Takk (♥)

Almost December

Jeg kan ikke tro at det er 1. desember på søndag! (♥)
Jeg har gått og ventet så lenge, og plutselig er desember her... føles litt rart egentlig.

Glede

Jeg så deg på andre siden av veien. Jeg kunne ikke huske å ha møtt deg før, men du virket kjent. Du smilte. Jeg smilte tilbake. Øynene dine glitret. Det var da jeg skjønte hvem du var. Du var glede.

Deg og meg, bare deg eller bare meg.

Deg
og meg.
Deg og meg.
Oss.
Vi to.
Sammen.

Om du forsvinner er det bare meg.
Om jeg forsvinner er det bare deg.
Alene.
Deg eller meg.
 Deg
eller meg.
Bare én.

Så enkelt er det å skape ensomhet.
Altfor enkelt.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.11.2013 - 08:00 - Foto
  7

23112013

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.11.2013 - 17:47 - Foto
  12

Midnight

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.11.2013 - 00:46 - Foto
  7

Jeg savner

Jeg savner å sitte på en hyggelig og hjemmekoselig café; med en varm kopp kaffe med gratis påfyll i hendene. (♥) Bare sitte og snakke om alt og ingenting; og glemme alle problemer en liten stund. Favorittcaféen min er Baker Hansen på Sandvika Storsenter, men det har jeg sikkert nevnt før. Den er koselig. (♥) Jeg har vært på en Baker Hansen på et senter i Drammen som også var koselig. Kanskje alle Baker Hansen caféer er koselige. Hvem vet.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  21.11.2013 - 23:58 - Hverdag
  3

Huff

Jeg beklager at jeg slettet "hvem er egentlig Eirin"-innlegget... men jeg turte ikke ha det der. Jeg er så usikker på meg selv... jeg var visst ikke klar for å vise den tullete siden av meg selv akkurat nå. Unnskyld.

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg må være så usikker på meg selv. Mø.

Raindrops

Jeg har vært hos bupa. Jeg skulle egentlig dit i morgen, men det hadde blitt endret uten at jeg fikk vite det. Jeg fikk litt panikk et øyeblikk, men jeg overlevde. Først satt jeg og behandler og stirret på hverandre en god stund, før vi ble enige om å hente pappa og snakke litt alle tre. Det hjalp, og vi endte opp med å gå langt over tiden. Håper det gikk greit for henne, haha. Det er kaldt. Det er ikke så kaldt ute, men rommet mitt er iskaldt. Jeg blir snart til en istapp. Selvfølgelig kunne jeg skrudd på varmeovnen, noe jeg burde, men tenkte jeg skulle lufte litt... og da går jo all varmen ut. Så da får jeg holde ut litt til. Nå skal jeg prøve ut den greske yoghurten med musli og honning eller noe som jeg kjøpte i går. Det blir spennende i og med at jeg ikke liker gresk yoghurt, lol. Jeg innser at det kanskje var dumt å velge den, men kan jo hende at jeg plutselig liker det veldig godt. Får krysse fingrene for det! Men nå stikker jeg ned i den varme stuen vår før jeg fryser helt ihjel. Farvel, kommer til å savne dere!

Så må jeg bare si TUSEN TAKK for alle de fine kommentarene jeg har fått! (♥) Det betyr så utrolig mye!
Jeg er så glad i dere! (♥) Tusen takk igjen!

Få det til å stoppe

Jeg vil ikke mer. Jeg orker ikke mer. Jeg takler ikke mer.
Jeg er så sliten. Jeg tror jeg legger meg nå, god natt.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.11.2013 - 22:42 - Hverdag
  3

Grått

Anette, Annika, Elise, Ida-Michelle, Julia, Thea og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "grått". Jeg valgte å tolke temaet som et verb og ikke en farge. Noen ganger blir tankene så vonde og tunge å bære på; og det er kanskje ikke så lett å sette ord på dem eller fortelle dem i det hele tatt. Da kan det å få grått litt av smerten ut være utrolig godt. For det er lov å gråte.

"People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long."

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.11.2013 - 22:46 - Temafoto
  6

Du og jeg

Jeg er sliten. Sliten av å kjempe en kamp jeg aldri ser ut til å vinne. Jeg holder vel en del igjen også, for jeg vil på en måte ikke bli kvitt deg. Du og jeg har vært fiender i tre år, men samtidig også bestevenner. Når alt har vært kaos har du gitt meg kontroll og du har vært der uansett hva jeg har gjort. Du er en del av meg, av Eirin. Du og jeg er ett. Nå føles det så trygt å ha deg nær meg, og å gi slipp på deg virker skremmende og farlig. Jeg klarer ikke se hvordan jeg skal klare å leve uten deg. Hvem vil jeg bli og hvordan skal jeg forholde meg til ting? Du er en stor del av meg, kanskje den største delen i meg. Hvordan skal jeg bare glemme deg? Hvordan kan jeg finnes uten deg; vi er jo ett. Skulle ønske du ikke var så sjalu. Kunne du ikke latt meg beholde deg, men også beholde de rundt meg? Kunne du ikke latt meg være ute med venner, gå på skolen og fungere? Hvorfor må du ta alt fra meg - hvorfor må du ta så stor plass? Men uansett hvor slem du er, så kan jeg ikke gi slipp på deg. Jeg klarer ikke. For vi er alltid sammen.

Du og jeg er ett.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.11.2013 - 17:59 - Personlig
  4

Jeg tror ikke man senere vil angre, jeg tror at man vil være stolt over hvor langt man har kommet

Jeg har skrevet svært lite personlig om hvordan det går og hvordan ting er. Innimellom kommer jeg med litt oppdatering, men ikke så mye mer enn det. Jeg er 17 og jeg føler at det er mitt ansvar hva jeg deler på internett. Jeg mener jeg er fornuftig nok til å passe på hva jeg deler med hele verden. Det blir tross alt liggende for alltid, og det er jeg fullt klar over. Jeg vil være mere åpen; jeg trenger det. Ikke det at jeg vil dele alt som foregår i hodet mitt, for det fortjener ingen å ha hengende over seg, men bare litt mer om hvordan det går. For det går ikke bra. Det går dårlig. Tanker og følelser river og sliter, drar og klorer i meg. Å prøve å opprettholde en blogg når man ofte føler man må fake humør og følelser er vanskelig. Selvfølgelig mener jeg ikke at alt som postes da må være negativt om ting er vanskelig, men om man er ærlig føles det glade mer ekte. Og det er fint. Bloggen betyr så utrolig mye for meg, så jeg vil ikke legge bort den. Det er ikke et alternativ for meg.

Å skrive ned tanker og følelser kan være utrolig befriende. Bare det å vite at det er noen som bryr seg, leser og kanskje til og med legger igjen en erfaring eller et støttende ord kan hjelpe masse. Man skal ikke dele for mye eller personlig, "tenk om du angrer over at det ligger ute om deg på nettet om noen år". Jeg synes at så lenge man passer litt på hva man skriver, og ikke deler ting man ikke er komfortabel med, er det ingen negative sider med å skrive om tanker og følelser. Kanskje hjelper du en annen, kanskje hjelper du deg selv? Jeg kan ikke se hvodan man kan angre i fremtiden; vil det ikke bare være fantastisk å se hvor langt man har kommet? Hvor mye man har utviklet seg på alle måter? Hvem man har blitt? Sliter man med depresjon og føler at å blogge om det vil hjelpe synes jeg ikke det er galt å gjøre det. Om et par år blar man kanskje tilbake og ser hvilken kamp man har kjempet og hvor hardt det var. For meg ville det vært en selvtillitsboost. En blogg bør gi oss muligheten til å  være oss selv uten å bli dømt; ingen problemer skal les av og alle fortjener å bli respektert.

Så så lenge man passer på at det man skriver ikke er for dypt eller kan gå utover en selv eller andre, er det egentlig feil å dele ting man trenger å få ut? Trenger vi egentlig være så forsiktige og redde? Hvorfor skal vi skamme oss over hvem vi er på nett når vi får beskjed om å tro på oss selv i virkeligheten? Nett har blitt et så vanlig virkemiddel at ingen ville lagt merke til at du var "dristig" som delte ditt eller skrev om datt. Det finnes hundrevis av mammablogger som deler livet til sin nyfødte, fitnessblogger som deler hva de spiser og trener, rosabloggere som deler diverse ting osv. Nettet er fullt av detaljerte liv, det har blitt helt vanlig. Da kan det vel være ok å dele ting man føler er vanskelig også?

Jeg synes i hverfall det! Gjør du?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.11.2013 - 21:50 - Personlig
  4

Juleverksted

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.11.2013 - 16:46 - Hverdag
  4

Halvveis i november

Det er bare 15 dager igjen til 1. desember! (♥) Det er alltid så gøy og koselig å ha juleverksted, så da pusler vi litt med det i dag. Jeg gleder meg til å bake pepperkaker, og til å lage pepperkakehus med Silje. Det har liksom blitt en tradisjon at vi lager hvert vårt lille hus sammen. (♥) Jeg gleder meg til å ha julemusikk på full guffe, lukte alle juleduftene, se julepynt overalt og snøen dalende ned utenfor vinduet. Jeg gleder meg til juletre og juleprogrammer på tv. Jeg gleder meg til kvelden før kvelden, stemningen, spenningen før julaften og mye mye mer. Jeg gleder meg rett og slett til jul! (♥)

Gleder du deg til jul?

Me tired; you tired?

Jeg er sliten.
Er du sliten?

14112013


Jeg er et hamster *fnis*

Hadde det litt vel gøy på panduro i dag, hehehe...

Tokk litt av liksom...

Og for å få dere til å glemme hvor gal jeg er, litt room details!

Grans lettjulebrus er min favoritt-julebrus - hvilken er din?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  14.11.2013 - 15:23 - Hverdag
  6

Winter is coming

Jeg fant 150,- da jeg ryddet i tingene mine. I morgen skal jeg kjøpe masse lettjulebrus. (♥) Jeg må hamstre.

13112013


Det stygge trekket på stolene til bupa.

Selvdiggerbilde i speilet på do.

På vei opp til Spiralen! Hadde aldri vært der før, så det var gøy!

Måtte jo ha bevis. Og ja, jeg vet at jeg ser ut som en ugle. Og ja, bildet er skjevt.

Drammen er pent.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  13.11.2013 - 15:24 - Hverdag
  3

Minusgrader

I morges var det minusgrader; brrrrr. (♥) Jeg liker at det er kaldt, men jeg liker ikke å fryse. Jeg er rar.
Liker du at det er kaldt?

Nightlights

It's so calming to go for a walk when it's dark;
watching a thousand tiny lights across the water and wondering who they belong to.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  12.11.2013 - 23:31 - Foto
  5

"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars."

Hva synes du om bildet?

12112013

Jeg har vært på kjøpesenteret med mamma, farmor og Silje i dag. Det var koselig, men nå er jeg utrolig sliten! (♥) Jeg kom hjem med en liten pyntegjenstand og en flaske lettjulebrus, så det ble ikke noe storhandel akkurat, haha. Nå skal vi snart spise middag; og så tror jeg det blir en rolig kveld med litt Modern Family og julebrus. (♥) Det kommer forresten ett innlegg til i dag, siden jeg tok noen bilder i sted! De ble ikke helt som jeg hadde forestilt meg da, men siden det var første gangen jeg prøvde godtar jeg det. Har i hvertfall lyst til å prøve igjen!

Hva har dere gjort i dag?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  12.11.2013 - 18:18 - Hverdag
  9

"Du grønne, glitrende tre-e, god dag!"


Ute blir det bare kaldere og kaldere for hver dag. Inne også; men vi fyrer i peisen, så det går bra.

Jeg og farmor var en tur på Plantasjen for å kjøpe kaktuser i sted.

De hadde masse roser også, men jeg synes kakuser er veldig geie. Utrolig billige og omtrent evigvarende (♥)

Det stod et enormt juletre med masse pynt ved inngangen. Elsk (♥) Jeg vil ha jul!

Hils på mine nye bestevenner; Ernt, Bernt, Gustaf, Roger og Stig.

Hva synes du om bildene?
Liker du kaktuser?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.11.2013 - 16:24 - Foto
  12

11112013

En liten sneak peek på rommet mitt. (♥) Det er så klart at jeg vil dele det på bloggen enda, men snart! I hverfall før jul!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.11.2013 - 13:59 - Hverdag
  8

Mestring

Anette, Annika, Elise, Ida-Michelle, Julia, Thea og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "mestring". Jeg valgte å ta bilde av kaken jeg bakte til pappa i dag. Jeg var helt fra meg og ville gi opp fordi det virket som om den ble totalt mislykket, men med litt hjelp til å roe meg ned fra mamma endte den opp både god og grei i utseende. Jeg er stolt over at jeg klarte å få det til uten å ødelegge den slik jeg ofte gjør, og for meg var det et snev av mestring.

Hva synes du om bildet?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.11.2013 - 16:55 - Temafoto
  7

Dark, rainy days

Det regner hele tiden og blir tidelig mørkt. Det er fint. (♥) Jeg holder på å bake en ostekake med browniebunn og bringebærkrem til i morgen siden det er farsdag. (♥) Håper den blir vellykket.

Skal du bake noe (til) i morgen?

"You need chaos in your soul to give birth to a dancing star."

God natt alle sammen! (♥) Sov godt og drøm om enhjørninger, regnbuer, blomster og glitter.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  09.11.2013 - 00:24 - Hverdag
  3

08112013


Frukt, jordbæryoghurt og lett julebrus (♥)

Hade høst, hei vinter.

Prinsessegardinene mine (♥) De er hvite, gjennomsiktige og litt glinsende... og så er det lyslenketing bak dem.

Vi skal ha hjemmelaget pizza til middag, rommet mitt har blitt fint, jeg har kjøpt mange lyslenker i det siste, julestemningen er på topp, jeg har vært på ikea TO ganger denne uken... selv om det ikke er store forskjellen mellom hverdag og helg lenger er dette en fin start på helgen. Silje skal sikkert ut i kveld, men jeg håper hun blir hjemme; så slipper jeg å være ensom. (♥)

Håper dere får en fin fredagskveld! (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  08.11.2013 - 17:15 - Hverdag
  9

Rim

Nå begynner det å bli ordentlig kaldt ute. (♥) Jeg var på ikea på mandag og kjøpte inn litt til rommet, men det viste seg å være noe galt med kommoden jrg hadde kjøpt. Den ene delen hadde nesten knukket og hjørnet på topplaten var helt bøyd. Fikk byttet den og skudd den sammen i går da! Farmor syr opp gadinene mine nå! Det blir prinsessegardiner; gleder meg helt sykt til å vise dere! (♥) Det er ikke prinsesser på gardinene altså, hihi. Nå skal jeg lage meg en kopp te og krype ned under dynen. (♥) Hade.

Hva synes du om bildene?
Er det kaldt der du bor?

04112013

Gratulerer med dagen til Prins som fyller 5 år i dag! (♥) Love you!

Halloween

Anette, Annika, Elise, Ida-Michelle, Julia, Thea og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "halloween". Man forbinder ofte halloween med noe skummelt, og hodekalle-sminken er veldig mye brukt... så da valgte jeg å gjøre noe ut av det. I tillegg valgte jeg å ta et mørkt bildet og forsterke kontastene. Jeg ble faktisk kjempefornøyd, hihi!

Hva synes du om bildet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.11.2013 - 21:24 - Temafoto
  12

Julestemning og svar på spørsmål


Boller og kakao foran peisen, med julemusikk i bakgrunnen. (♥) Dét er fint det. Julestemning in my heart.

Vet du om de selger og eventuelt hvor de selger det kamera du har nå?
Jeg tror faktisk ikke det er i salg lenger.

Kan du vise før og etter bilde på noen av bildene dine? Tenker selvsagt på redigeringen.
Jeg vet ikke... haha. Det er litt kleint.

Når ble du syk?
Høsten 2010.

Du er utrolig flink til å ta bilder.
Tusen takk!

Jeg sliter litt med å få tak i et design jeg liker, så likte jeg veldig godt det ene gratisdesignet du la ut for en stund siden (på den gamle bloggen din). Er det umulig å få bruke det designet? 
Jeg driver dessverre ikke med design lenger, så det er dessverre umulig å få koder, skreddersydde design og bruke gamle gratisdesign. Beklager.

Hvordan lager du designene dine?
Jeg skriver inn koder i blogg.no's designting.

Hvordan greier du å ta så fine bilder? Blir så inspirert!
Tusen takk! Utrolig hyggelig å høre! Jeg vet ikke... haha. Har holdt på en stund da, det hjelper sikkert!

Fast leser på bloggen din! Elsker designene dine og bildene dine, stå på! 
Tusen takk! Ble litt rørt nå jeg.

Hvordan har du det?
Ikke så bra akkurat nå, hyggelig at du spør da!

Hva gjør du om dagene?
Kjedelige ting, husarbeid, pusser opp rommet mitt, kjeder meg... ikke noe gøy.

Hva bruker du å redigere som oftest, når du redigerer bildene dine?
Lysstyrke, hvitbalanse, kontraster, metning (noen ganger) og curves.

Hvor mange dyr har du?
2 katter.

Elsker du hester?
Ja!

Hvorfor er du redd kaniner? Haha!
Vet ikke... haha. Jeg har jo hatt en del venninner som har hatt kaniner, men jeg har nesten aldri turt å holde en, og når jeg gjort det er det bare skummelt. Er vel redd for å bli klort eller bitt og for å ødelegge dem, ikke vet jeg.

Hvordan ser rommet ditt ut?
Gulhvitt med kun en madrass på gulvet og noen lyslenker her og der, haha.

Hva er det du ønsker eller vil ha akkurat nå?
Et normalt liv.

Blir du fornøyd med de kjempefine bildene du tar? Iallefall noen?
Tusen takk! Noen begynner jeg å bli ganske fornøyd med! Så poster jeg bare bilder jeg synes er greie da, resten blir liggende på skrivebordet og råtne.

Kunne du lagt ut noen tutorials på hvordan du redigerer bildene dine? De er så utrolig fine!
Det blir litt vanskelig, fordi jeg bytter metode hele tiden og redigerer alle bilder ulikt.

Synes du at har blitt flinkere til ta bilder siden i fjor?
Jeg håper da det!

Ser du forskjell på bildene dine nå og de fra i fjor?
Ja, nesten skummelt å bla tilbake i arkivet. Spyr nesten av noen av bildene, haha... ok, det var litt overdrevet.

Hvordan har de rundt deg forholdt seg til det du sliter med?
Veldig bra tror jeg, men det er jo selvfølgelig veldig vanskelig for dem.

Hva synes du er viktigst for at de skal vise sin støtte?
At de ikke dømmer meg pga sykdommen. Jeg er jo fremdeles Eirin. Eller... jeg har jo blitt annerledes, fordi man tenker annerledes og sånt, og fordi jeg ikke klarer alle de normale tingene. Men jeg vil behandles som et vanlig menneske og ikke spesialbehandles. Også setter jeg utrolig stor pris på at de jeg har snakke-kontakt med! Jeg hadde ikke klart meg uten dem! Heller ikke uten familien, de har stått på og virkelig gjort alt. Og Silje er den jeg er mest imponert over oppi alt. Hun er fantastisk.

Hvilke blogger leser du?
Åj, det er en del. For det meste bare fotoblogger, men også noen hversagsblogger, moteblogger og tegneblogger. Jeg kan jo lage et innlegg der jeg linker til alle! Bruker bloglovin', så da kommer postene automatisk opp... veldig greit!

Hva slags musikk hører du på? Noen artister?
For det meste bare soundtracks fra filmer, og sånn tilfeldig musikk.

Kan du ha en linkerunde?
Vet ikke, føler meg så slem når bare noen blir valgt... 

Hva gjør deg glad? 
Vet ikke... å få hyggelige tilbakemeldinger og å snakke med vennene mine.

Hva er din drøm? 
Å møte unicorns på ordentlig.

Hva er det rareste du har tenkt på? 
Det tror jeg blir litt vanskelig å svare på i og med at alt jeg tenker på omtrent er rart.

Hva er det morsomste du har bakt? 
Vet ikke, masse som er gøy å bake!

Du er vakker, bare måtte si det!
Awe, tusen takk!

Tar du bildene dine i RAW? 
Ja, alltid! Man får mye større muligheter med etterbehandling!

Hvor er lyslenken fra? 
Åhlens.

Åh, skal du vise bilder når rommet ditt er helt ferdig?
Hadde tenkt det! Men nå har jeg bare tomt rom med madrass på gulvet, så venter til jeg har ordnet litt til!

Hvor pleier du å kjøpe lyslenker? 
Ikea og Åhlens! Jeg har faktisk kun sett lyslenker på de butikkene... rart.

Lager du gratis design? Vil så gjerne ha et! Elsker designene dine!
Jeg gjør dessverre ikke det, unnskyld.

Kan du lage et innlegg der du viser hvordan man redigerer bilder i Photoshop? Jeg har veldig lyst til å få den effekten som gjør bildet litt mørkere og som gir det en slags vintage-look. Om du ikke helt skjønner hva jeg mener, kan du se gjennom Anette sine bilder. Har også sett at du bruker det en del, men ikke like ofte som hun gjør.
Har du sett meg bruke det en del, skjønner ikke helt hvor? Jeg prøvde det to ganger, men byttet tilbake til min vanlige redigering. Du kan jo heller spørre Anette enn meg, når det er slik redigering du vil ha? Også fordi jeg egentlig ikke vet hvordan man gjør det. Jeg klarte det på noen bilder fordi jeg var heldig med lyset... men det er ikke en stil jeg personlig liker å bruke, og kommer derfor ikke til å prøve å lære det bort. Jeg liker veldig godt å se på bilder i den stilen da! Beklager så mye. Men spør Anette, så kanskje hun har noen gode tips å lære bort!

Hvor er de fine lysene fra?
Åhlens. De selger dem fremdeles.

Håper dere fikk svar på det dere lurte på!

Pink-soft-flowers-cosy-lights

Jeg og Silje spilte Ice Age Village, lo og snakket tideligere i dag... det var hyggelig. (♥) Så spiste vi grillede wienerpølser i lompe mens vi så på Epic; som var en helt ok film. The Croods var mye bedre. (♥) Nå sitter jeg og Silje i sengen min med hver vår PC, musikk og p-max. (♥) Det er fint å ha en kveld der jeg ikke er helt alene, slik jeg alltid pleier å være. Det er så hyggelig når Silje og jeg er sammen. Hun er verdens beste søster. (♥)

Forresten, hør på denne fine sagen. Den er med i Broen (som alle burde følge med på). Og så må dere høre på denne, denne og denne av Empire Of The Sun også! Akkurat nå er LORDE, OneRepublic og Empire Of The Sun favoritt artistene/bandene mine. (♥) Den fra Broen har ingen ting med de å gjøre da, hihi.

God natt fine lesere! (♥) Svarene på spørsmålsrunden (+ temafoto-bildet selvfølgelig) kommer i morgen, så stay tuned!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.11.2013 - 00:36 - Hverdag
  3

October

En månede uten mening.

Please la november bli bra... jeg ber.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.11.2013 - 19:00 - Foto
  10

Bye bye October


Det er rart at vi har kommet helt til November nå. (♥) Det er under 2 måneder til jul!!!

For to dager siden (midt på natten), bestemte jeg meg for å åpne en bok (*dym-dym-dyruuuum*). Jeg har ikke lest på en god stund nå, rett og slett fordi jeg ikke har hatt motivasjon eller konsentrasjon. Valget falt på Harry Potter, både fordi det var lenge siden sist og fordi de er bra! Jeg innså at karakterene ikke het det samme som jeg hadde i hodet, fordi de i Harry Potter har andre navn på norsk. Det hadde jeg nesten glemt. Det er rart å lese bøkene på norsk etter å ha sett filmene på engelsk. Man går litt i surr. Samtidig er det de norske navnene jeg trodde var de ekte en veldig lang stund, så det er egentlig litt fint å lese bøkene på norsk. Jeg husker jeg fikk skikkelig sjokk da jeg oppdaget at de egentlig het noe annet, haha! Det hadde vært utrolig gøy å lese bøkene på engelsk også, for de er liksom opprinnelig skrevet på engelsk... og da blir det aldri helt det samme når de blir oversatt. Filmene er jo på engelsk, men i forhold til bøkene synes jeg egentlig ikke filmene er så veldig gode. Hihi. (♥)

Har du lest Harry Potter? På norsk eller engelsk?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.11.2013 - 15:27 - Hverdag
  9
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits