Takk (♥)

Lost in Space

Hva synes dere?
(Det er meningen at kantene skal være ujevne og røffe.) 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.06.2014 - 20:15 - Tegninger
  1

Lørdagtjueåttendejunitotusenogfjorten

Frustrert, lei og trist. Jeg prøver - men jeg får ikke til.
Vet ikke hvordan jeg skal komme meg gjennom dette når jeg bare faller og faller.

26062014

Hva synes dere om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.06.2014 - 23:42 - Foto
  3

Questions?

Er det noe dere lurer på eller vil gi tilbakemelding på? Kjør i vei!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  24.06.2014 - 19:56 - Foto - Dyr
  4

Holmenkollen og en sau

Vi byttet avdeling i dag. Det gikk helt greit, selv om jeg bokstavelig talt trodde at dette var jordens undergang. Jeg har fått mitt eget rom, så da blir det litt lettere å være her også. Skal sove hjemme i natt da, takk og lov. Jeg er virkelig ikke i form, så da er det godt å få en liten pause fra alt det nye.

Hva synes dere om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.06.2014 - 19:59 - Foto
  0

Jeg vet ikke lenger

Jeg gruer meg til i morgen - jeg gruer meg til ukene fremover. I morgen er det over på en annen avdeling på grunn av sommerferien. Vi er omtrent de samme, men mye blir likevel helt annerledes. Det blir skummelt, vanskelig og passer veldig dårlig akkurat nå. På torsdag skal vi ha et møte for å snakke om hva som skjer fremover og sånt. Vi skal snakke om skole blant annet. Jeg tør ikke lenger glede meg eller håpe på at det går. Det er under (?) to måneder til skolestart og jeg er lenger fra å klare det nå enn det jeg var for seks uker siden. Jeg klarer ikke se hvordan det skal være realistisk at ting skal bli så mye bedre i løpet av de to månedene. Kanskje jeg må forberede meg på å håndtere at det ikke går i år heller. Tredje gangen jeg prøver å starte på vg1 og tredje gangen jeg mislykkes. Det er i tillegg ekstra vanskelig i år fordi Silje skal også starte på vg1. Så jeg ender opp med 98'erne, noe som er kjempeflaut og vanskelig i og med at jeg er 96'er. Det er overhode ikke noe galt med 98'ere altså! Det er bare det at det er lettere å henge ett år etter enn to, om dere skjønner? Jeg vil ikke at noen skal vite at jeg har mislyktes to ganger. Det er jo på grunn av sykdommen at det er sånn, men jeg klarer ikke se på det som en god nok grunn. Det er vanskelig for andre å forstå den grunnen også. Det er vanskelig for mange å forstå sykdom som ikke synes og at noe som ikke kan synes varer så lenge uten at man har klart å "ta seg sammen" eller "slutte å bry seg". Jeg begynner også å miste troen på at jeg noen gang skal bli bra. Jeg har alltid fått beskjed om at ting ordner seg til slutt, men at man trenger en skikkelig nedtur før det kan gå oppover igjen. Det er ikke min erfaring. Min erfaring er at jeg får en skikkelig nedtur, som betyr masse overspising som igjen betyr at ting bare blir enda vanskeligere. Jeg har fått beskjed om at overspisingen bare er et midlertidig problem og at det er det andre vi hovedsaklig må jobbe med... Men det fungerer ikke sånn. Det er overspisingen som er problemet. Jo mer jeg overspiser, jo værre har jeg det. De periodene jeg klarer å gjøre noe er de periodene jeg har bare litt eller ingen overspisingsepisoder. Det henger sammen, veldig sammen. Det er bare jeg som kan komme meg ut av overspisingen, så da betyr vel det at det er bare jeg som kan bli frisk og at hjelp utenifra ikke kommer til å gjøre noen forskjell? Alt er så forvirrende og jeg vet ingen ting lenger. Jeg har prøvd alt og jeg begynner å miste motet og motivasjonen. Kanskje om jeg holder ut litt til at ting snur? Jeg har jo ikke andre valg akkurat, så det er vel det jeg må gjøre... Vente og håpe på det beste.

Haha, det er egentlig ganske ironisk. Jeg vil ikke at noen skal vite værken at jeg sliter med overspising, er i den situasjonen jeg er i eller henger så langt etter på skolen... Men likevel skriver jeg om det på bloggen der i teorien alle kan lese om det. Men det føles mindre farlig, og jeg trenger virkelig muligheten til å slippe å holde alt inni meg. Det er lettere å skrive enn å fortelle face to face... Det kjenner vel de fleste seg igjen i. Jeg håper bare ikke at jeg møter på noen som har lest bloggen min og dømmer meg på grunn av den. Jeg har heldigvis aldri opplevd det ennå.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  22.06.2014 - 21:15 - Personlig
  2

Update

Siden sist har det skjedd ganske mye egentlig... Men det har blitt litt mindre og mindre etterhvert som om ting har gått dårligere. Tenkte i hvertfall å poste en del bilder og skrive litt om den siste tiden. Jeg var i Holmenkollen (har ikke sett nye Holmenkollen selv om jeg bor bare rundt en halvtime fra... hehe), men det ble så mange bilder at jeg tar det i et eget innlegg. Samme med en tur jeg gikk med L på et sauejorde. På torsdag var jeg og red og var en tur i Nansenparken, men det har jeg ikke noen bilder i det hele tatt fra. Har egentlig ikke rørt kameraet så mye den siste uken.

Mamma har i hvertfall plantet masse blomster, så det er skikkelig fint ute i hagen hjemme nå. Jeg bare så på, haha.

Blomster (♥)

Jeg var med H innom en Plantasjen for å se etter blomster til en sommerfest eller noe (der oppe). Det var så utrolig mange fine blomster i alle farger og fasonger. Det var masse Lavendel der. Jeg elsker Lavendel.

Silje lagde smoothie som vi hadde granola på på fredag. Det var skikkelig, skikkelig godt (♥)! Oppskriften finner dere her.

Nå er jeg helt utslitt... Har vært så sliten at jeg ikke orker å reise meg fra sengen annet enn når jeg må på do i dag. Pleier ikke bli så sliten, så det er nesten litt skummelt. Det har vært ganske krevende som sagt de siste ukene, så det er sikkert pga det. Håper det går fort over. Nok om det, haha.

Hva synes dere om bildene? Liker dere de i de to nyeste innleggene eller de før det best?
Hva har dere gjort i det siste?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  22.06.2014 - 18:25 - Hverdag
  2

Livstegn

Jeg lever. De siste ukene har vært tunge, og motivasjonen til å ta/redigere bilder eller blogge har vært helt vekk. I starten var det mest fordi det var så tungvint å starte og bruke pc'en min. Det tok år og dag å starte den opp, og når den først var startet opp var jeg livredd for at den skulle kortslutte. Så jeg har ikke turt å bruke den. Nå er ikke det noe problem lenger da (♥)! Nå har jeg endelig tatt meg sammen og kjøpt ny. Macbook Pro 13" med Retinaskjerm. Omg, den er MIN. På grunn av Retinaskjermen (som har mange flere pixler) blir 700px bildene på bloggen skikkelig uskarpe. Så jeg håper at sånn det er i dette innlegget ser ok ut for dere som ikke har Retina? Jeg har lastet opp bildene på Flickr i 2000px og forminsket dem med HTML. På min skjerm ser det supert ut, men jeg vet jo ikke hvordan det blir hos andre. Hadde vært hyggelig med tilbakemelding på det!

Slik ser altså vidunderet ut ↑ (♥)

Jeg har så utrolig mange bilder å vise frem, og å redigere dem på mac'en er bare helt WOW. Det blir så skarpt og klart at jeg sitter like målløs hver gang. Filmer/serier blir også helt sinnsykt skarpe/klare og lyden er også mye bedre. Det er mere levende lyd, noe som er gøy. Men nok om dette - det er sent og ikke akkurat tidspunktet for lange innlegg. Ville bare stikke innom og si at jeg ikke har glemt dere helt (♥)!

Håper dere har hatt en bedre periode enn meg siden sist! God natt søte dere!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  22.06.2014 - 02:10 - Hverdag
  1
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits