Takk (♥)

Halloween

Anette, Annika, Elise, Ida-Michelle, Ingrid, Julia, Thea og jeg holder på med noe vi kaller temafoto og annenhver uke bestemmer et nytt tema vi skal bruke i et bilde eller en bildeserie. Denne gangen var temaet Halloween og siden jeg er en vampyr passet det i grunnen veldig bra å gå i den retningen, haha. Hvert år (les: tre ganger) på denne tiden pleier vi å ha dette temaet, og begge de to tidligere gangene har jeg sminket meg som slik hodeskalle... og det var litt kjedelig og ukreativt at jeg hadde gjort det to ganger, så i år ble det noe helt annet. Ble litt fornøyd, så håper dere liker det! (♥)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.10.2014 - 00:02 - Temafoto
  8

Music

Temafoto is back! Wihu, dette blir gøy (♥)! Anette, Annika, Elise, Ida-Michelle, Ingrid, Julia, Thea og jeg startet opp noe vi kaller temafoto for et par år siden (vi har blitt litt flere siden vi startet), og siden det har vi vært litt av og på. Nå har vi startet opp igjen og valgt å gjøre noen små endringer. Istedet for hver uke har vi slik at vi annenhver uke bestemmer et nytt tema vi skal tolke, og istedet for å kun ta et enkelt bilde kan vi også velge å lage en bildeserie. Denne gangen var temaet musikk og jeg tenkte med en gang på natur og at det er musikk i alt. Jeg må inrømme at jeg ikke har vært særlig original, for jeg har vel tatt en idé som er mye brukt... men jeg valgte å gjøre det på min egen måte ved å tegne volumtingen selv, haha. 

Hva synes dere?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  12.10.2014 - 15:13 - Temafoto
  3

Grått

Anette, Annika, Elise, Ida-Michelle, Julia, Thea og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "grått". Jeg valgte å tolke temaet som et verb og ikke en farge. Noen ganger blir tankene så vonde og tunge å bære på; og det er kanskje ikke så lett å sette ord på dem eller fortelle dem i det hele tatt. Da kan det å få grått litt av smerten ut være utrolig godt. For det er lov å gråte.

"People cry, not because they're weak. It's because they've been strong for too long."

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.11.2013 - 22:46 - Temafoto
  6

Mestring

Anette, Annika, Elise, Ida-Michelle, Julia, Thea og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "mestring". Jeg valgte å ta bilde av kaken jeg bakte til pappa i dag. Jeg var helt fra meg og ville gi opp fordi det virket som om den ble totalt mislykket, men med litt hjelp til å roe meg ned fra mamma endte den opp både god og grei i utseende. Jeg er stolt over at jeg klarte å få det til uten å ødelegge den slik jeg ofte gjør, og for meg var det et snev av mestring.

Hva synes du om bildet?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  10.11.2013 - 16:55 - Temafoto
  7

Halloween

Anette, Annika, Elise, Ida-Michelle, Julia, Thea og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "halloween". Man forbinder ofte halloween med noe skummelt, og hodekalle-sminken er veldig mye brukt... så da valgte jeg å gjøre noe ut av det. I tillegg valgte jeg å ta et mørkt bildet og forsterke kontastene. Jeg ble faktisk kjempefornøyd, hihi!

Hva synes du om bildet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  03.11.2013 - 21:24 - Temafoto
  12

Autumn

Anette, Annika, Elise, Ida-Michelle, Julia, Thea og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "høst" og jeg valgte å tolke temaet som jeg gjorde fordi alle de andre idéene jeg hadde fikk jeg ikke til å gjennomføre... som vanlig. Deprimerende. Løv er i hvertfall høstete, så da passer jo bildet egentlig ganske godt til temaet.

Hva synes du om bildet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  20.10.2013 - 14:22 - Temafoto
  13

Vennskap

Anette, Annika, Elise, Ida-Michelle, Julia, Thea og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "vennskap" og jeg valgte å tolke temaet som jeg gjorde fordi Prins og Latte er bestevenner, og er såååå søte når de leker sammen. (♥) De krangler ofte, men innerst inne er de er så utrolig glad i hverandre. Åååh, fine pusene! (♥) 

Hva synes du om bildet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  13.10.2013 - 14:19 - Temafoto
  8

Lys

Gjett hva! Temafoto er tilbake! Åååh, dette var den morsomme tingen jeg for en stund siden sa kom til å skje! Jeg har gledet meg så sinnsykt mye, og det blir såå utrolig gøy å komme igang igjen! (♥) Ææææ, kjenner det kribler av spenning og glede i kroppen når jeg tenker på hvor mange morsomme og spennende temaer vi kommer til å jobbe med fremover! (♥) Håper dere er like glade som meg, hihi!

Anette, Annika, Elise, Ida-Michelle, Ingrid, Julia, Thea og jeg har laget en liten fotogruppe vi kaller temafoto og hver uke trekker vi et tema vil skal ta et bilde til. Denne ukens tema var "lys" og jeg valgte å tolke temaet som jeg gjorde fordi foto ér lys. Så da tenkte jeg dette på en måte beviste at man må ha lys for å få et bilde. Om lyslenkene ikke hadde lyst hadde jeg jo bare vært en grå og utydelig skikkelse. Det ville ikke vært helt mørkt fordi det kom litt lys gjennom vinduet (igjen spiller lyset en viktig rolle). Ved å bruke ulikt lys eller ta bilde fra ulike vinkler så lyse faller ulikt kan man skape tusen ulike stemninger. Så lys har rett og slett alt med hvordan ting skal fremstå. Ellers var jeg i det kreative hjørnet og tenkte jeg skulle gjøre noe litt annerledes, så da endte jeg opp med dette. Ikke spør meg hvordan denne idéen dukket opp i hodet mitt, men det gjorde den altså... hihi. Ler av meg selv. (♥)

Hva synes du om bildet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  29.09.2013 - 16:31 - Temafoto
  6

Old Style

Jeg, Thea , Ingrid , Anette , Julia og Elise holder på med noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "old style".

Jeg tok bilde av det gamle Minoltakameraet og noen gamle fotografier. Selve bildet er ikke redigert i noe spesiell stil, men det ble liksom ikke slik jeg ville... så da bare droppet jeg det. (♥)

Hva synes du?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  30.06.2013 - 00:06 - Temafoto
  9

Drømmefanger

Jeg, Thea , Ingrid , Anette , Julia og Elise holder på med noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "drømmefanger".

Prins sover hos meg om natten. Jeg liker å tro at han fanger de vonde drømmene mine og hjelper meg med å holde alle de tingene man er redd for at gjemmer seg i mørket borte. (♥) Bildet mitt kom litt sent, men bedre sent enn aldri, sant?

Hva synes du om bildet?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  28.05.2013 - 14:33 - Temafoto
  4

Close-up

Jeg, Thea , Ingrid , Anette , Julia og Elise holder på med noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "nærbilde".

Jeg har vært leeenge borte fra temafoto nå... mehe. (♥) Jaja, mitt bilde er ikke på langt nær så bra som de andre sine. Vakre blomster... ah... vår. Jeg har tatt bilde av en dam en lyktestolpe-lykt lyste på, i mørket. 

Hva synes dere om bildet?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  05.05.2013 - 23:46 - Temafoto
  9

SkjønnhetJeg, Thea, Ingrid, Anette, Julia og Elise holder på med noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "Skjønnhet".

Siden jeg har vært uten PC en stund, kommer mitt bilde litt sent. Men det går vel bra? (♥) Jeg trenger vel ikke beskrive hva jeg har tenkt, for det skjønner man med en gang man ser bildet, hihi!

Hva synes du?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  26.02.2013 - 15:53 - Temafoto
  11

Skog


Canon S100 + Canon Zoom Lens 5x15 (5.2-26.0mm 1:2.0-5.9)

Jeg, Thea, Ingrid, Anette, Julia og Elise holder på med noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "Skog".

Jeg liker ikke egentlig dette bildet, men utfordrer min perfeksjonistiske hjerne ved å poste det likevel... Jeg foretrekker speilrefleks. Punktum. Men, siden jeg og pappa var på en superkoselig skitur og grillet perfekte ostepølser over bålet vi fikk fyr i med én gang... tok jeg ikke med meg mitt eget. (♥) For det første er jeg livredd for at det skal knuse eller gå istykker om jeg tryner, og så er det bare upraktisk. Det var bare helt utrolig vakkert ute, sjokkerende og overveldenede vakkert. Frihet. Glede. Luft. (♥) Det at pappa ville gå på ski med meg selv om jeg ikke var så bra, føret var elendig og jeg ikke orket å gå verken fort eller langt, betyr mye mer enn han tror. (♥) Det at han sa turen var koselig fikk meg nesten til å gråte av glede (jeg er veldig følsom for tiden... mehe). Jeg setter så altfor høye krav til meg selv, og skjønner ikke egentlig hvorfor folk gidder å tilbringe tid med meg frivillig. Så tusen takk pappa! (♥) Jeg er glad i deg! Og takk for at jeg fikk låne kameraet ditt, så jeg fikk tatt temafotobildet! Jeg håper vi kan gjøre dette mye oftere!

Det var dagens lille følsomme *snufs*, denne helgen har egentlig generelt vært veldig bra, og jeg har fått gjort mye mer enn jeg hadde trodd. (♥) Jeg gleder meg til og med til middag... hurra!

Hva synes du om bildet?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  17.02.2013 - 18:06 - Temafoto
  15

"It's not the end. Only a new beginning."


TWS har sluknet og svevd ut i natten som røyken til et nedbrent stearinlys på et skittent nattbord. TWS skled fra hverandre som to morkne planker i en loftstrapp. TWS ble gammelt, råtnet, døde... som et gammelt hus man ikke har tatt vare på. Det var litt vanskelig å bestemme oss for om vi skulle bruke gaffateip og surre sammen huset, eller om vi skulle bruke planker og spiker, og restaurere det. Den første og letteste metoden har vi prøvd før. Det funket ikke særlig bra, huset forfalt bare enda mere. 

Temafoto er en veldig personlig gruppe. Vi har blitt veldig godt kjent med hverandre, og deler mange hemmeligheter og tanker. Men den personlige delen forsvant da vi bestemte oss for å modernisere huset og gjøre oss til TWS. TWS - today we smile, temafoto will survive. Temafoto vil overleve, for det er sjelen til huset. TWS derimot? Det var plankene som råtnet så altfor fort, og ble infisert av muggsopp uten at vi så det. TWS var en altfor rask handling, fordi vi ble «berømte». Vi suste på toppen av alt med tanken om at det nye huset vårt var det fineste i hele verden. Vi var for ivrige, vi delte oss med hele verden. Inviterte alle med oss hjem til vår private sone. Hadde fester i hytt og pine. Tynne stiletthæler boret seg ned i parketten, lagde riper og stygge flekker. Sofaen er skeiv etter altfor mye hopping blant de nå ødelagte og flate putene. Ingen ting er personlig lenger heller. Alt er vist til alle. Vi svevde fremdeles på tankene om at vi skulle bli noe mer, og tenkte ikke over at huset trengte pleie og reparasjon. Da vi først oppdaget skadene på gulv og vegger, vannlekkasjen på badet, de ødelagte og slitte møblene, den morkne loftstrappen og det slitne treverket... var det for sent til å snu uten å gjøre noe ordentlig. Eller, vi prøvde som sagt med gaffateip. Men vi falt bare lenger og lenger fra hverandre og huset ble bare mer og mer dødt. 

 Det var et ork å se det forfalle. Hva skulle vi gjøre? Etter vi hadde mannet oss litt opp og virkelig sett på problemet, leide vi inn en snekker som skulle hjelpe oss å bygge huset opp igjen. Gi oss en ny sjanse og hjelpe oss på beina. Snekkeren het noe så fint som Ingrid. Hun er nå temafoto's (ja... vi heter ikke lenger TWS, for TWS døde) sjette medlem. Vi er partall. Vi er tre augustbarn og tre desemberbarn, og vi har alle en lidenskap for foto. Men hvordan plukket vi ut snekkeren? Det var så ufattelig mange å velge mellom, mange som var så utrolig gode. Men det holdt med én, vi trengte bare én, for vi ville ikke gjøre samme feilen og åpne oss for verden på samme måte igjen. Listene tok tid å se igjennom, og vi fant frem noen vi stemte på. Til slutt satt vi igjen med en herlig og talentfull jente. Ingrid. De som ikke ble valgt var ikke dårlige, var ikke mindre verdt, var ikke mindre satt pris på. Men jo flere snekkere jo flere skader. Vi kunne bare velge én. 

 De morkne planken ble fjernet og erstattet med nye, huset tok sakte men sikkert form igjen. Og i dag stod det der på toppen av åskammen med solen skinnende på det nylagte og glinsende taket, ferdig. Vinduene var byttet ut, taket, pipen, panelet, trappen... Det var et nytt og ungt hus som nå var klart til å bli bebodd. Og bli tatt vare på. Og i dag åpnet vi døren og tok vårt første skritt inn fremtiden. Et nytt temafoto, et nytt hus, nytt mot, ny energi, nye idéer og nye sjeler. Temafoto skal være noe positivt, noe å glede seg til. Det skal være en fryd å komme inn i det huset vi er stolte over. Negative tanker tar vi utenom, vi røyker på terrassen (eller stumper røyken for den sags skyld... ikke det at noen av oss røker da... men dere skjønner sammenhengen - vi tar de negative tingene utenfor) og vi tørker av oss jord på støvlene før vi går inn. Temafoto skal bare være foto. Slik det var i starten. Det skal være privat, men bildene skal vi dele på bloggene våre som før. Dere vil nok ikke en gang merke en forskjell, bortsett fra at motet er på topp og TWS er borte. Vi åpner vinduene for å lufte, slipper dere inn... men vi er forsiktige og verdsetter det vi har fått. Muligheten til å ta tak i et problem og starte på nytt. 

Vi håper virkelig dere har lyst til å fortsette å følge oss! Og at dere tar det med godt humør at vi dessverre bare kunne ha én til med, men vi trengte noe nytt... en ny spirit, en ny sjel. Og da måtte vi bare velge. Vi er veldig glad i dere, og er utrolig takknemlige for hva dere har gitt oss! Håper virkelig ikke teksten over ble for sær... det er bare jeg som er litt gal. Facebook-siden vår legges ned, men som sagt kommer det temaer hver uke og bildene postes på søndager. Vi ville bare informere dere så dere skjønte hva som skjedde! Mange av oss har det litt vanskelig for tiden, og da har TWS blitt et sted å lufte tanker... noe som har påvirket gruppen negativt. Det er ikke så morsomt å klikke seg inn og bare se ting som ikke handler om foto i det hele tatt. Fotodelen av temafoto forsvant veldig, og nå valgte vi å hive inn håndkle og redde den. Så nå er vi en ren fotogruppe. Noe som forhåpentligvis går bedre! Vi gleder oss alle seks til å komme i gang! Let's capture some moments!

Hilsen Anette, Elise, Julia, Ingrid, Thea og meg.
(Ooops, haha, beklager at Dymoen min var litt støvete... hihi... skal støvtørke den... mehe.)

  EIRINHS © 2012 - 2015
  08.02.2013 - 15:00 - Temafoto
  4

FrihetJeg, Thea, Anette, Julia og Elise har startet noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "Frihet".

Jeg hadde egentlig en ufattelig god idé, så jeg trasket ivrig i vei ned til havet for å gjennomføre dette. Men... ja... ehe... *kremt*. For det første snødde det noe inn i granskauen så jeg ble helt våt og håret klistret seg til annsiktet mitt mens sminken rant i store fosser. Og for det andre så ble bildene bare helt forferdelige, og jeg ble ikke i fokus og alt ble bare dritt. Hvorfor har jeg ikke slikt kamera med vendbar skjerm? Så da jeg var iskald og blaut og bare ville hjem, fløy en måke forbi og jeg tenkte: "Lite sannsynlig at jeg klarer å få den skarp... jeg har jo aldri gjort det før...". Men siden jeg hadde stilt inn fokuspunktet på et genialt vis, så gikk det! Og jeg synes måken symboliserer frihet ganske godt. Tenk å kunne sveve på vinden uten noen bekymringer. Tenk å fly! Jeg skulle ønske jeg kunne fly... *sukk*. (♥)

(Innlegget mitt kom en dag for sent, men håper det går bra!)
Hva synes dere?

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.02.2013 - 13:47 - Temafoto
  7

PortraitJeg, Thea, Anette, Julia og Elisehar startet noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "Portrett". Siden jeg fant min kjære fjernutløser igjen, ble det naturlig for meg å ta et selvportrett.

(Kan hende noen har sett dette innlegget allerede, siden jeg skulle tidsinnstille det, og glemte å velge tid... hehe)

Hva synes dere? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  27.01.2013 - 00:00 - Temafoto
  19

SurrealismeJeg, Thea, Anette, Julia og Elise har startet noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "Surrealisme". Om du ikke vet hva det er, søk på google. Dette bildet er altså av en hånd som stikker opp av en stol... men resten av meg er borte. Håper dere liker det!

Hva synes dere? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  06.01.2013 - 16:14 - Temafoto
  9

JulJeg, Thea, Anette, Julia og Elise har startet noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble selvfølgelig "Jul". Jul for meg er juletre... det settes allltid inn og pyntes på Lille Julaften, og det blir ikke jul før det har skjedd. Selvføleglig er det mange andre ting som er jul for meg... men nå valgte jeg bare ut den tingen som forteller meg at I MORGEN ER DET JULAFTEN! (♥) Ble egentlig utrolig ikke-fornøyd... med både bildet og redigeringen, men siden det er Lille Julaften orker jeg ikke perfeksjonere det... føler at alel bildene mine i det siste har vært dårlige... men det blir sikkert bedre snart, får vi håpe! (♥)

Likte dere bildet? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  23.12.2012 - 18:58 - Temafoto
  5

Deg selvJeg, Thea, Anette, Julia og Elise har startet noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "Deg selv". Og dette er da blogglesere... meg!

Hva synes dere? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  16.12.2012 - 22:04 - Temafoto
  15

HalloweenJeg, Thea, Anette, Julia og Elise har startet noe som heter Temafoto. Hver uke velger vi et tema, vi skal uttrykke gjennom et bilde. Denne ukens tema ble "Halloween".

Hva synes dere? 

  EIRINHS © 2012 - 2015
  04.11.2012 - 00:00 - Temafoto
  12
Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits