Takk (♥)

10 things to do while you are waiting for Christmas to comeNår som desember har kommet, og det bare er 23,5 dager igjen til jul... er det mange julekoselige ting man vil gjøre! (♥) Derfor har jeg skrevet ned 10 ting jeg liker å gjøre i adventen!

  1. Bake pepperkaker må gjøres før jul! Synes ikke pepperkaker er noe godt, men det blir ikke skikkelig jul uten å bake dem!
  2. Lage julekort! Jeg pleier å kjøpe blanke kort på Nille, og litt ulik pynt både der og på Panduro... så jeg kan lage fine og unike julekort til de jeg er glad i!
  3. Bake! Før jul er det utrolig mange kaker man liksom må lage... eller vil lage! I år tenkte jeg å bake julecupcakes, lage konfekt og så skal vi ha de vanlige julekakene! Men det er alltid gøy å prøve noe nytt!
  4. Lage og høre på spillelister på Spotify! Nå som alle som har face, har full tillgang til Spotify... er det jo mye lettere å samle all musikken man liker i spillelister. Da kan man dele dem, høre på dem om og om igjen og spare dem til neste jul! Finn de julesangene DU liker og lag en stor samling!
  5. Pynte og vaske! For meg er det ikke jul før det lukter nyvasket, er julepyntet og rommene er varme og fulle av juledufter! Vi kjøpte julerøkelse på Apoteket, og den gir ordentlig julestemning! Så man man jo pynte med nisser, sløyfer, kuler, lyslenker og snøkuler rundt om kring. Da blir det veldig koselig!
  6. Kjøpe julegaver! Elsker å plukke ut personlige og perfekte gaver å gi familie og venner til jul! Noe som passer spesielt til personen som skal få den! Det er viktig å finne ting som betyr noe, og ikke bare er kjedelige!
  7. Ha juleverksted! Inviter venner eller familie på juleverksted og lag flotte dekorasjoner, gaver og kort! Utrolig hyggelig! Så kan du servere gløgg og nybakte julekaker!
  8. Kosestund er alltid hyggelig! Lag gløgg eller kakao og ta frem julekaker eller noe annet godt, sett deg foran peisen med et stort pledd og en julefilm på PCen/TVen for eksempel!
  9. Julekalender på TV! Det er i alle fall noe jeg synes er et must i adventen! Vi pleier alltid å synes tiden de går på er så upraktisk, så vi tar dem opp og ser dem når det passer oss!
  10. Skriv ønskeliste! Det sliter jeg alltid skikkelig mye med, men det er også noe familien vil ha før det blir tomt i butikkene og slikt! Og husk; det er ikke alltid de dyre gavene som betyr mest!


Nå håper jeg dere fikk noen nye idéer til hva dere kan gjøre mens dere venter på JULEN! (♥) Hvis du har noen forslag, kom gjerne med dem!
Hva synes dere?

Eirin
18
Asker
unicorneirin@gmail.com

2012

2013

2014

2015

Don't steal codes, pictures or text!
EIRINHS © 2012-2015
hits