Takk (♥)

Tirsdag

Tenkte bare å stikke innom og si at jeg har hatt to kjempefine dager denne uken (♥). I dag har jeg tatt det mer rolig enn jeg gjorde i går, fordi jeg kjenner at kroppen ikke tåler like mye. I kveld skal jeg på kino da, så det blir veldig hyggelig. Jeg har prøvd å redigere litt bilder, men akkurat nå er det helt håpløst. Klarer bare ikke konsentrere meg, huff. Håper det blir litt bedre i løpet av uken og at jeg får postet litt oftere (♥). Håper dere også har hatt en fin start på uken og at resten av denne dagen blir super! Klem!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.05.2014 - 13:55 - Hverdag
  4

24052014

Endelig en god dag! Har ikke hatt noe som helst overspisingssug i dag og ting begynner å ordne seg, så jeg er ikke like stresset som jeg har vært de siste ukene lenger. Jeg og Silje så Walking with Dinosaurs i kveld. Det var koselig (♥). I morgen er det søndag. Jeg gleder meg faktisk til å dra tilbake på mandag, og det føles litt rart. Det blir trist å gå hele uken uten å se Silje da, huff. Men nå skal jeg prøve å sove, for jeg og pappa skal gå tur i morgen. God natt!

Tusen takk for alle de vakre og hyggelige kommentarene deres, blir helt rørt (♥). Det betyr så utrolig mye, dere er fine (♥)!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.05.2014 - 01:13 - Hverdag
  7

Uke 20


På tirsdag var I, S og jeg på café og kastet fiskesprettsteiner på en liten strand.

På onsdag var jeg på tur, hoho, og på kino med M. Vi så Godzilla, og den suuugde (sorry). Det var veldig koselig da!

På torsdag var jeg på tur med M og vi møtte på en liten stålorm. La oss kalle ham Ørjan the Stålorm.

Jeg beklager for overvekten av blomsterbilder, men jeg eelsker blomster (♥).

I dag var jeg på tur med Ø, og vi så en måkevinge, buhu.

... og masse blomster selvfølgelig.

Det står en telefonboks ved Henie Onstad senteret på Høvikodden, så vet dere det. 

More flowers... (♥)

K og jeg gikk en tur for å se etter statueting, men de viste seg å være på privat eiendom så vi fikk litt kjeft, lol.

EDDERKOPP, æsj.

Dette må være det særeste bildet jeg noen gang har tatt...

På fredager er det noe som heter fredagskos, hvor vi koser oss litt, og i dag ble det fruktsalat og brus (p-max (♥)).

Nå er jeg hjemme og planlegger film-slumber-dyne-party med Silje. Hun var bare litt usikker på om hun klarte å holde seg våken lenger enn til åtte, hihi. Hope so. Har bare sett Silje én gang tidligere denne uken (eller ingen, kan hende jeg går litt i surr... mehe), huff. Å ikke se Silje er det værste med å være i behandlingen. Og btw: sorry for at jeg blogger så lite, men av en eller annen grunn blir det ikke til at jeg bruker pcen når jeg er der oppe. Egentlig er det jo positivt at jeg er mindre på nett og sånt da, men jeg skal prøve å oppdatere litt oftere (♥). Og jeg kaller bare alle folkene for bokstaver, siden det er sikkert ikke lurt (eller lov) å legge ut noe mer.

Hva synes dere om bildene?
Hva har dere gjort denne uken?
Hva skal dere i kveld?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.05.2014 - 19:11 - Foto
  7

Gul blomsterkrans

Jeg har hatt en overraskende fin start på uken!
Hva synes dere om bildene?

Tanker, kontroll, kaos og følelser

Jeg gjør så godt jeg kan, jeg prøver virkelig. Likevel føler jeg at jeg har oppnådd flere dårlige utviklinger enn gode. Ja, jeg har klart å dra på kino, men jeg inrømmer at jeg skjekket antall biletter som ble bestilt og passet på at vi ikke ble flere en max tjue stykker i salen. Jeg har også klart å dra på butikken flere ganger, men etter den uken som har vært er jeg ikke sikker på hvor realistisk flere turer ut i offentligheten er den uken som kommer. Kino er lettere fordi da sitter jeg i en mørk sal og ingen ser meg, så jeg håper jeg klarer det både med pappa og med hun ene ansatte fra 'der oppe'.  De negative utviklingene trenger dere ikke vite hva er. Ingen trenger å vite det.

Alt som har hatt med mat å gjøre gikk rett til helvete den uken som var. Syv dager på rad har jeg overspist. Overspising har konsekvenser jeg sliter veldig med å takle, som vektoppgang, konstant altfor-mett-følelse og oppblåsthet. I tillegg skammer jeg meg over hvor svak jeg er som ikke klarte å stoppe før suget gikk over av seg selv, altså etter syv dager. Jeg ber om å få slippe slippe overspisingsepisoder denne uken. Jeg vet ikke hvor mye mere jeg klarer å håndtere akkurat nå. Å være i behandling er krevende nok som det er, og tar det jeg har av energi. Mennesker over alt, nytt sted, nye rutiner, ny mat, nye ting å forholde seg til. Jeg takler ikke å ikke ha kontroll over en eneste ting. Jeg trenger å ha kontroll over noe, alt inne i hodet mitt er bare en eneste stor floke. Jeg er ubehagelig lei meg hele tiden; så lei meg at det gjør vondt i brystet og helt inn i margen. Jeg klarer ikke forstå hvorfor. Jeg vet at tankene presser meg ned, men jeg vet ikke hvilke tanker det er. De har viklet seg inn i hverandre og gir ikke lenger mening. Jeg trenger at ting går min vei, i hvertfall til jeg har litt bedre kontroll over situasjonen. Fremover skjer det ting som avhenger av formen min. Spesielt overspisingen ødelegger. Det er så vanskelig å gjøre ting når man føler seg så fæl. Etter en uke har vektoppgangen begynt å bli synlig, og det er så utrolig vanskelig. Hatet til kroppen min er stort nok når jeg ikke overspiser. Hatet jeg føler etter denne uken dreper meg.

Jeg håper det blir lettere å finne roen og slappe av 'der oppe' nå som jeg har fått fargeblyanter og tilbudet om å bake når som helst. Tegning, turer og baking er ting som er behagelig og deilig å holde på med. Å høre på musikk hjelper også litt. Behagelige lyder generelt, hovedsaklig instrumental musikk (soundtracks fra filmer) og snakking (som i filmer) distraherer tankene og holder dem litt på avstand en stund. Lenge nok til at jeg får pustet ut.

Jeg ønsker meg en fremtid. Jeg hadde gitt opp og var sikker på at det aldri kom til å skje. Ting snur. En dag våkner man og har fått nok. En dag våkner man og er klar til å kjempe. En dag våkner man og innser at det er mulig å ha et bedre liv. Det er mulig å ha en fremtid. Jeg er redd. Jeg har glemt hvordan det er å leve.

Jeg velger å holde fast på troen om at det er verdt å bli frisk, og hvor mye har jeg egentlig å tape på å prøve?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.05.2014 - 23:37 - Personlig
  5

18052014

Jeg trenger en god uke nå. Denne uken har vært den psykisk værste på lenge.

Gratulerer med dagen Norge!

Nå er det vel teknisk sett 18. mai, jaja. Min 17. mai har omtrent vært akkurat som en vanlig dag, bortsett fra at jeg har spist 3 is, vi hadde rømmegrøt til middag og mormor og morfar kom på besøk. Jeg har vært så utrolig sliten, så har ikke orket noen ting egentlig. Har laget nytt bloggdesign, tegnet litt og redigert litt bilder da. Hehe, jeg er over gjennomsnittet fan av Spider-Man (og film, tror jeg vil jobbe med det når jeg blir stor). Skal dra med meg pappa på kino og se The Amazing Spider-Man 2 en gang til, hihi.

I juli kommer Transformers og i desember den siste Hobbit filmen! Gleder meg så sykt! Tror jeg må noen turer på kino fremover. Slike filmer bør liksom sees i 3D. Jeg skal se Godzilla med hun ene ansatte fra institusjonen (aner ikke helt hva jeg skal kalle det, haha) på onsdag. Jeg aner ikke hva Godzilla er, så tror jeg må gjøre litt research. Det blir sikkert awesome likevel.

Jeg sporet litt av og innlegget ble veldig lite om 17. mai og mye om film, haha.
Gratulerer med dagen i hvertfall, håper dere hadde en bra dag!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.05.2014 - 00:59 - Tegninger
  2

Nytt design

Hva synes dere?

Dreams

Hva synes dere om bildene?

The last week

Jeg var og så The Amazing Spider-Man 2 i 3D med Dolby Atmos på tirsdag. Herregud, den var sinnsykt awesome!!!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.05.2014 - 16:10 - Foto
  1

Potet og squash omelett

Jeg prøvde noe nytt til middagen i dag og lagde potet og squash omelett. Det ble veldig godt, og jeg hadde tatt bilder underveis så jeg kunne poste oppskriften, men bildene ble superstygge, så da får den bli uten bilder. Det tar ca 1 time å lage, så man trenger litt tid om man skal lage det. Håper virkelig ikke jeg har glemt noe, for det blir litt flaut, haha.

Det du trenger er:
4 store poteter
½ stor hvitløk eller 1 liten
Litt chili
Kajennepepper
Paprikapulver
Litt olje til steking
1 squash
Salt
Pepper
5 egg

Start med å skrelle potetene og dele dem i to på langs. Deretter i skiver, slik at det blir passe store biter. Kutt chili og hvitløk i små biter. Ha olje i en stekepanne og stek hvitløk, chili, kajennepepper og paprikapulver en liten stund (pass på at det ikke blir svidd). Ha i potetene og litt mere paprikakrydder så de blir litt oransje. Strø litt salt over og stek på ganske høy varme i 5 min. Ha på lokk. Skjær squashen i terninger og stek bitene i en egen stekepanne uten olje, men med litt salt til de blir litt gylne. Hell dem over i stekepannen med poteter når potetene har stått alene i ca 15 min, og la det stå med lokk igjen 15 nye minutter. Smak til med salt og pepper. Visp sammen eggene og hell eggesuppen over potetene og squashen. Sett på lokk og vent i ca 30 min (eller til eggene har stivnet). Lag en salat, stek baguetter eller lignende om du vil ha noe tilbehør. Jeg brukte en pose isbergmix som jeg hadde litt olivenolje på.

Du kan selvfølgelig bruke andre krydre og/eller grønnsaker, ha ost på toppen osv. Du kan rett og slett bruke hva du vil!
Håper det smaker!

08052014

Jeg er så sliten at jeg ikke klarer å redigere bilder eller finne på noe å skrive om. Det kan godt hende at jeg er litt fraværende fremover, så vet dere det. Håper dere forstår (♥). Dere kan jo høre på denne sangen ↓. Si hva dere vil, men jeg synes nå den er kjempefin jeg. Ed Sheeran er veldig flink.

Ha en fin torsdag!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  08.05.2014 - 21:28 - Hverdag
  3

The last two days

Jeg hadde tenkt å oppdatere i går, men så overnattet jeg 'der' og glemte bildeoverføringsledningen. Typisk. Jeg husker ikke helt hva jeg har gjort, for ting går litt om hverandre og blir litt surr, men i går var jeg i hvertfall med særkontakt M på matbutikken, gikk tur, hilste på hester og tok litt bilder av dem, lagde vegetarlasagne og hjalp til med middagen, tegnet, var ute med A og tøyset litt på kvelden, OVERNATTET + sikkert noe annet festlig og i dag har jeg gått tur, lest, vært hos psykologen, hørt på musikk, hjulpet til med middagen og tilbrakt en del tid på rommet. Jeg føler dagene er så lange, men jeg husker ikke hva jeg har fylt dem med og det plager meg litt. En del kopper te har i hvertfall gått med, og i dag hadde vi jordbært og is til dessert (♥). Herregud er så glad i is (♥). Nå skal jeg drikke te og se litt på film/serier og så SOVE! Er skikkelig sliten. I morgen skal jeg også overnatte, så jeg skal passe på å huske bildeoverføringsledninen denne gangen, haha. Har ikke tatt noen bilder i dag da, men været har vært ugh så jeg skylder på det... hehehe. God natt!

Hva synes dere om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  06.05.2014 - 22:47 - Foto - Dyr
  4

03052014


Pannekaker med bær (♥)Åh, ønsker meg ny Lycke veske (♥)Får så 17. mai følelse av hvite blomster, haha.

Liker dere pannekaker med bær, og eventuelt is?
Får dere 17. mai følelse av hvite blomster?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.05.2014 - 01:41 - Hverdag
  7

Ein dag

Laurdag. Eg vil gjere noko morosamt. Eg vil dra på tur, vere sosial og oppleve noko nytt. Eg vil køyre tog til vener eg ikkje har møtt i verkelegheita og eg vil le til det verkjer i heile kroppen. Men kroppen min er utsliten og eg har ikkje meir energi att. Ein dag, ikkje altfor langt inn i framtida, skal eg klare det. Eg skal klare å vere normal.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.05.2014 - 13:56 - Foto
  7

April

Ræva månede med én fin tirsdag helt på slutten.

Startet i behandling, laget vårfilm, sett mye på bilder fra arkivet, mimret, flyktet fra virkeligheten og altfor mange vonde tanker, hatt The Lord of the Rings + The Hobbit filmene på repeat, spist falafler for første gang (NAM), hatt altfor mange søvnløse netter, lappet sammen et landskap av ulike bilder pluss litt effekter (link), funnet ut at jeg skal poste et gratisdesign i løpet av veldig snart, gjort nye endringer i designet og totalrenovert kommentarene/kommentarfeltet/infolinjen under innleggene for første gang på rundt 2 (?) år, lagt ut oppskrift på brokkoli og purre pai, tenkt på fremtiden, blitt kjent med nye folk og vært sosial med dem (på behandlingsstedet), fått photoshop cc av pappa (wii, lykke) og så har det selvfølgelig vært påske.

Hvordan var din april?
Har du en favoritt blant bildene over?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.05.2014 - 00:41 - Foto
  2

Lama-lama-lala-lama


Heisann hoppsann tulletoppsan!

Snøkuler (♥)

Tirsdagen tegnet vi på noe plast-ish og stekte det, så krympet plasten og ble hard. Det var gøy. Barndomsminner (♥).

Litt bilder fra tur med særkontakt S på tirsdag.

Svaner er pene, men litt skumle.

Elsker sånn gamle vinduer, de er fine.

Another snøkule (♥). Den er favoritten min. Fikk den av mah beautiful sistah da hun kom hjem fra London (♥).

Felix (tatt av sinnsykt flinke Anette) måtte være med og henges opp på veggen selvfølgelig (♥).

Tegner enhjørninger. ENHJØRNINGPOWAH!!!

Det har gått så bra de siste dagene og det har vært så utrolig fint! I går gikk jeg blant annet tur med særkontakt S (tror det heter særkontakt?), spiste hjemmebakte scones til lunsj, snakket med A lenge, hjalp til med å skjære opp grønnsaker til middagen, spiste middag med de andre og kjørte en to-timers tur med R... da kvelden kom var jeg så sliten at jeg trengte en pause. Så da hentet pappa meg og jeg sov hjemme. Overnattingen var noe jeg hadde gruet meg veldig til på forhånd og jeg kjente at det ikke var så lurt å presse ting enda lenger enn de allerede har blitt. I dag gikk jeg tur med Ø før vi var innom Elkjøp for å se etter en blender som de ikke hadde og Sandvika ss der vi kjøpte smoothie på vei hjem. Etter det var jeg hos psykologen og så litt på rommet før det var "fredagskos" (det het altså fredagskos, haha... derfor hermetegnene/gåsetegnene(?)) og de som ville fikk milkshake. Klokken tre ble jeg kjørt hjem og nu er eg sliten. Jeg diskuterer med mamma og Silje om pizza på facebook, drikker p-max, blogger og hører på musikk (♥). PIZZA (♥). Jeg kan ta helg med god samvittighet og jeg kan ikke huske sist jeg hadde noen grunn til det. Jeg er glad. Ja dere hørte rett: GLAD. Resten av helgen har jeg ingen planer; tror jeg skal fokusere på å samle energi til neste uke.

Hva synes dere om bildene?
Hva skal dere gjøre i helgen?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.05.2014 - 18:20 - Hverdag
  7
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits