Takk (♥)

August

August har vært en vanskelig månede. Skulle på en måte helst ønske den aldri hadde vært. Samtidig har jeg gjort fine ting i august også. Som å ha besøk av Anne Ragnhild, være med Kristina igjen, møtt Sunniva... De tingene ville jeg ikke gått glipp av. Kameraet mitt har vært ute av drift nesten hele august, og det gjør meg helt gal. Håper jeg får det i orden igjen snart! Mye har blitt værre denne måneden, og jeg tror mange av problemene mine kommer mye tydligere frem nå som skolen egentlig har startet. Noe har også blitt bedre, men det kommer jeg ikke helt på. Håper september blir 100 ganger bedre og at jeg snart klarer å komme meg på skolen...

I dag skulle jeg til Kristina... og jeg skulle ta buss. Klokken 11 ligger jeg fremdeles i sengen og ser at bussen går 11.19! Haha. Jeg rakk bussen, men klarte selvfølgelig ikke å gå av på riktig stopp (har aldri skjedd før). Så jeg endte i gokk. Heldigvis kom Kristina og faren og plukket meg opp, takk og lov! Vi lagde julekort (min idé), spiste pizza og jordbær med kanel (må prøves, sykt godt), så James Bond, matet ender, snakket og litt annet. Det var kjempekos. (♥) Vi skal kanskje på senteret når hun er ferdig på skolen på mandag for å blant annet kjøpe knestrømper og verdens søteste kattekjole! (♥) Haha, og kanskje vi finner noe annet fint der.

Hvilket bilde liker du best?
Hvordan har din august vært?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  31.08.2013 - 21:51 - Foto
  10

Endringer i designet

Jeg klarte ikke vente med å legge inn designet til jeg fikk tatt nye bilder, det irriterte meg for mye å ikke ha sidemeny. Fikk litt fiendtlig forhold til det forrige designet i løpet av de siste dagene, haha. Jeg bytter nok ut bildene når jeg får tatt noen nye. Kanskje til og med med bilder av meg... vi får se. Om du ikke ser designet, trykk på F5. Da oppdaterer du siden. (♥) Håper dere liker det!


Ny oppdatering av designet ↑!

Nå skal jeg legge meg. Gikk nettopp en tur med pappa, noe som var utrolig deilig. Luften begynner å bli kaldere og det er mye mørkere. Lykke. Elsker høsten og elsker halvkald luft (ikke minusgrader da). Det er noe med klarheten og friskheten som er veldig fint. Dessuten kan man ta masse fine bilder, fyre i peisen, bruke skjerf, cardigans, dunjakke og uggs, det blir masse farger overalt ute, naturen er vakker, temperaturen er mer behagelig osv... Høsten er rett og slett fin. (♥)

Likte du designet? Nye eller gamle?
Min favorittårstid er høsten - hvilken er din?
God natt! (♥)

"The greatest treasures are those invisible to the eye but found by the heart."

I dag startet jeg dagen med å være verdens største drittunge... kult. Jeg har vært flink også da; for jeg har trent! (♥) Selv om jeg var sykt umotivert var det deilig og gøy! Jeg har også lest i den skumle boken, og prøvd noen oppgaver... selv om jeg bare klarer surmulefjes-oppgavene og ikke gladfjes-oppgavene. Den skumle boken skal være med på å hjelpe meg med å bli frisk, det er i hvertfall verdt et forsøk. (♥) Når jeg tenker etter har jeg gått tur i dag med en venninne også, det var hyggelig. Jeg hadde med Samsung-kameraet og knipset bildet over (+ noen andre dere kanskje får se senere). Blir liksom ikke like kult når man ikke kan bruke stor blender... så da tar jeg bare nær-nærbilder med det. Jeg har også sittet i kjelleren og glodd på Fringe. Det er en ganske kul serie faktisk. Masse sære-ekle-paranormale dødsfall, siden masse gale forskere (og andre personer) verden rundt driver å tester ulike ting på menneskene. Alt leder på en måte sammen da... men bare på en måte. Er litt usikker... når jeg tenker nærmere etter.

Ellers vil jeg bare ønske dere en god fredag! (♥) Håper dere har hatt en fin uke.
Nå skal jeg gå å finne på noe... får vondt i baken av å sitte på denne stolen.
Hade.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.08.2013 - 18:55 - Foto
  3

"Being deeply loved by someone gives you strength, while loving someone deeply gives you courage."


Ok, må virkelig innrømme at å kunne gå kjempenære et motiv faktisk er veldig festlig!

Når jeg fikk stilt inn et par ting, var ikke Samsung-kameraet så ille likevel... bortsett fra at jeg ikke har noe minnekort og bare kan ta 3 bilder om gangen...

Svarene på spørsmålsrunden kommer snart, jeg har svart.... må bare gjøre ferdig innlegget, så det blir litt fint også. (♥)
Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.08.2013 - 14:58 - Foto
  3

"A person who truly loves you is someone who sees the pain in your eyes while everyone else believes in the smile on your face."

Heisann hoppsann... det blir ikke så mye blogging for tiden, huff.... savner det. Men i hvertfall, jeg lånte mamma og pappa sitt Samsung speilreflekskamera for å ta noen bilder i sted. Jeg vet ikke om jeg noen gang kommer til å prøve meg på det kameraet igjen, haha, for det er helt umulig å forstå... og jeg ble ikke så veldig fornøyd med resultatet. Syntes det ble altfor mye korn... dessuten er både fargene og kontrastene rare. Jaja, jeg overlever nok. Jeg håper virkelig ikke det er lenge til vi får svar fra forsikringsselskapet om hva som skjer! Føler meg så naken og ensom uten marken min... det høres skikkelig dumt ut, men jeg gjør faktisk det. Jeg holder ikke ut! Ææææ, desperat! Etter jeg kjøpte marken min har en helt ny verden åpnet seg. Kvaliteten på bildene er bare så vanvittig mye bedre enn hva jeg har vært vant til, og det er mye lettere å lære + jobbe med bildene. Jeg har så utrolig mange idéer jeg vil vise dere, og jeg har masse inspirasjon til å prøve å få til mer kreative og spesielle bilder. Det klør i hele kroppen min. Det er først når man sitter uten kamera at man skjønner hvor stor del av hverdagen foto har blitt. Det er som en del av meg er borte... og akkurat nå er ting ganske vanskelig, så jeg trenger den delen... og jeg trenger å kunne ta bilder. Det er terapi. Sinnsykt dårlig timing at kameraet skulle gå i knas nå... sinnsykt dårlig at det skulle gå i knas i det heletatt. Jeg er en dust.

Nå skal jeg jobbe litt med skolearbeid...
Jeg har forresten bestemt meg for å poste mer quotes som overskrifter, synes det er så utrolig vakkert. (♥)
Håper dere synes det er greit!
Hva synes du om bildene?

A trip down memory lane

Bildene ble tatt med Nikon D3100 + 50mm F1.4, desember 2012... så dere har sett dem før, jaja.
Hva synes du?

Julen er min favoritthøytid

Jeg savner å blogge, og enda mere å fotografere. (♥) Jeg blir gal av å ikke ha kameraet tilgjengelig. Objektivet og filteret var helt ødelagt, så jeg får tilbake penger for å kunne kjøpe nytt (pga forsikringen, takk og lov for den). Vi vet ikke hvordan det går med huset, men siden det koster en del å undersøke det... så skal jeg teste det først. (♥) Hvis det ikke funker som det skal, da må jeg selvfølgelig få det undersøkt... men han i butikken mente det var i orden.

Jeg har allerede begynt å telle ned til julen. På fredag spurte jeg mamma om vi kunne begynne å pynte, men hun syntes det var litt i tidligste laget. Jeg kan forstå det, haha. (♥) Julen er så utrolig hyggelig, gleder meg sykt! Det var litt morsomt at Maren postet et innlegg i går (eller i dag, alt ettersom hvordan man velger å se det) med hvor mange dager det er til jul som overskrift. Litt creepy også, men jeg er såklart ikke verdens eneste person som teller ned til julen, det hadde vært altfor sært i hvertfall. (♥)

Jeg har laget et nytt design, fordi jeg ikke holder ut å ikke ha sidemeny. Jeg vet mange av dere synes headeren jeg har nå er kjempeazm... men jeg synes egentlig bare det ble tungvindt og knotete. Når jeg tenker etter har jeg hatt det en gang tidligere, og også da byttet jeg raskt tilbake til vanlig oppsett. Men i hvertfall, det nye designet blir ikke satt inn enda, fordi jeg har lyst til å bruke freshe og nye bilder i det. (♥) Så da må jeg vente på at kameraet er i orden, snufs. Men når det er i boks, så legger jeg det inn. (♥) Det er som vanlig ganske likt alle andre design jeg har hatt, men det er liksom min stil. (♥)

Haha, har du begynt å telle ned til julen?
Hvilken høytid er din favoritt?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.08.2013 - 15:07 - Hverdag
  6

Reach for the light

Jeg har skrevet et lite dikt som jeg tenkte jeg kunne dele med dere:
It's time to forget the past,
it can no longer last.
Say goodbye to the way too long winter,
do it quick just like a sprinter .
Let the spring crack the ice around your heart,
the sun will do the warm-up part.
Let the birds put music in your ear,
the darkness will now slowly disappear.
It may take some time,
just like it took to make this rhyme.
But in the end... it will be worth it! (♥)

Hva synes du?

Katte-Latte


Fortsett gjerne å spørre flere spørsmål til spørsmålsrunden! Ikke vær redd for å spørre random spørsmål eller ting du lurer på! (♥) God natt søte lesere, håper dere har hatt en fin uke og en fin fredag!

"There are few things in life more heartwarming than to be welcomed by a cat."

I believe cats to be spirits come to earth. A cat, I am sure, could walk on a cloud without coming through. ~Jules Verne

  EIRINHS © 2012 - 2015
  14.08.2013 - 16:14 - Foto - Dyr
  9

My friends, they're like a bunch of angels

Hva synes du om bildet?

Mørke skyer

Se for deg at du står i en stor, mørk hule. Du ser ingen ting og bestemmer deg for å rope. Kanskje det er noen der? Det eneste svaret du får er ekkoet av din egen stemme. Ikke noe mer, ikke noe mindre... bare ekkoet av din egen stemme. Slik er det inni mitt hode. Tomt. Jeg har ingen idéer, ingen kreativitet, ingen ønsker... bare masse tanker, redsler og bekymringer som spretter frem og tilbake slik som ekkoet. Når jeg setter meg ned og prøver å kjenne etter om det er noe jeg har lyst til å gjøre, så er det ingen ting som dukker opp... Akkurat nå er jeg værken glad eller trist, bare tom. Med tanke på mitt fantastiske humør, endrer det seg nok fort. Og siden jeg ikke har vært ordentlig glad på lenge, er det vel større sjanse for at jeg snart ligger under dynen og gråter. Fukter putetrekket med salte tårer av fortvilelse over hvordan ting er. Over at jeg aldri får til noe viktig, og over at jeg mislykkes igjen. Men jeg når aldri målet mitt og ting blir aldri bedre med den innstillingen. Så da får jeg prøve å overbevise meg selv om at ting blir bedre og at jeg klarer dette. For ting blir bedre, om man bare kjemper lenge nok. Og jo lengre man venter, desto større blir oppturen i enden. Selv om jeg gang på gang slås i bakken, og jeg gang på gang holder på å gi opp... så er det noe inni meg som vil ha den oppturen i enden. Som vil oppleve alt det fine livet har å by på, og kunne smile ordentlig igjen. Derfor fortsetter jeg å kjempe, selv om jeg mesteparten av tiden ikke kan se noe mål... bare masse mørke skyer. Kanskje forsvinner de snart og lar solen skinne på meg... Hvem vet?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  13.08.2013 - 18:29 - Personlig
  1

MondayJeg har gjort noen småendringer i designet, siden jeg oppdaget at jeg ikke hadde plass til å legge til flere måneder i arkivet. Også byttet jeg header og tilpasset litt bedre, håper dere liker endringene! (♥) Det regner og tordner. Jeg sitter ute på verandaen under markisen og hører på dråpene som treffer markiseduken. Det er behagelig, fint, beroligende... og kaldt. (♥) Tror jeg bør hente meg et pledd. Og kanskje en varm kopp te. Grønn te med sitron + suketter. Det er den beste te-smaken. Iste er også godt. Den nye svarte med fersken, *uten sukker - kun med masse skadelige søtstoffer og annet dritt, er også god. Det er skadelige stoffer i alt, så det jevner seg vel ut. Nå går jeg inn... tordenet har plassert seg rett over meg... scaaaary. (♥) Lynet har slått ned i huset vårt en gang, det gamle huset vårt ikke dette. Det var ikke derfor vi flyttet altså... haha. Nå må jeg på do også (skikkelig nødvendig for dere å vite, nå dør dere sikkert av spenning). Jeg har forresten begynt å svare på spørsmålene jeg har fått hittil, men dere må spørre mer! Hihi! Hvis ikke blir det så kjedelig... »Trykk her« og legg igjen noen spørsmål om du ikke har gjort det, så er du en engel! (♥)

Tordner og regner det hos deg?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  12.08.2013 - 14:10 - Hverdag
  4

Spørsmålsrunde
Siden det er så lenge siden jeg blogget ordentlig... og det har vært en hel sommer nesten imellom hvert innlegg, setter jeg i gang en spørsmålsrunde! Du kan spørre om hva som helst, gi tilbakemeldinger, komme med forslag til forbedringer, rise, rose... hva som helst! (♥)

Nytt design!

Ble det ikke litt kult!? (♥) Hva synes du?

10082013

Jeg holder på med nytt design til bloggen. (♥) Jeg tror faktisk det blir ganske kult, wii!
Gleder du deg?
Hva synes du om bildet?

:'(


Jeg mistet kameraet mitt i steingulvet på terrassen onsdag kveld... filteret knuste, objektivet funker ikke og kameraet vil ikke fokusere. Jeg dør.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.08.2013 - 00:19 - Foto - Dyr
  6

07082013

Anne Ragnhild, Silje, mamma, pappa og jeg var nettopp ute i båten og badet. Anne Ragnhild, Silje og mamma kjørte rumperisteren vår også, men jeg stod over og ble stående på et skjær og plukke snegler. Ikke slike vi skal spise altså... bare for moro skyld. Hihi. Vi skal ha grillmat, takk og lov. Snegler er noe jeg aldri kommer til å klare å spise. Nok om det, det var i hvertfall gøy å være ute i båten, og det var faktisk hele 21°C i vannet! Deilig! (♥)

Nå må jeg gå... føler meg så usosial når jeg blogger, selv om både Silje og AR sitter på mobilen. Håper dere har hatt en fin dag, og tusen hjertelig takk for alle de positive tilbakemeldingene på bildene mine og alle de hyggelige kommentarene dere har lagt igjen! It makes me smile! (♥)

Hva har du gjort i dag?
Kjørt rumperister noen gang?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.08.2013 - 21:19 - Hverdag
  1

I love horses
Hester er vakre dyr... (♥)
Hva synes du om bildene? Hvilket likte du best?

Hytta-hytten-hyttet


Latte peser med tungen ut av munnen som en hund når hun kjører bil. Og potene hennes er helt våte av svette... ugh.

Hver gang vi kjører forbi et spesielt utkikkspunkt pleier vi å stoppe og ta bilder av himmelen og fjellene. Eller av bakken.


Det går sykt mange sauer på beite her oppe. Kuer og HESTER også, hestene er kulest!

Prins (♥)

Latte (♥)

Vårt eksepsjonelle og luksuriøse bad.


Trøtt pusekatt?

De på sætra under oss hadde fire sauer som de pleide å lufte i bånd... slik vi gjør med kattene våre. Hihi.


Fantastisk hest! (♥)
Masse mere dyr! Det fineste med fjellet er alle dyrene... og naturen, alle fjellturene og kosen... hihi.

Hestemafiaen, yo!


Hest (♥)

Prins som ligger "oppå" ladeboksen på stuebenken... sykt behagelig... rare katt.

Når vi er her oppe vil mamma, Silje og pappa alltid ha mormors honningkake og gubb (en type kaffeost). Det er tradisjon, men uheldigvis liker jeg ingen av dem... haha, tragisk.

I år var en helt annen sommer på hytta enn i fjor. I fjor orket jeg ingen ting, gikk ingen turer, var kjempesliten hele tiden og sånt, mens i år har jeg gått rundt 120km der oppe! + jogget noen ganger. Jeg har vært på et fjell over 2000moh, der veien opp på fjellet var steinur... og jeg gikk fra pappa! Han sa jeg gikk som en mann... haha... tror faktisk aldri jeg har vært i så god form fysisk som det jeg er nå. Men jeg har likevel fremdeles dødager. Ellers går det mye i kabaler, yatzy, tegning, musikk og diverse vanlige hytteting. Den første uken var det helt fantastisk vær, mens den andre var mer ruskete, så vi fikk til og med badet i elven... noe som var KALDT (i hvertfall ikke over 15°C). Men... *trommevirvel*... det mest fantastiske med hele oppholdet der (oppholdet var greit nok... kunne vært bedre, kunne vært værre) var bursdagsgaven jeg fikk av venninnen min Anne Ragnhild! Jeg hadde bursdag 2. august... men feiret det egentlig ikke. Er ikke noe glad i slik bursdagsting, spesielt ikke siden jeg nå er 17, men det føles ut som om jeg fremdeles henger igjen der jeg var før jeg ble syk... som var over 3 år siden. Men i hvertfall, dagen startet dritt... Så hadde pappa sagt vi skulle på tur (med Anne Ragnhild også) på noen topper som ligger bak hytta vår. Jeg ville jo gå den turen, så det var greit nok, men jeg hadde sovet 3 timer den natten... så var ikke helt motivert lenger. Da Anne Ragnhild kom fortalte de at vi skulle ri istedet! Og at vi hadde hver vår hest HELE DAGEN! SERIØST, JEG DØDE PÅ MEG! (♥) Det var en dritfin gave! Verdens fineste! Dere skal få vite masse mer om den senere, men jeg tar det i et eget innlegg... siden det kommer til å bli mye tekst. Og jeg har skrevet ganske mye i dette innlegget allerede! 

Jeg dro på hytta med én spilleliste med 16 (tror jeg) soundtracks... og de har jeg hørt om og om igjen hver eneste dag, flere ganger om dagen i 2 uker... og ennå er jeg ikke lei! Haha, synes det er så utrolig behagelig å høre på soundtracks. (♥) Jeg holder på å legge til flere nå, så den blir litt større... men om noen er interesserte i den (og er like sære som meg) er det bare å si ifra, så kan jeg legge ut soundtracks'ene i et innlegg! (♥) De er litt fra Batman, noen fra noen av Marvel sine filmer, Lotr, Inception og så er det Skyfall... som jeg har helt på hjernen og nå kan helt utenat... plagsomt! Lol. Jaja... nesten flaut å skrive om, fordi jeg føler det er så ekstremt sært. Jeg har også fått helt dilla på Marvel sine filmer, haha! Men de er festlige da. Har kjempelyst til å se Wolverine på kino, så forhåpentligvis får jeg dratt med meg noen på det i løpet av uken... hihi. OG SÅ KOMMER SNART IRON MAN 3 PÅ BLUERAY (har ikke sett den på kino, shame on me)! Det er sykt mange filmer som går på kino nå jeg vil se... og som kommer på blueray til høsten (forhåpentligvis). Haha, kjempelenge siden jeg var på kino sist... over 1/2 år i hvertfall... Møhf.

Tror jeg gir meg før dere får særhetssjokk og dør av overlesing. (♥) Om du gadd å lese alt betyr det veldig mye for meg! Tusen takk! (♥)
Liker du Marvel sine filmer?
Hvilken film på kino har du mest lyst til å se akkurat nå?

Hva synes dere om bildene? Vil dere se fler?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.08.2013 - 17:45 - Foto
  7

Back from the dead

JEG LEVER! (♥) Og jeg har over 600 bilder som jeg skal plukke fra. Selvfølgelig er ikke alle 600 bra, men noen er det sikkert! (♥) Som dere sikkert vet var blogglysten min såå nede, og ting var dritt... noe de fremdeles er, men jeg har besøk av en herlig jente, så da ble det "litt" bedre. (♥) Men så har jeg vært 2 uker på hytta, og der har vi værken internett eller dekning. Der har jeg fylt kameraet med hester, natur, sauer, regnbuer, regn, mer hester... og jeg har gjort masse fine ting jeg må fortelle dere om - og det øker blogglysten betraktelig... spesielt fordi jeg endelig klarer å få nokså riktig eksponering nå! (♥) Så fremover (men ikke så ofte frem til fredag, fordi da dør Anne Ragnhild av kjedsomhet er jeg sikker på) kommer det MASSE bilder og MASSE tekst.

Be prepared!

PS: Håper dere ikke har gitt helt opp på meg og bloggen min... det har jo ikke akkurat vært overflod av innlegg her i sommer. Føler alle har blogget så bra i sommer, og lagt ut sååå mange fantastiske bilder, og så kommer jeg å skuffer noe helt sinnsykt... Men det er ikke alltid så lett å klare å blogge når ting bare er kaos. Så tusen takk for alle de fine kommentarene dere har lagt igjen siden forrige innlegg og til dere som faktisk har vært innom selv om det aldri har skjedd noe her! Dere er så søte alle sammen. (♥) Love u! (Og jeg skal forresten fikse nytt design... er så lei dette.)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.08.2013 - 14:01 - Personlig
  4
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits