Takk (♥)

DecemberNå er snart desember slutt, 2012 for den saks skyld også. Siste dagen i 2012... om noen timer er det en ny start på et helt nytt år. Jeg tror alle sitter med tanker som "I 2013 skal alle bildene bli helt perfekte", "Jeg skal bli supersunn", "Jeg skal være snill mot alle", "Jeg skal oppleve masse nytt, og ha det gøy hele tiden"... det er lett å drømme. Men forventningene til egent innsats blir også mye høyere. Selv om det blir 2013 betyr ikke det at du blir verdensmester i alt med et knips... du er fremdeles deg selv... og det er veldig viktig å ikke glemme! (♥) 2013 vil gi deg muligheten til å fortsette reisen gjennom livet ditt, ta nye valg, lære nye ting... bli bedre i ting. (♥) Det viktigste er vel kanskje å være positiv, ta vare på øyeblikk og gjøre så godt man kan ut av situasjoner! Jeg tror personlig at vi har så høye drømmer om 2013, fordi vi alle ønsker å være perfekte... Og være som forbildene våres, bli likt av alle. Vær deg selv, følg hjertet ditt... og så vil folk like deg for den du er. Selvføleglig hjelper det å være hyggelig, og å bite tennene sammen... overvinne sjenertheten og redselen... ta intiativet, og si... "Hei".

Denne måneden har vært passe. Det har vært jul, jeg har kjøpt iPhone, jeg har tatt masse bilder og forhåpentligvis utviklet meg litt, jeg har møtt Julia, jeg har vært på hospitering på media, jeg har opplevd nye ting, jeg har fått masse fint, jeg har egentlig vært ganske glad, jeg har nesten ikke grått noen ting, jeg har snakket med verdens beste venner, jeg har TWS, jeg har tenkt over hvor viktig venner og familie er for meg, jeg har innsett at jeg ikke hadde overlevd uten mine vakre blogglesere, jeg har mistet litt blogglysten, jeg har fått inspirasjon, jeg har mistet inspirasjon, jeg har fått mange søte kommentarer og oppløftende ord, jeg har blitt kjent med nye, jeg har snakket med herlige personligheter, jeg har vært forvirret, jeg har vært usikker, jeg har vært redd, jeg har gått turer i mørket, jeg har hatt det fint, jeg har ledd, jeg har drømt, jeg har hørt på musikk hver kveld de siste ukene... (♥) Jeg tror jeg avslutter listen nå, så jeg ikke kjeder dere til døde!

Favorittquote dette året (som faktisk har stått på face-profilen min siden januar): "When there's snow on the ground, I like to pretend I'm walking on clouds." 

Jeg hadde egentlig tenkt å lage et innlegg med bilder fra hele 2012, men vi får se om det blir litt ut i januar istedet. Orker ikke begynne å finne og redigere så mange bilder nå. Dessuten skal jeg bort i kveld, så jeg må fikse og ordne meg. (♥) Så føler jeg meg litt dum som fikk en fantastisk gave i posten av en venninne... og jeg ser at min til henne er tåpelig... jeg har ikke en gang sendt den... shame on me...

Har du hatt en fin desember-månede?
Hvilket av bildene liker du best?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  31.12.2012 - 15:08 - Foto
  5

My New Year's resolutions2012 har vært et passe år. Ikke superbra, men ikke superdårlig... starten var vel ganske ille... egentlig. Jeg har kommet meg ut av mye dette året, og inn i noe. Jeg håper 2013 blir noe helt for seg selv. (♥) Jeg pleier egentlig aldri å lage nyttårsforsetter, men i år vil jeg det... og dele dem med dere!

 • Finne fjernutløseren min *kremt*... hehe...
 • Lære meg å bruke refleksskjermen min.
 • Gjøre ferdig rommet mitt.
 • Klare å starte på vanlig skole til høsten.
 • Klare jobben etter nyttår.
 • Ta masse bilder av ting jeg ikke har tatt bilder av før... og kanskje noen spennende shooter.
 • Møte alle i TWS, og ha et fototreff med dem... (♥)
 • Spare penger til Nikon D600! (♥)
 • Begynne med skrapelodd/tipping... så kanskje sparingen går litt fortere... LOL!


Jeg er sikker på at jeg dukker opp med flere, og jeg vet ikke om jeg klarer å holde alle... eller kanskje det skjer ting som gjør at det ikke er mulig. Hvem vet? (♥) Jeg gruer meg egentlig helt forferdelig til det nye året... men jeg er sikker på at det ikke er så ille som jeg tror. (♥)

Hva er dine nyttårsforsetter, om du har?
Noen som er synske og kan se hvor jeg har lagt fjernutløseren min?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.12.2012 - 14:04 - Personlig
  7

Overskrift...Innhold...

... Spørsmål....

... Fantastisk kreativt innlegg... 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.12.2012 - 21:11 - Hverdag
  3

Litt nyttMåtte endre litt mer på designet nesten med én gang. Måtte få inn litt søte farger blant annet! (♥) Ble nokså fornøyd, men kan godt tenkes at jeg bytter bilder og slikt om ikke så lenge... det ble i hvertfall blondetet og litt søtt... hihi! (♥) God natt søte lesere!

Liker? 

My beautiful iPhone caseElsker virkelig kanindekselet jeg fikk av Silje til jul! (♥)

Har du slikt deksel? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  28.12.2012 - 17:38 - New in
  13

"Unnskyld, katten min er i garasjen deres..."Vi slapp ut Prins i tolv-tiden, og så kom han ikke tilbake. Pelsen hans er for tynn til å være så lenge ute i vinterkulden. Selv om det "bare" var -6°C. Han ble borte i både to, tre og fire timer. Mamma var ute og ropte og lette. Så gikk jeg ut og da jeg rundet hjørnet, og ordet "Priiins" slapp ut mellom leppene mine, begynte han å mjaue i ett sett. Hvor var han? Garasjen til naboen, hvorfor der? Jeg ringte på å spurte pent om de ikke hadde lyst til å åpne den, så Prins kunne komme ut. De er utrolig hyggelige, så det gjorde de. Prins kom litt fortumlet ut, og jeg rakk å plukke ham opp før han løp. Den korte turen hjem ville han absolutt ikke, så det ble bein og haler i alle retninger. (♥) Heldigvis var ikke garasjen deres så kald, så han hadde nok ikke frøset. Tenk om jeg ikke hadde gått dit, da hadde han kanskje sovet sin første natt ute ever... tviler... vi hadde lett til vi fant ham uansett! (♥) Det var dagens lille historie. 

Jeg om mamma har forresten spilt Ringenes Herre Lego på PS3'en, og det var forvirrende... men gøy! (♥) Det er ikke så ofte jeg spiller PS3.

En annen forresten-ting er at jeg falt for de søte rundingene i sidemenyen til Maren, og lurte på om det ble veldig herming om jeg lagde noe lignende? Det vil jo bli ganske likt... kanskje hvis jeg skriver at idéen er hennes nederst i sidemenyen? Vil ikke være en copycat... men... gud, hun gjør ting så utrolig fint!

Hva skal jeg spørre om? Har dere det bra?
Vet dere hvor fjernutløseren min er... hehe?

JulegaverDet ble ingen video, fordi jeg så ut som en zombie... hihi! (♥) Filmet den, men jeg ser så sliten ut at det ble helt teit. Så bilder får duge! (♥) Jeg fikk refleksskjerm, sauepute og saueskinn, to skjerf, genser (som dere som følger meg på instagram har sett), ulltøy, dymo, Evig Søndag (som jeg leste ut første juledag), smykke, iPhone-høytaler, snøkule med nisse i, duftlys, kanindeksel, hår-donut, kep tilbunaden med sølv til, og kokebo, Underworld + Ringenes Herre Lego til PS3 på deling med Silje. (♥) Er nesten 100% sikker på at jeg har glemt ett eller annet... huff... Men ble i allefall superfornøyd med dem! (♥)

Hva fikk du? Om du har laget et innlegg/film, kan du gjerne linke! 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.12.2012 - 14:21 - New in
  8

27122012

Ble litt skuffet når jeg så hvor få bilder jeg tok i julebrunchen i går... (♥) Det var så hyggelig og jeg var så sliten at jeg glemte det helt! Nå har jeg planer om å gå en liten tur ut i vinterkulden og ta litt bilder... så kanskje spille inn en julegave-video. Men det kommer litt an på om dere er interesserte i det, for det er litt unødvendig å lage den om ingen bryr seg... hihi! (♥) 

Forresten, kan alle gå inn på Anette sin blogg og skrive et hjerte i kommentarfeltet, eller et "god bedring"? (♥) Da er dere verdens søteste!

Skal jeg lage julegave-video, eller er det bedre med bilder?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.12.2012 - 13:29 - Hverdag
  6

Nytt design!I dag har jeg vært i julebrunsj med hele familien, noe som har vært utrolig koselig! (♥) Kommer helt sikkert litt bilder i morgen, har nemlig også planer om å spille inn en julegavefilm eller ta bilder av dem. Men nok om det, jeg har laget nytt design til bloggen! (♥) Håper dere liker det!

Hva synes dere? 

God Jul verdens beste lesere!Jeg synes vi hadde verdens fineste tre i år... hihi! (♥) Fluffy og stappet med minnerik pynt.

Jeg sov over Tre Nøtter Til Askepott, men fikk med meg slutten av Reisen Til Julestjernen og Disney. Hihi! Så hadde vi julegrøt i tre-tiden og pinnekjøtt i åttetiden. Vi så siste episode av Julekongen, som endte sååå trist... buhu! Og Sølvguttene sang julen inn litt for sent (tok det opp og så det halv seks, siden jeg måtte se ferdig Den Onde Greven, eller noe). Etter pinnekjøttet spiste vi sitronfromasj og ryddet ut. Så gikk vi rundt juletreet og til slutt åpnet vi alle gavene! (♥) De andre ble såå glade for gavene jeg ga, noe som var utrolig hyggelig! Jeg og Silje avsluttet dagen med en julefilm, og litt godterier før jeg prøvde å sove... noe som var helt umulig. Dermed endte jeg opp dausliten i dag, men jeg hadde ikke akkurat regnet med maraton-form heller. Så i dag har vært en rolig dag, der jeg leste ut Evig Søndag, som jeg fikk i går. Til middag skal vi ha lutefisk, og jeg begynner faktisk å synes det er godt. Hurra for meg! (♥) 

Jeg fikk masse fint i går, noen som er interessert i å se hva?
Hadde dere en fin Julaften, hva gjorde dere?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  25.12.2012 - 18:20 - Hverdag
  11

24. DESEMBERSett på 1080p eller 720p for HD-kvalitet! (♥) God Jul verdens beste lesere!

JulJeg, Thea, Anette, Julia og Elise har startet noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble selvfølgelig "Jul". Jul for meg er juletre... det settes allltid inn og pyntes på Lille Julaften, og det blir ikke jul før det har skjedd. Selvføleglig er det mange andre ting som er jul for meg... men nå valgte jeg bare ut den tingen som forteller meg at I MORGEN ER DET JULAFTEN! (♥) Ble egentlig utrolig ikke-fornøyd... med både bildet og redigeringen, men siden det er Lille Julaften orker jeg ikke perfeksjonere det... føler at alel bildene mine i det siste har vært dårlige... men det blir sikkert bedre snart, får vi håpe! (♥)

Likte dere bildet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.12.2012 - 18:58 - Temafoto
  5

Lille Julaften!Nfcsjhjd... wii! (♥) Det er Lille Julaften... og i morgen er Julaften! Jeg kan nesten ikke tro det! (♥) Den nest siste luken i TWS' julekalender er klar for å åpnes og det Elise som har laget et fint tips for hårfrisyrer! Åpn luken HERHERHER!

Hva pleier du å gjøre lille Julaften?
Noen spesielle tradisjoner? 

Still alive...Jeg er litt skuffet over hvordan verdens undergang var altså... hadde regnet med litt mer drama og at noen døde i alle fall. Poenget med en undergang er jo at alt forsvinner... så kjedelig undergang. Haha! Jeg hadde vel egentlig ikke regnet med at det var sant, og at verden skulle gå under... så ble ikke overrasket over at det var en normal dag, og at jeg fremdeles er i live i dag. (♥) Men undergang eller ikke, det er snart jul og jeg døøøør! Må dekke på bordet nå så... ha en fin kveld! (♥)

Likte dere bildet?
Trodde du verden ville gå under i går? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  22.12.2012 - 19:50 - Foto - Dyr
  8

22. DESEMBERDet er snart Julaften, Lille Lille for å være presis. (♥) Tror de fleste gleder seg like mye som meg. Men noen gruer seg kanskje også. For alle er ikke julen like enkel, og mange barn gruer seg på grunn av vold og alkohol i hjemmet. Det er uforståelig for meg at voksne folk kan ødelegge  for barn på den måten, og jeg skulle så gjerne visst om noe som kunne hjulpet mye. (♥) Derfor vil jeg sende alle de som synes julen er vanskelig en varm klem og noen gode ord. 

For å hjelpe barn og mennesker i nød i fattige land og slikt kan man gi en fantastisk og omsorgsfull gave. Send en overlevelsespakke til barn som virkelig trenger det, og hjelp dem med å holde seg i live... eller kanskje en Kolerabehandling til noen som er syke? Finn flere fantastiske gaver på Unicef og Røde Kors sine sider blant annet. Jeg ga en geit til Silje et år. Og hun en til meg. Geitene ble sendt til familier som trengte dem, mens jeg og Silje fikk et kort som bevis. Det var en fantastisk gave. (♥) Angrer på at jeg ikke tenkte på det før nå i år... dumme meg. Jeg spurte dere forresten i en tidligere luke hvilken sang som var deres julefavoritt, og her er noe av de dere likte! (♥) Utrolig mange fine sanger, og koselige grunner.

Hege: "Fairytale of New York" - The Pogues
Synes den har så fin stemning, og så er den kjempekoselig. I tillegg har jeg hørt på den siden jeg var liten, så den er som en juletradisjon for meg, på en måte!

Epht: "Home for Christmas" - Maria Mena
Maria Menas "Home for Christmas" elsker jeg.

Julia: "It's Beginning To Look a Lot Like Christmas" - Michael Bublé
Elsker "Its Beginning To Look a Lot Like Christmas" med Michael Bublé! (♥)

Nina: "Rockin' Aroundt The Christmas Tree" - Brenda Lee
Jeg blir så full av julestemning hver gang jeg hører sangen "Rockin' Around The Christmas Tree" av Brenda Lee. Det er noe med teksten, melodien og musikken i den som minner meg veldig mye om de dagene nærmest julaften hvor man går rundt i huset og spiser på diverse julekaker, pynter juletreet, er på julehandel, eller kanskje drar i et juleselskap og har det koselig med mennesker man er glad i! Det bringer så mange fine stunder til minnet at det blir så god stemning av denne sangen. Håper andre føler det slikt også!

Cheercrissy: "Jeg Så Mamma Kysse Nissen"
Grunnen til det er fordi at jeg elsker den rett og slett! Den er på norsk og jeg elsker norske julesanger. Det gir meg så skikkelig julestemning. Synes teksten også er fin og spennende og det er skikkelig god stemning i sangen. Teksten i sangen er også veldig fengende og lett å huske. Det er en litt søt sang også.

Kristine: "Home for Christmas" - Maria Mena
Elsker "Home for Christmas" den er så rolig og fin og ååååh gleder meg til julekvelden.

Lise: "Lys I Desember" - Oslo Domkirkes Guttekor
Denne gir meg veldig julestemning siden den alltid blir spilt i slutten av hver episode av blåfjell. Derfor minner den meg om alle de fine julekveldene jeg har sett på blåfjell, og dermed også hørt sangen. Dette var kun én av de mange julesangene jeg liker.

Ann Cathrine"Home for Christmas" - Maria Mena
Den er så fin, og treffer meg rett i hjertet! Kommer aldri noensinne slutte å høre på den, hører den om og om igjen, og kommer aldri til å bli lei! Den er så rørende! (♥)


Har dere gitt eller skal dere gi en slik fantastisk julegave til noen et år?
Hva er din favoritt-julesang og hvorfor?
Hva synes dere om innlegget?

21. DESEMBERJULEFERIE! (♥) Luke 21 i TWS' julekalender inneholder et godt tips for å få fine bilder ute i vinterkulden. Mange tenker faktisk ikke over dette... så ta en titt HER for å åpne luken!

Nå skal jeg snart i juleselskap og se en god venn igjen. (♥) Har ikke sett henne på leeeenge, så det blir fint!

Har dere hatt en fin start på juleferien? 

Beautiful creatures

Hva synes dere? For overeksponerte?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  20.12.2012 - 22:06 - Foto - Dyr
  9

20. DESEMBERMilde medisterkake! Det er bare fire dager til selveste JULAFTEN! (♥) Alle gavene er i boks, og rommet mitt ser ut som om julenissen har tømt gavepapir-reste-teip-dall-sekken sin ut på gulvet mitt... det er fult av julepapir og poser... hihi! Klassisk meg. (♥) Skal rydde det, gå over gulvet med Ajax og skifte på sengen min nå... så det blir fint og julete! (♥) Kanskje jeg tar litt bilder av julerommet mitt... og legger ut her... hvem vet? 

Dagens luke er det Thea som har laget, og der får du vite hvordan du kan lage din egen Minneboks for 2013... utrolig hyggelig og super idé, så det skal jeg i allefall prøve! (♥) TRYKK HER for å se fremgangsmåten og poenget med Minneboksen! 

Nå har jeg plaget dere en stund med å bare legge ut ett og ett hestebilde... kanskje det kommer flere? Hvem vet det heller? Julenissen kanskje?

Tror du på julenissen?
Hva synes du om bildet?
Skal du lage Minneboks?

Svar på noen spørsmål

I dag har jeg vært i Asker med en hyggelig jente og handlet julegaver. (♥) Jeg har helt sjokk over hvor mye penger jeg brukte, og sitter med en skikkelig vond følelse inni meg... serriøst... hvordan klarte jeg å bruke SÅ MYE PENGER!? Turen var i alle fall hyggelig, og ble avsluttet med mangosmoothie. (♥) Nå skal jeg lage kaffe og varme boller... mens dere kan lese svarene på noen av spørsmålene jeg har fått i det siste + resten fra spørsmålsrunden. Det er bare å spørre i vei om det er noe dere lurer på! Svarer tilbake med kommentar, men om det er spørsmål flere spør om, tar jeg det i innlegg også! (♥)

Hvorfor startet du å blogge?
- Egentlig for å vise frem bildene mine, lære designkoding og på grunn av at jeg beundret Voe... hihi!

Kan du lage et foto/redigeringstips en gang i uken?
- Nei... det blir bare stress og styr og...

Hva slags språk har du på skolen?
- Hadde fransk.

Hvilket kamera ønsker du deg?
- Nikon D600! (♥)

Har du noen tips til nybegynnere i foto (med 18-55mm/originalobjektiv)?
- Kjøp et 50mm... haha, neida! Men jeg hadde ikke overlevd med originalobjektivet, helt klart! Det viktigste er vel å lære seg kameraet og finne ut hva man liker å fotografere. Så kjøpe/ønske seg et objektiv som passer til ditt bruksområde.

Hva slags klesstil har du?
- Stil? Hva er det? Haha... jeg har ikke stil... gjemmer meg bare i joggebukser og trikkegensere som egentlig ikke passer sammen...

Hvordan blir du så pen?
- Tusen takk! Jeg klorer meg til blods i annsiktet og får arr... det er hemmeligheten... hihi! Neida, gener?

Hva slags sminke bruker du?
- Foundation, mascara, noen ganger øyenskygge, rouge (eller blush... eller what ever det heter... hihi) og eyeliner... og så har jeg begynt litt med lipgloss med svak farge.

Hvordan kopierer jeg snøkoden når du har kopisperre?
- Markerer koden, og trykker Ctrl (Command) + C.

Hvordan redigerer du bildene dine?
- Det er veldig forskjellig... men bruker å dra litt i "spakene" i RAW, og curves + selective color i photoshop.   


 Har du hatt en fin dag?
Har du handlet julegaver... og fikk du også sumsjokk?
Noe du lurer på?

Winter WonderlandJeg har fotografert hester i dag... (♥) ... noen som vil se?

19. DESEMBERGratulerer med dagen Anette! (♥) Sender en STOOOR klem til deg! Og siden Anette har bursdag, har hun også dagens luke! Og i den luken kan det da ikke være noe annet enn bursdagsting... kan det vel? Nei! I TWS' nittende luke finner du et svært nyttig tips (tusen takk Anette, nå fikk jeg masse inspirasjon)... om CUPCAKE-pynting! (♥) Finn det HER!

Ønsk Anette gratulerer med dagen på bloggen hennes! 

Pain(ting)
Elise burde få en eller annen pris, medalje, diplom... ett eller annet for hennes utrolig gode hjerte (og hjerne)! Les her...

Elise en oppfordring til ALLE, enten du er selvskader eller ei: mal/smink/tegn striper i fine farger ett eller annet sted på kroppen din, ta bilde av det og send det til henne på summer@live.no så lager hun et innlegg med masse bilder til helgen! Merk mailen med "pain(ting)". Del gjerne innlegget hennes på facebook, eller skriv et innlegg slik som jeg har gjort! Det hadde betydd utrolig mye om flest mulig fikk vite dette! Kanskje klarer vi å inspirere selvskadere der ute i verden til å prøve dette! Kanskje klarer vi å få noen til å bli skadefrie! Kom igjen! DEL, DEL, DEL! Gjør en god gjerning! (♥)

Om du skriver ett innlegg, legg gjerne igjen linken i kommentarfeltet! (♥) Så kan jeg se hvor mange fantastiske mennesker som finnes der ute!

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.12.2012 - 18:47 - Personlig
  5

Christmas, I'm ready for you!Jul, jul, kom til meg! (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  18.12.2012 - 15:58 - Foto
  13

18. DESEMBERDa er det 18. desember! Tenk, det er bare 6 dager igjen til julaften! (♥) Wii! Hihi! Men siden det er 18. desember, er det tid for å åpne en ny luke i TWS' julekalender! Dagens luke finner du HER, og den gjør deg forhåpentligvis litt smidigere og mykere. Nå har det seg slik at ikke alle KAN bli myke, men alle har godt av å tøye etter trening blant annet! (♥) Nå savner jeg å gå ned i spagaten... jeg har vært altfor sløv med tøyingen selv... fyfy! Hihi! (♥)

Er du myk eller stiv?
Går du ned i noen spagater, eller kanskje du klarer å ha føttene over hodet slik at du danner en O med kroppen? 

17. DESEMBER

De fleste synes kanskje det er et must å bake et pepperkakehus før jul? Og mange knuser det på nyttårsaften med en hammer. Jeg tenkte å komme med noen tips til hvordan DU kan lage ditt helt egne og unike pepperkakehus!

 1. Kjøp eller lag deig. Sett så ovnen på 180°C (eller det som står på boksen)
 2. Tegn opp formene til kortvegger, langvegger, tak, eventuelt pipe og vinduer på et ruteark. Ved å tegne med ruter, er det lettere å få formene til å passe.
 3. Kjevl ut deigen på et bakepapir, slik at den blir ca 3mm tykk og bruk en kniv/skarp ting til å trykke (ikke skjære) ut formene. Altså... du trykker knivbladet ned i deigen slik som pepperkakeformene gjør. For om du skjærer ødelegger du den bare.
 4. Dra bakepapiret over på et stekebrett og stek pepperkakeformene i ovnen i 5-10 minutter.
 5. Ta dem ut når de er brune, og skynd deg med å rette på kanter som ahr sklidd ut mens kakene fremdeles er varme.
 6. La formene avkjøles, før du pynter dem slik du ønsker.
 7. Når de er pyntet putter du sukker i en panne/gryte og smelter det til knekk. Dette er SUPERVARMT, så ikke kom nær sukkeret! Bruk knekken til å sette sammen formene til et hus.
 8. Voilà! Nå er huset ferdig! Sett det på en pappplate (eventuelt med folie rundt) og pynt gjerne rundt huset med andre pepperkaker eller marsipandyr, bomull, lys...

Håper dere likte "oppskriften" og at dere kanskje kan kose dere med dette før jul! Hihi! (♥) Kanskje litt sent, men om du ikke har noe hus (og vil lage) kan du jo prøve en dag du har tid!

Har du laget hus allerede?
Hjemmelaget eller kjøpte former?

16. DESEMBERNå ble det mange innlegg på rad her! Haha! Men det var to must-innlegg og ett vanlig innlegg... timingen var litt dårlig da! Men bedre at alle blir postet enn at noen uteblir! (♥) Dagens luke er et kult tips for dere som vil bli flinkere med bildebehandling, og det er Julia som har laget dette! (♥) Trykk HER for å åpne TWS' 16. luke i julekalenderen!

Deg selvJeg, Thea, Anette, Julia og Elise har startet noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "Deg selv". Og dette er da blogglesere... meg!

Hva synes dere? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.12.2012 - 22:04 - Temafoto
  15

Julemarked

I dag var jeg, Silje, pappa, farmor og farfar på julemarkedet på Bærums Verk. Det var kaldt og sørpete, og av alle sko endte jeg og Silje opp i Uggs... ikke noe bra valg akkurat! (♥) Det var koselig da! Masse hyggelige boder, der vi fikk smake og titte. Vi kjøpte medisterkaker, reinsdyrkarbonader, rømmebrød, fiskekaker av sik, bringebærsaft, plommegløgg og noe mer... tror jeg! Skikkelig mat-shopping på høyt nivå! Dagen ble "avsluttet" med årets første ribbemiddag hjemme... og nå har jeg pakket inn/fikset litt gaver. Da gjenstår bare siste finish på pepperkakehuset, og en gave som må bli ferdig i dag! (♥)

Har du vært på Bærums Verk, eller et annet julemarked? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.12.2012 - 21:37 - Foto
  7

15. DESEMBERAltfor sen, altfor sen... det er en ny dag nå... klokken er over midnatt... (♥) Dagens (gårsdagens) luke åpner du ved å trykke HER!

It's snowing outside my window


Det har snødd masse, i hele dag! (♥) Prins var ute med oss, og han hater høy snø (20-30cm), så det var tydelig at han gjorde det bare for å være sammen med oss. Godgutten! (♥) Holder på å lage pepperkakehus, så har formet vegger og takk... og stått på for å få dem jevne og rette. Vanskelig! (♥) Det blir nok bra håper jeg. Var nettopp nede på butikken og kjøpte pynt, så etter middag (eller i morgen) skal det knekkes og pyntes og dekoreres og lyssettes! (♥) Det har blitt tradisjon å lage pepperkakehus fra bunnen, så det er noe jeg gleder meg til hver jul! Det pleier å stå på rommet mitt langt ut i januar, før det havner i bosset... støvete og slikket ihjel av kattene! Haha! (♥)

Men nå må jeg pynte meg, for vi skal spise lutefisk med farmor og farfar! (♥) Ikke veldig stor fan, men det funker i alle fall... hihi!

Dagens luke kommer etter middag!
Hva synes du om bildene?
Mye snø der du bor?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  15.12.2012 - 17:09 - Foto - Dyr
  9

14. DESEMBER


Lol... sauen til vestre...

Få noen fantastiske selvportrettstips av Anette i dagens luke HER!

VintersnøHva synes dere?

VinterlysVil dere se mer?

I dag har jeg...


... bakt lussekatter.

... tatt annsiktsmaske, og fått babymyk hud.

... vært på shopping med Silje.

... hatt dilla på iPhone, snapchat og instagram.

Jeg er utrolig sliten. Det bare kom sånn plutselig. Fikk gjort en del i dag likevel da... hihi! (♥) Og mamma hadde vært i Asker og kjøpt med seg julekjole og strikkegenser til meg fra salget på BIKBOK! (♥) Tusen takk mamma!  

Hva har dere gjort i dag? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  13.12.2012 - 19:45 - Foto
  6

13. DESEMBER


Følg meg gjerne på instagram (eirinhalland), og om du ikke har smarttelefon... kan du gjøre det via PC her

I dag er det 13. desember, og det betyr at det er Luciadagen! (♥) Jeg er i full gang med lussekatt-baking, og med julemusikk og vasking! I dagens kalenderluke kan du vinne et valgfritt closeup-filter på bloggen til Elise HER! (♥)

Baker/spiser du lussekatter i dag?
Har du instagram? Hva heter du? 

12. DESEMBERSiden det er min luke i dag, og jeg ikke kommer på noen verdens ting å dele... buhu... (♥) Så gir jeg dere heller en liten oppgave/konkurranseting! Hva er DIN favoritt-julesang? (♥) Link til sangen fra youtube i en kommentar og skriv hvorfor nettopp den sangen er spesiell! Så legger jeg ut deres favorittsanger (med histroien bak) i et stort JULE-innlegg! (♥) Håper du vil være med!

Her er forresten noen sanger dere kan høre på for å få inspirasjon:
1) Brenda Lee - Rockin' around the Christmas Tree   2) Travellin' Strawberries (The Julekalender) - The støvledance
3)
Maria Mena - Home for Christmas   4) Mariah Carey - All I want for Christmas is You   5) Wham! - Last Christmas
6)
  Maria Arredondo - Sonjas sang til Julestjernen   7) Michael Bublé - Santa Claus is coming to townVinneren av konkurransen i luke 4 er Hege! GRATULERER! (♥) Du har eller vil få en mail med informasjon! 

Frozen

Litt vinterbilder til dere! (♥) Det er kaldt ute, -12°C. Jeg går i spenning å venter på PIN1-koden min, så jeg kan prøve min vakre iPhone! (♥) Det bli gøy! Jeg er så tom for konsentrasjon for tiden. Og blir ikke fornøyd med bildene mine... spesielt ikke portrettene. Jeg synes huden blir for grå og fargeløs... og det irriterer meg at over alt hvor jeg har lett (til og med på blogger der bloggeren ikke er interessert i foto, og bare har et random speilrefleks) har alle før-bilder (uredigerte) farge i huden... hvorfor blir mine bilder grå, når jeg ikke kan finne noen feil i kameraet...? Noen som kan dette? (♥)

Det er jeg som har dagens julekalender-luke i dag, men den kommer litt senere... siden tingen jeg skal ha ikke er helt ferdig! (♥)

Hva synes du om bildene?
Vet du hva jeg har stilt galt/gjør galt med kameraet?

11. DESEMBERVidunder-tingen jeg snakket om kom i posten i dag! (♥) Nemlig min iPhone 4s! Det dumme er bare at jeg ikke kan bruke den... først på grunn av at den var iskald, og måtte tines... så hadde jeg ikke fått PIN1-koden enda... utrolig frustrerende! Jeg er såå utolmodig, og har sååå lyst til å prøve min lille kostbare dings! (♥) Også kommer ikke SIM-kortet og PIN1-koden samtidig... mø... dessuten får jeg ikke aktivert det på Mine-sider... fordi SIM-kortet ikke finnes... tror jeg... det står i allefall bare at mitt gamle kort finnes, og det kommer bare feilmelding når jeg skriver inn den nye SIM-koden... help! Jeg døøøør av utolmodighet! (♥)

Men over til dagens luke i julekalenderen! Den finner dere HER!

Har du iPhone?
Ble du torturert mens du ventet på å få bruke den?

I love UnicornsDet hadde vært fint å være en enhjørning... og å være magisk... (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  11.12.2012 - 12:39 - Tegninger
  5

Arkiverte sauer
Det er snø på bakken ute nå, og i løpet av denne eller neste uke kommer tingen jeg snakket om! (♥) Gleder meg så utrolig mye! En ting som jeg fullt så mye over er at julefølelsen har forsvunnet litt, og at jeg er syk. (♥) Noe forkjølelses-influensa-lingende dritt. Håper det har blitt bedre til i morgen. I morgen er det den 11. desember. Tiden går fort. Snart er det juleferie, så kommer Lille Julaften. Da skal treet pyntes, ribben i ovnen, Kvelden før Kvelden på TV, peisen tennes... før vi skal ned i sengene, og våkne til årets høydepunkt (for min del). Da blir det Tre nøtter til Askepott på TV, julesokk, lang morgen foran sofaen i pysjamas og med pledd... gleder meg! (♥)

Når jeg tenker på jul ser jeg den for meg i det gamle huset... husker nesten ingen ting med julen i fjor i dette. Det er rart. Alle juleminnene mine er fra et annen hus... Jeg husker hvordan jeg pyntet på rommet mitt, juletreet, middagen i spisestuen ved det gamle bordet, alle luktene, det lille huset, de gule veggene mine som jeg irriterte meg over... siden de ikke passet til julepynten min (jeg elsker den tapeten jeg hadde... i hverfall nå... savner den egentlig veldig) og den gule sengen min med svanene på, som var altfor kort. Jeg husker det kalde gulvet om morgenen, knirkingen i døren, lyset på juletreet og at alle rommene var så tett. Når vi satt i stuen og så på TVen, kunne vi se (og snakke med) den som lagde mat. Vi kunne sitte på spisestuebordet og snu TVen, slik at vi så Sølvguttene synge mens vi spiste. Ting var så smått, og det var så trangt. (♥) Men samtidig har jeg mange vonde minner fra den siste tiden derfra, men de vil jeg ikke snakke om nå. I år skal jeg gjøre det ordenltig julekoselig her og passe på at jeg kommer til å huske denne julen! (♥) Nå begynner rommet mitt å bli fint, så da får jeg jo litt mer julefølelse her inne. Og resten av huset er også mere i orden. Vi har fått tak i mer pynt, og hatt bedre tid til å glede oss over adventen. Vi har gitt slipp på å vente med pyntingen til juleferien, og smugstartet allerede sent i november. (♥) Julen er bare én gang i året, og jeg synes ikke man skal spare på pynten, eller vente til julefølelsen er borte. (♥)

Dette ble et langt og litt personlig innlegg, så beklager om jeg kjedet dere! (♥) Ønsker dere alle en god kveld og en fin natt! Dere betyr utrolig mye for meg! (♥) Tusen takk for alle kommentarene og til alle dere som er innom! You are the best!

Hva synes dere om bildene?
Hvordan skal Lille Julaften være for dere?
Enig med at man ikke skal vente for lenge med å pynte?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.12.2012 - 21:25 - Foto - Dyr
  6

10. DESEMBERJeg er syk, så derfor har dagen gått bort i soving og film. Og derfor kommer dagens luke i julekalenderen litt sent! Men, nå er tiden kommet for å åpne den! Og i dag er det Thea som kommer med et genialt tips, som du finner HER!

Sauer er forresten søte dyr, selv om de ikke lukter så godt... 

UbesluttsomJeg river meg i håret... dette designet er mer meg, og ikke så overfylt... men skal jeg ha dette eller dette?

Tusen takk for alle de søte kommentarene dere legger igjen også! 

Instagram-inspirert headerBle headeren kul, eller veldig forvirrende og teit?
Liker?

9. DESEMBERDagene går unna, og vi har kommet helt til 9. desember! Skal du ta julekortbilder, selvportrett, snøbilder eller noe lignende? Da er dagens luke i TWS' julekalender akkurat i blinken for å gjøre noe nytt med bildene! (♥) Anette, som er utrolig kreativ og flink, har nemlig laget en utrolig nyttig og bra guide til superAZMe jule/vinterbilder! (♥) Dere finner det HERHERHER!

08122012


I går var jeg i det årlige juleselskapet med familien og tre (fire) andre familier. Det var utrolig koselig som vanlig. (♥) Det ble servert tre retter + kake, så mette ble vi nok alle. Vi lekte gjemsel, en prikkelek, snakket, tullet, spiste og gjorde slike vanlige ting man gjør når "hundrevis" av barn og ungdom møtes... haha! (♥) Nå er jeg helt utslitt da... så det blir nok en veldig rolig dag. Kanskje jeg tar meg en tur ut i nysnøen og knipser noen bilder... hvem vet? (♥)

Hva gjorde dere i går?
Har dere noen planer for dagen? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  09.12.2012 - 12:54 - Hverdag
  9

8. DESEMBERI dag er det søte Elise som har luke! Så trykk HER for å åpne den!
Bloggen har forresten fått seg facebookside, som dere finner her!

"I thought I remembered the winter as white, but outside... everything is just grey and boring."


Det bildet over er det eneste som er fra i dag, resten er fra januar.


Jeg bestemte meg for å finne frem noen arkivbilder fra i Januar. Er litt tom for nye bilder, siden det er så få av dem som blir bra. Har hatt to shooter med meg selv i dag, og alle bildene er mislykket. Hihi, jeg klarer enten å blunke, se doven ut, posere rart eller bare se helt mehe ut... (♥) Men i alle fall! Alle bildene over er tatt med mitt 50mm-objektiv i RAW. 

Og just for information, jeg drakk ikke teen, men lagde meg kaffe i stedet! (♥)
Hva synes dere om bildene?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  07.12.2012 - 16:44 - Foto
  11

Frozen tea
Jeg og hun-hyggelige-jeg-snakket-om-men-ikke-vet-om-jeg-kan-nevne-navnet-på gikk en koselig tur ute i kulden og snakket om alt og ingenting. Jeg snakket litt om kamera, og hun spurte litt om kamera. (♥) Det var sol ute! Endelig! Og temperaturen var ikke så verst heller (-8°C)... selv om det ikke akkurat er tropevarme. (♥) Nå sitter jeg inne i varmen med te fra Søstrene Grene (Aurora... jeg har fremdeles ikke drukket den opp... shame on me) i en stor termos! (♥) Teen er fra i fjor jul, så håper jeg ikke blir syk eller noe... kanskje jeg skal finne noe annet?

Jeg har forresten bestilt noe på nettet jeg tror både blir bra for meg og for dere! Jeg føler meg som en unge, og går å gleder meg mer enn jeg gjorde til bursdagen min! Tror det har litt med julefølelsen å gjøre, pluss at jeg har ønsket meg denne tingen i ett år, men aldri tatt intiativet til å gjøre noe med det... eller, jeg har vært usikker på om jeg vil bruke så mye penger på en slik ting. (♥) Men nå er jeg ikke usikker lenger, og hev meg rundt! Så den dumper vel ned i postkassen fra den 13. desember en gang! (♥) Wii!

Hva kan den mystiske tingen fra nettet være?
Dere som vet det (temafoto blant annet) får ikke lov til å si noe, it's my little secret!
Hvordan er temperaturen hos dere?
Drikker du mye varm drikke for tiden, hvaslags?

7. DESEMBER


Denne oppskriften er basert på de vanlige vaniljecupcakesene fra boken til The Hummingbird Bakery.

120 g hvetemel
140 g sukker
1½ ts bakepulver
40 g romtemperert smør
1,2 dl melk
1 egg
¼ ts vaniljeekstrakt
1 krm malt allehånde
1 krm malt nellik

Forvarm ovnen til 170°C.
Ha mel, sukker, bakepulver, smør og krydder i en kjøkkenmaskin og bland alt til du får en sandaktig konsistens.
Tilsett halvparten av melken og rør inn.
Pisk egg, vaniljeekstrakt og resten av melken raskt sammen i en bolle og hell det i røren.
Kjør røren til den er fin og glatt.
Bruk en skje til å fylle formene (bruk gjerne noen ekstra fine og julete) og fordel røren slik at det er like mye i hver form.
Stek på midterste rille i 15 minutter.
La muffinsene hvile litt før du har dem over på en rist og lar kakene avkjøles.

Du kan eventuelt ha frosting på, men de smakte utrolig godt bare som de er. Mine nye favorittmuffins! Julesmak, litt som krydderkake... og utrolig saftige!
Håper dere liker dem!

MeMit nye hår... ble det fint?

6. DESEMBERDa er det 6. desember, og klart for å åpne en ny luke i julekalenderen! (♥) Idag har Julia laget et søtt tips, som du kan finne HER! Have fun!

"One kind word can warm three winter months."Og så over til noen veldig komiske bilder av Prins som hopper etter sugerør!

Haha, jeg og Silje lo oss ihjel da vi så på hoppebildene av Prins. For noen stillinger! Og det ser jo enda dummere ut når jeg klarte å overeksponere slik at armene og bena blir supertynne! (♥) I dag har jeg bakt julemuffins, som ble utrolig gode! Jeg bakte dem med en hyggelig jente jeg har slik avtale med. Så finner vi på morsomme ting en eller to ganger i uken! (♥) Hun kommer på fredag også, og da blir det kanskej en liten fototur ute i kulden! Brr... det er iskaldt for tiden, både inne og ute. Og nå måtte jeg gi tilbake vinterdynen min (les: pappa sin) som jeg brukte i sommer, så jeg må finne en annen! (♥) Det snødde litt i går kveld også... men ikke mye.

Hva synes dere om bildene?
Crazy hopp?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.12.2012 - 17:34 - Foto
  14

5. DESEMBERGratulerer med dagen til Thea, som har bursdag i dag! (♥) Derfor har jeg nemlig laget en liten bursdagstegning til henne! (♥) Hun har også dagens luke, som er supersøt! Dere kan åpne den ved å trykke HER, HER, HER eller HER!

Fem tilfeldige av de som klarte å gjette at jeg møtte Julia i går er: Hege - Nina - Irene - Jenny - Gunvor!
GRATULER OGSÅ GJERNE THEA MED DAGEN PÅ BLOGGEN HENNES!

Silje
Min vakre søster Silje! (♥) Med det lange vakre håret sitt!
Hva synes dere om bildene?

Gjett hvem jeg møtte i dag!?Gud så pen jeg (til høyre) var på håret! Haha! (♥) Vi får se om dere klarer å gjette hvem den andre personen er da! Fem (om flere klarer riktig) av de som gjetter riktig får en liten link i det neste innlegget, hvor også svaret kommer ut! (♥) Selvom vi bare fikk snakket sammen i 5 minutter virket hun som en utrolig hyggelig og snill jente!

Hvem kan det være?

4. DESEMBERGOD FJERDE DESEMBER! (♥) I dagens julekalender-luke har dere muligheten til å vinne noe superkult på bloggen til Anette! Alt du trenger å gjøre er å trykke HERHERHER! (♥)

Og btw, hva synes dere om juletegningen jeg tegnet?

Sheep Monday

Jeg har vært hos frisøren! Og denne gangen ble jeg faktisk fornøyd! (♥) Jeg gikk forbi sauer og hester, men hestene var ikke ute i dag... eller, det var to, men de var på den andre siden av veien... og lårene mine ble harde og kalde og gjorde vondt som fy, så jeg skyndte meg heller hjem til "varmen". Vi sliter skikkelig med å få varme inne, siden det ble veldig mange minus veldig fort! Haha! Men vi stekte pannekaker for å få litt ekstra varme på innsiden av kroppen i alle fall! Hihi! (♥) Nå skal jeg skru opp varmen på oven på rommet mitt og surre pleddet mitt rundt en kald Eirin. Elsker å være på rommet mitt nå som det har blitt så fint! (♥) Det ligger litt rot på gulvet (klær) da, men who cares? Jeg gjør vel egentlig det, så bør vel få gjort noe med det snart! (♥)

Vil dere se mitt nye hår?
Har dere minusgrader ute?
Liker du å være på rommet ditt?

3. DESEMBERI dag er det tredje desember, og klart for å åpne en ny luke i julekalenderen! (♥) I dag er det Elise som kommer med masse gode antrekks-tips til julaften! Elsket innlegget selv, og fikk masse inspirasjon, så gled dere! TRYKK HER, HER, HER, HER eller HER for å komme til luke nummer 3!

Hva fikk du i kalenderen din i dag? I min var det en liten sjokolade! Så nå blir sikkert pappa superglad når han kommer hjem!

UpI det siste har jeg fått utrolig mange positive tilbakemeldinger og hørt utrolig mange ord som varmer. (♥) Det å se at jeg kanskje er et forbilde for andre er rart, men samtidig veldig gøy! For meg betyr det utrolig mye at dere bruker tid på å besøke bloggen min, se på bildene og tekstene mine og legge igjen en kommentar. Det betyr mye at noen skriver vakre lange tekster eller korte varme setninger. (♥) Ikke alle er så heldige å ha så fine lesere! Dere er spesielle og jeg er veldig glad i dere! (♥) Dere gjør hverdagen min lysere, og jeg får inspirasjon og motivasjon til å stå på! Jeg har mange forbilder selv, men det å være et forbilde selv er vanskelig å tro egentlig... det er så rart å tenke på at noen ser opp til meg og hva jeg klarer. (♥) Jeg strever etter å bli som forbildene mine, og noen strever for å bli som meg. Det gjør meg egentlig veldig stolt! For jeg vil jo inspirere dere og gi dere mere lyst til å fortsette og utvikle dere innenfor foto blant annet! (♥) Derfor synes jeg det er viktig å la leserne mine få delta i bloggen min, slik at jeg kan være sikker på at dere får svar på spørsmålene deres!

Og dermed spør jeg; hva vil dere lese/se mer av?

2. DESEMBERWii! Det er andre desember, og dagens luke er det jeg som har laget! (♥) Jeg tenkte å dele en kode mange har spurt etter, og det er nemlig SNØKODEN! Så nå kan dere få skikkelig vinterfeeling på bloggen deres! Håper virkelig dere liker den! Og om dere lurer på hvor den skal puttes er det under <head> i de malene du vil ha snøen i!

<script type="text/javascript">
Width =1000; // ange bredden på sidan som ska snöas in...
Height =2000; // ange höjden på sidan som ska snöas in...
Count =25; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal!
MaxStep=3; // max steg i rörelsen
MinStep=1; // min steg i rörelsen
MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga
MinFlake=4; // min storlek på snöflinga
PosX = new Array();
PosY = new Array();
StepX = new Array();
StepY = new Array();
StarSize=new Array();
for (i = 0; i < Count; i++) {
PosX[i] = Math.random()*Width;
PosY[i] = Math.random()*Height;
StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep;
StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake;
document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#fff; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'>&#9679;</div>");
}
function animate() {
for (i = 0; i < Count; i++) {
PosY[i] += StepY[i];
PosX[i] += StepX[i];
document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible";
if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås
PosX[i] = Math.random()*Width; ///2
PosY[i] = -20;
StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep;
StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep;
}
document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px";
document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px";
}
setTimeout("animate()", 50);// hastighet
}
setTimeout("animate()", 1000);
</script>  


God 2. desember! 

The first desembersnow


Det snødde i dag! Masse! Men det la seg ikke på bakken tror jeg... vi gikk i alle fall inn fr det ble mørkt... hihi!
Glad i deg Silje! (♥) You are the best!

10 things to do while you are waiting for Christmas to comeNår som desember har kommet, og det bare er 23,5 dager igjen til jul... er det mange julekoselige ting man vil gjøre! (♥) Derfor har jeg skrevet ned 10 ting jeg liker å gjøre i adventen!

 1. Bake pepperkaker må gjøres før jul! Synes ikke pepperkaker er noe godt, men det blir ikke skikkelig jul uten å bake dem!
 2. Lage julekort! Jeg pleier å kjøpe blanke kort på Nille, og litt ulik pynt både der og på Panduro... så jeg kan lage fine og unike julekort til de jeg er glad i!
 3. Bake! Før jul er det utrolig mange kaker man liksom må lage... eller vil lage! I år tenkte jeg å bake julecupcakes, lage konfekt og så skal vi ha de vanlige julekakene! Men det er alltid gøy å prøve noe nytt!
 4. Lage og høre på spillelister på Spotify! Nå som alle som har face, har full tillgang til Spotify... er det jo mye lettere å samle all musikken man liker i spillelister. Da kan man dele dem, høre på dem om og om igjen og spare dem til neste jul! Finn de julesangene DU liker og lag en stor samling!
 5. Pynte og vaske! For meg er det ikke jul før det lukter nyvasket, er julepyntet og rommene er varme og fulle av juledufter! Vi kjøpte julerøkelse på Apoteket, og den gir ordentlig julestemning! Så man man jo pynte med nisser, sløyfer, kuler, lyslenker og snøkuler rundt om kring. Da blir det veldig koselig!
 6. Kjøpe julegaver! Elsker å plukke ut personlige og perfekte gaver å gi familie og venner til jul! Noe som passer spesielt til personen som skal få den! Det er viktig å finne ting som betyr noe, og ikke bare er kjedelige!
 7. Ha juleverksted! Inviter venner eller familie på juleverksted og lag flotte dekorasjoner, gaver og kort! Utrolig hyggelig! Så kan du servere gløgg og nybakte julekaker!
 8. Kosestund er alltid hyggelig! Lag gløgg eller kakao og ta frem julekaker eller noe annet godt, sett deg foran peisen med et stort pledd og en julefilm på PCen/TVen for eksempel!
 9. Julekalender på TV! Det er i alle fall noe jeg synes er et must i adventen! Vi pleier alltid å synes tiden de går på er så upraktisk, så vi tar dem opp og ser dem når det passer oss!
 10. Skriv ønskeliste! Det sliter jeg alltid skikkelig mye med, men det er også noe familien vil ha før det blir tomt i butikkene og slikt! Og husk; det er ikke alltid de dyre gavene som betyr mest!


Nå håper jeg dere fikk noen nye idéer til hva dere kan gjøre mens dere venter på JULEN! (♥) Hvis du har noen forslag, kom gjerne med dem!
Hva synes dere?

1. DESEMBER


Hvert år har vi hatt pakkekalender, men i år fikk vi heller noen fine smågaver til frokost i dag (1. desember)! Så nå blir det cupcakes, fin hud, pynt og konfekt til jul!

Wii! Da er det 1. desember søte lesere, og det betyr at første luken i julekalenderen til TWS skal åpnes! (♥) Det er Julia som har kommet med et supert juletips, så TRYKK HER for å åpne luken hennes! Eller HER, HER, HER og HER... eller kanskje HER? Have fun!

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits