jeg håper at jeg i slutten av sommerferien føler meg bra nok til at jeg kan gå i bikini og i shorts. Så er jo planen å starte på skolen igjen til høsten. Håper også jeg får møtt Elise i sommerferien, og så har jeg egentlig lyst til å invitere temafoto på fototreff, men jeg vet ikke om jeg er bra nok. (♥) Ellers skal jeg fortsette å gå turer og trene, og dra på hytta.

Hva gir deg glede i hverdagen? 
Vet ikke... føler ikke så mye glede egentlig. 

Har du noen motivasjon? Og hvordan gå det med deg og sykdommen? 
Jeg er jo normalvektig igjen, noe jeg ikke takler så veldig bra. Så jeg prøver å få trent kroppen min litt smalere. Psykisk går det ikke så bra, men jeg prøver å holde motet oppe. Jeg vil så gjerne ha en fin sommer og klare å starte på skolen til høsten, så da må jeg jobbe med meg selv.

Hva ønsker du deg akkurat nå? 
En fin kropp, som er tynn men sunn og frisk. (♥)

Hvordan ser en vanlig dag for deg ut? Alt fra du står opp til du legger deg, hva gjør du og hvordan får du tiden til å gå? 
Jeg står opp ca åtte, kjeder meg, spiser, ser på tv, er på pcen, er ute, tar bilder, går tur i mørket, ser film, hjelper til hjemme, tegner, gjør litt husarbeid... Livet mitt er veldig kjedelig.

Hvem er den kuleste og beste søsteren i verden? 
Nei, hvem kan det være?

Hva er din personlige mening om pappegøyer?
De er fine de. Kanskje litt bråkete, og jeg er ikke så veldig glad i fugler. Så ville aldri hatt en selv, men de er fine.

Hvis du kunne hatt en ting (gjenstand) akkurat nå, hva du ville, hva ville det vært? 
En Mac! (♥)

Hvilke objektiver ønsker du deg? 
Jeg ønsker meg en vidvinkelzoom... ellers vet jeg egentlig ikke.

Hvor ser du deg selv om 5 år?
Jeg ser ikke så langt frem i tid.

Hvilken fotograf vil du møte - og hvorfor? 
Maren Vik. For det første fordi hun virker så utrolig herlig, og for det andre fordi hun er dritflink med foto! (♥) Kanskje hun kunne lært meg litt? Hihi, det går an å drømme...

Sangen som får deg til å le? 
Jeg hører omtrent aldri på musikk... så det blir litt vanskelig å svare. Dessuten vet jeg ikke helt om det går an å le av sanger?

Favoritt-drikke? 
Pepsi Max. (♥)

Hvordan endrer du bloggoverskriftene til alle de fine fontene? Siden ikke alle fonter funker i alle nettlesere, så hva er hemmeligheten? 
Jeg kan sikkert lage en guide om det!

Hvilke objektiver bruker du mest? 
Jeg har bare 50mm f/1.4. (♥)

Favoritt-sang? 
Hører egentlig ikke på musikk, så vet ikke.

Hvor mange bilder tar du ca. hver dag? 
Kommer an på humøret og hva jeg tar  bilder av. Alt fra 0 til 400.

Hvordan deler du opp sidemenyen? 
Kan sikkert lage en guide om dette også!

Om du kunne velge mellom et nytt kamera eller tre nye objektiver, hva ville du valgt? 
Har nettopp kjøpt nytt kamera, så helt klart tre objektiver! (♥) Om det er tre objektiver uavhengig av pris kan man jo få superbra objektiver til en mye høyere verdi enn et kamera. Jeg tviler på at du får tre objektiver for samme pris som kameraet, kanskje to hvis du er heldig. 

Hvorfor kjøpte du nytt kamera og hvorfor akkurat det kameraet? 
Foto er virkelig noe jeg brenner for (selv om jeg har vært utrolig nede en periode nå, så det ser ikke slik ut), og jeg valgte å kjøpe nytt kamera for å få nye utfordringer, utvikle meg og forhåpentligvis bli ordentlig god en dag. Canon EOS 5D Mark II er et utrolig bra kamera, og det stod mellom det og Nikon D600. Siden jeg ikke har ubegrenset med penger, og ikke hadde nok til D600 og Mark II kom på salg, så valgte jeg å slå til. Jeg er utrolig fornøyd med valget mitt, og liker personlig Canon-kameraet bedre enn mitt gamle Nikon. Det har sikkert også en del med at Mark II er litt mer avansert enn Nikon D3100.

Er du fornøyd med det nye kameraet ditt? 
Kunne ikke gjort et bedre valg! (♥)

Hva syntes du om det gamle kameraet ditt? 
Hihi... det er et greit nybegynnerkamera, men det kan ikke akkurat sammenlignes med det jeg har nå.

Hva liker du best å ta bilder av og hvorfor?
Mennesker, dyr og landskap. Det er ting jeg også strever med. Jeg har aldri vært god på portretter, men det har jeg utrolig lyst til å bli! (♥) Dyr er bare så søte, og det finnes så utrolig mange vakre landskap å ta bilder av.

Hvis du kunne gjort en ting, hva som helst hva ville det vært og hvorfor? 
Funnet en medisin som øyeblikkelig kurerer psykiske problemer. (♥) Det er bare så altfor vondt å se så mange fantastiske folk slite så mye. Jeg vet jeg burde si fjerne sult eller evig fred på jorden, men psykiske problemer, og da spesielt spiseforstyrrelser og depresjoner, er ting jeg kjenner meg igjen i... og ting som faktisk også kan ta liv. Liv fra uskyldige, talentfulle, verifulle mennesker og deres familie og venner. Det gjør meg så utrolig trist. (♥)

Hvordan lærte du å lage så fine design? 
Tusen takk. (♥) Det er så utrolig mange som er mye flinkere enn meg... Men du trenger i hvertfall interesse, Google, tålmodighet og øvelse!

Hva er ditt største ønske? 
Nå skal jeg være litt egoistisk, men det hadde vært å bli helt frisk.

Hva synes du om 17.mai? 
At vi bare skal bruke norske flagg, siden det tross alt er NORGE vi feirer... say no more. (Ikke det at det har noe med selveste 17.mai å gjøre, det har bare vært en diskusjon). Folk fra andre land kan bruke de flaggene de vil på deres egen nasjonaldag. Og det er helt greit at de feirer 17. mai, men det norske flagget er det norske flagget... og det er som sagt Norge vi feirer. Det er ikke en random feiring. Og ikke misforstå meg, jeg har ingen ting imot folk fra andre land, de er hjertelig velkommen for min del. (♥) 

Er foto mest en fin hobby for deg eller kunne du tenke deg det som yrke? 
Hadde virkelig vært fantastisk om jeg kunne klare å leve av å fotografere! (♥) Så drømmen er selvfølgelig å bli fotograf en gang.

Hva vil du bli? 
Fotograf... eller superhelt/hemmelig spion... hihi.

Hva er ditt favorittbilde som både du og andre har tatt? 
Dette er mitt favorittbilde av de jeg har tatt, hihi. Kanskje ikke superspesielt og superazm, men det ble helt greit. Og det er ikke så ofte jeg synes bildene mine blir greie. (♥) Blant andres bilder klarer jeg ikke velge, for det er så utrolig mange flinke... og alle har så utrolig mange bra bilder! (♥)

Ønsker du deg noe nytt fotoutstyr eller er du fornøyd med det du har, i tilfelle ja, hva er det?
Man ønsker seg vel alltid noe nytt... men er gentlig ganske fornøyd. Kanskje en fjernutløser og en vidvinkel-zoom?

Sparer du til noe spesielt nå?
Har ikke noe penger å spare... hihi. Har selvfølgelig gjerne lyst på en Mac, men det får jeg la bli i drømmene mine.

Hvorfor er du så sykelig flink til å lage design? 
Awe, takk! (♥) Synes ikke det selv da.

Hvordan er drømme-rommet ditt (soverom)? 
Slik med noen justeringer. (♥)

Hva liker du aller best å bake? 
Teller pannekaker? Hihi. Ellers må det bli kaker.

Hvorfor er du ulovlig flink til å tegne? 
Awe, takk! (♥)

Har du sett på mange redigerings-videoer (youtube etc.), eller hvordan i huleste ble du så sykt flink til å redigere?
Har beglodd Maren sine bilder. Hun er virkelig mitt forbilde når det gjelder foto! (♥) Håper en dag jeg får til å ta like vakre bilder som henne, selv om jeg har sinnsykt lang vei å gå. Har lest og sett noen videoer om redigering, men mest nøye studering av andres bilder. Sært...

Hvordan skifter du til spesielle fonter i overskriften? 
Se svar lenger opp ↑

Kan du komme med noen redigeringstips? 
Tror egentlig ikke jeg har noen, siden jeg prøver meg så mye frem selv... og strever litt. Bytter redigeringsmetode omtrent fra dag til dag... hehe.

Vet du om noen gode fotoblogger? 
Det finnes utrolig mange gode fotoblogger, så blir vanskelig å huske på alle sammen (ikke bli lei deg om du føler du burde stått her, for jeg tok bare med noen få... husker ikke alle)! Blant annet Maren, Anette, Julia, Lise, Jessica og Sunniva er utrolig flinke. (♥)

Jeg vet at du ikke lager gratisdesign. Men kunne du lagt ut kodene på designene dine når du er ferdig med å bruke dem? 
Jeg hadde egentlig tenkt å svare nei... men bladde nettopp gjennom den gamle bloggen min... og gud som jeg savner den. (♥) Jeg savner bloggstilen min! Design var liksom en stor del av bloggen min! Men vet ikke om jeg kommer til å lage noen gratisdesign eller legge ut hele design ennå, starter hovedsaklig med guider og slikt. Vi får se.

Rir du fremdeles, og hva synes du om å ri?
Jeg gjør ikke det, nei. Det er trist, men jeg klarer det ikke akkurat nå. Ridning er noe av det morsomste som finnes. Det er helt fantastisk å kjenne et så stort dyr bevege seg under deg. Spesielt i galopp. (♥) Alle burde ri iblant. Man er fri, nesten svever.

Fikk dere svar på det dere lurte på?
Det er forresten bare å fortsette å spørre!

Cats & mice


Naboens kattunge, Gandalf, er bedårende! (♥)

Se, så skjønn!

Siden det har blitt varmere ute, er det masse mus... og gjett hvem som tar med seg verdens minste og søteste mus inn? Jo, Prins og Latte. Så vi jobber fulltid med å redde dem ut igjen. (♥)

Dyr er så utrolig søte! (♥) Hva synes du om bildene? 

Noe du lurer på?

Hadde en spørsmålsrunde for en stund siden, men det var en del spørsmål der som ikke lenger er vesentlige + at jeg hadde måttet svare på alle på nytt. Så... da starter jeg heller en ny en, og  det er bare å spørre om alt dere lurer på! Dere kan også komme med forslag til ting jeg kan forbedre på bloggen, ting jeg burde ha mindre/mer av osv. Denne gangen skal jeg prøve å svare så fort som mulig!

Spør i vei! Og vær gjerne litt kreativ med spørsmålene dine!
Og så må jeg takke dere for at dere fremdeles er innom, selv om jeg en lang periode har vært omtrent ikke-eksisterende!
(♥)

Vårdesign

Tenkte det var fint å friske opp bloggen litt nå som det er vår. (♥) Kan også hende jeg gjør andre småendringer, siden jeg alltid finner ut at noe ikke er bra... hihi. Trykk F5 om du ikke ser endringene!

Gamle eller nye?
Noe som kunne vært endret?

HvitveisJeg virkelig elsker blomster! (♥)
Gjør du?

AprilBåde foto og bloggtørke, virkelig. Fikk tegnebrett av farmor, så det var en opptur... ellers var det nesten bare nedturer. (♥) Please la mai bli bedre...

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.05.2013 - 08:10 - Foto
  3

TronJeg lurer på om hjernen min er halvt gutt. Haha. Neida, men jeg har nesten bare tegnet guttete tegninger + at jeg har funnet ut at jeg liker en del ting jeg er ganske sikker på at hovedsaklig er laget for gutter. Som for eksempel Disney sin serie Tron - Uprising. Jeg tror det nesten må være favorittserien min. Ikke mobb... (♥) Den er i hvertfall azm! Det triste er at det ikke er sikkert at sesong 2 kommer ut... og da får jeg aldri vite hvordan det går! Buhu! Men i hvertfall, siden Beck (eller "the Renegade"/Tron/hovedpersonen/helten) er fancy, så jeg måtte nesten tegne ham. (♥)

Hva synes du om tegningen?
Har du vært borti Tron?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  09.05.2013 - 23:32 - Tegninger
  2

Flowerpower and supersunshineJeg sliter skikkelig med å redigere bilder på PCen etter at jeg fikk den tilbake fra reperasjon, kontrastene og fargene er ikke riktige... men det går ikke an å endre det. Dumme PC. Skal tilbake med den uansett, det er så upraktisk når feks ikke musepadden funker i det hele tatt.

Vet dere hva? Et lite sekund i går, når jeg og pappa gikk vår lille kveldstur, følte jeg meg helt normal. Jeg var plutselig ikke sliten mer, kroppen min fungerte topp, jeg følte meg bare sinnsykt stygg (og ikke overveldende og grusefult stygg), og jeg var glad. Det gikk over etter som sagt det lille sekundet, men det var der. Og det var deilig! (♥)

Er det vår der du bor?
Hva synes du om bildet?

Night

Det ser litt ut som et spøkelseshus, sant? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  06.05.2013 - 21:42 - Foto
  5

Close-up

Jeg, Thea , Ingrid , Anette , Julia og Elise holder på med noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "nærbilde".

Jeg har vært leeenge borte fra temafoto nå... mehe. (♥) Jaja, mitt bilde er ikke på langt nær så bra som de andre sine. Vakre blomster... ah... vår. Jeg har tatt bilde av en dam en lyktestolpe-lykt lyste på, i mørket. 

Hva synes dere om bildet?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.05.2013 - 23:46 - Temafoto
  9

Hello May

Det er mai, tiden flyr. Jeg har gått glipp av mye. Men jeg får vel tatt det igjen når jeg blir bedre. (♥) Jeg er skikkelig nede på fotofronten for tiden, og min manglene kreativitet og inspirasjon resulterer i dårlige bilder og utrolig få bilder. Men etter en nedtur kommer en opptur. Og siden jeg har hatt en ganske stor nedtur, regner jeg med å få en enda større opptur. Man kan i hvertfall drømme. (♥) Jeg er på nippet til å gi opp omtrent hele tiden, men jeg prøver likevel å finne godbiter og mål som jeg kan klamre meg fast til. Jeg føler jeg bare får deprimerende beskjeder om fremtiden, og det svekker livsgnisten. Jeg holder på med en tegning, men jeg er sliten... så har så vidt begynt på finpussen på ytterlinjene, selv om jeg har tegnet på den i tre dager. Jeg er så sliten på innsiden at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, jeg skuffer de rundt meg gang på gang, jeg klarer ikke huske beskjeder, jeg orker ingen ting... ingen ting er vits, men det vet dere. For jeg har sagt det mange ganger før, og dere er vel lei. Jeg er helt sikker på at dere er lei av meg, jeg er lei av meg. Det er greit. (♥) Jeg har lyst til å legge meg ned og hvile... for alltid. Sove uten drømmer, uten tanker, uten bekymringer... uten å trenge å våkne igjen. Noen gang. Men innerst inne vet jeg at jeg skal klare dette, så jeg skal jobbe meg fremover. Sakte men sikkert. Slik at jeg ikke faller tilbake, noen gang. Hurra for meg!

Noen spurte om spørsmålsrunden. Jeg har gitt den opp. Mange av spørsmålene må svares på på nytt. Noen er uvesentlige. Dere kan slutte å vente, jeg har skuffet dere... nok en gang. Jeg strekker ikke til på noe plan lenger. Ikke som menneske, ikke på bloggen, ikke i hverdagen... Bloggen skal være noe gøy, så jeg stikker bare innom når jeg har lyst. (♥) Jeg har passet på å ikke ødelegge det, det er derfor jeg er så fraværende. Jeg har ikke gitt opp dere. (♥) Håper ikke dere har gitt opp meg, selv om jeg stort sett bare klager og bloggen en gang i jubelåret. (♥) Når jeg blir bedre strekker jeg kanskje til igjen. Jeg har kommet inn på studiespesialiserende til høsten, så jeg vet skolen er i boks (jeg ville ikke gå media like vel... hihi), jeg skal forhåpentligvis (håper det skjer) møte skjønneste Elise i sommerferien, jeg skal trene opp kroppen igjen og bygge opp energilagrene, jeg skal reparere de skadene jeg har påført kroppen min (ja, spiseforstyrrelser ødelegger kroppen, selv om du ikke blir veldig alvorlig rammet), jeg skal komme tilbake til troppen min (troppsturn) forhåpentligvis rundt juletider, få venner, være med venner... VÆRE NORMAL! Jeg gleder meg! (♥) Problemet er bare at det tar masse tid å bli frisk, og jeg har ikke tid. I går var det tre måneder til bursdagen min... det betyr bare litt over tre måneder til skolestart.

Dere tenker kanskje, "hva er problemet lille klagedritt?". Kroppen min er problemet. Jeg har gått opp så utrolig mye og på grunn av de skadene jeg har påført kroppen min må jeg opp på en vekt som er høyere enn jeg trenger. Kroppen må så stabiliseres, så den begynner å funke igjen... og først da kan jeg gå tilbake til å spise normalt (som alle andre, og ikke mye mer som nå), og trene frem den kroppen jeg ønsker å ha. Jeg håper jeg får til dette før skolestart, jeg jobber som en helt, virkelig. Jeg takler ikke å se ut sånn som jeg gjør nå. Det går virkelig ikke. Ikke misforstå meg, jeg vil ikke tilbake der jeg var, jeg vil ha en sunn kropp. Men den jeg har nå er ikke det. Den er fullstendig utrent, og større enn den trenger å være som sagt. Hater dette... hadde jeg visst at dette kom til å skje, hadde jeg aldri begynt å tulle med maten i det hele tatt. Kunne jeg ikke bare gjort det ordentlig i begynnelsen? Trent og spist sunt som normale mennesker gjør for å få en fin kropp? For det går an å være tynn og trent uten å være syk. Hvorfor trodde jeg ikke på det? Svaret er lett, jeg er utolmodig. Jeg ville ha resultater fort... og hvor har det ført meg? Tilbake til før start. Lite kult. Og utrolig dumt. Tenk om jeg får skader når jeg blir eldre pga dette? Hadde jeg ikke snudd nå hadde jeg kanskje fått benskjørhet og mistet muligheten til å få barn. Å slutte å spise er aldri et godt valg. Ikke fall for fristelsen. Det er virkelig ikke verdt det. Og hva er vitsen når du ender tilbake til før start... du blir jo ikke varig tynn, heller ikke tynn på en pen måte. Du mister gløden, fargen og elastikken i huden, du får tørr hud, blir dekket av dun, mister masse hår, du mister mensen (det er faktisk kjempefarlig og et tydelig tegn på at kroppen ikke har det bra), du blir deprimert, mister ditt sosiale liv og all energien din, og du kan få mange plager og faktisk varige, alvorlige skader. Du blir rett og slett bare syk. En eller annen gang må du opp i vekt igjen. Om du får en stram kropp på en sunn måte kan du faktisk beholde den fine kroppen din. Og ikke dra det for langt. Det er sykt inn å trene sinnsykt mye og bare spise supersunn mat. Det er også skadelig. Spis sunt, men ikke overdrevet sunt, og tren, men ikke overdrevet. Og viktig: HUSK Å TILLATE DEG Å SKEIE UT INNIMELLOM. Ta vare på deg selv. Kroppen din tåler ikke å tøyes i alle retninger. Om du overdriver vil du som regel havne tilbake på startstreken. Jeg er kanskje ikke rett person til å gi masse tips, og jeg oppfordrer overhode ikke dere til å gå ned i vekt... tvert imot! Men det er jo viktig å ta vare på kroppen sin, det har jeg lært nå. Den trenger pleie for å holde seg frisk. Den trenger å være i aktivitet og få i seg riktige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Og det viktigste av alt, DEN TRENGER NOK MAT! En bil kan ikke kjøre uten bensin, og det gjelder oss også. Om du går på tomgang vil du bli syk, kanskje til slutt kollapse eller i værstefall dø. Næring er viktig, og det er ikke noe jeg bare sier. Ikke bare litt innimellom, men nok til å holde kroppen din ordentlig i gang.

Jeg håper ikke dere syntes dette ble dumt. Jeg følte bare for å dele dette. Jeg håper det får dere til å tenke. Og skjønne at sulting virkelig ikke er et bra valg, uansett hva. Tro meg, har ikke hørt om en sjel som syntes det var verdt å få en spiseforstyrrelse.(♥) Om jeg påvirker noen motsatt, eller trigger noen, må dere si ifra. Så sletter jeg det! Vil virkelig bare inspirere til at dere holder dere friske og ha en kropp som er fylt med energi og glede, og ikke ødelegge for dere! (♥) Er så utrolig glad i dere!

Stay strong! You're all beautiful, don't forget it!
(Dere er sikkert lei av at alle sier det, men alle trenger å bli minnet på at å være frisk og naturlig er mye bedre enn syk og altfor tynn... siden dagens samfunn virkelig vrir på hva som er en fin kropp... dustesamfunn, hva er bra med å være syk?)
Og god natt, jeg er utslitt...

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.05.2013 - 00:17 - Personlig
  4
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits