Takk (♥)

Another drawing

Yey, klarte å fylle hele "arket" uten å gi opp! Haha! (♥) Det ble barnetegning-ish, jeg er så utrolig dårlig på å skyggelegge realistisk... så siden jeg ikke orket å begynne på et superstort prosjekt nå, lærer jeg meg heller det senere. Dermed uten skygger denne gangen. Det er morsomt å prøve nye tegnemåter uansett da. (♥) Jeg liker personlig bedre når man får med skygger og lys, så det vil jeg lære meg å bruke ordentlig. Får vel stalke noen youtubekanaler eller noe.

Hva synes du?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.06.2013 - 19:07 - Tegninger
  14

Give me love


Eksperimenterte litt i PS med tegnebrettet, og ble egentlig ganske fornøyd. (♥)
Nå har jeg i hvertfall funnet ut hvordan man bare tegner innenfor et visst område. Endelig.
Hva synes du om tegningen?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.06.2013 - 15:34 - Tegninger
  8

Old Style

Jeg, Thea , Ingrid , Anette , Julia og Elise holder på med noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "old style".

Jeg tok bilde av det gamle Minoltakameraet og noen gamle fotografier. Selve bildet er ikke redigert i noe spesiell stil, men det ble liksom ikke slik jeg ville... så da bare droppet jeg det. (♥)

Hva synes du?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.06.2013 - 00:06 - Temafoto
  9

Old photos

Hei på dere. (♥) Jeg er en sei, jeg er litt lei, sjo hå sjo hei, nå går jeg min vei. Det rimte... kleint.
Jeg er dårlig på å spørre spørsmål, kommer ikke på noe å spørre om... så kjører klassisk: hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.06.2013 - 20:52 - Foto
  6

Leopard pattern

Prins har fin pels. (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.06.2013 - 12:43 - Foto - Dyr
  5

Waterlights

Det er morsomt hvordan vanndråpene nesten blir til små lyslykter når solen skinner gjennom dem. (♥) Det vakreste med naturen må være vanndråper på gresstrå i motlys. Har aldri tatt motlysbilder før, så ble egentlig sykt fornøyd med resultatet. (♥) Jeg postet et annet jeg tok samtidig i går, og det er helt sykt hvor mye hvitbalansen gjør med bildet. Dette ser ut som om det er tatt på kvelden, det andre på morgenen (som de begge er). Fascinerende. Personlig liker jeg stemningen i dette bildet bedre enn det andre.

Hva synes du om bildet - liker du det over eller dette best?
Synes du motlys og vanndråper er en god kombinasjon?

Rainy beach

Jeg gikk på tur og spiste smeltis med en venninne. (♥) Det var koselig.

Det regner her, regner det der du er?

10/22

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10... klokken er 10. Eller 22, alt etter som hvordan du leser klokken.

Morgentur med kameraet og Lotr


Jeg våknet halv seks og var skikkelig opplagt... så jeg bestemte meg for å gå en morgentur.

Jeg var ute fra litt over seks til litt over åtte, altså 2 timer... det var utrolig deilig!

Jeg hadde med kameraet og soundtracks fra Lotr (Lord of the Rings) på ørene. Jeg liker å høre på dem.

Etter det så jeg litt på Lost og så dro jeg på trening klokken ett. I går kveld var jeg på "fjell"tur (opp på en ås, men det var sykt bratt i starten... måtte nesten klatre). Endelig begynner energien å komme litt mer tilbake, og det er sååå gøy. (♥) Kjenner også at treningen begynner å hjelpe, så nå må jeg bare fortsette å stå på! Kjøpte Skyr med vanilje og musli på vei hjem fra treningen, og det er seriøst den beste yoghurten jeg har smakt noen gang, den var sykt god! (♥) Resten av dagen skal jeg slappe av og så kan det hende jeg går meg en kort tur i kveld med pappa... vi får se... vil ikke drepe meg selv helt... haha. Det er så rart å tenke på at det er sommerferie, for meg føles det helt vanlig. Gleder meg til å få en normal hverdag, så jeg henger litt mer med i omverdenen. (♥) Forresten, lens flare'n i det første bildet er ikke lagt på, er ikke det kult?

Hva synes du om bildene?
Når stod du opp i dag?
Har du gjort/skal du gjøre noe gøy i dag?

Tumblr


Måtte nesten lage en tumblr, ble så inspirert av alle andre. (♥) Heter noe så spennende og uventet som Eirinhs.

Følg meg gjerne! Hva heter du?

Sankthans


Vi spiste middag på verandaen og grillet pølser i utepeisen, det var koselig. (♥)

Dere som har ettersøkt selvportrett, her er meg. Slik ser jeg altså ut for tiden.

Hva har dere gjort noe spesielt i dag?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.06.2013 - 20:40 - Hverdag
  9

Blomsterdust

Dette har vært en dust dag. Sommerferien er dust. Jeg er dust. Livet mitt er dust. Energien min er dust. Alt er dust.

Drip drop

Det regner i dag. Kaken jeg bakte ble en av de styggeste jeg har laget. Jeg er veldig sliten. Energien er borte. Motet min forsvinner. Det skjer aldri noen fremskritt. Familien kommer på middag og kake senere i dag. Jeg liker Lost. Kroppen min værker. Jeg vil sove. Rommet mitt er rotete. Jeg liker kaffe. Jeg vipper på stolen. Jeg startet godtefri på nytt i dag. Jeg har det bedre da.

Ha en fin lørdag mens dere hører på den fine regnsangen fra Bambi!

Noen bilder fra arkivet

Tusen hjertelig takk for alle de fine kommentarene og for at dere er innom bloggen min! (♥) Jeg leser hver eneste kommentar, og det betyr så utrolig mye at dere legger dem igjen! (♥) Jeg er ikke så flink til å svare dere, men jeg prøver å få svart på alle spørsmålene i hvertfall. (♥) Dere er verdens beste lesere, love you all!

Hva synes du om bildene?
Hvilket likte du best?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  19.06.2013 - 22:58 - Foto
  9

"A day without sunshine is like, you know, night."

Ser ikke Prins bare helt sinnsykt rar ut når han sitter slik? Døøør!
Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  19.06.2013 - 15:56 - Foto - Dyr
  9

You and me

You and me together we'll be - Forever you'll see - We two can be good company - You and me - Yes, together we two - Together, that's you - Forever with me - We'll always be good company - You and me - Yes, together we'll be - You and me - Together we'll be - Forever, you'll see - We'll always be good company - You and me - Just wait and see...

Snegleinnvolledrama

Middag på verandaen med grillmat og p-max! (♥) Koselig! Jeg og Silje hjalp pappa med å sortere ved etterpå, helt til en snegle splættet og det kom snegleinnvoller i øyet til Silje og i nakken min... ææææææsj... Vi løp inn på badet og vasket det grundig av oss. Skal dusje enda grundigere før jeg legger meg så jeg er 100% sikker på at jeg er heeelt ren! Kommer til å få alvorlige traumer og hjemsøkes i drømmene mine flere år frem i tiden! Haha.

 Akkurat nå står Prins og skriker meg i øret... Seriøst Prins?
Silje filmer innkjøpsvideo i naborommet... kanskje man hører Prins skrike i bakgrunnen, det hadde vært sykt morsomt!
Har du fått snegleinnvoller på deg?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.06.2013 - 20:46 - Hverdag
  6

Dandelions

Jeg er skikkelig... ikke-i-stand-til-å-få-til-bilder-humør, så derfor har det vært liiiite blogging... teit. I morgen skal jeg på trening igjen, wii! Silje og pappa var i Sverige i går og kjøpte MASSE! P-max, godteri, dopapir (lol) osv. Jeg skulle gjerne vært med, men siden jeg er så teit, så gikk ikke det. Jeg har sykt lyst til å ta en boks med p-max nå... men vi skal liksom egentlig bare drikke det i helgene, så jeg tviler på at jeg får lov... mø. Det er så varmt, så det hadde vært perfekt med en iskald p-max. Jeg må slutte å snakke om det... haha. Jeg bakte kanelboller i går, så jeg er litt usikker på om jeg kan si at jeg klarte 3 uker godtefri... Synes dere kanelboller teller som godterier? Jeg bekymrer meg altfor mye over tulleting... haha. 

Jeg liker kanelboller med marsipan best, hva slags boller er din favoritt?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.06.2013 - 16:46 - Hverdag
  5

15.06.2013


Mais - skyr - dansk rugbrød med kokt skinke - jeg liker svart-hvitt

Jeg har vært å trent i dag. Gøy, men slitsomt! (♥) Etter det måtte jeg selvfølgelig ha lunsj, og nå hadde det smakt med et stort glass p-max. Måtte kjøpe inn det når vi først var ute i verden for å handle. Wii! (♥) Tror jeg skal se litt Cake Boss, energien min har vært elendlig denne uken, så jeg er sliiiiiten nå. Det har egentlig vært en ganske tøff uke i og med at det har skjedd en del nye ting, så det tar vel litt energi det også. Så resten av lørdagen min tror jeg blir rolig, og så skal jeg og pappa gå tur i kveld. (♥)

Hva er din favorittbrus?
Hvordan ser din lørdag ut?

My beautiful sister

Dette er faktisk de første portrettbildene jeg tar med kameraet mitt... nesten så jeg blir flau... mehe. (♥) Silje er perfekt å ta bilder av, siden hun alltid er fin på bilder + at hun er dritpen! (♥)

Det er fredag... og gjett hva! Vi har ikke mere p-max igjen, buhu. Det er granske tragisk. Har lyst til å gå på butikken og kjøpe, men jeg tør ikke. Ikke mobb, jeg vet jeg er rar. Jaja, da får jeg se noen episoder av Cake Boss fredag kveld uten p-max da... det blir vel bra... hurra... not. Jeg får sykt mye inspirasjon til kaker ved å se det programmet! Haha, skal prøve meg på en skikkelig kake til neste helg. Nå har jeg lært masse teknikker og sånt, så da blir det kanskje litt finere finish enn tidligere. Den skal bli lavendelfarget med en stor blomst på toppen, blonder langs kantene og hvite prikker. Og så skal den være tre etasjer, men ikke så store... siden vi må jo klare å spise den opp. Haha. (♥) På søndag har jeg vært godte-/kakefri i 3 uker... Jeg fortjener nesten en applaus. Jeg savner faktisk ikke sjokolade! Kan ikke tro det! Jeg, sjokolademonsteret Eirin, klarer å leve 100% fint UTEN sjokolade! Wow! (♥)

Hva synes du om bildet?

Sommerdesign

Prøvde meg på noe litt annerledes... vet ikke helt hva jeg synes. Vi får se hvor lenge jeg holder ut med det, haha! (♥) Trykk F5 om du ikke ser det!

Hva synes du? Gamle eller nye?

"Whatever our souls are made of, his and mine are the same."

"Whatever our souls are made of, his and mine are the same." - den quoten var fin. (♥) Ting går... bra, tror jeg. Det gikk ganske dårlig forrige uke. Alt var dumt. Knærne mine er så vonde at bare det å gå er fælt. Ting gikk så bra, trodde jeg. Så kom knærne og ødela alt. Var hos Nimi i går, og vi fant i hvertfall ut at det ikke er noe farlig med dem. Må bare bygge dem opp med kneøvelser. Hun sa en del ting som var deprimerende, men konkurranseinnstinktet mitt snudde det til noe positivt. Ikke faen om jeg skal gi opp nå. Og jeg skal i hvertfall ikke la være å trene på grunn av knærne. Jeg skal bevise at jeg kan klarer dette selv med hemma knær! I morgen skal jeg snakke med en dame fra Elixia, som skal hjelpe meg. Jeg gleder meg faktisk veldig. (♥) I og med at hun jobber på et treningssenter vil jeg vel tro at hun kan en del om tilpassing til "skader". Og jeg er 100% sikker på at det finnes andre treningsmetoder en sykling og svømming som ikke tar så hardt på knærne. Er det noe jeg ikke liker å trene er det sykling... og svømming, men det sier seg jo på en måte selv at det man har mest lyst til når man hater kroppen sin i hvertfall ikke er å kle seg i bikini og gå i offentlig bad. Men bikini eller ei. En ting jeg vet er at jeg skal klare dette, uansett hva det tar! Uansett hvor mange nedturer jeg må igjennom, og uansett hvor vanskelig det blir! Jeg har endelig fått tilbake energien min (mye av den i hvertfall), og det er nesten hele 2 år siden sist... Jeg vil bruke den energien, være masse i aktivitet, trene, bli sprek og få en fin kropp... det kommer ikke på tale at jeg skal sitte på rumpa helt frem til skoestart! (♥)

Så må dere bare se så søt Silje er! (♥) Love you little mini knøtt! You are the best little mini knøtt in hele verden!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.06.2013 - 21:56 - Hverdag
  2

Tuesday

Var på tur med en venninne i dag, og vi gikk forbi et lite føll! (♥) Døde nesten! Det var så søtt! (♥) Det var noen søte sauer der også, og den ene var skikkelig fotogen... i motsetning til alle de andre dyrene vi møtte. Ble egentlig ganske fornøyd med disse bildene! (♥) Føler jeg endelig begynner å få til litt nytt... gøy! Er litt usikker på om de ble for grønne da...

Hva synes du om bildene?
Ble de for grønne?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.06.2013 - 18:07 - Foto - Dyr
  8

Little Fairy Princess

Jeg har tegnet litt igjen. Denne gangen bare noe enkelt, fordi jeg vet at jeg aldri blir ferdig når jeg starter på store tegneprosjekter. Har begynt på en skjelett-enhjørning også, men det kommer til å ta tid... haha, blir så fort lei, så tegner litt på den når jeg har lyst.

Hva synes du?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  08.06.2013 - 19:04 - Tegninger
  4

Relax

*masse ord jeg ikke kommer på*
Hva synes du om bildet?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.06.2013 - 16:49 - Foto - Dyr
  8

Gule blomster


Canon EOS 5D Mark II + Canon EF 50mm f/1.4 USM

Hva synes du om bildet?

Happy lama

Wii! Endelig nye Converse, som faktisk passer! (♥) Elsker Converse! Tusen takk farmor!

Har du Converse?
Hvilken farge?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.06.2013 - 17:24 - New in
  12

04062013

Det er ordentlig sommer ute. (♥) Fjærene på himmelbildet er tegnet av Kan Dee, hun er flink. (♥) Nå skal jeg spise mais.

Hva synes du om bildene?
Jeg har skikkelig dilla på mais... haha - liker du mais?

My desk

Slik ser pulten min ut. Jeg skal få opp en hylle og hengt opp glasstavlen, men ellers er jeg ganske fornøyd. Elsker lyse farger! (♥) I den største, hvite potten med tusj i til venstre skal jeg forresten plante pasjonsblomsten min... haha. Den blir 2-3 meter høy, så jeg har planer om å la den vokse på sengegavlen jeg ikke har laget enda, eller kanskje opp etter skråtveggen på høyre siden av pulten hadde vært fint? Er litt redd for at den vil vokse inn i veggen, så det smarteste hadde vel vært og bare la den vokse i en potte uten noen møbel/vegg å lene seg på. (♥)

Mine favorittfarger er hvitt, rosa og lyseblått - hvilke(n) er din(e)?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.06.2013 - 11:42 - Hverdag
  6

I hate mondays!

Jeg er veldig lite glad i mandager. Mandager er alltid den dagen jeg har minst energi, jeg skal på behandlingsmøte (og veie meg... *grøss*) og jeg ikke er i så godt humør generelt. Selvfølgelig finens det fine ting med mandager også, haha! Men jeg er nok enig med Pusur, om at jeg hater mandager.

I går klarte jeg å jogge 5km. Er dere ikke stolt av meg? Jeg er i hvertfall stolt av meg! Hihi. (♥) Jeg jogget meg litt vill (uheldigvis), men fant veien til slutt (heldigvis)... og så må jeg slutte å løpe på asfalt da, siden knærne mine er så utrolig svake... de tåler ingen ting. Måtte sitte med is på knærne etterpå, og de er fremdeles vonde. Jeg har slitt med dem siden 7. klasse, så hadde virkelig håpet at det hadde gått over nå... Men jeg må jo bare styrke dem opp og passe på å jogge på mykt terreng, i hvertfall en stund. Det vil forhåpentligvis gjøre susen! (♥)

I dag er omtrent første gangen jeg har kommet hjem fra behandlingsmøte med bedre humør enn da jeg dro hjemmefra. Jeg fikk masse ros over at jeg har jobbet så bra, det er fint! Føler jeg har gjort alt jeg har kunnet uten å overdrive. (♥) Det er viktig å passe på at man ikke overbelaster kroppen. Når man får energi igjen etter så lang nedeperiode blir kroppen veldig gira, så man tror kroppen tåler mye mer enn den gjør. Det betyr at man kan ende opp overtrent uten å merke at kroppen blir sliten før det plutselig er for sent og den ikke klarer mer. Not good. (♥) Så om man ikke pleier å trene skal man ikke starte med å løpe hver eneste dag, det er på en måte en selvfølge at kroppen ikke klarer det. Man må bygge seg opp gradvis, starte forsiktig, passe på å lytte til signalene kroppen sender deg og ta pauser om kroppen er sliten. Så selv om jeg kanskje har nok energi nå til å trene hver dag, må jeg holde meg til fire + at jeg må passe på å ikke tyne kroppen for mye og at jeg får i meg nok mat. Pass på det dere også! Man vil vel ikke risikerer å bli overtrent og miste alt det man har jobbet for? (♥) Vi er vel ute etter en varig sterk og sunn kropp? Jeg er i hvertfall det! (♥) Og som mange andre er jeg sinnsykt utålmodig, og vil ha resultater med en gang... men det går ikke. Det finnes ingen raske måter til resultater som er sunne og bra for koppen. Trening og et sunt kosthold er nok garantert den beste måten, og da må vi bite tennene sammen, ikke gi opp og la kroppen få tid til å bygge seg opp. (♥)

Hva synes dere om mandager?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.06.2013 - 17:40 - Hverdag
  2

Hello June

Please be good to me...

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.06.2013 - 20:07 - Foto
  6

Another sunny summerday

Jeg har vært skikkelig tom for ord de siste dagene, vet liksom ikke hva jeg skal skrive... Det er fint vær da. (♥) Mamma og farmor planter blomster, og jeg burde plantet pasjonsblomstene mine. Vi fikk tak i trampoline i går, og satte den opp. Det var skikkelig skummelt. Alle de tingene jeg var så trygg på før, og som jeg elsket å gjøre, turte jeg ikke en gang prøve. Jeg ble skikkelig lei meg, haha. Men i dag hjalp Silje meg med motivere meg til å prøve igjen, og jeg fikk det jo til. Selv om det er skremmende å tenke på at det er et helt år siden jeg gjorde flikkflakk på trampoline, nesten to siden jeg gjorde det på tumbling og nærmere tre år siden jeg turte å gjøre det første gangen på et gymsalgulv. Tiden går skremmede fort fra meg, jeg føler jeg har mistet 3 år... Og jeg har jo på en måte det. (♥) Jeg savner tropp... men jeg vet ikke om jeg tør å gå tilbake. Jeg har "litt" angst mot doble saltoer, flere elementer etter hverandre på tumbling (mer en feks araber - flikkflakk - salto) og pegasus. Jeg vet liksom ikke om jeg noen gang kommer til å tørre det... og det hemmer meg jo utrolig mye. Men jeg vil i hvertfall prøve meg igjen, kanskje til høsten en gang. Når jeg føler meg fin nok til å ha et sosialt liv. (♥)

Sol eller regn der du er?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.06.2013 - 14:40 - Personlig
  8

Let's run away

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.06.2013 - 19:52 - Foto
  7
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits