Takk (♥)

30092014

Svarene på spørsmålsrunden kommer snart, må bare finne bilder til innlegget først.

29092014

I dag var jeg på kjøretur med S og da jeg kom hjem hadde mamma og Silje dratt på senteret for å shoppe litt, noe jeg visste de skulle på forhånd, så jeg hadde tatt med nøkler. Problemet mitt er å være sammen med folk, ikke uten, men merkelig nok fikk jeg panikkanfall fordi jeg var alene hjemme (jeg liker egentlig å være alene hjemme... så, ja... ble litt forvirret) og skyndte meg bort på senteret der som sagt mamma og Silje var. De hadde nettopp bestilt vårruller på Sunt & Nam, så da spiste jeg lunsj med dem der... ute... blant folk... på restaurant... Etterpå var jeg med innom skobutikken og flere klesbutikker. Jeg prøvde til og med noen plagg og er nå stolt eier av Dr. Martens sko, høstskjerf, bluse (som mamma hadde kjøpt før jeg kom) og litt sokker. Hele tiden hadde jeg angst, og den ble værre og værre ettersom panikkanfallet ga seg, men jeg prøvde å holde ut til vi skulle hjem. Jeg tror jeg fikk det til nokså bra, selv om det føltes som om alle kunne se det. Jeg burde være stolt og glad... men jeg klarer ikke annet enn å hate meg selv enda mer fordi jeg våget å vise meg ute blant folk. Det er vondt, for jeg vil så gjerne klare å være stolt over at jeg holdt ut og ikke minst var der i det hele tatt. Kanskje jeg bare er for sliten og at det kommer... jeg håper det (♥).

Nå har vi besøk og jeg burde sagt hei, men jeg klarer ikke.
For nå er angsten helt tilbake igjen.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.09.2014 - 19:18 - Hverdag
  2

Havregrøt med egg og lampeskjerm

Jeg prøvde lagde havregrøt med egg til frokost, siden det visstnok skal være en perfekt start på dagen. Det smakte faktisk overraskende godt! Det jeg gjorde var å koke opp havregrøt med 1dl havregryn og 2 dl vann (den ble litt suppete da jeg hadde i egget, så kan være lurt å bruke litt mindre vann). Så hadde jeg oppi Splenda, men man kan bruke annen søtning eller en halv/hel most banan istedet, og bittelitt salt. Til slutt vispet jeg sammen et egg i en egen bolle, tok gryten av platen, helte egget oppi grøten og rørte til det så fint ut og egget ikke så slimete/rått ut lenger. Hell grøten i en fin skål, ha litt kanel på om du vil og enjoy en sunn og mettende frokost (♥)!

Prins må forresten gå med skjerm fordi han har et kjempestygt sår ved øret. Stakkars gutten (♥). Han hadde vært så pliktoppfyllende og slikket og stelt med det, selv om det var værk og blod overalt, men nå har mamma fått renset og tatt på salve. Har så vondt av ham. Håper han blir bra fort (♥).

Men nå må jeg gå, mamma maser på at jeg skal spille ps3 med henne... haha. Håper dere får en fin dag!

Jeg tror jeg er sint

Jeg tror jeg er sint. Jeg tror jeg nettopp innså det, at det er raseri jeg kjenner. Det bobler og spruter og gjør meg gal. Hvorfor skal alle andre klare ting og ikke jeg når jeg prøver så fuckings hardt (unnskyld språket)!? Jeg tenker veldig mye for tiden, og jeg tror jeg begynner å ramle fra hverandre. Det er mange grunner til at jeg er sint. Mange dumme grunner. Mest sint er jeg kanskje på de som klarer skolen, være med venner, gå tur, gjøre ting osv. Så er jeg sint på meg selv for at jeg kan være så egoistisk at jeg blir sint for at andre klarer ting bare fordi jeg ikke gjør det, og at jeg lar det raseriet gå utover dem. Det er ingen medisinske grunner for at jeg ikke skal klare mye av det jeg ikke klarer, og det er også en grunn til at jeg er sint. Jeg har ikke sterk nok depresjon, angst, spiseforstyrrelse eller noe til at det skal påvirke livet mitt så mye som det gjør. Likevel gjør det det. Jeg klarer ikke fungere fordi forholdet jeg har til meg selv og kroppen min er så vanskelig. I mitt hodet burde ikke det være en grunn. Selvfølgelig gjør det meg også sint. De siste to ukene har angsten vært veldig mye værre, noe jeg også blir sint over. Ja, psykdommen i seg selv gjør meg sint. Sint fordi den ødelegger så mye. Og alt sinnet gir meg dårlig samvittighet. Kanskje mest over at det går utover andre.

Over til angsten: Jeg vet faktisk ikke om jeg har hatt så sterk angst som nå på noe tidspunkt. Nå er det ikke bare den vanlige angsten, men panikk-angst også. Jeg prøvde å gå tur for noen dager siden, men det gikk dårlig og jeg kom bare noen hundre meter før jeg måtte snu. Jeg var så redd at jeg ikke fikk puste, og jeg klarte ikke annet enn å skynde meg hjem, låse døren bak meg og synke gråtende sammen i gangen. En av de første tankene mine var å hoppe ned fra gangbroen over motorveien, fordi da ville angsten stoppe. Da jeg fortalte psykologen at jeg var redd for at jeg jeg hadde hoppet på ordentlig, sa han at selv om man tror man mister kontrollen når man har angst, så gjør man ikke det. Konklusjon: Jeg trengte ikke være redd for at jeg skulle finne på å hoppe på ordentlig.

Jeg har litt angst nå; mens jeg sitter og skriver dette. Hele meg skjelver og hendene og føttene mine er stive. Jeg har angst fordi jeg er så redd for å såre folk, fordi jeg føler jeg burde gjøre noe fornuftig og fordi jeg sier så mye dumt til de jeg er glad i. Mest av alt vil jeg hjelpe andre, også fordi det også hjelper meg å føle at jeg gjør noe godt for noen som trenger det. Men som regel ender jeg opp med å såre de rundt meg istedet. Jeg tror mange av de rundt meg har opplevd mye av det i det siste, og jeg beklager så mye, både til familie og venner. Jeg er også 100% sikker på at alt jeg sier plager andre og jeg beklager meg oftere og oftere underveis i samtaler, noe som sikkert bare plager dem enda mer.

Tror jeg skal avslutte innlegget nå før det blir for langt.
Hade, eller noe.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.09.2014 - 20:25 - Personlig
  0

Sjokoladekake

Jeg lagde sjokoladekake med finne-på-underveis-teknikken... så det kan jo bli spennende. Gikk ikke bra sist, men jeg lærer aldri. Røren ble i hvertfall god. Kaken skal fryses, så den blir dessverre ikke prøvd på en stund, men jeg skrev ned oppskriften så da kommer den kanskje på bloggen den dagen det skjer. Jeg kommer i hvertfall ikke til å legge ut oppskrift før kaken er smakt på, hahahah.... Det gjorde jeg sist, og stakkars dem som prøvde seg på den kaken. Unnskyld til dere! (♥)

Dere kan jo få et hint: Ristede valnøtter og mandler med havsalt + SJOKOLADE (♥).

Vurderer å tegne en tegning med både Batman, enhjørninger, katter (masse katter) og julestemning... hm... Det kan bli bra.

Midt-På-Natten-Hester


Bilde fra november 2013. Redigert på nytt.

Hva synes du?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.09.2014 - 00:05 - Foto - Dyr
  4

"Friendship isn't a big thing - it's a million little things."

Jeg har venner som liker meg (håper jeg) selv om jeg er skikkelig plagsom innimellom (hele tiden).
Tusen takk, glad i dere (♥).

"Autumn is a second spring when every leaf is a flower."

Jeg er redd for å være åpen. Jeg føler jeg burde ha klart å bli frisk etter 4 år og jeg skammer meg over å ikke ha kommet noen vei. Jeg er livredd for å miste de rundt meg og å aldri finne den rette. Jeg er redd for å bli gitt opp eller at noen skal tenke jeg kun er syk for å få oppmerksomhet. Mest av alt er jeg redd for at jeg aldri blir frisk. Jeg er 18 år. Jeg har ikke fullført et eneste år på vgs, jeg har ingen jobb, jeg klarer nesten ikke være sammen med folk eller steder det er folk og det meste er rett og slett rot. Alt dette jobber jeg med hver eneste dag, og jeg håper hver eneste gang jeg får en opptur at livet jeg ønsker er rett rundt hjørnet... men det tar tid, så skrekkelig lang tid... To skritt frem, tre tilbake, to skritt frem, ett tilbake, tre skritt frem, to tilbake... Jeg vil så gjerne klare alt på en gang - bli frisk på 1-2-3! Jeg begynner å innse at det ikke er så lett som det, at jeg må være tålmodig og ta tiden til hjelp. De gangene jeg presser meg selv for hardt ender jeg opp med å falle, og hver gang jeg faller faller jeg hardere enn sist. Jeg vet jeg egentlig burde dele mer, og fortelle mer hvordan det går. Jeg var så åpen før og så plutselig ble alt så skummelt, og jeg ble stille. Det har blitt sånn at folk har begynt å spørre Silje hvordan det går med meg, men hvordan skal hun svare på det? Hva kan hun si? Hvordan går det egentlig? Det hadde vært lettere om jeg hadde sagt alt selv... Om jeg hadde vært åpen hele veien. Jeg er ikke farlig, jeg har bare en vanskelig periode, slik som så utrolig mange andre har. Jeg tenker ikke at andre som har det vanskelig er oppmerksomhetssyke, plagsomme eller skumle, så hvorfor føler jeg at jeg er det selv? Det gjør meg usikker. Jeg vil ikke være en hun som bare er en plage. Men jeg vil kunne dele min vei og mine erfaringer. Jeg vil vise at det går både opp og ned på veien mot å bli frisk, og at det tar tid, men at man kommer dit en dag så lenge man aldri slutter å kjempe. Bloggen og foto betyr veldig mye for meg, og har alltid gjort det. Det ville vært så trist å miste det fordi jeg er for redd til å åpne meg. Det ville vært trist å miste det eneste jeg føler jeg får til i hvertfall litt, og alt det fine det har gitt meg... når jeg vet at det er nettopp de tingene jeg må holde fast i for å bli frisk. For jeg vet at jeg vil bli frisk, og jeg skal kjempe til den dagen kommer, uansett hvor lang tid det tar.

Synes dere jeg burde begynne å dele mer?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.09.2014 - 19:55 - Personlig
  6

Brothers In Arms

Jeg og pappa var på ganske lang kjøretur i kveld.

Vi tok til og med ferje. YOLO liksom, lol.

Så ble en fin tur avsluttet med Brothers In Arms på radioen. Det er en fin sang, så det passet fint.

Jeg liker å kjøre bil, gjør du?
(Eller... pappa kjørte. Jeg bare satt på, haha.)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  22.09.2014 - 21:54 - Hverdag
  4

Close up

Jeg hadde bestilt close up filter for noen dager siden, og i dag kom det i posten! Hurra!
Dere kan forresten fremdeles spørre i spørsmålsrunden om det er noe dere lurer på!

Dustelørdag

I dag har vært en tung dag. Jeg strever veldig med å holde motet oppe, men jeg kom meg nå igjennom denne lørdagen også.

Jeg prøvde å ta bilde av Latte, men det var litt for mørkt på kjøkkenet og hun ville ikke ligge stille, så det var ikke så lett.

Men vi fikk det halvveis til til slutt, ikke sant lille (store) Latte?

Det ble hjemmelaget pizza til middag. Den jeg spiste av var med squash, sjampinjong, løk og mozzarella (♥).

Prins måtte også få noe godt (♥). Han har vært i slåsskamp igjen, så nå har han hull tvers gjennom øret stakkar... huff.

Jeg skulle vært i bursdag i dag, men jeg klarte ikke, så da la jeg meg under dynen og tenkte på vinteren.

Så tenkte jeg litt på venner, hyttetur og bilturer i mørket.

... og jul selvfølgelig.

Om det er noe du lurer på, så har jeg fremdeles spørsmålsrunden åpen!
Det hadde vært veldig hyggelig om du ville legge igjen et lite spørsmål (♥).

  EIRINHS © 2012 - 2015
  20.09.2014 - 23:03 - Foto
  4

20092014

I dag har jeg mest lyst til å bli under dynen hele dagen med Disney filmer og noe varmt å drikke (♥). Hva med deg?

Husk spørsmålsrunden om det er noe du lurer på!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  20.09.2014 - 14:04 - Hverdag
  4

"Smile, it irritates those who wish to destroy you."

Silje er så altfor pen (♥).

Noe dere lurer på?

Er det noe dere lurer på eller har lyst til å si?

Today is that day...

... when nothing goes right.

And everything's just a mess.

When you have frames without pictures...

... and trees without leaves.

But the truth is you couldn't care less.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.09.2014 - 16:41 - Hverdag
  0

"Blood is thicker than water, but maple syrup is thicker than blood, so technically pancakes are more important than family."

Jeg stekte pannekaker til middag i dag.
De pannekake-bildene med rød bakgrunn er ikke fra i dag.
Quoten i overskriften ga meg en god latter.
Jeg har en nokså fin dag.

(♥)

"Time is what prevents everything from happening at once."

Jeg hadde min første "ordentlige" samfunnsfagtime i dag. Riktignok hjemme (det ble noe surr med kjøring og sånt, så rådgiveren/læreren kom hjem til meg), og det ble bare 30 min, men det tok overraskende mye energi. Det blir nok bedre og mindre energikrevende når jeg kommer litt inn i det. Men jeg fikk det til, og det er det viktigste.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.09.2014 - 13:06 - Hverdag
  5

Høstdesign

Yey, ferdig! Klarte ikke vente med å legge det inn + at det var en del bugs med det designet jeg hadde, så byttet nå jeg. Håper dere liker det! (♥) Jeg må inrømme at jeg er litt stolt over dropdown menyen, og så håper jeg den er midtstilt hos deg... for jeg strevde litt med å få den til å forbli midtstilt i alle nettlesere, haha.

Hva synes du?

"Colors, like features, follow the changes of the emotions."

Høsten begynner å få farge (♥). Det er 76 dager til 1. desember!

"You can give without loving, but you can never love without giving."

Jeg var nettopp på kjøretur med M fra avdelingen. Hun har hatt ferie i fire uker, så det var fint å se henne igjen (♥). Vi tok litt bilder, snakket og lo underveis. Vi tullet med at jeg skulle legge ut sangvideo på youtube og bli verdenskjent. Den skulle hete Fiskepinneonsdag og handle om nettopp fiskepinner. Jeg kan virkelig ikke synge, så det hadde nok blitt interessant, haha.

De siste dagene har vært vanskelige, og jeg har vært sliten og deprimert. Det hjalp litt å se noen julefilmer i dag da (♥). Jeg har holdt på en del med nytt bloggdesign som kommer på bloggen i slutten av september. Det er litt annerledes enn det jeg har nå, men jeg har laget noe lignenede tidligere. Jeg har brukt over tolv timer tilsammen på en dropdown meny... det er litt sykt. Nå føles det ut som om jeg har lånt bort hjernen min til research eller noe, for jeg er helt fjern, så mye av grunnen til at det tok så lang tid er nok pga det. Det er trist med den stygge reklamen blogg.no har på toppen av siden, for den ødelegger virkelig veldig mye i det designet... men det får bare gå.

Nå skal jeg prøve å drukne tankene mine i Disney filmer. Jeg kjenner det er ekstra tøft med en nedtur nå.
Jeg har snart ikke mere krefter igjen å bruke av.

Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.09.2014 - 21:12 - Foto
  4

13092014


Bilde fra november 2013.

Jeg tror egentlig jeg holder på å bli syk, men at det går veldig, veldig tregt. Jeg er så sinnsykt kvalm og uggen i kroppen.

"A sad soul can kill you quicker than a germ."

Jeg får ikke sove. Silje får heller ikke sove, så hun var nede på kjøkkenet og lagde seg nattmat. Jeg benyttet sjansen til å lage meg en kopp varm fun light. Nå sitter jeg og drikker saft mens jeg ser på flammene til stearinlysene jeg tente danse og tenker på stillhet (♥).

Det hadde vært fint å sitte ved vannet, se på de fredfulle bølgene og kjenne vinden i håret.

Aller finest hadde det vært å gå tur. Jeg føler meg litt friere når jeg går tur. Friere fra alle tankene som holder meg våken.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  13.09.2014 - 04:38 - Hverdag
  4

"Love one another and you will be happy. It's as simple and as difficult as that."

Jeg pleier å gå tur hver kveld, så i halv ni tiden (om jeg ikke husker feil) begikk jeg meg ut på en tur jeg har gått flere ganger før. Likevel klarte jeg, der jeg vaset omkring med bomull i hjernen, å gå meg skikkelig bort. Det at jeg klarte å ta feil vei der jeg gjorde er helt latterlig, for det er det er en stor rundkjøring over en motorvei før man skal svinge ned til venstre, men jeg gikk ned til venstre altfor tidlig, lenge før jeg kom til rundkjøringen. Jeg havnet til og med på feil side av motorveien. Så da gikk jeg der, litt fortumlet, en god stund før jeg oppdaget at... ooops; jeg aner ikke hvor jeg er eller hvorfor jeg er her. Men siden det går et par gangbroer over motorveien, tenkte jeg at så lenge jeg fulgte veiene langs motorveien kom jeg sikkert over til slutt... neida. Blindvei, vei som gikk i sirkel, nok en blindvei, snuplass-vei... Jeg var sliten og fortvilet og gråt en skvett før jeg tok meg sammen og sendte en sos-melding til mamma. Etter litt meldinger, en telefonsamtale og vasing opp og ned den samme veien flere ganger fant jeg tilbake til der jeg hadde gått feil i starten og kom meg helskinnet hjem. Mamma og pappa ga meg egentlig instrukser til å komme meg til en av gangbroene, så hvordan jeg endte opp tilbake til der jeg gikk feil må gudene vite, haha. Det viktigste var at jeg slapp å overnatte i en grøft. Endte opp med å bruke rundt tre timer på turen da, haha... huff.

Nå er jeg sliten, så nå skal jeg natte. Må bare se litt Face Off først.

"Turn your face to the sun and the shadows fall behind you."

Jeg sliter skikkelig med bildeopplastningen. Pga Retina-skjermen blir bildene så stygge hos meg om jeg laster dem opp på blogg.no i 700px, men når jeg laster dem opp på Flickr i 2000px og resizer dem i innleggene slik jeg gjør nå, tar de så stor plass og bloggen blir skikkelig treg å laste opp. Jeg prøver med å redusere antall innlegg som vises på forsiden fra 70 til 30 og håper det hjelper, men om det det blir et problem for dere at bildene ikke vises hadde det vært kjempefint om dere kunne si ifra! (♥) Jeg er veldig sliten akkurat nå, så alt går inn på meg, så jeg begynte å grine fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, jeg var (*er) så lei av at alle bilder på nettet omtrent er uskarpe og alt ble bare dust. Haha, tragisk. Vi får håpe det ordner seg.

Nå skal jeg legge meg, god natt. (♥) Glad i dere!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.09.2014 - 22:03 - Hverdag
  3

"I'm standing on the moon, with nothing left to do, with a lonely view of heaven, but I'd rather be with you."

Jeg har brukt mer energi enn jeg har hatt de siste dagene, og det begynner å kjennes på kroppen. Jeg vil så gjerne klare alt.

07092014

I dag har jeg ommøblert hele rommet mitt flere ganger for å prøve å få det til å se ok ut, og til slutt gjorde det heldigvis det (♥). Var egentlig ganske fornøyd med slik det hadde blitt fra før, men så viste det seg at alle overflater det var mulig å sette stearinlys på stod slik at taket i såfall ville ta fyr, haha. Not good. Det nærmer seg mørkere, kaldere tider og da er tente lys et must (♥). Jeg gravde frem en lyslenke fra en skuff også og fikk liv i den, så nå ble det riktig så koselig. Har en vegg som er helt naken nå, som kleskommoden min står mot... og jeg har en idé om å få printet opp en del av bildene mine og lage en stor collage med både bilder og tegninger, wii! Åååå, klarer nesten ikke vente til jeg kan ta frem julepynten også! (♥) Tror det koseligste jeg vet er julepynt (ikke sånne skumle nisser da, men fin pynt, hihi). Det gir en sånn varm og god stemning. Nå drømmer jeg meg bort, haha.

Tenkte jeg skulle se ferdig en (eller to, hihi) episoder av Face Off (reality show om special effects make-up, det er azm) før jeg kryper enda lenger under dynen og natter (♥). I morgen er en ny uke, med nye planer og guess what; jeg er én hel uke overspisingsfri! Jeg pleier å sprekke etter ca seks døgn på det meste, men nå er jeg to timer fra syv. Det å tenke på at jeg bare for noen uker siden overspiste flere ganger om dagen og nå har gått syv døgn uten er litt wow. Jeg håper virkelig det varer, spesielt med tanke på skolen, det å være sosial og julen. Jeg vil så gjerne klare å delta på ting som innebærer folk og mat. Alt innebærer de tingene... i hvertfall det meste. Men på fredag var jeg med Aurora da (første gang jeg så henne siden januar 2013 tror jeg, utenom et par sekunder i gangen på skolen på vei til rådgiveren), og det var et kjempeskritt i riktig retning. Jeg tok intiativet til å være sosial selv og jeg klarte det! Det var dessuten utrolig koselig! Vi gikk tur, drakk chai-te og så på bilder hun hadde tatt. Det var virkelig en kjempefin kveld (♥). Mestringsfølelse (♥). 

God natt og sov godt!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.09.2014 - 22:41 - Hverdag
  3

Fall

Jeg tror jeg begynner å bli syk, huff.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  06.09.2014 - 20:38 - Foto
  6

Designendringer

Jeg har endelig fått endret litt i designet og ryddet litt opp i det! Det er ikke store endringene da, men noen småting her og der. Det er vel hovedsaklig kommentarfeltet og bildene i sidemenyen jeg har endret på. Og så har jeg rettet opp bloggen, slik at den stygge reklamen på toppen av bloggen blir midt over resten av bloggen, yey.

Synes du det falt i smak eller var det helt katastrofe?

Jul i september

Jeg var i Drøbak i dag og så på julenisser. Det ligger et eget julehus der, men jeg ble litt skuffet... for det var ikke noe julemusikk der, og for meg ble det litt stemningsdrepende, haha. Jeg endte ikke opp med å kjøpe noen nisse, men en ape fra julenissepostkontoret derimot... den klarte jeg ikke etterlate der. Den var for sær og jeg falt pladask for den. 

På vei hjem kjørte vi gjennom Oslofjordtunellen og jeg ble sittende og tenke på de ulike måtene tunellen kunne kollapse på, ikke det at det noen gang vil skje. Jeg var innom spektakulære actionscener inspirert av alienene fra Pacific Rim, eksplosjoner og en flokk med utenomjordiske sauer som tettet tunellen, før jeg til slutt kom frem til at det sannsynligvis ville være noe så absurd og lite spektakulært som en krabbe som fant en fin stein, og at steinen viste seg å være proppen til en sprekk, så det ble supermye trykk i sprekken når krabben tok vek steinen og til slutt et hul i tunelltaket og BAM: oversvømmelse. Håper ikke noen ble redd for å kjøre tunell nå, for det var virkelig ikke meningen å skremme noen (♥).

Vi så en hund som nesten ikke hadde bein (de var i hvertfall utrolig korte), og den var så søt at jeg måtte dokumentere det (♥).

Hva synes dere om apen, haha?
Har dere vært i Julehuset i Drøbak? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.09.2014 - 16:37 - Foto
  2

"The eye sees only what the mind is prepared to comprehend."

 
Jeg håper jeg snart klarer å ta sevportrett og mere kreative bilder igjen... Jeg savner det.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.09.2014 - 19:17 - Personlig
  0

Andreseptembertotusenogfjorten

Jeg hadde havregrøt og kaffe ute på trappen sammen med mamma i dag (♥).

Nå skal jeg snart på skolen og snakke med rådgiveren, så kommer farmor og i kveld skal jeg forhåpentligvis på ridetur. Ridetur blir gøy! I går kveld satt jeg med julemusikk på ørene og bladde tilbake i arkivet på bloggen min. Mest desember, fordi jeg gleder meg sånn til jul! Vet dere hva? DENNE bloggen blir 2 år i oktober... 2 ÅR! Holy shit, jeg har klart å beholde samme blogg så lenge... jeg fikk hjerteinnfarkt nesten. Jeg har på en måte blitt glad i denne bloggen selv om det ikke skjer så mye kult her, så jeg har værken hatt eller kommer til å få noe behov for å bytte igjen. Det er fint (♥). Noe av det fineste er muligheten man har til å bla tilbake og se hvordan man har utviklet seg og gjennoppleve gode minner (♥). Jeg savner litt gamle meg og temafoto og sånt.

Liker dere å bla tilbake i bloggarkivet deres?
Hva synes dere om bildene?

Håper dere får en fin dag! (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  02.09.2014 - 11:34 - Hverdag
  5

August

I August har jeg blitt 18 år, vært på hytta, hatt julestemning, begynt å trene og komme litt i gang med skole, tegnet en del, kost med Rob Arnesen og Violet, fått en ny venn, sett mange solnedganger (og mange filmer, lol) og jeg tror jeg endelig er på vei mot å bli bedre... selv om det går utrolig saaaaaakte.

Jeg krysser alle fingre og tær for at september blir starten på en bedre periode (♥).

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.09.2014 - 16:15 - Foto
  3
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits