Takk (♥)

Novemberdesign

Jeg har laget et nytt design, siden vi nå har kommet til november og høsten er på vei til å bli vinter. (♥) Det er litt mørkere og litt røffere, rett og slett mere høst-vintrete. Håper dere liker det også! Trykk på F5 om du ikke kan se det!

Hva synes du?

Gratulerer med ETT års dagen bloggen!

Jeg kan ikke tro at jeg har klart å ha denne bloggen i ETT HELT ÅR! (♥) Og flere år skal det bli, ikke noe mere bytting av blogger nå! Jeg må inrømme at jeg faktisk er veldig stolt over å ha hatt denne bloggen så lenge uten å bytte. (♥) Jeg er ikke fornøyd, men jeg har blitt veldig glad i den; mye på grunn av støtte og tilbakemeldinger fra dere. Det er litt morsomt (og skummelt) å bla tilbake i arkivet og se hvor mye man har utviklet seg og hva man har opplevd. (♥) Jeg håper at denne bloggen blir fylt med masse minner, opplevelser, tanker og bilder i mange år fremover!

Si gjerne gratulerer med dagen til bloggen min! Hihi! (♥) Og tusen takk til alle dere som har fulgt meg!
Håper dere vil følge meg videre også!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.10.2013 - 11:43 - Personlig
  8

29102013

Hurra, fremdeles syk! Trodde i går at det gikk over, siden jeg ble bedre, men tok visst feil. Blæh. Har ikke gjort en noen ting i dag; ikke orket en dritt. Bare ligget i sengen og sett på film eller sovet. Jeg har hatt det bra i dag da, selv om jeg har vært syk. Jeg har det egentlig bedre med meg selv når jeg slipper å konstant tenke på mat, noe jeg altså ikke gjør når jeg ligger i sengen. Når jeg er oppe blir jeg så rastløs, og da havner tankene mine automatisk på mat; som gjør at suget etter å spise store mengder kommer. Jeg har slitt mer med suget de siste dagene, og det har vært vanskelig å håndtere det. Derfor har det egentlig vært veldig lettende å være syk. Jeg kjenner at psyken min virkelig trenger å få tankene over på noe annet enn mat. Det blir så ekstremt slitsomt i lengden. Håper jeg er bedre i morgen, for da skal jeg til behandleren min, og på torsdag skal vi møte og det er halloween. Så håper jeg at jeg og pappa får dratt på ikea en kveld, og jeg må huske å ta temafotobildet, hihi! Sa til dere at det forrige skulle komme på mandag, men jeg har ikke vært bra nok de siste dagene til å ta det. Nå er det alt for sent, så jeg får heller droppe det. Jeg skal gjennomføre idéen når jeg har tid å poste det likevel (ikke som temafoto, for det blir nok en stund til)!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.10.2013 - 19:50 - Foto - Dyr
  6

Litt bilder fra arkivet

Jeg er fremdeles syk, æsj. Hvordan går det med dere i dag?

Husk spørsmålsrunden!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  28.10.2013 - 12:15 - Foto
  6

Søndag


Jeg har klart å bli syk, buhu. Tror jeg har blitt skikkelig forkjølet eller noe. Så dagen hittil har jeg tilbrakt i sengen, og jeg tror resten av dagen også blir det.

Så da lå jeg her og stirret litt på mobilen, litt på dataen og litt opp i taket. Og så tenkte jeg litt på den koselige foto-turen jeg gikk i høstværet med Lise.

Temafoto-bildet mitt kommer ikke i dag, men jeg skal poste det i løpet av morgendagen! Jeg har utsatt å ta bildet hele uken, fordi jeg har hatt litt (*mye) annet å tenke på... men så ble jeg jo selvfølgelig syk i dag, typisk. Satser på at jeg er bedre i morgen og får tatt det da! Håper dere har klart å holde dere friske, og hvis ikke - god bedring! (♥)

Hva har du gjort på i dag?
Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.10.2013 - 16:15 - Hverdag
  6

"They say a flower can't grow without a little rain. But isn't it also true that too much rain... kills the flower?"

I natt skal jeg sove på det "nye" rommet mitt! (♥) Det er koselig der nå, selv om det bare er en madrass på gulvet der inne. Men jeg har pyntet med en lyslenke over vinduet og en på gulvet i det ene hjørne av rommet. Veggene ble på en måte lysegule; det minner meg om tapetet på det gamle rommet mitt. Det føles trygt og varmt. (♥)

Visste dere at det bare er 58 dager til jul!? Æææ, gleder meg så sykt!
Gleder du deg?

"Individually, we are one drop. Together, we are an ocean."

Feel my pain, walk my paths, cry my tears, fight my fears.
Say you love me, say you need me, be my friend, promise you'll never leave me.
Hold me tight, find my light, keep some hope in my sight.
I stayed strong for so long, but now all my dreams and hopes are gone.
My mind created the mess I'm in, I need your help to fight back and win.
I'm tired of failing, I'm tired of loosing, everything is so fucking confusing.
Be my guardian, be my angel, help me see life from another angle.
Maybe we'll have the chance to break free...
...that's my goal, and it will always be.

Hva synes du?
(skrevet av meg)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.10.2013 - 17:29 - Personlig
  5

25102013

Nå er jeg ferdig med å male rommet mitt, wii! (♥)

Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.10.2013 - 16:57 - Foto
  18

24102013

Dere må høre på denne sangen ↑, hun har helt sykt bra stemme! (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  24.10.2013 - 15:30 - Hverdag
  3

The evening shadows tear the daylight apart

Noen kvelder blir det "blåtime". Det er vakkert... (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.10.2013 - 18:13 - Hverdag
  7

Meow

Jeg suger på å blogge for tiden. Jeg føler jeg har det bedre når jeg er innom og legger igjen spor hver dag, enn når dagene bare glir inn i hverandre og blir meningsløse. (♥) Derfor skal jeg ta meg selv i nakkeskinnet og poste noe hver dag. Så får jeg tatt litt bilder og faktisk følt at jeg gjør noe som betyr noe for andre. Jeg håper i hvertfall det betyr noe for noen av dere, haha... *nærvøs latter*.

Jeg har malt andre strøket med underlagsmaling på den ene veggen på rommet mitt. Siden prøveboksen med beige jeg hadde kjøpt var altfor mørk, måtte jeg nesten male over hele veggen med hvitt for å gjøre den nøytral og klar for lysere maling. Jeg har gitt opp beige siden jeg aldri kommer til å finne riktig farge uansett. Det var en del maling igjen fra da vi malte stuen, og den malingen er så fin! Den er lys gul-hvit og helt matt. Forelsket i den! Siden jeg var så heldig (og spurte pent), fikk jeg bruke resten av den malingen! Så i morgen skal veggene bli ferdige! (♥) Gleder meg sykt!

Så skal jeg få opp gardinstangen igjen, kjøpe noen fine, hvite gardiner jeg så på Åhlens forleden og ta meg en liten tur på IKEA. (♥) Siden budsjettet mitt ikke er vedlig stort må jeg nesten prioritere litt, så da falt valget på kommode og klesstativ (+ gardiner). Sove på madrass på gulvet, det takler jeg helt fint. Tror jeg har gjort det omtrent tilsammen to av tre år vi har bodd her. Liker egentlig og være nære bakken når jeg sover. Det føles tryggere... og så er jeg 100% sikker på at ingen ligger og lurer under sengen, klar for å drepe meg. Ok, det skjer helt sikkert ikke (håper jeg). (♥)

Hva synes du om bildene?
Har du hatt en fin start på uken?
Vil dere at jeg skal ta bilder av rommet når det er "ferdig"?

Autumn

Anette, Annika, Elise, Ida-Michelle, Julia, Thea og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "høst" og jeg valgte å tolke temaet som jeg gjorde fordi alle de andre idéene jeg hadde fikk jeg ikke til å gjennomføre... som vanlig. Deprimerende. Løv er i hvertfall høstete, så da passer jo bildet egentlig ganske godt til temaet.

Hva synes du om bildet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  20.10.2013 - 14:22 - Temafoto
  13

Ask me anything

Det var ikke så lenge siden jeg svarte på spørsmål, men det var i starten av august jeg ga dere muligheten til å spørre meg. Så da tenkte jeg det var på tide å la dere stille spørsmål igjen! (♥) Jeg svarer på alt (omtrent)!

Er det noe du lurer på?

Høst

Jeg prøvde meg litt frem med en ny redigeringsmetode, den passer egentlig bedre til mitt humør for tiden... det føles litt mer riktig enn glad stemning, farger og masse lys. (♥) Håper dere får en fin fredagskveld! (♥)

Edit: Jeg byttet til vanlig redigering på bildene fordi jeg ombestemte meg og fant ut at jeg ikke likte den "nye" metoden.

Hva synes dere?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.10.2013 - 19:47 - Foto
  8

18102013

"Happiness often sneaks in through a door you didn't know you left open."

I dag har vært en fin dag. Endelig. (♥) I morgen skal jeg til behandleren min, håper vi kommer litt videre med ting. Føler ikke at det har hjulpet så mye på tankene til nå, men det blir sikkert bedre når vi kommer litt inn i det.

Tre ord som beskriver dagen min: hyggelig, effektiv, lysere.
Din tur!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.10.2013 - 23:15 - Hverdag
  4

Baker Hansen

Baker Hansen må være den koseligste caféen jeg har vært på. (♥) Jeg har vært på to ulike, en i Drammen og en i Sandvika, og begge var like hyggelige. Dessuten er kaffen god og de har massevis av gode bakverk og lunsjer. (♥) Jeg valgte sjokoladekaken på bildet, men klarte bare spise en fjerdedel omtrent fordi den var så mektig! Haha, ble nesten litt kvalm! (♥) For bare én uke siden ville jeg stappet i meg hele og blitt ordentlig uvel; og når jeg kom hjem ville jeg grått av dårlig samvittighet. Men i dag klarte jeg å stoppe når jeg var mett, og dermed kom ikke den dårlige samvittigheten snikende. Det var godt å kjenne kontroll igjen. (♥) Kontroll slik normale mennesker har. Evnen til å stoppe når kroppen sier at det er nok. 1-0 til meg! Seier! (♥)

Hvilken café er din favorittcafé?

"Even if happiness forgets you a little bit, never completely forget about it."

Noen ting har blitt mye lysere de siste dagene, andre ting mye mørkere. Jeg er redd for å håpe, jeg er redd for å drømme. Maten har gått passe. Jeg er redd for å spise for mye, men jeg er også redd for å spise for lite så forbrenningen min "stopper" eller jeg faller ordentlig tilbake i gamle mønstre. Jeg var i et møte i dag, og det ble ikke så veldig positivt utfall. Jeg mister den eneste hjelpen jeg føler faktisk gir meg noe. Det lille lyspunktet i hverdagen som holder meg oppe. Den eneste ordentlige kontakten jeg har med omverdenen akkurat nå. Jeg mister den eneste personen jeg føler meg trygg på ute og som jeg klarer å finne på ting med. Det er vondt, fryktelig vondt. Jeg er redd for hvordan det vil gå. 

21. oktober kommer Agents of S.H.I.E.L.D. på TV. Det gleder jeg meg til. Jeg har ikke overspist på en hél uke, selv om jeg mistet litt kontroll i går. Jeg har venner (på nett) å snakke med, som løfter meg opp og lyser opp hverdagen. Jeg har kameraet mitt og foto. Jeg har bloggen min og dere. Jeg holder på å male og endre rommet mitt, og jeg håper virkelig det kan hjelpe meg. Jeg takler ikke være der inne. Det er for vondt. For mange fæle minner, følelser, redsler. Jeg trenger et sted jeg føler meg trygg. Et sted jeg kan slappe av. Et sted jeg kan sove. For jeg, i en alder av 17 år, sover inne hos foreldrene mine... og er det gøy? Nei. Jeg vil ikke det. Hver gang jeg prøver å sove inne på rommet mitt ender det opp med at jeg døgner. Tankene tar meg, rommet blir mindre og mindre, jeg kveles. Møblene får tenner og tar meg, griper tak i meg med klørne sine. Det er ikke reelt, hvordan skulle det skjedd i virkeligheten? Men fantasien er sterkere enn virkeligheten innimellom. Og fantasien kan virke så virkelig at du blir lurt til å tro på den. Jeg håper at jeg kan vaske vekk de vonde minnene, bytte dem ut med gode. Jeg skal gå ut av rommet mitt om jeg er trist; la være å være der. Jeg skal gjøre masse fine ting der. Og ikke minst skal jeg pynte til jul! Med én gang det er malt og jeg har "flyttet inn" igjen! (♥) Siden jeg har vært syk hele den tiden vi har bodd i dette huset, har jeg ingen gode minner der inne fra... men det skal det bli en stopper på nå! (♥) Føler meg som en borskjemt dritt, men det har ingen ting med at jeg ikke er fornøyd med hva jeg har eller at jeg ikke verdsetter det jeg har. Det er bare for vanskelig. For mange vonde følelser. Jeg har prøvd å gi slipp på dem og ignorer dem, men jeg får det ikke til. Kanskje jeg klarer å gi slipp på dem en eller annen gang, men jeg klarer ikke sove inne hos foreldrene mine lenger. Jeg takler ikke å ikke ha noe sted jeg kan ha privatliv... det drar meg ned. Og det er mange nok ting som drar meg ned fra før. Derfor har jeg "tatt det valget jeg har tatt". Det haster å få gjort noe, og da har jeg ikke tid til å få hjelp med å bearbeide de følelsene og tankene. 

Hva synes du om bildene?
Skal du se på Agents og S.H.I.E.L.D. når det  begynner, eller er det bare jeg som er rar?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  14.10.2013 - 23:45 - Hverdag
  4

Vennskap

Anette, Annika, Elise, Ida-Michelle, Julia, Thea og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "vennskap" og jeg valgte å tolke temaet som jeg gjorde fordi Prins og Latte er bestevenner, og er såååå søte når de leker sammen. (♥) De krangler ofte, men innerst inne er de er så utrolig glad i hverandre. Åååh, fine pusene! (♥) 

Hva synes du om bildet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  13.10.2013 - 14:19 - Temafoto
  8

Some facts about me

Jeg er 167cm høy og bruker størrelse 40 i sko. Jeg har sinnsykt store føtter.

Jeg spiser havregrøt med kanel og Splenda til frokost hver dag. 

Jeg har blitt et vanemenneske. Er jeg forberedt på noe og det endrer seg er det ikke så ofte jeg takler det. Spesielt hvis det har med mat å gjøre, da låser jeg meg helt.

For meg er hvert eneste måltid en stor utfordring. Det letteste hadde vært å hoppe over dem, men jeg vil ikke tilbake dit jeg var. Jeg er også redd for å miste kontrollen og spise altfor mye.

Jeg har bilde-hukommelse og knytter derfor følelser og tanker til bilder jeg har i hodet og fysiske ting. Jeg husker steder jeg har vært og ting jeg har sett utrolig godt, mens bokstaver og tall faller helt ut.

Jeg har verdens kuleste kopp fra London ↓. 

Hadde jeg ikke blitt kjent med de i temafoto hadde jeg nesten ikke hatt noen venner. De + Sunniva er de eneste jeg har kontakt med nå...

Jeg hater meg selv så mye at jeg har utviklet angst for å vise meg for andre.

Jeg elsker snøkuler, pledd, skjerf, julen, lyserosa og lyslenker.

Den fineste snøkulen jeg har fikk jeg av Silje og pappa da de kom hjem fra London. Den er enorm, superfargerik og er fra The Lion King musikalen. Den spiller også Circle Of Life ↓ om du skrur den opp.

Jeg synes kaniner er skumle.

Omtrent alle serier jeg ser på er Disney-serier eller "barne"-serier. 

Filmtypene jeg liker best er familieanimasjon, Disney, action, sci-fi og Marvel.

 Min største frykt er å miste noen av de rundt meg.

 Jeg er mørkredd.

Jeg elsker å lage mat og bake så lenge jeg har kontroll.

Strikkegensere, strikkede cardigans og strikkede skjerf er favroittplaggene mine.

Visste du noe fra før?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  12.10.2013 - 19:26 - Personlig
  6

"Time spent with a cat is never wasted."

Hei! Jeg skal prøve å være mer personlig på bloggen, siden mange ønsket det. (♥) Tusen takk for mange tilbakemeldinger! Akkurat nå har jeg det egentlig ganske bra. Dagen startet jeg med havregrøt, og jeg byttet ut halvparten av vannet med MELK! Og jeg gjorde det FRIVILLIG, selv om det var veldig skummelt! Pluss i boken til meg. Etter frokost og litt TV gikk jeg ut med kattene og kameraet. (♥) Det var freeeezing kaldt, så fingrene mine ble helt stive; men kattene var søte, og Latte var faktisk fotogen. Det er litt sånn once in a lifetime experience, haha! (♥) Det var fint å være ute med dem. Det er alltid fint å være med kattene. Spesielt Prins som jeg har så close forhold til. (♥) Vet ikke hva jeg skulle gjort uten ham. Etter min lille hage-foto-tur hjalp jeg mamma med å skjære opp grønnsaker og poteter som vi la i marinade, siden vi skal ha bakte grønnsaker og svin til middag. Sååå hadde vi lunsj, og vi hadde røkelaks og skiver! Røkelaks er sinnsykt godt, bare så dere vet det. (♥) Nå skal jeg støvsuge nede, vaske badet og rydde på rommet mitt, så håper dere har og får en fin lørdag! (♥) Håper jeg får postet et innlegg til i dag... jeg skal prøve. Dere må forresten høre på denne sangen ↓. Første delen er i hvertfall utrolig fin. (♥)

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  12.10.2013 - 15:08 - Foto - Dyr
  4

Eirin


En augustmorgen i 1996 kom en mørkhåret jente til verden. Jenta fikk navnet Eirin.

Eirin hadde fantastisk smak innen mote, og alle antrekkene hennes var smakfulle og godt sammensatt - not.

Eirins favorittårstid ble høsten, eller rettere sagt overgangen mellom høst og vinter. Og julen ble favoritthøytiden hennes.

Da Eirin gikk i 9. klasse fikk hun kyssesyken, som utviklet seg til psykiske skummelheter og ble starten på over tre veldig vanskelige år.

Eirin visste ikke lenger hvem hun var, hvor hun skulle gjøre av seg eller hva som var hennes oppgave i verden.

"Bare kjemp litt til, så blir alt bedre." "Det blir bedre snart, bare vent litt til." "Bare du gjør ditt og datt så ordner alt seg." 
Men uansett hvor hardt Eirin kjempet, hvor lenge hun ventet og hva hun gjorde, så ble aldri ting bedre. Og ble det gikk det over og raste sammen med én gang.

Lyset hadde forlatt Eirin. Hun fant det ikke noe sted. Motivasjonen bleknet, motet svinnet, kreftene forduftet og tankene slo knute på seg. Alt Eirin kunne se, kjenne og føle var kaos. Kaos hun ikke visste hvor hun skulle starte å rydde i.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.10.2013 - 16:38 - Personlig
  8

Snart blir det vinter

Snart faller høstbladene av og fargene vil falme og etterlate verden brun og kjedelig. Snart kommer frosten og iskalde netter, som dreper småkryp og får de andre dyrene til å gå i dvale. Snart vil det ryke fra alle piper og regnet vil bli til snø. Snart drar høsten og vinteren vil legge sitt kalde slør over oss. Det blir fint. Det blir fint med vinter. Høsten er veldig fin den også... det er bare ikke kaldt nok. Det er bare ikke mørkt nok. Denne høsten ble så varm, så vakker, så sommerlig... 

Jeg oppdaget plutselig at det er år og dag siden jeg i det hele tatt skrev noe personlig; som hvordan det går med meg og sånt. Jeg tror jeg er redd for at dere skal vite hvordan ting står til. At jeg feiler gang på gang, at jeg er helt på jordet og at ting er vanskeligere enn på veldig lenge. Jeg er flau. Det er meningen at jeg skal bli bedre, og istedet er jeg nok en gang på vei ned i monsterets mørke. Jeg er deprimert... og jeg vil ikke påvirke dere, eller plage dere med min negativitet. Jeg plager de rundt meg mer enn nok allerede. Det gjør så vondt å se hvor mye fælt jeg påfører venner og familie, og jeg vil ikke gjøre det mot dere også...

... Så derfor lurer jeg: ønsker dere at jeg deler mer, eller er det greit slik det er nå?

08102013

Gratulerer med dagen søsterpølse, du er verdens beste! (♥) Jeg kommer aldri til å slutte å være glad i deg!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  08.10.2013 - 19:18 - Hverdag
  7

"The flower that follows the sun does so even in cloudy days."

Himmelen var fin i morges! (♥) Var den fin der du er?

"You can't have a light without a dark to stick it in."

Unnskyld for at jeg ikke postet noe temafoto-bilde, jeg har prøvd masse... men dette har bare ikke vært min uke.

Åh, jeg får ikke sagt det mange nok ganger: dere er så utrolig herlige! (♥) Det betyr så utrolig, utrolig mye å få så mange fine tilbakemeldinger/kommentarer og at så mange er innom! Tusen, tusen takk! (♥)

Håper dere har hatt en fin helg og start/slutt på høstferien!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  06.10.2013 - 22:36 - Foto
  2

...

Jeg har ingen kontroll over noen ting lenger. Alt går galt.

I'm f
        a
         l
           l
            i
              n
                              g apart...

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.10.2013 - 17:40 - Personlig
  8

Hello October

0,8

Det var 0,8°C da jeg stod opp. Brrr... det begynner å bli kaldt. (♥) Endelig.
Hvor mange grader var det når du stod opp?

Ord

Ord har mye makt. Ord er vonde. Ord er gode. Ord forteller deg hvem du er. Ord forteller deg hvordan du er. Ord gir glede. Ord gir sorg. Ord gjør følelser konkrete. Ord gjør tanker virkelige. Ord deler opplevelser. Ord viser kjærlighet. Ord viser hat. Ord sårer. Ord roser. Ord rakker ned på. Org løfter opp. Ord fornærmer. Ord rører. Ord, ord, ord...

...ord gjør mye, både godt og vondt.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.10.2013 - 16:17 - Hverdag
  3
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits