Takk (♥)

Krystallisert

Nå har høsten tatt sist siste åndedrag, og verden ligger under et tynt lag med hvite krystaller. Det er pent (♥). Nå er det vinter.

Vinterdesign

Tenkte det var på tide med et nytt og litt mer vinterlig design nå som vi snart er i desember. Håper dere liker det og at det ikke er noen bugs, i såfall hadde det vært utrolig hjelpsomt om dere kunne si ifra (♥). Om de blå sirklene ikke er helt runde, er det fordi det bare ble sånn... hehe... så bare ignorer det, hihi.

Ordløs

Hei... Unnskyld for at jeg plutselig forsvant og at jeg har vært borte så lenge uten forklaring. Jeg er her fremdeles, og det går bra... jeg har bare for mye med meg selv til å klare å prioritere blogg... og inspirasjonen og kreativiteten til å redigere bilder er helt vekk. Jeg har mange ganger åpnet bilder for å redigere dem, men jeg kommer ikke noe lenger. Jeg trodde ikke egentlig noen ville legge merke til at jeg forsvant, men nå har noen begynt å sende meldinger for å spørre om det går bra, så det minste jeg kan gjøre er å gi lyd fra meg. Jeg vet ikke om jeg kommer til å være så veldig aktiv fremover, men hvem vet... ting kan endre seg. Det nærmer seg jul, og selv om jeg her har gitt uttrykk for at dette er noe jeg virkelig gleder meg til, er sannheten at jeg gruer meg noe helt sinnsykt. I høst så ting ut til å bedre seg og jeg begynte å tro på at denne julen ville bli bra, og den kan fremdeles bli det (mirakler kan skje)... men akkurat nå er alt bare så altfor vanskelig og jeg er lenger nede enn jeg har vært på lenge. Unnskyld for at jeg ikke har sagt noe og for at jeg har vært borte så lenge, det var virkelig ikke meningen å bekymre noen. Håper det går bra med dere alle sammen, dere er virkelig fantastiske (♥).

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.11.2014 - 16:40 - Personlig
  3

You will always have a place in our hearts

I dag har vi mistet en venn. Vi har mistet en fantastisk jente. Det at verden var så slem mot deg er ikke rettferdig, og det er vondt at du er borte nå. Jeg håper du har funnet ro der du er nå, for du fortjente så mye mer enn dette (♥). Du vil alltid ha en plass i hjertene våre, og vi vil aldri glemme deg. Hvil i fred vakre Karianne (♥).

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.11.2014 - 16:21 - Personlig
  4

October

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om oktober. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si i det hele tatt lenger. Jeg føler jeg burde forklare mer, for dere får bare bruddstykker. Det må være forvirrende. Hva skjer? Hvordan går det? Hva er videre planer? Jeg vet ikke. For videre behandling må jeg finne ut om jeg er villig til å gå i gruppeterapi - min største frykt. Akkurat nå vet jeg ikke om jeg er sterk nok til å trosse så mye angst. Jeg har ikke motivasjon. Eller, jeg har motivasjon, men jeg klarer ikke samle krefter nok til å bruke den. Jeg klarer ikke drive meg selv. Det er frustrerende, for jeg vil... men sykdommen vil virkelig ikke.

Mål for november: Lære meg å danse litt og begynne i behandling.

  EIRINHS © 2012 - 2015
  01.11.2014 - 13:22 - Foto
  2
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits